Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Turpināt?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Naktspukjiite
Meklējot kādu vecu topiku, uzdūros šim brīnumam.
Varbūt derētu turpināt?
Es, piemēram, labprāt uzzinātu, kuru no šiem visiem tēliem tauta atzīs par pārāko. ^^
sipps
topiks nomira pirms gada ta ar nesasniedzot dies ko lielus panakums. šaubos va šai nodarbeij ir vajadziga atdzimšana.
jurc
Nii, nevajag. Es ar esmu pret. Toreiz man tie topiki īpaši nepatika, labi ka nogrima.
GM
Ja tur spīd neveslīgs spams, ņirgāšanās par animi un iespēja rezultātā sasniegt to stāvokli, ko sabiedrībā pazīst ar real-life razborka, tad why not?
Hikaru
QUOTE(GameMaster @ Nov 11 2006, 12:55) *

real-life razborka

Ar šādu neintelektuālu, zema līmeņa, bomzisku nodarbi šeit neviens nenodarbojas. biggrin.gif... var būt izņemot dažus atsevišķus indivīdus. wink.gif
GM
Ar šādu neintelektuālu, zema līmeņa, bomzisku nodarbi šeit neviens nenodarbojas.

Jā, šeit visi risina verbāli nepārvaramas domstarpības, nomētājot viens otru līdz nāvei ar īves irbuļiem.
Īpaši smagos gadījumos talkā tiek ņemts Go galds un slogans: "Mēs, otakieši, sakām "Nē!" armatūras stienim fizionomijā!"
Catgirl
xexe......es tur iipashi daudz nesapratu no taas tabulas ....... laugh.gif rolleyes.gif
Shumins
QUOTE(Catgirl @ Dec 1 2006, 23:38) *

xexe......es tur iipashi daudz nesapratu no taas tabulas ....... laugh.gif rolleyes.gif

cATGIRL !!!

Beizd taksh piesaarnjot forumu ar savaam stulbiibaam... huh.gif
Ja galiigi nav ko dariit iemet aci ieksh www.youtube.com un pasearcho kaadus labos AMV wink.gif
Iraksti savas miiljaakas grupas nosaulumu, kaa piemeeram Black Eyed Peas un dziemsas nosaukumu...Pump It un pameklee interesantus AMV (Anime music videos) un apskaties tos laugh.gif
Mekleeju, bet nekaa laba shonakt neatrodas:
Pump It FLCL! or citi meesli.
*This mesage will be deleted after 5 stundas by edg or lastguru, vai tiks paarveersta par bildi kad buus edit tiesiibas ph34r.gif
Bet tava spamoshana ir neizturama mad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.