Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Makslinieku konkurs
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Nuin
Darbus jānodod Ha-sanam darba dienās no 9:00 līdz 17:30 : Brīvības iela 103. Telefons: 26722503.

Ja kādam ir vēlēšanās palīdzēt ar konkursa organizāciju (darbu atlasīšana, konkursa vadīšana, vērtēšana, utt), tad zvanat Ha-sanam (nesūtat SMS). Kā arī nav galvenā mākslinieka, tiek apskatītas visas kandidatūras.
kahi
šitas varētu būt diezgan stulbs jautājums, bet kko šitādu redzu 1. reizi. konkurss? ir kādas balvas?
sipps
nu ta 1-kart ir animefesta tradicija, 2-kart protams ka ir balvas jo tad ja u tas nebutu konkurss dohh.3-kart nesi nekad redzejusi konkursus? kur tad tu dzivo??
Nuin
Darbu nodošanas termiņš tiek pagarināts līdz 24.11.2006

Balvas uzvarētājiem: DVD-diski ar anime, žurnāli un plakāti.
X_Kamui
Opaaa....izlidoja no galvas tas konkurs ^^
šoreiz manu darbu tur laikam nebuus...bet kas zin varbuut ari kko uzzimeešu X)))))
Sushi
Njā.. viens ir uzzīmēts man.
Carams, ka paspēšu vēl kādu uzmeistarot un nodot Ha-sanam.
Nuin
zīmējumu trūkums šogad, lūdzu nododat savus darbus līdz augstāk norādītajam datumam.
Catgirl
Nevar ātri aizsūtiit tam cilveekam tagad? es nezinaaju, ka kaut kas taads ir jaaizdara, lai piedaliitos tajaa konkursaaa!!! Es varētu ātri vinu tikai nodot? Man jaw vini ir pabeigti, bet nezinaaju kas un kaa! dry.gif unsure.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.