Kaadreiz njeemos ar kyokushinkai karate, bet paarvaacos - zudeeju klubu, tagad gribu atsaak treninjus, bet nezinu kur lai iisti iet. Luudzu iesakiet kaadu karate stilu, klubu riigaa.
Ne iistajaa forumaa prasi. Pameklee kaadu austrumu ciinju forumu latvijas tiiklaa.
un dabuut subjektiivu viedokli...
, nu nee.., varbuut kaads no otakiesiem piekopj sho lietinju?
Pakkun
Oct 18 2006, 15:13
patrenee kaajas, pameegjini taekwondo.
Tu gribi teikt, ka te tu dabuusi objektiivu viedokli?
Taados forumos vismaz cilveeki zin par ko runaa, nevis tikai par to vienu klubu kuraa vinji iet.
lastguru
Oct 18 2006, 15:30
formaa? uz trenazhieru zaali varb pastaigaaties un paskriet no riitiem?
a ja ciinjas stili interesee, tad mans ieteikums ir IMA tipa stili: taiji, bagua vai hsing i. cita runa ka pirmkaart ziimiigus "sasniegumus" tur neredzeet oi cik ilgu laiku... un normaalus sensejus shajos stilos gandriiz neiespeejami atrast, taapeec reaalaakais ieteikums ir aikido. tur arii gandriiz neiespeejami atrast normaalu senseju (pat dan liimenja profesionaalji nereti nesaprot aikido pamatu), bet tas shaados apstaakljos tomeer ceriigaak...
aikido gadiijumaa naw taada vairaak teeloshana - paskatiijos klipinjus, kipa aikido vs karate un tur nekas labs nesanaak..., bet varbuut tiesi aikido japameegina buus...
Hikaru
Oct 18 2006, 16:13
Es gribēju pateikt to pašu ko Pakkun: "Patrenē kājas, pamēģini Taekwon-do".
Man patika špagati un vicināšanās ar kājām.
Diemžēl sen vairs netrenējos, tāpēc nezinu, kā ar to lietu tagad ir. Bet Latvijā ir Taekwon-do federācija ar profesionāļiem.
(mm) taekwondo...atceros atceros...bija man nodarbības pie viena baigi forša pasniedzēja
tas labs (taekwondo)
Pakkun
Oct 18 2006, 17:15
taekwondo neliels miinuss. kameer neesi sasniedzis pietiekami augstu liimeni, vajag pietiekami daudz vietas, lai kko norm vareetu izdariit. piem. nokjers urlas maksas tualetee, neko neizdariisi ar kaajaam.
lai pavicinaatos vajag plashumu.
Church
Oct 18 2006, 17:54
ak. taatad kaarteejie kas veelas "kruto kauties" [tm]. tad jo iipashi nesaprotu, kaapeec lai mekleetu padomu sheit, kur vairaakums no shejienieshiem, kas nodarbojas ar austrumu vienciinjaam, to dara pamataa sevis pilnveidoshanai (ja mans virspusiigi guutais iespaids no veciem postiem nau kljuudains).
taatad laikam ieshu uz taekwondo, otrais kandidaats aikido, bet kaa redzu tauta balso par pirmo... mm, japaaguuglee par kaadu klubu riigaa, bet varbuutkaads zin ko ieteicamu?
Es gan gribētu paiet uz aikido. Es gan meklēju tādu normālu klubu Rīgā, bet lielākā daļa ir krievu, tā kā... Karamele teica, ka viņas skolā ir Aikido nodarbības (Teikā).
mjaa, man arii vislielaakaa probleema ir par tiem krieviem... trenneris krievs, lielakaa dala audzeeknu krievi - man galiigi nepatiik...
... hmm varbuut jaapabaksta karamele buus
tev obligāti vajag austrumu cīņas? ar boksu nepietiek? bez tam, to vieglāk trenēties, results tāds pats, bez tam urļiku uzbrukumus vieglāk pārcietīsi..
Man nevajg galvu traumeet.. (man vieniigas daargums ir manas stulbaas smadzenes), un bokss ir taads... nu nesportiks... aikido vai teakwando pavisam cita lieta... ar galvu biki arii jaadomaa.. skaisti izskataas(pasham priex)
lastguru
Oct 18 2006, 21:55
QUOTE(Storm @ Oct 18 2006, 15:33)
aikido gadiijumaa naw taada vairaak teeloshana - paskatiijos klipinjus, kipa aikido vs karate un tur nekas labs nesanaak..., bet varbuut tiesi aikido japameegina buus...
ja gribi nodaboties ar aikido, jaasaprot folozofija... daudzi treneri to pashi nesaprot, tur neko nevar dariit - valsts mazinja, kvalitatiivu skolotaaju jebkuraa jomaa, kaut vai matemaatikaa, ir LIELS deficiits. ja gribi pavicinaat kaajas, aikido nav prieksh tevis. tur jau ir taa atshkjiriiba starp Internal un External Martial Arts: EMA tev dod panaakumus saakumaa un robezhas naakotnee, iet no formas uz sapratni, bet no formas gruuti veelaak atbriivoties; kad IMA tev ljauj saprast un tad attiistiities no sapratnes uz formu, paarvarot robezhas. Aikido tev dod formu, taadeejaadi tuvonot pirmos panaakumus, bet tikai ne visi saprot ka forma ko maaca aikido nav iists aikido - tikai piemeers.
QUOTE(Storm @ Oct 18 2006, 19:18)
mjaa, man arii vislielaakaa probleema ir par tiem krieviem... trenneris krievs, lielakaa dala audzeeknu krievi - man galiigi nepatiik...
... hmm varbuut jaapabaksta karamele buus
hrmmm... a neko nepadariisi... taada deficiita apstaakljos naaksies paskraidiit pakalj skolotaajiem, nekasoties par valodu...
Ooo, jā - plaši pazīstamais ielu karalis un urlu bieds lastguru jau mums, protams, ir īstais cilvēks, lai mācītu citiem par cīņas mākslām.
Labāk paliec pie programēšanas īpatnībām un laboratorijas žurku selekcijas. Jo tici uz vārda - kabanam ar trim klasēm un deju krusiem, kurš tumša pievakarē būs sakārojis tava maka saturu, būs galīgi un absolūti
pofig uz tavu aikido filozofiju. Suna Tzu citēšana no vinegretā pārvērstas fizionomijas vēl nevienu nav paglābusi.
Kazuki
Oct 18 2006, 23:24
QUOTE(Storm @ Oct 18 2006, 21:22)
Man nevajg galvu traumeet.. (man vieniigas daargums ir manas stulbaas smadzenes), un bokss ir taads... nu nesportiks...
taapeec jau ir domaata aizsardziibas tehnika, lai netraumeetu galvu. un tas, ka bokss ir nesportisks vispaar ir visai jociigs apgalvojums. es varu saprast, ka shaha speeleeshana var likties nesportiska, bet bokss...
turklaat krievu trenneriem ar nav nekaadas vainas.
es negribu trenneeties, lai kaadam dotu pa galvu.. XD Man patiik fiziska slodze un austrumu ciinjas he he.. boksaa sit pa galvu (sacenees) un smadzenes traumee (teoreetiski varbuut minimaali bet man nepatiik ka man kaads regulaari galvu klapeetu..
)
Kazuki
Oct 19 2006, 00:38
es jau arii netrenneejos, lai visus slaaniitu un dotu pa galvu.
un starp citu sacenees klapee ne tikai galvu, bet arii aknas
bet ja tev tieshaam taa patiik austrumu ciinjas, tad aikido vai teakwando buutu piemeerotaaks sportaveids
Kur buus forshaaks klubs (jaes taadu vispaar atradiisu
) tur arii iesu...
, kaadas atsauksmes par teakwando kubu "NEO" ?
aa kartejais bezjedzigais "es neko nezinu, neko nesprotu, iesakiet kaut ko topiks" ka visapr var balstīties un pieņemt lēmums ko ir isteikuši saz kad purni nemaz nezinot tevi pašu??? jocigi neliekas.
vai tiešam tas ir jāpervērš par sadzīvisko un personīgo problēmu risinšanas klubiņu?
vai ar tev patik ka visus tavus lēmumsu pieņem citi?
Pakkun
Oct 19 2006, 08:10
ja mees nevienam neko neprasiitu, nebuutu iespeejama taada lieta kaa shis un jebkaads cits forums. vismaz risinaas kkaada diskusija, kur katrs var padaliities pieredzee.
"this land is made of love and peace!"
lastguru
Oct 19 2006, 17:34
GM kaa vienmeer raada augstu klasi rakstiitaa teksta saprashanaa...
QUOTE(GameMaster @ Oct 18 2006, 23:05)
kabanam ar trim klasēm un deju krusiem, kurš tumša pievakarē būs sakārojis tava maka saturu, būs galīgi un absolūti pofig uz tavu aikido filozofiju.
neapsaubu, taa tas arii buus... filozofija ir prieksh tevis nevis pokazuhai
kaut kā pēdējā laikā ir sanācis vairākās vietās redzēt izliktus plakātiņus, ka var doties treneties Wing Tsun. (laikam
uzņemšanas sezona sākusies) apmeklējot viņu mājaslapu radās gan diez gan dalītas emocijas.. (sākot jau ar to, ka intro
viņi ir ielikuši vienu no MK
theme, lapa pirmām kārtām atveras krievu valodā un tur tie cilvēciņi, kas domāti fōnā uz tiltiņa cīnamiess izskatās pasmieklīgi..) bet vispār palasot, ko
viņi stāsta likās
diezgan sakarīgi.. (
tendēts uz seviz miesas un prāta izkopšanu..,
ir sava filozofija.., blā, blā, blāblā un blā..) anyway.. varat tur paviesoties un palasīt paši:
http://www.wingtsun.lv/
atstaaja galiigi beediigu iespaidu - treniinjos visi staigaa kkadas krievu trnuuzenees un botaas(!) (Kur es trenneejos bija norm kimono, un aiz cinjas pret zaali nemaz nerdiixteeja ar apaviem viljkties ieksaa...)
Sajuuta ka taa ir kkada krievu organizaacija ar plashu izplatiibu, bet zemu liimeni...
Church
Oct 20 2006, 05:54
vai apgjeerbs ir galvenaa sastaavdalja vienciinjaas? ;DD
QUOTE(Church @ Oct 20 2006, 05:54)
vai apgjeerbs ir galvenaa sastaavdalja vienciinjaas? ;DD
naa, naa.. ļauj tak' lai cilvēks pats izvēlas, ko viņš grib.. iedomājies, kas būs, ja kāds pajautā, ar ko nodarbojas..
-
[-insert a kakkoii name of an asian fighting technique-], -oooo!! nu, nu parādi savu stilīgo formu..
-...
iedomājies cik grūti būs paskaidrot
savējiem, ka ne visi izmanto
stilīgās formas un tas
nav galvenais?? (and who in the hell would want to go through all that trouble..??)
p.s.
bet yaa.. ja kāds vēl nesaprata: tikko
teiktais nav jāuztver nopietni..
da tas tak vispaar ir kaut kaads kaktu kantoris. iedomaajies vinji pietuvina situaaciju reaalai dziivei (kad tevi uz ielas atskalda cilveks trenuuzenees un kedaas, nevis kimono) bet nevis krutojaas ar pareizajaam formaam.... niikuliiba.
Catgirl
Dec 1 2006, 22:48
Karamele
Dec 8 2006, 23:56
Topiks vecs, bet nu tomēr....
Man skolā ir viens cīņas stils [piu viņ zin kā saucās ><] bet tas nebija Aikido. Zinu gan arī vienu Aikido klubu, kas atrodas Rīgā un esot tīri labs [viens paziņa tur iet] so then ja vēl šī info ir nepieciešama varu parakņāties. just ask.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.