Miiljie draugi, kaa juus jau laikam zinaat, driiz buus 4tais AnimeFests. Tagad ir dazhi jauni noteikumi paraadiijushies (Siikak informaaciju par festu skatiities sheit)
Svariigs jaunieviesums attiecas uz visiem, kuri grib piedaliities kosplejaa: akreditaacija. Tas noziimee, ka visiem kosplejeriem ir jaanosuuta organizatoriem pieteikums. Akreditaacija noziimee jaunus bonusus un vairaak atbildiibas. Tas ir:
1. 3. decembrii, в 12.00 (sveetdien) notiks konkurss un kosplejeru koncis.Ar tiesneshiem, balvaam un citiem dziivespriekiem.
2. Regjistreetiem kosplejieriem ir jaapiedalaas konkursaa. Taam ir nepiecieshaams a) izdomaat priekshnesumu, vai deju vai ko juus pashi gribat (vienatnee vai grupaa) un peec tam nospeeleet to uz skatuves vai piedaliities defilejaa - vienkaarshi paraadiit savu kostiimu un pateikt dazhus vaardus par teelu.
3. Bonusi regjistreetiem kosplejieriem - briiva ieeja gjeerbtuvee (jaa-jaa, bez regjistraacijas nelaidiis), skaists ziimogs uz rokas un visaadi paarsteigumi - vai nu atlaides, vai nu bezmaksas seanss? kaut kas taamlidziigs. Stimuleejoshs.
Pieteikuma paraugs:
1) Vaards vai nikneims
2) Kontaktinfo (e-meils, taalrunja numurs)
3) Juusu teela vaards un resurss (anime, speele u.t.t.)
4) Teela bilde
5) Kostiima foto tagad nav nepiecieshams. Pieteikumu var suutiit arii taapat. Bet!!!! Ja liidz 25. novembriim juus neparadiisit man kostiimu, es laamaashos un anuleeshu pieteikumu.
6) Kur juus gribat piedaliities - defilejaa vai priekshnesumaa. Ja nevarat izlemt - es varu paliidzeet ar padomu, bet priekshnesumu un vaardus pashi saceriet
Suutiet pieteikumus man, Yami Yuki uz natalie_uranus@yahoo.com
Ja ir jautaajumi vai piedavaajumi - droshi sakiet
Gaidam juus!
P.S. Gaidam arii j-rock un gothic lolita kosplejierus!