Help - Search - Members - Calendar
Full Version: maskas komikss
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
federalagent
Kads zina kur so komiksu latvijaa var dabuut un nopirkt??? Bet ja kadam ir tad ludzu pasakiet kas ar stenliju ipkisu notika pirmaja numura.
kaarleens
QUOTE(federalagent @ Sep 21 2006, 20:26) *

Kads zina kur so komiksu latvijaa var dabuut un nopirkt??? Bet ja kadam ir tad ludzu pasakiet kas ar stenliju ipkisu notika pirmaja numura.

Lielaakai daljai shejienieshu tieshaam mezhoniigi intresee maskas komikss laugh.gif
federalagent
nu ja bet komikss ir labs un ja tu zini tad pasaki kur nopirkt jo maskas komiksaa soreiz stenlijs ipkiss ir miris un maska tagad ir tas leitnants. Es vienu nummuru izlasiju un cik var saprast maska ir kluvis vardarbigs.
Church
maska veelaak izraadiijaas repshiks, kursh peec avaarijas noleema izmantot pa pilnu klapi savas alienju izcelsmes superspeejas apsitot visus sliktos/izdraazhot visas labaas. btw, kliist baumas, ka maska ir beauty hair h-mangakas doujinshi. back to the topic, alko ir ljauns.
federalagent
To gan es nezinaju.
Tigra2
To gan es nezinaju.

labāk arī nezini;

un par maskas komiksu - > Ne rozē, ne rapā, ne glubusā, ne jumavā nearadīsi;
naaksies i-netā meklēt;
Dc++ atradu tikai pirmos 10 chapterus;
bet torentos noteikti ir jābūt, bet kur, nezinu, jo torentos njerazbirayus.
federalagent
Cerams atradisu. Manam draugam ir viens un vins to noprka rimi. Tacu es izvandijos gan pasta gan kioskos gan abonesanas centra diena un nekur neatradu. Lai gan es nezinu manam draugam ir 2 nummurs un vins to nopirka pirms vairakiem menesiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.