Help - Search - Members - Calendar
Full Version: a bit of fun reading
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Church
http://klab.lv/users/emo_kid/
vairums normaalo cilveeku uz sho reagjeeja ar papriekshu nevaldaamiem smiekliem, citaatu baarstiishanu, ilgaam paardomaam vai tas nau prank/humoristisks blogs. konsiilijs beigaas palasot wikipeedijas noleema ka vareetu buut arii iists ;D
P.S.
luudzu dazhiem .. savaadaakiem .. nereagjeet/neaizstaaveet/neliist. jaaljauj tomeer normaalajam vairaakumam arii papriecaaties. ;>
ShinChan
Is this shit for real?

Norēcos līks. No sākuma likās, ka kaut kāds parodijbogs uzmeistarots, taču dažas norādes liecina, ka tas varētu būt īsts emo. Siksnu da žagarus tādiem, bet rādās, ka ir jau par vēlu.
Psycholog
Pozers...ir iists.
(mans subjektivais viedoklis)
Seila
ļoti jauki. Jāatceras, ka kad smejas, tad vajag uz krēsla stabili sēdēt, citādi var attapties zemē laugh.gif Labais un vispār jautrs.
Pēc manām domām īsts
GM
Uz vispārējā pokegotu, otaku, fantasy frīku, liberāļu, neo-boļševiku un Pakkunu fona šis izskatās vēl salīdzinoši draugos ar savu veselo saprātu.
Papētot viņa frendlisti un tur esošos subjektus, tiešām liekas, ka blogs varētu būt aizpildīts izteiktā nopietnībā, par cik mūsu dienās reti kas pārsteidz. Tiesa, noteikti uzradīsies ducis cilvēku, kas apgalvos, ka šīs jūtīgās dvēseles emocionālo pārdzīvojumu literārā ateja, jeb blogs ir pilnīgi normāls, un es joprojām dzīvoju 70'tajos.
Pakkun
cik nu tur smiekli, driizaak kauns un dusmas, ka kkas tik nozheelojams un falshh pastaav.
EDIT: [bish offtop] esmu pilniigi droshh, ka gamemasteram pilniigi pie vienas vietas mans viedoklis, bet tieshi taapeec es to pateikshu - tu man liecies veel nozheelojamaaks par iepriekshizlasiitaa bloga ipashnieku. ljoti iespeejams, ka tev nav dziives. smile.gif arii neshaubos, ka shiis sajuutas ir abpuseejas. kameer tu mani neaiztiec, es liekos mieraa un pat nepamanu tavu eksistenci. tu, savukaart laikam to vien dari, kaa domaa par mani. laugh.gif
GM
tu man liecies veel nozheelojamaaks par iepriekshizlasiitaa bloga ipashnieku. ljoti iespeejams, ka tev nav dziives. smile.gif arii neshaubos, ka shiis sajuutas ir abpuseejas. kameer tu mani neaiztiec, es liekos mieraa un pat nepamanu tavu eksistenci. tu, savukaart laikam to vien dari, kaa domaa par mani.

Es jūtos aizskarts, manu labo ser. Gaidīt gaidu brīdi, kad satikšu jūs, tā teikt, mano-e-mano un varēšu par šiem vārdiem nozvilināt jūsu mūli (vai ļaunākajā gadījumā nenovēršami nolamāt savā bagātīgajā krievu matā). Āmen!
+Chibi+
I think it's a fake. Parāk klišejiski. Nevar pastāvēt tik stereotipains īmo kids.
edg
Iespaidiigi. Tas ir tas, ko domaaju lasot. Nekaadu smieklu, nekaa, tikai smaids. Varbuut nav nekas jauns?
Tigra2
tas ir WTH.
laikam jaapiereģistreejas... biggrin.gif

man arii kautkaa liekas, ka tas nav iisti, jo tas ir sooo got-pokemon, ka vnk nevaru. Varbuut arii EMO ir kautkas ok, bet shitie iimo ir vnk laugh.gif
+Chibi+
QUOTE(Pakkun @ Aug 22 2006, 14:01) *

EDIT: [bish offtop] esmu pilniigi droshh, ka gamemasteram pilniigi pie vienas vietas mans viedoklis,

visiem pārējiem arī ir vienalga
Winry
Šie teksti ir tik labi, kā, piemēram, "No rīta griezu vēnas", vai "mums daudz kas kopigs - viņš arī ir ~bi~"(nāk prātā Georges no ParaKiss) biggrin.gif .......EMO stils ir pats labākais, un īsts vai neīsts tas vnk ir pārāk rēcīgi, stabili ir jāsēž un jāizbauda šie teksti! biggrin.gif Lovely
zeloco
vai nu vistiiraakais pozeris vai arii falshs...
1.kaart. Kad tev ir suudiigi, tev ir pie vienas vietas par "w", "x" un "z" lietojumu tavos tekstos.
2. kaart Pakkun to nosauktu par "moceklja sindromu" manupraat, ka nosaukums izsaka visu.
3. kaart biezhi tiek izmantoti nickneimi ar saakumu "emo_smth".. pienjemu, ka tas vareetu buut 12-gadnieku (vai veel mazaaku) blogs, kas paaraak aatri censhas izaugt un sad**st pashi sev dziivi, jo tas "skaitaazzz stiliigi~~~"
4. kaart cilveeki peec shii vecuma neiemiilas katraa pretimnaaceejaa, kaa sheit uzskataami to dari shis individuaalis.

ir veel paaris punktu, bet tie buutu galvenie. domaaju, ka sheit nevajadzeetu iipashi satraukties sakaraa ar individuaalja draudiem par "veenu grieshanu" (kas, manupraat, Riigas jaunieshu ielu dziivee populaara nodarbe. sleepti vai nesleepti) un "pashnaaviibu" kas ir vienkaarshi pubertaates blakusparaadiiba.
Church
aj, real ne real text, who cares. vienkaarshi anekdotiski komisks teksts, ko var attieciigi izbaudiit. par to, ka shaadi paraadaas tagad - domaaju cilveeki .. ar probleemaam .. vinji bijushi vienmeer. vienkaarshi internetaa, atshkjiriibaa no visiem citiem, kaut minimaali cenzeetiem, masu informaacijas liidzekljiem, ir daudz lielaaka pashizteiksmes iespeeja arii .. gruuti pienjemamiem sabiedriibaa paslimiem cilveekiem (kaut gan kljuudos .. ir tachu bijushas maakslas izstaades ar psihiski slimo pacientu darbiem arii agraak? ;> ). So - subjektiivi muusdienaas liekas ka shaadu cilveeku/jaunieshu ir vairaak, vai tikai tagad vinji paraadiijushies.
Taka
Mani 2 santīmi: Internets zināmā mērā ir vieta lūzeru veģetēšanai.
7thcrow
Bez emocijām... blink.gif
Piekrītu tiem, kas saka, ka tas ir pubertātes blakus efekts.... es to zinu, jo biju tāds pats, tikai tad to nesuca par emo. ....Tagad huh.gif tagad es saku - tas vis ir bs & whatever. Jo, es nepiepildu savu dienu ar to ka kādu nosodu, gudri ierāmēju, nosaku diagnozi, vai kā citādi piemēsloju savas smadzenes ar mazsvarīgu informāciju, ...pk man citu problēmas neintresē...
I say evolve and let the chips fall where they may.
Church
nesaistiits ar origin threadu, bet bij dziljsh ielauziens creatot jaunu threadu vienas bildes peec.
true otakus:
IPB Image
;>
Tramvajs
stulbums kkaads,..kaa vispaar var taa runaat..biggrin.gif
latvijaa vispaar lielaakaa dalja ir pozeri..isti emo ir ljoti, ljoti maz..
Church
ieprasos gaadiigaa psihologa balsii: "vai tu veelies par to parunaat?" ;>
erm, nu bet tieshaam. who cares. es izlasiiju/pareecu. iedevu palasiit humoru citiem. that's about it. EOSD. end of sensless discussion that is.
Kazuki
http://uncyclopedia.org/wiki/Latvia

nu nav par emo, bet ir a bit of fun reading smile.gif
sipps
Jā šis ja lielākajai daļai ir zināms, bet atkārtošana zinību māte
Storm
Nejaushi uzduuros shitam briinumam, domaaju, ka tik pat traki tur dazreiz bliez valjaa, ja ne trakaak, vieniigais, ka +- vienaadi tie texti XD
http://www.sirups.lv/forum/0/

eku piem:

Kirils
Kirils nedzer alu, alus līst Kirilā. Kirils ar 1 roku raksta uz klaviatūras ātrāk, nekā pārējie ar divām. Kirils ir stiprāks par tavu vecāko brāli. Kirila divstobrenei ir trīs stobri. Kirils māk nopīpēt 1 cigareti divreiz. Kirils var pārcelt savu vārdadienu kad viņam ir izdevīgāk. Kirils uz localhost griež kiriliem.lv, kur apspriesties ar savām dalītajām personībām. Kirils ir supermena ārlaulības dēls. Kirils ir tas, kurš iegrieza zemeslodi. Wikipedia pašā sākumā bija pazīstama kā Kirilpedia.
Kirilam ir čemodāns, kurā var sabāzt visus pasaules čemodānus. Kirilam pieder 2 lieli baļķi - katrs savā acī. Cīņā starp Čaku Norisu un Godzillu uzvarēja Kirils. Kirils var izdzēst DVD ar vienu skatienu. Kirils piedzima ar root akontu uz visiem pasaules serveriem. Kirils redz savu pakausi pat ar aizvērtām acīm. Kirils patur visu XP sourci galvā. Tapēc viņam ir lielākā galva pasaulē. Kirila datoram ir papildu klaviatūra ar kuru viņš palīdz procesoram ātrāk rēķināt. Kirils māk runāt. Divās valodās uzreiz. Kirils ir noformatizējis bezgalīgi lielu cieto disku.
Un viņam ir četri bezgalīgi lieli diski. Kirils no jebkura skaitļa galvā var izvilkt kvadrātsakni. Kirils ir populārāks par pīrsingu. Kirils nekad nav pateicis vienu un to pašu vārdu vēlreiz. Kirila mīļākais enkodings ir Cyrillic. Kirils ar kreiso kāju zīmē labāk nekā printeris. Kirilam ir divas īstās mammas. Visus delfu komentārus pa vakariem raksta Kirils. Kirils ir no vietas, kas ir bezgalīgi tālu. Kirils neguļ, Kirils lēni mirkšķina.
Kirils izlasīja šos jokus, pat pirms tie bija uzrakstīti.Kirils ir izlasījis visas pasaules grāmatas. Trīsreiz. Kirilam nav televizora. Viņam ir spogulis. Kirils prot sadalīt pirmskaitli pirmreizinātajos. Trīs dažādos. Kirils klausās mp3 failus, lasot tos Notepad. Kirils ir patentējis karoti. Kirils neuzskaita savas mājaslapas apmeklētājus, tie paši pierakstās. LMT SMS sūtītājs ērtības labad sūtīta SMS caur Kirila lapu.
Kirils savai draudzenei sniedz kirilingu. Kirils māk iet un sēdēt. Reizē. Kirils māk vairoties. Vienatnē. Kirils neskatās hokeju, ripa vienkārši seko Kirila acīm. Kirils prot pateikt, cik ciparu ir skaitlim Pī aiz peldošā punkta. Kirils nemazgājas, jo viņam ir aizdomas, ka pat švamme mēģina viņu piedirst. Kirils nezin, kas ir Rainis, taču Rainis noteikti zin, kas ir Kirils. Kirils bija pirmais, kas nolaidās uz Mēness. To apšauba tikai pats Kirils. Gadalaiki nemainās, Kirils tos pārslēdz.
Kirils hostē visu LatNetu uz P133mhz/8MB RAM/200MB HDD. Carlsberg reklāmas sauklis sākumā bija "the best beer in the world", taču Kirils to apšaubīja... Barons savu dainuskapi ar dainām saņēma no Kirila savā 21. dzimšanas dienā. Kirils ar savas paduses matu spēj caurdurt ne tikai tērauda plāksnes, bat arī telpu kā tādu. 1722. gadā medījot vaļus, Kirils izgudroja pirkstus. Kirilam nekad nekas nav niezējis. Kirils komentārus nelasa, viņš tos zin. Viens Kirila izbrauciens ar riteni pēc maizes spēj nodrošināt Ķīnu ar elektrību 75 gadus. Kad beigsies nafta, Kirils uztaisīs vēl. Kirils zina kur savienojas paralēlas taisnes. Kirils ir tik nabadzīgs, ka viņa krūtis ir īstas. Kirilam ir astoņi trīņubrāļi.
laugh.gif wacko.gif

warbuut stulbs jautaajums, bet ko tad iisti noziimee EMO? ph34r.gif
kahi
patika rindiņa - kirils ir tik nabadzīgs, ka viņa krūtis ir īstas.

runājot par emo - lai jau viņi tur graizās, man ta no tā slikti?
un par storma adresīti - rēcīgākā vieta -sadaļa seks- ''esmu tjipa nogribējies, piu, piu, meitene, atstāj adresi..."
atbilde - '' alvis13@inbox.lv''... tjaa...
Ragana
QUOTE(Storm @ Sep 8 2006, 16:37) *

Nejaushi uzduuros shitam briinumam, domaaju, ka tik pat traki tur dazreiz bliez valjaa, ja ne trakaak, vieniigais, ka +- vienaadi tie texti XD
http://www.sirups.lv/forum/0/

eku piem:

Kirils
Kirils nedzer alu, alus līst Kirilā. Kirils ar 1 roku raksta uz klaviatūras ātrāk, nekā pārējie ar divām. Kirils ir stiprāks par tavu vecāko brāli. Kirila divstobrenei ir trīs stobri. Kirils māk nopīpēt 1 cigareti divreiz. Kirils var pārcelt savu vārdadienu kad viņam ir izdevīgāk. Kirils uz localhost griež kiriliem.lv, kur apspriesties ar savām dalītajām personībām. Kirils ir supermena ārlaulības dēls. Kirils ir tas, kurš iegrieza zemeslodi. Wikipedia pašā sākumā bija pazīstama kā Kirilpedia.
Kirilam ir čemodāns, kurā var sabāzt visus pasaules čemodānus. Kirilam pieder 2 lieli baļķi - katrs savā acī. Cīņā starp Čaku Norisu un Godzillu uzvarēja Kirils. Kirils var izdzēst DVD ar vienu skatienu. Kirils piedzima ar root akontu uz visiem pasaules serveriem. Kirils redz savu pakausi pat ar aizvērtām acīm. Kirils patur visu XP sourci galvā. Tapēc viņam ir lielākā galva pasaulē. Kirila datoram ir papildu klaviatūra ar kuru viņš palīdz procesoram ātrāk rēķināt. Kirils māk runāt. Divās valodās uzreiz. Kirils ir noformatizējis bezgalīgi lielu cieto disku.
Un viņam ir četri bezgalīgi lieli diski. Kirils no jebkura skaitļa galvā var izvilkt kvadrātsakni. Kirils ir populārāks par pīrsingu. Kirils nekad nav pateicis vienu un to pašu vārdu vēlreiz. Kirila mīļākais enkodings ir Cyrillic. Kirils ar kreiso kāju zīmē labāk nekā printeris. Kirilam ir divas īstās mammas. Visus delfu komentārus pa vakariem raksta Kirils. Kirils ir no vietas, kas ir bezgalīgi tālu. Kirils neguļ, Kirils lēni mirkšķina.
Kirils izlasīja šos jokus, pat pirms tie bija uzrakstīti.Kirils ir izlasījis visas pasaules grāmatas. Trīsreiz. Kirilam nav televizora. Viņam ir spogulis. Kirils prot sadalīt pirmskaitli pirmreizinātajos. Trīs dažādos. Kirils klausās mp3 failus, lasot tos Notepad. Kirils ir patentējis karoti. Kirils neuzskaita savas mājaslapas apmeklētājus, tie paši pierakstās. LMT SMS sūtītājs ērtības labad sūtīta SMS caur Kirila lapu.
Kirils savai draudzenei sniedz kirilingu. Kirils māk iet un sēdēt. Reizē. Kirils māk vairoties. Vienatnē. Kirils neskatās hokeju, ripa vienkārši seko Kirila acīm. Kirils prot pateikt, cik ciparu ir skaitlim Pī aiz peldošā punkta. Kirils nemazgājas, jo viņam ir aizdomas, ka pat švamme mēģina viņu piedirst. Kirils nezin, kas ir Rainis, taču Rainis noteikti zin, kas ir Kirils. Kirils bija pirmais, kas nolaidās uz Mēness. To apšauba tikai pats Kirils. Gadalaiki nemainās, Kirils tos pārslēdz.
Kirils hostē visu LatNetu uz P133mhz/8MB RAM/200MB HDD. Carlsberg reklāmas sauklis sākumā bija "the best beer in the world", taču Kirils to apšaubīja... Barons savu dainuskapi ar dainām saņēma no Kirila savā 21. dzimšanas dienā. Kirils ar savas paduses matu spēj caurdurt ne tikai tērauda plāksnes, bat arī telpu kā tādu. 1722. gadā medījot vaļus, Kirils izgudroja pirkstus. Kirilam nekad nekas nav niezējis. Kirils komentārus nelasa, viņš tos zin. Viens Kirila izbrauciens ar riteni pēc maizes spēj nodrošināt Ķīnu ar elektrību 75 gadus. Kad beigsies nafta, Kirils uztaisīs vēl. Kirils zina kur savienojas paralēlas taisnes. Kirils ir tik nabadzīgs, ka viņa krūtis ir īstas. Kirilam ir astoņi trīņubrāļi.
laugh.gif wacko.gif

paldies par tekstiņu, šito iedošu Kirilam izlasīt.
viņš pārrēksies.
Ginta
Billy.. I'm glad you asked.. (domāju, ka diezgan daudzi ir šo 'How To Be Emo' filmiņu jau redzējusi.. - lai gan tas viss ir pasniegts ar pamatīgu humora daļu - tur tomēr ir salīdzinosi daudz patiesības..)

--visvarenā wikipedia mums stāsta: Emo (music); Emo (slang)

bet - ja pavisam nopietni - diez vai Latvijā atrast kādu kas patiesi tam visam atbilstu.. visur vieni vienīgi wannabe.. (tāpat kā ar praktiski jebkuru stilu par ko šeit kads ko padzirdejis..) bet.. who cares?? kamer pats netiec par kadu no viņiem nosaukts viss kartiba.. lai tak' mazulīši pajūt..

a! ..un par:
.. pubertātes blakus efekts.. es to zinu, jo biju tāds pats, tikai tad to nesuca par emo.
..vienkarsi: so true.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.