Help - Search - Members - Calendar
Full Version: neliela Statistika
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Storm
Atshifreejums : pirmie skaitliishi ir domaats vecuma intervaals, taalaak sekojoshie burti noraada uz dzimumu.

P.S Ieteicams balsot nevis par to, kas varaax patiik, bet par sevi! biggrin.gif

Ceru ka tas naw paaraak offtopic, jo meerkis ir noskaidrot kaadas vecuma un dzimuma grupas ir vairaak vai mazaak paastaaveetas foumaa. ph34r.gif

Paldies!

Edit: Taa kaa balsojums anoniims, laipni aicinaati balsot par sewi arii tie, kas negrib, lai citi zin vinju vecumu ^^!

Progress: Meitenes - sarauj (defaultaa man liekas ka "Siev." ir wairaax, bet...)!!
+Chibi+
es sajutos ļoti veca. slikts polls! Es nekādīgi nevarēju atcerēties cik man gadu, bet labi, ka vismaz vienā grupā abi vecumi ir, so gan jau trāpīju...
jurc
Tā bija pāgajšgad: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1956
+Chibi+
vecums, bet ne dzimums.
+Chibi+
QUOTE(Shumins @ Aug 11 2006, 11:59) *

Daudz vecu Viir. un mazu Siev. dry.gif blink.gif ph34r.gif (Hmm...)

lolicon paradise
Church
strapcitu. imho dereeja taiskataa nosaukumu/papildus tekstu angljicki. imho i pietiekoshi daudz gaijinu no iepuvusho kapitaalistu zemeem, kas te pieregjistreejushies lai vismaz hentai bildes blenztu. ;>
un kaut kaa pamaz nobalsojusho vs useru kopskaitu. ljoti shaubos, ka jau kaadus secinaajumus var veikt, lai cik tie jautri nebuutu ;>
Spectre

QUOTE(+Hachi+ @ Aug 11 2006, 12:10) *

lolicon paradise

vainu man šodien garastāvoklis ir tik labs, vai kā, bet izlasot šos postus es atkal smējos.
Jo reāli starp aktīvajiem jūzeriem tā arī ir - Da Zdrastvujet LOLI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dero
Vajadzēja taisīt 14-16 vai 17 un tad no 18 uz augšu.
vai vajadzēja iedalīt vecuma grupās (nepilngadīgie 0-17, pilngadīgie jeb darba ļaudis smile.gif 18-65 un pensionāri) var iedalīt sīkāk 2. grupu.
Neptuuns
Labi ka nav neviena divpadsmitgadiiga jugio fana... Gaah shitik bezjeedziigas atbildes, man tieshaam laikam biezjaak un ilgaak jaagulj.
Psycholog
QUOTE(Dero @ Aug 11 2006, 17:53) *

Vajadzēja taisīt 14-16 vai 17 un tad no 18 uz augšu.
vai vajadzēja iedalīt vecuma grupās (nepilngadīgie 0-17, pilngadīgie jeb darba ļaudis smile.gif 18-65 un pensionāri) var iedalīt sīkāk 2. grupu.

Varu dereet ka tev ir 17 starp 18 smile.gif

Ir ok polls, tik gribeetos lielaaku aktivitaati, savadak tieshaam nevar neko daudz spriest.

Lolicon paarnjems pasauli! \m/
wub.gif
Storm
bikinj tiesaam vareetu aktiwaak, paskat cik daudzi apkatijushi, un cik "nobalsojushi" XD
Aven
Men rulez XD
Meitenes ķeriet visus smukos un brīvos puišus happy.gif
jurc
QUOTE(Storm @ Aug 22 2006, 18:19) *

bikinj tiesaam vareetu aktiwaak, paskat cik daudzi apkatijushi, un cik "nobalsojushi" XD

Ne jau katrs cilvēks ieskatās šajā topikā tikai vienu reizi, bet gan 5,20,50x.... Tāpēc jau arī ir tik liels skaitlis.

Un nobalsojuši 80 cilvēki, tas jau ir daaaudz. Apmēram tik aktīvo useru no visiem tūkstošiem forumā arī ir.
wisky
smile.gif
Kur tik daudz vīriešu dzimtes pārstāvju šajā forumā... Es vienkārši bnrīnos...
Sigfa
Ksa tur taads ko apbriinot? Vai maz zini kaada ir taa proporcija dzimumu, kas lieto datoru savaa brivajaa laikaa?
kaarleens
akdies mees te 25+ esam tikai 6 cilveeki blink.gif
kaiva
man gan patīk skaitļu proorijas, no 14-18, tiešām viegli izdomāt cik man gadu. laugh.gif
tātad, ja negribi izskatītie pārāk vecs/jauns, visas iespējas paslēpt savu patieso vecumu un statiskika arī iznāk tā tīri neko. Jauki biggrin.gif
kahi
jaunas meitenes un veci vīrieši, hmmm, uz ko man vedina domas?? uz neko, pareizi uzminējāt! patīkami, ka i tik dažādi vecumi. nekad nepaliks neinteresanti.
Blackout
omg, es esmu vieniigais 00-13 pagaidaam T_T''
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.