par browseru topiku
citeejot jurcciku kaa vinnss citee edg
"""beidziet vienreiz taisīt bezjēdzīgus topikus.
Vai citējot edg:
QUOTE(edg @ May 23 2006, 11:08)
Offtopic ir teemaam, kas iet aarpus citaam sadaljaam, bet liidz kaut kaadai robezhai tomeer. Dazhas teemas ir "par taalu". Piemeeram, shii. Kyuu shoreiz pats aizveera topiku ilgi pirms es paspeeju izlasiit, taapeec viss ir ok, bet jebkuraa naakamaa gadiijumaa, es buushu dusmiigs par shaadaam teemaam. Kaadaam teemaam? Paliidzeet maajas darbaa. Paliidzeet magjistra darbaa. Veikt bezanimeteemas aptauju. Uzzinaat, kursh saldeejums garshiigaaks. Uzzinaat, vai otaku kasa sev dibenu. Tas viss ir meesli. Ja topiks ir domaats offtopic informaacijas apkoposhanai, tad tas ir "par taalu". (..) Bet ir veel virkne citu moderatoru, kuriem var nepatikt topiks un vinji buus nikni, lai arii man nekas nebuus pretii. Apshaubaamas tematikas topika taisiitaajam jaaizdabaa visiem. Tikliidz kaadam moderatoram kas nepatiks, topiks tiks veerts ciet. Netaisniigi? Nevajag taisiit apshaubaamas teemas topikus!"""
ar ssaadu attaisnojumu aizsleedza manu pavedienu kas absoluuti nekaa neatsskkiiraas no ssii pavediena es gribeetu luugt vai nu sleedziet sso pavedienu vai arii atsleedziet luudzu atkal maneejo savaadaak taa ir aciimredzama nekauniba un nespeeja kontroleet paar savaam emocijaam taadejaadi iespeejams nepareizi izmantojot sev dotoo varu bet ja nu gadiijumaa tiessaam izraadiitos ka modi nav piefikseejussi ssii pavediena nelitderiigo un izteikti kaitinnosso dabu kaadai aciimredzot tam jaapiemiit ja jau ssis pavediens ir konceptuaali taads kaa maneejais un ticot visu zinossajiem modiem maneejais taads ir tad es labpraat nnemssu savus vaardus par neggeeliibu un sevis kontroleet nespeeju atpakall un priecaassos ka moderaatori beidzot ir pamaniijussi ssii pavediena kaa jau es teicu neggeeliigo un kaitinosso dabu
paldies jau iepriekss