Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Fantasy Tactics Advance
Anime forum > Anime > Games
Psycholog
Nu tātad, pirmkārt, kas vajadzīgs, ir šis:
1) Links uz emulatoru
2) Pati spēlīte

Tā ir RPG spēlīte, paredzēt Gambe Boy Advance, bet emulātors dara iespējamu to, ka jūs to varat spēlēt arī uz savām personālajām kastēm.

Spēles sižets sākas ar kādu sniega piku kautiņu kautkādā tur pilsētiņā, kuras laikā rodas pāris domstarpības star pāris vienaudžiem, bet nu būtībā tas nav svarīgi. Galvenais norisinās naktī, kad pēkšņi visa pilsēta pārtop līdzīga kādai spēlei ar nosaukumu "Final Fantasy", un jūs pēkšņi attapsieties kādā jums nezināmā vietā. Protams, jūs tur jau gaidīs un pēc neilga laika jūs arī tiksiet uzņemts kādā klanā, kurš pelnīs savu iztiku pildot dažādas tam uzdotas misijas. Misiju pildīšanas laikā jūs sastapsieties ar vairākiem jūsu čaram pazīstamiem personāžiem, kas arī pamatā attīstīs visu sižetu. Tā palēnām jūsu uzdevums būs meklēt ceļu ārā no šīs fantāziju pasaules.

Nu ja, review es galīgi nemāku rakstīt.

Spēlīti iemetu te, tāpēc ka vienkārši mani viņa ļoti aizrāva, varēju visu dienu pie tās nosēdēt smile.gif Tiešām interesanta, pati interesantākā (vismaz man) no visām Game Boy Advance piedāvātajām spēlītēm, bet to klāsts nemaz nav tik mazs (Pokemon leaf green arii nemaz nebija tik peļams happy.gif ) Ceru, ka arī jums tā patiks, ja kāds izdomās izmēģināt.
Noriass Gato
Jauks gabals, piekrītu.

Tiem, kam patīk ši te un vispār japāņu RPG spēlītes, varu ieteikt pameklēt arī tādu spēli kā "Tactic Ogre - Knight of Lodis"
Aven
Buutiibaa viens un tas pats, abas ir speeleetas un izietas ar lielu kasli ph34r.gif
Abas ir Tactic veida speeles, celoshanas veids pa pasauli arii taads pats, un combat fāze arī,vienīgi sižets savādāks bet abi ļoti līdzīgi (atkārtojos >_< ) pat vienādi, nopērkot/ielādējot jebkuru no viņām jūs nenožēlosiet...
Thank you
baseboalbatboy
Uz GBA FF¬tactocs ir laikam mana miiljaakaa speele bet tad es tur nevareeju iziet vienu lietu un beigaas Iesaaku speeleet Ultra man Ball( huh.gif )....Bet tuvaakajaa naakotneee gribeetos to speeli iziet!
bladez
Jaa FFTA ir viena no manaam miiljaakajaam speeleem, pat ja saliidzina speeles ar PC!!! Izgaaju visu jau kaadu gadu atpakalj, un ljti patika speele. Bet pie beigaam tieshaam palika gruuti.

Bet sizhets man liekas lielisks, un grafiskaa zinjaa prieksh GBA ir ljoti labs. Es ar iesaku shito paspeeleet.
Aven
Ja kas neviena spele nav prieksh GBA laba, jo pat viskrutākā spēle izmanto 1/10 daļu no GBA max resursiem,krāsām un iespējām sad.gif
Kikyou
FFTA forever. ^^
Es būšu nu jau kādas... Hm. 15 reizes (divu-trīs gadu laikā) izgājusi? Un es pat neesmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk atkal un atkal vienu un to pašu spēli spēlēt. Bet par šito palikušas jaukas atmiņas, lai gan viņa, salīdzinoši, nav nemaz tik gara.

P.S. Emerald > Leaf green. XD Telefons rullz.
Catgirl
uguuu.........zheeel, bet man nelaadeejas.........nevaru paspeeleet un man paraadaa warn!!! sad.gif sad.gif
lotus666
eu man jautaajums tiem kas baigie pro shaja speelee... kapeec es piemeeram ar arcerhu burial izmantot nevaru itkaa uzpiezhu bet nekas nenotiek un tad vel taspats ar ar savu beastmaster nevaru to dragon izmantot wtf paliidzas plz
Kikyou
1) Ja pareizi atceros, 'Burial' ir tikai priekš zombijiem, vampīriem un citiem monstriem, kas sevi pēc trīs gājieniem atdzīvina.
2) Beastmaster var tikai kontrolēt pretinieku monstrus, attiecīgi no tā, kādus skilus viņš māk. 'Dragon Soul' etc var izmantot tikai Morpher (ja tavs beastmaster iemācās piecus beastmastera paņēmienus, tu vari viņa darbu nomainīt uz morpher).
lotus666
neesmu jaunekaads pro bet sitaa speelet totalty ownz!psdc patiik....toch laba, nu no gameboy speelem labaka ko speelejis esmu
tikai shito speeleju jau 4 dienas rs neesmu speelejis ohmy.gif
atnaaku majas uzreiz saaku speelet .... atziistos esmu sitaa atkariigs jau omg ohmy.gif
lotus666
eu jautajums tiem as izgaajushi
WTF!es eju misju man ciinjaa nomirt mans labaakais dark mage un templers!!!!!un vinji pec fighta paradas ka fallen un pazuda!
vai es vinjus kautkad dabushu back? plz pasakat ;(
Noriass Gato
Wild Jagt kaujās pazūt permanenti.
lotus666
nu bet tad es vinjus dabushu back vai nee?
Kikyou
Nep, tas ir uz mūžu. :3
bypass
QUOTE(Kikyou @ Nov 9 2006, 17:09) *

FFTA forever. ^^
Es būšu nu jau kādas... Hm. 15 reizes (divu-trīs gadu laikā) izgājusi? Un es pat neesmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk atkal un atkal vienu un to pašu spēli spēlēt. Bet par šito palikušas jaukas atmiņas, lai gan viņa, salīdzinoši, nav nemaz tik gara.

P.S. Emerald > Leaf green. XD Telefons rullz.


Nemaz nav tik gara? biggrin.gif
Ja grib izpildīt VISUS kvestus, tad iekš gamefaq kaut kur lasīju, ka spēles laiks iznāk kaut kādi 60-100h.

Es izspēlēju pārsvarā tikai main-kvestus un man sanāca kaut kādas 50-60h. IIRC.

Vai arī es vienkārši esmu lēnīgs. rolleyes.gif

Ja kādam vēl nepietika, tad uz PSone arī ir Final Fantasy Tactics.
Uchiha Itachi
Njaa sita spele kruta.

Gladiator un Summoner rullee
Lawleit
Jaa diezgan interesanta spele. Daudz personazu klases. Biju aizravies dabut stiprakas klases un man Montblanc kluva par vargako burvi klanaa tongue.gif

Starp citu uz Nintendo DS arii ir final fantasy tactics tiklidz iznaks latvijaa nopirksu arii to.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.