Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Sintētiskā sircapziņa"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
ShinChan
Zinot to, ka iespēju robežās visas saprātīgas būtnes šajā karstajā laikā cenšas pamest piedūmotas "lielpilsētas" un izrauties lauku zaļumos (vismaz vīkendā). Varu piedāvāt neobligātu pasācienu dailes un neaprakstāma skaistuma apņemtajā pilsētā Madonā. Patiesībā, tiem, kas interesējas par elektronisko mūziku (jebkuru tās subžanru) šis ir "must be", jo domājams tuvākajā laikā neviens jūs neaplaimos ar 36 h nonstop brīvdabas pasākumu uz divām skatuvēm. Aiz matiem pievilktais iemesls kāpēc šī infa ir ievietota šeitan nevis ar mūziku saistītās lapās un forumos ir tāds, ka pasākuma laikā dažas stundas tiks demonstrēta arī anime, nekos sīkāk par to no orgiem neuzzināju, varbūt Animatrix, varbūt vēl kaut kas. Visdrīzāk tas būs tikai fons mūzikai. Interesanta varētu būt festa laikā demonstrētā filma par elektroniskās mūzikas pasākumiem Japānā (sola tādu rādīt). Šī būs tikai neliela piešprice pie pārējās, visnotaļ piesātinātās, programmas.
Ja kādu baida par mazpilsētām dzirdētie šausmu stāsti, kuros mazus pīrsingotos mataiņus un visādi citādi no urlām un "zaļumbaļļu varoņiem" atšķirīgus radījumus vietējā publika ēdot pusdienās, tad nevajag uztraukties. Šīs kaites lielākoties ir izslimotas, un ja nu kādam ir liela vēlēšanās savas kuslās dūrītes pavicināt tad viens raunds ringā ar apsargu vai vietējo mentu šo vēlmi noslāpēs.

Tas nu tā, pašu pārdomām un izvērtēšanai, ja nu kādam rodas interese (ja jau LARpistu pasākumi te tiek reklamēti tad šo domājams arī drīkst) ...
sīkāka infa http://melnaispiens.playlist.lv/announcement/index.php
ETM
kaut kaa interesanti tie datumi tiek aiznjemti... http://metalshow.lv/
Spectre
Hmmmm interesanti ... jauzzin vai mana paziņa ir Latvijā, kas mīt madonnā defaultā, un ja Jā, tad jadodas - el.mūzikas pasāciens skan vilinoši ^ ^

p.s. ja jaizvēlas starp anime nakti un šo - laikam došos uz šejieni happy.gif

P.s.s. - pārāk daudz piedāvājumu uz šiem datumiem kautkā sāk parādīties blink.gif
edg
Driizaak tad jau tur raadiis Interstella5555.
lastguru
oh my... anime nakts + metal fests + el. muuzikas fests + japaanju koris... kaads sajuka praataa ka visu plaano uz shiem datumiem vai? es pat nedaudz prieciigs ka nav japaanas dienas ieplaanotas veljoprojaam, jo taas bija paredzeetas tieshi shajos datumos.... pats ieshu uz japaanju koru.

P.S. ak... man te veel saka ka buushot kantri muuzikas fests kaut-kur. gjeniaali... man zheel to cilveeku kam ir jaaizveelas
sipps
nu princepa notiek viens BLUZA FESTIVALS. BLIUZO NAKTYS, tepat kaiminos LIETUVA uz kurieni ari dosies paris si foruma iemitnieki smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.