Mani super krutie nereaalie darbi buus sheit, no saakuma man visi buus ziimeeti uz paint, bet naakam meenes iegaadaashos skeneri un vareesiet redzeet ar roku ziimeetos darbus. Nu taa tagad paskatisimiis kas shajaa darbaa ir labs vai sligts peec kaada laika ielikshu vel kaadus
Luudzu komentaarus
P.S. uz painta nau viegli zimeet!
Sushi
Jul 3 2006, 13:56
Nezināju, ka tu zīmē.. Forši. Sākumam pat ļoti labi. Tā tik turpināt!!! Man jau arī pirmie ir tikai uz paint zīmētie, bet man liekas, ka man pat sliktāk bija, bet es jau tā nevaru īpaši spriest. Viņai gan trūkst dažas ēnas, bet ir labs. Gaidu nākamos.
Kirara
Jul 3 2006, 13:58
Kas tas iisti ir domaats? Sieviete vai viirietis? Nu jaa, bet pavisam labs darbs un paintaa jau taa gruuti ziimeet.
Edit: oops, nepamaniiju Sushi postu. Tagad viss laikam buutu skaidrs.
doomed-Angel
Jul 3 2006, 14:05
Nu tjipa taa ir vinja, laigan tagad es paskatijos gruuti saprast, naakam reiz jaaziimee ar kruutiim tad kluudities nevar ka taa ir vinja
Cow
Jul 3 2006, 15:21
Tā ir meitene vai puisis Varbūt puisis...
Keydan
Jul 3 2006, 16:31
Tas, man škiet, ir meitene jo viņai ir skropstas! Pirmajam darbam - labi!
sakurachan
Jul 3 2006, 19:23
Man skjiet ka ir ok... Tikai saakumaa skjita ka vinjai ir baardinja...(nu man aizvien veel taa drusku skjiet, bet taa laikam tomeer ir eena...)
Taison
Jul 3 2006, 20:29
NU ja godiigi peec pirmaa acu uzmetiena man likaas ka tas ir puisis un pie tam veel istaas peec GEJA... es nezinu kapeec bet kkas piedeva taadu efektu Ziimejums jau labs... Aciim atspulgu vai kaa vinju tur sauca vareeji ielikt...
doomed-Angel
Jul 3 2006, 22:13
skaidrs... Tagad dodu naakamo darbu juusu zinjaa pabraakeet.
Tagad seit notiek slavena ciinja Cuukmens VS Golu from dbz Pats zinu ka goku poza nesanaaca taada kaadu vajadzeetu un vinja galva izskataas diivaina, nesanaaca kaa gribeeju jo nebija iistais ziimeeshanas gariigais
Karamele
Jul 3 2006, 22:37
pirmais darbs ir diezgan labs, jo ar paint ir vnk grūti zīmēt... otrais...ideja laba...
Keydan
Jul 4 2006, 02:00
Cuukmens ir specigs! Goku nav šansu!
doomed-Angel
Jul 4 2006, 03:00
pikriitu cuukmens ir viss stipraakais visaa izplatijumaa!!!
Taison
Jul 5 2006, 03:28
Interesants darbs Goku apgjeerbs labs sanaacis. Bet poazas, lai kaa veel to nodeevee, izskataas stiivas... [mans viedoklis...] un Goku galva ir par mazu... arii ar proporcijaam nav kkas... [rokas izskataas par garu]
doomed-Angel
Jul 5 2006, 11:19
Te man ir velviens goku ziimeejums. iipasi labi nau nobildeets ar digitaalo.
Aste izskataas peec resna ciisinja!
Keydan
Jul 5 2006, 11:53
Vajag stradat pir sejas un plecam. Un kas tas tads viņam no aizmugures karajas?
Arts
Jul 5 2006, 21:03
Goku apkakājies???
Taison
Jul 6 2006, 00:19
Hmm... un jau atkal kkas ar rokaam nava taa kaa vajag... un kreisajai plaukstai iikshkjis ir par lielu... Keep it up Kid
m0zus
Jul 23 2006, 22:40
plecs tads uzpampis un ikskis arii... njaa
Erik4xp
Jul 24 2006, 23:58
Woooow... Lai kā man patiktu dragonball, bet man nepatīk Goku vai jebkurš sejens Ceturtajā super sejena pakāpē. Sviests to taču neizdomāja Akira Toriyama un man nepatīk doma ka Goku spēj pārvērsties no sīka bērna pieaugušā, vēl kļūstot matains, nav "normlie" blondie mati un pats trakākais pēķšņi apgērbs pazūd un uzrodas melnas ādas bigses... UN to neizdomāja Toriyama...............
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.