QUOTE |
par Kanon... be warned - posible spoilers ahead ! no story puses mazliet dīvaini ir tas ka itkā pavisam normālā pasaulē tomēr ir diezgan daudz pārdabiskā... itkā jau nekas man nav pretī bet... nu nav tā ka visi personāži apzinātos ka kaut kas tāds eksistē kamēr galvenais varonis nez kāpēc ar to sastopās patstāvīgi un tie kuri tiek iesaistīti neizrāda nekādu īpašu izbrīnu... kaut kā īsti neiederās... vēl dīvaini ir tas ka anime itkā sadalīta kādās četrās daļās... nu teiksim trešajā epizodē Yuichi ( galvenais characters ) satiek Mai ( cutest character ![]() runājot par spēli... cik nu man ir bijusi laime viņu paspēlēt ( sakarā ar to ka tikai daļēji iztulkota )... ir tā ka story ir līdzīgs bet ne vienāds katrā ziņā ja patīk spēle / anime tad ir vērts skatīties anime / spēlēt spēli nebūs garlaicīgi... vienīgā problēma līdz 100% angļu valodas patcham priekš spēles vēl labi ilgs jāgaida... tiko paskatījos un vēl joprojām tikai 25% ir iztulkoti... diemžēl... ā nokaitināja mani tas ka kad pēdējajā epizodē Nayuki ieraudzīja kaut kādu plāksnīti ar man nelasāmā valodā rakstītu tekstu Elite-Fansubs tulkojums bija "[The E-F staff feels that the episode is better if you don't know what this sign say.]" dmn it ! >.< kuru tas interesē kā jūs jūtaties ! es gribu zināt kas tur rakstīts ! agh... tagad jāvelk tā epizode no kāda cita fansuba... neciešu ka tā dara... kapēc viņi iedomājās ka zin labāk nekā autors... vispār jau tā nav pirmā reize kad kaut ko tādu no Elite-Fansubs redzu - Saikano desmitā epizode - "A FRIENDLY WARNING FROM THE TEAM: THIS IS THE END OF HAPPINESS IN SAIKANO. IF YOU WOULD PREFER THE ANIME TO HAVE A HAPPY END, CONSIDER STOPPING HERE AND PRETENDING THERE ARE NO MORE EPISODES, CONTINUING WILL ONLY BRING MISERY AND PAIN, YOU HAVE BEEN WARNED..." huh... pēdējās epizodes bija pašas nozīmīgākās bez pēdējajām epizodēm Saikano man nebūtu i ne tuvu tik mīļš kā vīņš ir tagad kad es noskatījos visu... nu labi... vismaz tās epizodes bija tulkotas... lai ar kā... Kanon ir ļoti patīkama un interesanta anime noteikti vērts skatīties... |
QUOTE (CryRat @ Feb 18 2004, 12:40 AM) |
@kaarleens tev ar Elite-Fansubs ? ja nē tad plz paskaties kas tur rakstīts uz tās plāksnes... oki ? |
QUOTE |
jap man tas pats briineshkjiigais uzraksts |
QUOTE |
es domaaju ka tur vienkaarshi ir vaards uzvaards un viss |
QUOTE |
What the heck is that line "the E-F staff feels that this episode is better if you don't know what the sign says?" For those poor curious souls, the hospital ward name sign says "Kitsumaya Ayu," the girl who fell from the tree and was in coma for seven years. What's so creepy of the sign? Why would it be a better episode without knowing the sign? You will know that Ayu wake up from her coma after watching Ep13. I personally feel nothing wrong about knowing the sign... |