Anime nakts (08.07.2006)
08.07.2006 Noassa tiks rīkota kārtējā Anime nakts
Programma (nav noteikta):
20:00: Sākums
20:00-20:30: Konkursi
Pārtraukums (AMV)
20:45-21:15: Pasākums Tokyo Dolls
Pārtraukums (AMV)
21:45-23:25: Final Fantasy VII - Advent Children
Pārtraukums (AMV)
23:40-00:40: Dragon Half
Pārtraukums (AMV)
00:55-02:25: AIR
Pārtraukums (AMV)
02:40-03:40: Battle Angel Alita
Biļetes cena: 5Ls
Biļetes palika: 0 (50)
BrIvās vietas ir beigušās, bet varēs nopirkt ieejas biļet.
EDIT: Biļetes varēs nopirkt uz vietas tie, kas ir laicīgi pieteikušies ( 50 personas)
Church
Jun 20 2006, 18:48
air un alita, lai gan redzeets, kosheriigs skataamais. par tokyo dolls/FF AC es snobiski paviebshos, bet taas ir tikai manas personiigaas preferences. dragon half bij viduveejsh, ar imho dereetu aizvietot ar ko jeedziigaaku. savlaik paaris potenciaalas titles biju aizmailojis NetRat-am .. no taas listes kaut kas nebija njemams?
Spectre
Jun 21 2006, 13:30
Es piesakos - man leikas, ka tieši tā vaidzētu sākties manam atvaļinājumam, atvaļinājuma pirmais vakars anime nakts - imho ideāli
Kaa iegaadaaties bileti?
gramozeks
Jun 30 2006, 20:43
jaaa!!! tas ir labs pasaakums, tikai zzeel, ka no muusu Otaku.Lv ir ljoti mazs atbalsts. pie reizes biljetes var sanjemt no pasha Ha-sana personiigivai rezerveejot (tas ar caur Ha-sanu). ceru ka sho Anime Nakti apmeklees daudz vairaak shii saita apmekleetaaju.
http://anime.lv/
Tigra2
Jun 30 2006, 21:26
ciest nevaru vecuma ierobežojumus
jaagaida veel 2,2 gadi liidz vareeshu piedaliities
ja es pieliimeeshu uusas un baardu, vai vareeshu piedaliities?
kas par vecuma ierobezhojumiem? vienmeer uzzinu kaut ko jaunu [tm] <g> :/
Shumins
Jul 2 2006, 01:30
Bet kas ir Tokyo Dolls ?
Shumin, sarakstā tu esi neuztraucies ^^.
Tokyo Dolls
Rīgas gruppa Tokyo Dolls meitenes, kas dzied japāņu valodā.
Uz Animereactor.ru ari lasiju par pasakumu...Secinajumi no izlasita? Krieviski sakot: Руских будет море, и пива не меньше...
tad citreiz meegjini secinaajumus izveikt no reaali notikushiem agraak pasaakumiem, nevis no postiem webaa. ne viens, ne otrs secinaajums/apgalvojums non true. ja alu dzer 2-3 kausus < 1/10 dalja tautas, tad absoluutam nedzeeraajam protams tas ir juura. pasaakumu riikojoshaa kampai biedriiba protams pamataa i krieviski runaajosha biedriiba. nav briinums, ka subjektiivi krieviski runaajosho dalja svaarstaas 1/3-2/3. gan nesaprotu, kaadas pretenzijas pret vinjiem? ja otakieshi apmeklee aizvien mazaak, taa i tiiri vinju izveele.
Shumins
Jul 3 2006, 08:59
Jātrenējas krievu valoda.
kaapeec skatoties vispaar jaasarunaajas? un kaapeec pasaacienam blakus seedeetaaju sarunas ir requirements? par subiem .. ja nemaldos pamataa tiek likti english. krieviski dubu ar ne vienu neatceros.
P.S.
pilniigi nesaistiita ar threadu lieta, bet diivaini, ka krievu valodu neproti. joprojaam gruuti pierast pie taa, ka tagadeejai jaunatnei tas ir biezhs gadiijums ;>. imho taadeejaadi tu laid vairaakas noderiigas lietas dziivee garaam. eg. plashaaku izveeli literatuuraa gan hardprintaa gan online bibloteekaas, vieglaaku pseido-internacionaalu komunikaaciju ar diezgan plashu skaitu tuveejo valstu iedziivotaajiem. briiva izveele protams. tava dziive/intereses.
Shumins
Jul 3 2006, 11:06
Valodu saprotu labi...
QUOTE(Church @ Jul 3 2006, 10:31)
par subiem .. ja nemaldos pamataa tiek likti english. krieviski dubu ar ne vienu neatceros.
pagājušajā animenaktī tieši liela daļa (jeb praktiski) bija ar kriewu subiem wai dubiem.
Shumins
Jul 4 2006, 11:36
Vai visi tikai no www.Anime.lv
saa. parasti es apmekleeju shamos pasaacienus, if it counts, un iespeejams arii uz sho buushu. vairaak gan eju nevis skatiities bet driizaak pasocializeeties vai arii pasuukt alu vai kafiju ar balzaamu ;>
Shumins
Jul 4 2006, 16:29
Taada pati doma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.