Apofiss
Jun 16 2006, 15:45
Pilnīgi un noteikti viena no visizcilākajām jpop pārstāvēm!!! <3 ...viņas nenovērtējami fantastisko gabalu Passion var arī baudīt arī ps2/Kingdom Hearts II īpašniekiii ^^ un kas par balsi, kas par izpildījumu, kas par izdomu/spēju uzrakstīt, uzkomponēt un izpildīt īpaši lielisku/orģinālu muzonuuu! <3
Viens no viņas albūmiem, Colors *pašlaik tiek ievērtēts* XD ^^
Click to view attachmentIesaku noklausīties:
Passion
Simple And Clean
Simple And Clean -PLANITb Remix
Keep Tryin'
Sakura Drops
Easy Breazy
un citas
Vēl kāds utadas cienītājs/ja?
Laugh|nGMan
Jun 28 2006, 13:18
Tu labāk noklausies Hikki pēdējo albūmu ULTRA BLUE.
http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=TOCT-260671. THIS IS LOVE
2. KEEP TRYIN'
3. BLUE
4. NICHIYO NO ASA
5. MAKING LOVE
6. DAREKA NO NEGAI GA KANAUKORO
7. COLORS
8. ONE NIGHT MAGIC FEAT.YAMADA MASASHI
9. KAIRO
10. WINGS
11. BE MY LAST
12. ECLIPSE(INTERLUDE)
13. PASSION
Trešā dziesmiņa ir it īpaši lipīga
Kikumi
Jun 28 2006, 14:27
Nu man pašai personīgi patika viņas albums Deep River, no kura īpaši atmiņā palika dziesmas Sakura Drops un Traveling. No jaunajiem gabaliem patīk Keep Tryin'. Patīkami klausīties viņas dziesmas angļu valodā, jo tik tiešām var saprast, ka tā ir angļu valoda! Laikam tāpēc, ka viņa kādu laiku ASV ir dzīvojusi...
No savas puses iesaku paklausīties:
Keep Tryin' [Ultra Blue]
You Make Me Want To Be a Man [Exodus]
Sakura Drops & Traveling [Deep River]
Colors & Final Distance [Single Collection vol.1]
Apofiss
Jul 7 2006, 12:40
@Laugh|nGMan, owww daudzas no šīm vēl neesmu pat dzirdējis! hehe kāds ir redzējis Keep Tryin' video, patiešām labs @.@ ...no makslinieciskās puses XD
Utadas dziesmas ir labas, klausāmas, tajās ir kaut kas, kas aizķer.
Man mīļākās ir
Deep river
First love
Keep truin'
Sakura drops
Pasion
bullmatari
Mar 29 2007, 19:33
no albuma ultra blue labaakaas keep tryin, wings, passion, be my last. baigi labs gabals ir traveling. man skiet man nau taadas dziesmas no vinjas kura man nepatiik ;p
Shinya
Apr 14 2007, 07:31
nja pameginiet pastities japanas muzikas kanalus (gan kkur neta var atrast)
Utadas Hikaru `flavour of life -ballad version-` laikam skan katru dienu pa 5 reizem (ka minimums) katra kanala...
labi man pop ne ipashi bet tiem kam tas interese,varat pameginat, tajos jp muzikas kanalos parsvara tada tipa pops vien iet...atkal un atkal un atkal.....
coffee
Jul 13 2007, 01:59
dazas dziesmas dzirdeju,,,tiri ta neko
Shaisuke
Aug 22 2007, 01:08
Nav nekas daudz klausīts, bet ļoti patika Flavor of life ~ballad version~ dziesma, no Hana Yori Dango Returns.
Jau n-to reizi skan Beautiful World ( Rebuild of Evangelion trailera iespaidā ) ..
sherrynd
Oct 14 2009, 20:27
Nu šis noputējis topiks
, bet ja kas tad viņai iznāca nesen jauns albūms priekš ASV "This is the one"
Koneko
Oct 26 2009, 22:53
Neesmu daudz dzirdējusi, bet principā man Utadas Hikaru dziesmas ļoti patīk ^^ Es reti kuram japāņu izpildītājam papūlos atcerēties vārdu, bet UT ir izpelnījusies šo mazo godu, ko sniegt varu es :3
Mani mīļākie gabali no viņas repertuāra ir :
Beautiful World
First Love
Simple and Clean
kāds man nevēlētos atsūtīt pāris dziesmas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.