Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WOLF SONG
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
soirvakt
Vēsture

Kontinentā Drakonija sākumā dzīvoja elfi, gudrākie un godīgākie radījumi, kādi tajā kontinentā bija redzēti, jāatzīst, ka pārējie, kas dzīvoja tajā kontinentā, bija tikai meža dzīvnieciņi, tā ka viņiem nebija īpaši jānopūlas, lai viņi būtu gudrākie un godīgākie (tuvākie sekotāji bija zaķi). Tā nu viņi tur dzīvoja mierā un saticībā līdz uz Drakoniju pārvācās cilvēki. Viņi meklēja jaunas vietas, kur izvietoties un izplatīt savu ietekmi. Drīz cilvēki uzsāka karu ar elfiem, kas gan nevilkās ilgi, jo cilvēki bija pakļāvuši elfus un nostrādināja tos tāpat kā rūķus. Paverdzinātā rase šādi dzīvoja simtiem gadu, un cilvēki pa to laiku izplatījās šajā kontinentā, līdz bija kolonizējuši gandrīz visu Drakoniju, bet tad uz šejieni atpeldēja orku un troļļu ordas, kas izsēdās kontinenta rietumu daļā. Cilvēki, daudz nedomādami, mēģināja pakļaut arī orkus, bet sastapās ar nebijušu pretestību. Orki bija ļoti labi bruņoti un lieliski karotāji. Drīz vien cilvēki bija iztērējuši visus savus resursus un vairs nespēja noturēt orkus reģionā, kuru viņi apdzīvoja, kur nu vēl uzbrukt viņiem. Tā nu orki dažu mēnešu laikā iekaroja visu kontinenta rietumu daļu. Beidzot cilvēki lūdza orkiem mieru, kam orki arī piekrita. Pa to laiku elfi, redzot, ka cilvēkiem iet skarbi, sāka veidot pretošanās kustības, kuras cilvēki nespēja apspiest, jo tiem bija nepieciešami resursi karam pret orkiem, un cilvēki pasludināja elfus par brīviem un neatkarīgiem un iedeva viņiem nedaudz zemes, kur dzīvot. Tā nu arī šīs rases dzīvo kādus 50 gadus nosacītā mierā, protams, savā starpā kasoties un nevarot sadalīt pilnīgi neko.

Rases

Orki un troļļi

...kaadreiz dziivoja uz milziigas salas, ko pashi deeveeja par Westfalu. Tie kopā izveidoja daudzus klanus, kuri nemitiigi savaa starpaa karoja, meegjinot izniicinaat cits citu... liidz vienaa momentaa milziigais rituaals, ko troljlji veica, nogaaja greizi un nogremdeja visu salu triju dienu laikaa. Sho dienu laikaa klani savacas vienkopus pilniibaa aizmirsa visus konfliktus un steidziigi devaas mekleet citu vietu, kur dziivot. Tie atrada Dragoniju, kur ari apvienojaas viena milziigaa armijaa, jo bija jaakaro pret cilvekiem.
Vinju vecaas parazhas palika nemainiigas: vadoni izveleejaas turniiraa pec principa, ka turnira uzvereetajs ari ir speeciigaakais un vislabaakais vadonis. Kad kaads apgalvoja, ka vadonis ir vaajsh un nespeejiigs valdiit, tika aatri uzriikots turniirs, kur ari noskaidroja, kursh ir iistais vadonis. Lai gan tadi gadiijumi ir reti, jo visi ciena vecaas parazhas. Troljlji pa to laiku nodarbojaas ar visaadaam magjijaam un rituaaliem, kas vinjiem arii labi padevaas. Vadonim staaveja blakus viedais trollis, ar ko vinjsh konsulteejaas, kaa labaak dariit.

Cilvēki un rūķi.

Cilveeki kontinentu apdziivo veel joprojaam bet ir zaudejusi lielu dalju savas varas. Vinjiem ir izveidota liela karaljvalsts, kuru paarvalda viens karalis un kura ir sadaliita vairaakos novados, no kuriem tiek iekaseetas nodevas. Karalim ir pakljauta visa armija, kas arii dibina kaartiibu. Katraa novadaa tiek ieveeleets kads gubernators (kas var buut tikai un vieniigi cilveeks), kursh arii parvalda visu to regjionu ar karalja pieshkjirtaas armijas paliidziibu.
Ruukji tika ievesti Draakonija kaa vergi, kas cilveeku labaa straadaaja shahtaas. Kara laikaa ruukji ar orkiem kljuva nedaudz briivaaki, bet tie veel joprojaam ir atkariigi no cilveekiem.
Tagad vinjiem ir ljauts neesaat ierochus un brunjas un tie sanjem nelielu maksu par straadaashanu shahtaas.

Elfi un druīdi.

Elfi veel joprojaam ir gudraakie un godiigaakie no mazajiem mezha diivainiishiem, bet diemzheel tikai no mezha diivainiishiem, jo dazhs labs orks ir gudraaks par elfu. Peec atbriivoshanaas no cilveeku juuga vinji ir iemacijushies diezgan labi ciiniities mezhos, bet peedeejo 50 gadu laikaa ir atgriezushies pie piipeshanas un visu laiku ir appipejushies un dziivo saskanjaa ar dabu, nemiil kontakteeties ar cilveekiem un orkiem, jo uzskata ka vinji nezin iisto dziives jeegu un ka vinji ir tik stulbi ka vinjiem nav nemaz veerts to meegjinaat skaidrot.
Druiidi ir nesen atmodinaati no vinju dziljaa miega, kas driizaak jau lidzinaajaas komai un tagad veic visaadus rituaalus , lai atjaunotu karaa izpostiitos mezhus kaa arii nemitiigi piipee un leenaam apspriezhoties domaa ko dariit.

Gaidam visadus jautajumus uz kuriem ari meginasim atbildet

un tuvakajas dienas ari tiks ielikts kautkas par noteikumiem

WolfSong oficiālā mājaslapa WOLF SONG

NOTIKS OKTOBRA SKOLENU BRIVDIENAS
ETM
OKTOBRII? Da kas juus slimi vai? siltaa laikaa nevar?
minta
man ljoti interesee tie teerpi... kas tad buutu jaavelk lai mani neizmestu no speeles?... man maajaas ir prasta, veikalaa pirkta katana... kur es taadam varu dabuut sertifikaatu?
Ayumi
mani ieintresēja šī padarīšana. Piekrītu ETM, Vai nav iespējams pa vasaru? Vai arī Oktobris ir tādai speciālai atmosfērai? Katrā ziņā tajos tērpos varētu nosalt... Ja spēle ir fantasy un kur ir viduslaiki (tjip nenoteikts laika posms ir pats labākais) I'm in XD Un vai tur kautkas jāmaksā?
soirvakt

pedejais noteikumu jauninajums

Kā uzvesties poligonā. Spēlētājs, ar savu ierašanos uz spēli apstiprina, ka pildīs un ievēros Visus spēles noteikumus un klausīs GM. Par noteikumu neievērošanu spēlētājs var tikt izraidīt no spēles poligona.

1. Visi lēmumi, ko pieņēmis GM ir obligāti spēlētājam.
2. Nometnes vietas tiek ierīkotas noteiktās vietā, kur to norāda GM vai tiek saskaņots ar GM.
3. Uz spēli spēli jāierodas atbilstošā tērpā (džinsos un Adidas botiņas cauri neies). Tērpa neesamība vai tā neatbilstības var novest pie nepielaišanas pie spēles.
4. Spēlētājam vienmēr jābūt pie sevis baltam apsējam, kas nozīmē, ka spēlētājs pat reiz ir miris vai nespēlē.
5. Spēles poligonā ir aizliegta Jebkāda alkoholisko un narkotisko vielu lietošana. Lietošanas gadījumā izraidīšana no poligona.
6. Telts, kā arī visi tajā atrodošies priekšmeti, skaitā spēles zona. Aizliegts ņemt ūdeni un drēbes.
7. Ugunskuri var tikt kurināti tikai tiem paredzētajās vietās.
8. Spēle notiek bez apstāšanās arī naktī.
9. Nevienam nav tiesības spēles laikā norādīt uz to kā cits cilvēks atspēlē. Visas personīgo lietu kārtošanas PĒC SPĒLES.
10. Lai piedalītos spēlē ar ieroci, ierocim pirms spēles (spēles laikā) ir jābūt sertifikātam, ka tas ir droši lietojams.
11. Lai arī ieroči ir boofed, tas nenozīmē, ka ar tiem jāmēģina iesist no visa spēka, nedomājot par to kur sit.
12. Sitieni pa galvu ir aizliegti!
13. Spēlētājiem, kuri nav sasnieguši 18. gadu vecumi ir jābūt atļaujai no vecākiem, ka viņi zin (un atļauj), kas notiek ar viņu atvasi.
14. Jebkuram spēlētājam jābūt līdzi maisiņam kur ir visas lootojamās mantas (nauda, reaģenti u.t.t).
15. GM vienmēr ir taisnība.

Bruņas

Bruņas tiek novērtētas pirms spēles, tam vismaz jāizskatās pēc brūnam (motocikla ķivere par bruņucepuri nederēs). Bruņas pieliek klāt dzīvības punktus. visam ķermenim.

Vieglas bruņas +1Hp
Chaini, Smagas bruņas +2HP
Roku sargi + kājsargi +1Hp
Bruņucepure +1Hp

Spēlētāja stadijas smile.gif

Apdullināšana
Var tikt veikta ar jebkādu trulu ieroci, vai zobena "neaso" dalu no aizmugures. Sitiens NETIEK veikts, lai īstenība apsistu upura smadzenes. Upuris pēc apdullināšanas skaita līdz 200. Jebkāda bruņucepure aizsarga pret apdullināšanu.

Saindēšana
Saindēsiet var daudz un dažādas lietas - ēdienu, ieročus, bultas. Saindēšana uz ieročiem tiek atspēlēta ar zaļu apsēju vai lenti, ap ieroci.
Lai saindētu ēdienu par to ir jāziņo GM (DM), ja upuris ir saindēts to viņam pazinos GM. Saindēšana tiek atspēlēta ar zaļu apsēju ap galvu (vemstīšanās, streipuļošana, nelabums ari piederas pie lietas smile.gif
Neredzmiba
Neredzmiba tiek atspēlēta ar dzeltenu apsēju ap galvu. Ja jūs redzat cilvēku ar dzeltenu apsēju ap galvu, tad jūs neredzat viņu.
Nāve
Nāve tiek sasnigta, kad HP skaits ir -1 vai zemāks. Nāve tiek attēlota ar balta apsēja palīdzību. Ar gariem NEVAR sarunāties (izņemot, ja ir spēja sarunāties ar gariem). Gari NEDRĪKST atbildēt (izņemot, ja ar viņiem sarunājas cilvēks, kam ir spēja sarunāties ar gariem).

Ieroči

1. Dzīvības punkti tiek ņemti no visa ķermeņa izņemot galvu.
2. Katram spēlētājam sākumā ir viens Dzīvības punkts, neskaitot rasu bonusus.
3. Standarta ierocis noņem 1 dzīvības punktu. Sarkana lente ap ieroci nozīmē, ka tas noņem 2 dzīvības punktus ar vienu sitienu.
4. Ja ierocis noņem vairāk nekā 1 dzīvības punktu, tas ir jāsaka uz katru sitienu. Ja tas netiek izdarīts, tiek uzskatīts, ka ir noņemts 1 dzīvības punkts.
5. Ja dzīvības punkti ir vienādi ar 0, tad nevar vairs tālāk cīnīties
6. Ja dzīvības punkti ir -1 un zemāk tu esi miris. Jāgaida, kamēr visi aiziet un tad ar apsietu balto apsēju jāiet atdzīvināties.
7. Nedrīkst ķert ar roku pretinieka zobenu. Par to tiek noņemts 1 dzīvības punkts.
8. Aizliegti jebkādi tuvcīņas paņēmieni..
9. Aizliegts spert pa vairogu, vai ķerties aiz tā. Aizliegti sitieni ar vairogu.
10. Zobeniem un vairogiem ir jāiziet sertifikācija pirms spēles.

Loki un arbaleti.
Atvilciena spēks līdz 15kg. Lokam jāizskatās daudz maz estētiski. Bultām ir jābūt mīkstinātām.

+Zaļa bulta - saindēta
+Sarkana - +1dmg
Bultas krasu nenosaka pēc tā kāda tai ir aste vai mīkstinājums, bet pēc lentes vai izolenes, kas ir aptīta ap parejot dalu (nav obligāti jānotin visa smile.gif. Specifiskās bultas varēs iegūt tikai spēles laikā.

Instatnt kill
Var veikt ar jebkādu asu priekšmetu (zobenu, nazi) pārvelkot pretiniekam pāri rīklei. Grieziens NETIEK veikts ar īstiem sadzīves priekšmetiem. Upuris ir miris neatkarīgi no viņa HP un bruņu daudzuma. Var neiedarboties uz NPC.
soirvakt
etm ta ka sovasar jau ir planotas vismaz 4 speles pa vasaru mes negribam parbast vasaru ar larpiem un pie visa jau pedejos 3 gadus notiek speles oktobra brivdienas un uz tnc tu pats biji

pa to katanu ta ka si spele ir ar mikstinatiem ierociem tad katana veikala pirkta laikam pie tadiem nepieder bet at dazam modifikacijam to varetu izmantot(vina ir janomikstina un japarada gm)
ETM
jaa, es biju uz tn oktobrii. un jaa, es atceros cik naktii bija silti. visi autentiskie teerip tika iekaasti, guleeshana tika piekaasta, seedeejaam ap ugunskuru ar visaam iespeejamaam dreebju kaatraam muguraa.

Iesaku padomaat par septembri. nav taa ka piektdienas vakaru nevar izbriiveet.
edg
Varbuut mans vaards sarunaa par aukstu laiku neko nenoziimee, bet man likaas, ka tnc auksti bija tikai tiem, kas guleeja zem egles lietuu. Vai tas vispaar bija oktobris?
ETM
edg, es to4 zinu ka es seedeeju divos dzemperos un aadas jaka pie unguinskura unbiju aizdevis tev zekjes (karsti bija?). un ja man bija auksti, tad tas kaut ko noziimee, njemot veeraa manu parasto izstabas temperatuuru zimeas laikaa.

EDIT: bija tiiri neko, ETM prosta sagribeejas svaigu gaisu chetros naktii paelpot. buutiibaa aidiikjaam ar lielu interesi kad uzausiis saule un praatojaam vai tas zem egles no riita pamodiisies vai nee.

Another EDIT: Mees praatojaam KAD pamodiisies tas zem egles. iisteniibaa nevareeja pa nakti vienkaarshi nosalt deelj lietus un aukstaa laika, jo bija patiikami veesi un nevija lietusgaaze.
edg
Slapjaas zekjees mazliet velk aukstums gan, jaa. Maaciiba nekad nepiedaliities larpaa bez daudz liekaam zekjeem.

EDIT: Un peec ETM edit es ceru, ka uz larp sataisiisies salstoshas meitenes plaanos kreklinjos bariem vien!
ETM
Da kush! Nejauc monstraalo secret plan!

EDIT: Veelams apzinaat potenciaalos sildaamos objektus, pieteikshanaas pa PM.
minta
biggrin.gif es gribu buut druiids... vareeshu slinkot un piipeet biggrin.gif tas man labi padodas
Naktspukjiite
Mwahahahaha...
Es jau neteikšu, ka dažiem teltī bija silti un labi. ^^
Kā arī to, ka visu nakti gulējām kā beigti susuri ne par ko neuztraucoties (tobiš par lietu un aukstumu).
ETM
O, jaa piekoshanaas jau daudz ko sekmee. Forshi ka peec tam MUMS paarmeta par to ka MEES esam kodushi speeles laikaa (ko, kaa zinaams, dariit nedriiksteeja).
Naktspukjiite
Kurš tad pārmeta? laugh.gif

Jebkurā gadījumā: TRĪS EGLES!
soirvakt
speles laiks netika mainic un gan tn3 gan ari tnc man personiski bija silti un etm ja tev ir
bijis tik loti augsti tad varbut atrodi bialogisko silditaju
Lust
Kur var izlasiit speeles gaitu. A to es neierubijos kaa tie visi Poison un Stun notiks.

Duelis? vai kas
soirvakt
speles gaitu nevar izlasit jo ta tiks veidota speles laika un to veidos pasi speletaji
ed_soprano
ppar shaadu ko dzirdu pirmo reiz ,.taapeec es neirubiijos vispaar kaa un ko..sapratu ka buus jaateerpjas kaada no chariem...un ko taalaak..kaa tas vispaar ir ? varbuut ir pagaajushaa taada pasaakuma apraksts?
edg
Nekas daudz tur nav vajadziigs. Kaut kaadi lati pashizmaksaam, telts vai paziistams kaads ar telti un vietu, eediens 2 dienaam, dzeramais(!), apmainaams zekju paaris. Kas tad veel?
Church
QUOTE(edg @ May 14 2006, 22:11)
...
Kas tad veel?
*

cigaretes, seerkocinji un prezervatiivi. ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.