Tauta, man ir piedāvājus aizbraukt uz Jūrmalu paspelēt futbolu, volleibolu.. kaut vai frisbiju vai badmentonu. Kas kam labāk tīk.
Tā kā laiks, pagaidām izskatās augstākā mērā skaists un piemērots šādiem pasākumiem, tad piedāvāju to izdarīt šonedēļ svētdien. ( ja ir citi piedāvājumi par datumiem, ar prieku tos uzklausīšu. Tikai sestdiena atkrīt, jo tā man būs darbadiena. )
Starp citu, uz Jūrmalu var aizbraukt arī ar riteni, lai ir vēl "aktīvāk".
nav vēl pārāk vēss tādām izklaidēm? tb, pie jūras jau vējš divtik lielāks :)
+Chibi+
May 8 2006, 11:29
DAŽIEM nav sesijas, koa? diemžel man būs aktīva izklaide, kvernot bibliotēkas un mājāš pie referātiem. Paspēlējiet badmintonu manā vietā ar'..
gramozeks
May 8 2006, 13:10
sesijas varbuut arii ir, ta4u pat studentiem ir kaads briivs briidis. tad jau šii "kaarta" var iepriekš pabriidinaat, ka brauks uz Juurmalu. vai nee???
???
Yume es esmu ar tevi!!! jebkuraa gadiijumaa saki datumu un es tam sagatavošos!
X_Kamui
May 8 2006, 13:21
Sveetdien - 14.05.06
Braukšu vai nee izlemšu sesdien ,))))
bet ideja man patiik, a to man kka jau piebesija pilseta
gribu kkur aizbraukt....
QUOTE(anti @ May 8 2006, 10:11)
nav vēl pārāk vēss tādām izklaidēm? tb, pie jūras jau vējš divtik lielāks
tauta taisaas atiistiit kaadus taming wind no jutsu varbuut? ja bik iedzer, var arii speciaalaas tehnikas "liigojoshies telefona stabi" un "asfalta viljnji". ;>
Sestdien izdomāšu normāli tieku vai nē, kaut gan pagaidām esmu pārliecināta, ka brīvs laiks man tā kā būtu. Un laika apstākļi tagad paliek ar vien siltāki
sorry tauta, bet ja jūs izdomāsiet sestdien, man tas neder. Jo doemžēl sestdien uz diennakti esmu atslēgta no pasaules, tas ir..vienkārši nezināšu.
OK, bt nu ja atsaucība ir tik "liela" tad es varu likt jums mieru.
BTW-Stase, nu sorry ka man nav sessijas, iešu pakārties vados.
Saka, ka nedēļas nogalē palikšot vēsāks.
Siltākās dienas esot līdz ceturtdienai.
+Chibi+
May 8 2006, 17:54
QUOTE(Yume @ May 8 2006, 16:24)
BTW-Stase, nu sorry ka man nav sessijas, iešu pakārties vados.
join me! jo tie, kam ir sesija, arii karaas. pakaapeniski. tev izsist taboretku, vai arii pati tiksi galaa?
ok, lai nedzimtu offtopiks, es iisteniibaa esmu 100% sure, ka es straadaashu, so es jebkuraa gadiijumaa atkriitu. woah, jums jau jaasaak ilgoties peec manis, hee.
chibi: kas par niku mainju pavasara sezonaa? identitaates fluktuaacijas zemapzinjas ceriibaa izvairiities no sessijas? ;>
+Chibi+
May 8 2006, 19:42
Zini, vārds Chibi ir visnotaļ populārs, un es jau sāku pārdomā, kā no tā tikt vaļā, kad parādījās mums te vēl viens Chibi radījums, bet kad es satiku vēl vienu Chibi, kuru pie tam vēl arī RL sauc tāpat kā mani, es sapratu, ka the time has come. Un ilgi nevarēju izdomāt neko tādu, kas man patiktu. Bet izdomāju taču! ^^ Un ar plusijniem, jo bez plusinjiem mani visi ienīst!
Un tā kā astoņi ir mans laimīgais skaitlis, es visnotaļ ceru uz tā palīdzību referātu raxtīšanā..............................................
pretjautaajums. - vai tie citi chibi tikpat apburoshi par chibismu dusmojas? ja nee - viltvaarzhi. maini atpakalj uz origjinaalo ;>
+Chibi+
May 8 2006, 20:49
Es nevaru nomainīt! Man Yume maina! Un viņa atpakaļ Chibi nedos! (un es negribu, citādi nekad nevar zināt, vai jūs sakat Chibi kā chibi, vai kā Chibi
)
Seven_of_zero
May 8 2006, 21:05
Pievienojos! domāju ka tieku. Iespējams ka braukšu ar riteni.
Stase, vareeji veeln niku uz Hachi-Roku nomainiit. vismaz kaadam buutu prieks par to. Nu es katraa zinjaa noteikti pa griidu vaartiitos aiz smieklien, nevis vienkaarshi ilgi smiineetu kaa tagad.
Un nee, es uz smirdoshaam juuraam nebraukshu. paldies!
+Chibi+
May 8 2006, 23:19
QUOTE(ETM @ May 8 2006, 22:15)
Stase, vareeji veeln niku uz Hachi-Roku nomainiit. vismaz kaadam buutu prieks par to. Nu es katraa zinjaa noteikti pa griidu vaartiitos aiz smieklien, nevis vienkaarshi ilgi smiineetu kaa tagad.
Un nee, es uz smirdoshaam juuraam nebraukshu. paldies!
a tu kādreiz NESMĪNI, kad es atrdos vismaz 10m radiusā? Maini nemaini, jūs tāpat par mani ņirgāsieties. That's what i call friendship!
aight. pie velna juuras. baltijas pusee vismaz. kaada pie-ezera pirts gan pavisam cita lieta.
ETM: ta jau labaak cappuchino hachiroku vietaa, ja izveelas no taas pashas sources niku. peec klases/izmeeriem atbilstoshaaka chibi ;>
+Chibi+
May 8 2006, 23:42
jums jādiskutē par jūru un atpūtu, nevis maniem izmēriem un maniem vārdiem.
kaut kā neesmu manījusi, ka šī topika nosaukum būtu "a davai izdomājam ex-Chibi kādu tikpat briesmīgu vārdu!"
jaa. juura, atpuuta. chibi vecais niks bija vislabaakais. juura, atpuuta. ;DD
church beidz buut draudziigs
juura
hmm
neee
Spectre
May 9 2006, 08:55
Ja es būšu (BEIDZOT) pabeidzis celt siltumnīcu babuškai par prieku ta es arī došos, tā kā dzīvoju 15 minūšu attālumā (ar Riteni tiek rēķināts) no Jūrmalas ta braukšu ar riteni tikai jūs pasakat kur konkrētāk domājat bāzēties
P.s. Siltumnīca = ZLO
+Chibi+
May 9 2006, 09:22
QUOTE(alt @ May 9 2006, 06:37)
juura
hmm
neee
tauta, mācieties atbildēt uz topikiem! Vācu iecienītā ja/nein aptauja! (slēpsim faktu, ka aptauja bija iecienīta 20.gs. 30. gados, kad nevienu vispār neineteresēja, ko domā tuata, ka tik fīreram patīk.. no tā izriet, ka Yum-chan ir fīrers un neatkarīgi no jūsu atbildēt aktīva atpūta pie jūras tāpat notiks)
Sieva sieva.. ja viss ies taapat kaa te turpinaas tad nav jeegas sho topiku turpinaat.. brauxim atkal divataa.. ^^
juura, atpuuta... capuchino iisti par mashiinu saukt negribeetos (can you say "slower than moped"?) un 86 jau taapat ir vissiikaakais no ne-yellow-license-plate klases... juura atpuuta...
Buutu neslikti ja fiirers tomeer pazinjotu savu marshruta plaanu ar aptuveniem laikiem (kaut vai privaati)
+Chibi+
May 9 2006, 12:06
QUOTE(Lija @ May 9 2006, 10:33)
brauxim atkal divataa.. ^^
you ask wrong people to join.
Seven_of_zero
May 9 2006, 14:02
Nu es varu paņemt grillu līdzi.
un desiņas........
lastguru
May 9 2006, 16:36
nekad nebiju sapratis, ko noziimee "aktiivaa atpuuta"... man atpuuta ir maajaas, gultaa, un man riebjas sports
bet tiiri teoreetiski varbuut piebiedroshos, nezinu, izdomaashu sveetdien no riita. bet yume, plz, konkreetu laiku un vietu noraadi...
P.S., Hachi-sama, ja gribi, varu tev niku nomainiit atpakalj ^^
Eu nu beidziet strīdēties. atpūta pie jūras ir ļoti jauks pasākums un tie kam nepatīk jūra. nu paši vainīgi. Galu galā var tak vienkārši pasauļoties kādā nogāzē, ja galīgi negribas spēlēt neko. Un laiks nedēļas nogalē būs pietiekami silts gan jau ka
aight. unikaala iespeeja. - sakjert plaushu karsoni sauljojoties. ;>
pagājušajā gadā es sauļojos aprīļa beigās un kaut gan esmu zuņēmīga pret slimībām man nekas nekaitēja. attieksmi vajag pareizo
pareizaa attieksme = promiles? ;>
nu jaa. atceros kaut kad jauniibaa pat peldeejos apriilii pa dzeerumam. ar dreebeem. un nekas. ;D
+Chibi+
May 9 2006, 17:40
QUOTE(lastguru @ May 9 2006, 15:36)
P.S., Hachi-sama, ja gribi, varu tev niku nomainiit atpakalj ^^
Vācu aptaujas cienīga atbilde- NEIN.
(fīrers būs apmierināts)
gramozeks
May 10 2006, 13:49
stooop tad kad vairums dodaas??? sestdien vai sveetdien???
???
lastguru
May 10 2006, 14:02
cik saprotu, sestdien uz jukatanu, sveetdien uz juurmalu
Isabel Carmin fon Edelhain
May 13 2006, 00:01
Ja kas tomēr notiek tad kur un cikos.
+Chibi+
May 13 2006, 09:13
Es gan necitēšu Yumes vārdus, hehē, bet kopumā no viņas teiktā es izsecināju, ka ne uz kādu jūru viņa netaisās braukt.................................. Bet tas tā. Varbūt es neprotu secināt.
lastguru
May 13 2006, 11:49
proti, proti, hachi-sama; vajag kaadu citu kas organizees, vai arii nekaads brauciens nenotiks
+Chibi+
May 13 2006, 12:56
a kāpēc viss nevar notikt kā parasti.. t.i. bez organizācijas... visi, kas grib, 13.00 savācas centrā... kāda tur vēl organziācija ir vajadzīga?
lastguru
May 14 2006, 01:53
OK, tad kas grib, savaacas pie Origo pulstenja 13.00 un brauc uz tradicionaalo otaku apseesto vietu - uz Bulduriem. visiem ir mobiilie, visi var sakontakteeties ja buus vajadziiba.
+Chibi+
May 14 2006, 08:32
Otaku ir definatly veiksminieku tauta, hehe. Ārā tāds mīlīgs un saulains laiciņš...
virs mākoņiem.
Labi jau ir, ka ir apmācies, īsts otaku salues gaismā nedrīxt parādīties, citādi - pasarg dies' - izzudīs tik ilgi veidotais datorbālums.
QUOTE(lastguru @ May 14 2006, 00:53)
OK, tad kas grib, savaacas pie Origo pulstenja 13.00 un brauc uz tradicionaalo otaku apseesto vietu - uz Bulduriem. visiem ir mobiilie, visi var sakontakteeties ja buus vajadziiba.
Brauciet labāk līdz Lielupei un ejiet uz grīvu, tur ir forši
Garantēju. Kā nekā tajos meldrājos visa bērnība pavadīta
Nu cik cilveeki tad aizbrauca uz juuru?
QUOTE(ETM @ May 14 2006, 14:58)
Nu cik cilveeki tad aizbrauca uz juuru?
Labs jautājums. Es ar Isu arī bijām aizgājušas uz Origo (tas gan bija 13.30 ) apskatīties vai kāds ekstrēmists šādā laika dotos uz jūru.
Tur neviena nebija XD
Kogjiski, ka nebija. jus tak par veelu ieradaaties. sarunaats tak bija vienos. visi jau laikam bija aizbreukushi sauljoties.
Taatad, paliek atkaalts jautaajums: kursh bija?
+Chibi+
May 17 2006, 10:11
es jau varētu patiekt, kurš bija, hēēēēēē...
es ceru, ka tas cilvēks, kurš vienīgais atnāca, atsūtīs man PM to, ko es gribu zināt, lai es publiski neatklāju to, ka tā persona bija vienīgā, kas iedomājās ierasties un kā šo personu dēvē.
ETM
Atnaacu iereekt par tiem kas tur savaaksies, viss tas iezveertaas par manis pusdienoshanu kebabaa. un nieka lietutinjsh un saules sleepshanaas aiz maakonjiem attureeja cilveekus no pulceeshanaas... kauns, kauns.
Church
May 17 2006, 13:35
kaads kauns. suudiigaa laikaa nau atpuuta. mazohisms. gan varbuut es viens taa domaaju. ;>
bet imho common sense vai nu neplaanot konkreetam meteorologjiskam laikam nederiiga veida pasaakumus, vai nu tos paarveidot par taadiem, kur laiks nav svariigs, eg. desinju cepshana dabaa taa vietaa lai sauljotos apmaakushaa laikaa / veejaa / smiekliigos plus graados, vai kanceleet pasaakumu vispaar, vai plaanot ruupiigaak, actually _njemot_ veeraa t.sk. laiku kaa saliidzinoshi buutisku priekshnosaciijumu tieshi atpuutai, nevis mazohistiskai sevis mociishanai principa/pienaakuma peec.
meegjinaajumi nosodiit neieradushos arii .. liekas nedaudz diivaini. es cietu - juus nelieshi, ka necietaat kompaanijas peec ;D
+Chibi+
May 17 2006, 19:22
QUOTE(ETM @ May 17 2006, 11:21)
varēji arī nosaukt PILNĀ VĀRDĀ.
Nevis kaut kādu saīsinājumu. XD
hey! Aaraa jauka diena, taa arii prasaas uz juuru!!! Shodien visus gribeetaajus gaidu 16.00 pie cirka, doma braukt uz vecmiilgraavja juuru ar 24 autobusu, bet varbuut var arii uz majoriem vai bulduriem..... nju jaa....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.