Ir tāda neliela noilgošanās pēc anime nakts otakiešu kompānijā(tā kā bija Austrumu robežā un after party Melnajā Kaķī) gribētos paskatīties animes uz projektora foršā atmosfērā, ir iespēja ko tādu sarīkot, bija doma to taisīt 5,6 bet var arī taisīt 12,13 kā tauta gribēs.
Tātad:
Cik daudzi cilvēki ir gatavi maksāt 5ls telpas īrei (cik cilvēki pieteiksies, no tā ir atkarīgs cik un kādas būs iespējas un ja ir kādi naudīgāki, tad var droši vairāk samaksāt, būšu ļoti pateicīga) ja pieteiksies pietiekamā summa, tad iepostošu konta nr. uz kuru pārskaitīt naudu.
Piesakās tie kuri kkādā veidā var dabūt projektoru.
Man ir vajadzīgi posti ar to kas ir ar mieru ierasties, un ar to, kas ir ar mieru maksāt un cik maksāt.
Es negribu atbildēt par tiem, kas ir zem 16 kuri piem. jukatanā ārdās un tāpēc apdomājaties par savu nākšanu
un Lūdzu kas ir zem 16 ar vecāku atļaujām.
telpas ir iespējams īrēt jukatanā pa 10 ls/st. sākt no 2200(jo zinu, ka mums ir strādājoši cilvēki) ja sāksim vēlāk būs mazāk jāmaksā, ja kāds grib ātrāk piesakaties, redzēs kā vairākums gribēs.
Alus tur nav, ja kāds grib dzert vīnu, tad piesakās, ir konjaks un vispārējais, tēju varēs pasūtī visas nakts garumā, kad nolemsim uz cik stundām, zināsim summu un tad varēsim vienoties par ēdienu vakaram vai bez.
Jūsu domas un atsauksmes, ja kāds zin citas telpas par lētākām naudām mierīgi izsaka alternatīvas.
p.s. es netieku visai biezi pie interneta, tāpē ja kādam deg jautājums var zvanīt no 0800 - 2200 9968681