Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otakiešu pavasara nakts
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Kima
Ir tāda neliela noilgošanās pēc anime nakts otakiešu kompānijā(tā kā bija Austrumu robežā un after party Melnajā Kaķī) gribētos paskatīties animes uz projektora foršā atmosfērā, ir iespēja ko tādu sarīkot, bija doma to taisīt 5,6 bet var arī taisīt 12,13 kā tauta gribēs.

Tātad:
Cik daudzi cilvēki ir gatavi maksāt 5ls telpas īrei (cik cilvēki pieteiksies, no tā ir atkarīgs cik un kādas būs iespējas un ja ir kādi naudīgāki, tad var droši vairāk samaksāt, būšu ļoti pateicīga) ja pieteiksies pietiekamā summa, tad iepostošu konta nr. uz kuru pārskaitīt naudu.
Piesakās tie kuri kkādā veidā var dabūt projektoru.
Man ir vajadzīgi posti ar to kas ir ar mieru ierasties, un ar to, kas ir ar mieru maksāt un cik maksāt.

Es negribu atbildēt par tiem, kas ir zem 16 kuri piem. jukatanā ārdās un tāpēc apdomājaties par savu nākšanu
un Lūdzu kas ir zem 16 ar vecāku atļaujām. wink.gif

telpas ir iespējams īrēt jukatanā pa 10 ls/st. sākt no 2200(jo zinu, ka mums ir strādājoši cilvēki) ja sāksim vēlāk būs mazāk jāmaksā, ja kāds grib ātrāk piesakaties, redzēs kā vairākums gribēs.
Alus tur nav, ja kāds grib dzert vīnu, tad piesakās, ir konjaks un vispārējais, tēju varēs pasūtī visas nakts garumā, kad nolemsim uz cik stundām, zināsim summu un tad varēsim vienoties par ēdienu vakaram vai bez.

Jūsu domas un atsauksmes, ja kāds zin citas telpas par lētākām naudām mierīgi izsaka alternatīvas.

p.s. es netieku visai biezi pie interneta, tāpē ja kādam deg jautājums var zvanīt no 0800 - 2200 9968681
Tigra2
Es gribētu piedalīties šai pasākuma, ja pret mani nav pārāk lielas pretenzijas.
Esmu gatava maksāt 5 Ls telpas īrei.
Ja mani ņems, noteikti būšu.
Ayumi
5 Ls? Hmmm, oki. I'm in XD
Well, ir jau pagājis kāds laiciņš kopš tiem laikiem ka vecāki man neļāva ar otaku pa nakti tusēt, bet tagad viss ir mainījies (Kur nu, ja es vel jukatan tusēšu) Domāju ka man atļaus. A tās vecāku atļaujas uz kautkāda papīra, tjip?
davio
5Ls, es buut klaat, ar visu atljauju! projektora man nav sad.gif Bet buushu tur noteikti! biggrin.gif
psst... es apsolu ka es uzvediishos tikpat mieriigi kaa parasti. smile.gif
Janus
Busu klat noteikti. 5 Ls nav zel smile.gif Bet par monitoru nezinu dry.gif Sakiet kad un kur busu tongue.gif
Church
ar alko jukatanaa tieshaam chaabiigi IIRC. izveele ljoti ierobezhota, iespeejamais piedaavaajums - maztolereejams. pat lejot kafijai klaat :/
bet! tam laikam visam nau nekaada nopietna sakara ar pamatteemu ;>
vai tieshaam nekaadam nau pa rokai projektora? diemzheel no savas virpas konferenchu zaales es panjemt nevareeshu ;>
- es domaaju, ka jukatana i mazpiemeerota .. vietas vienviet i pamaz .. da i kaut kaa vietas 'noskanjojums' nav piemeerots imho.
vienu briidi dzeeru apelsiinaa (blakus runcim/zem hamleta) / konverseeju ar oberieneem .. itkaa esmot ekraans/ir iireejama vieta/nau sava projektora.. bet kaa vieta likaas patiikamaaka. cenu intereseeshanai bij pierakstiits telefons iipashniecei uz sennozaudeetas viziitkartes :/
- kaada dziivoklji (ja tiks piedaavaati <g>) pat ar nodroshinaatiem dazhiem blakus aptaakljiem, eg. vecaaku neesamiiba utml. imho uzreiz atmetama. - 1) pat > 10 cilveekiem tragjiski 2) vairumaa shaados pasaacienos kopshana peecaak iipashniekiem sagaadaa iipashu pasaaciena 'peecgarshu' [tm].
redzees .. varbuut kaads pateiks/informees par kaut ko jeedziigaaku/izmantojamaaku. tad attieciigi kritizeeshu/oponeeshu/piekritiishu/veicinaashu.
vispaariigu cenu/maksaashanas aptauju imho var atvirziit veelaak ieksh timeline adreseetu via PM organizaatoram/atsevishkjaa threadaa. pashlaik tas - piespamos threadu pasaakuma organizaatoriskajaa stadijaa, pietam imho mineejums, ka vismaz 10 cilveeki vareetu maksaat pa 5 ls, buutu mazapstriidams.
Rags
Ja pasākums notiek no piektdienas uz sestdienu, es netieku.
Ja no sestdienas uz svētdienu, tad esmu klāt un maksāju tos 5Ls
Projektors man dabonams nav.
Seila
Patiesībā man pat nebūtu iebildumu samaksāt tos piecus latus un pavadīt labi laiku jautājums tikai vai man pašai būs brīvs laiks tajā laikā jo neemsu sava laika valdniece. Tomēr jeb kurā gadījumā tad pēdējā brīdī ar mani var droši rēķināties. tas tā amzai zināšanai smile.gif
Yume
Zeķīt, saki.. a citas telpas, atskaitot Jukatanu nv padomā? baidos ka pēc nakts tusa viņš tiks izvandalēts līdz pēdējam... man jau tā žēl to istādi, vien pēc dienas apmeklējumiem, a te vēl uz visu nakti.. smagi būs..

BTW- mani var skaitīt klāt pie nācējiem, tikai ar naudu švaki ir.. vairāk par 5-čuku nesagrabināšu.
Zuzix
QUOTE(Yume @ Apr 28 2006, 12:56)
Zeķīt, saki.. a citas telpas, atskaitot Jukatanu nv padomā? baidos ka pēc nakts tusa viņš tiks izvandalēts līdz pēdējam... man jau tā žēl to istādi, vien pēc dienas apmeklējumiem, a te vēl uz visu nakti.. smagi būs..
*

atļaušos Kimas wietā atbildēt, ka wismaz pašlaik naw nekādu citu domu.. un wēl - saimniecīte zin, kas tā būs par tautu, kas nāks.. itkā nebija nekas pret
minta
ja mani kaads njem liidzi, tad esu ar mieru maksaat kautvai 10 ls, bet man nav ne mazaakaas nojausmas kur tas vispaar atrodas
Lija
QUOTE(Zuzix @ Apr 28 2006, 14:00)

atļaušos Kimas wietā atbildēt, ka wismaz pašlaik naw nekādu citu domu.. un wēl - saimniecīte zin, kas tā būs par tautu, kas nāks.. itkā nebija nekas pret
*

esmu nenormaalaa shokaa par to cik cilveekam var buut neizsmeljams pacietiibas meers... huh.gif saimniece zinaaja kas naaks.. nabadziite... UN vinja tieshaam PIEKRITA?? ph34r.gif
Zuzix
QUOTE(Lija @ Apr 28 2006, 22:59)

esmu nenormaalaa shokaa par to cik cilveekam var buut neizsmeljams pacietiibas meers...  huh.gif  saimniece zinaaja kas naaks.. nabadziite... UN vinja tieshaam PIEKRITA?? ph34r.gif
*

tātad atliek wien domāt ka ir bijuši trakāki gadījumi nekā mēs.. un jā, wiņa tiešām piekrita. pat atzīmēja sawā blociņā par iespējamu rezerwējumu mums ^^
alt
Gomen gomen
ljauna alt

Jukatanas miinusi...

ja arii dabuus projektoru, ekraanu, kur tas tiks likts?!
labi peedeejo rez mees jauki paseedeejaam pie Church laptopa..
man ir lielas aizdomas, ka otaku nemaacees uzvesties klusu, kaut ko redzeet var buut vareetu, bet dzirdeet, diez vai...

dziivokli piedaavaat nevareeshu. 1. dziivoklja saimnieks 2. kaiminji
otaku + normaals trokshnja liimenis
neapvienojami lielumi

sorr esmu skeptiskaaka palikusi...
austrumu robezja, bija pusliidz laba vieta, tachu apshaubu, vai Tadors gribeetu kaarteejo reizi uzupureeties...

par telpu iireem man nav nemazaakaas nojeegas...

a jaa alkohols tongue.gif
mums tur buus nepilngadiigie, kursh vinjus pieskatiis?

Seila
QUOTE(alt @ May 4 2006, 17:08)

a jaa alkohols tongue.gif
mums tur buus nepilngadiigie, kursh vinjus pieskatiis?
*

Nepilngadīgie parasti pieskatās paši un uzvedas labāk par dažiem labiem pilngadīgajiem laugh.gif
edg
QUOTE(Seila @ May 4 2006, 17:02)
Nepilngadīgie parasti pieskatās paši un uzvedas labāk par dažiem labiem pilngadīgajiem laugh.gif
*

Tie ir tikai tie, kuriem taa nepilngadiiba jau velk uz beigaam. Spilvenu meetaashanas vecumaa ir paaraak daudz nekontroleejamo. Paaraak gruuti pateikt, kursh kontrolee sevi, kursh nee.
Seila
QUOTE(edg @ May 4 2006, 18:13)
QUOTE(Seila @ May 4 2006, 17:02)
*

Tie ir tikai tie, kuriem taa nepilngadiiba jau velk uz beigaam. Spilvenu meetaashanas vecumaa ir paaraak daudz nekontroleejamo. Paaraak gruuti pateikt, kursh kontrolee sevi, kursh nee.
*

Nu spilvenu mētāšanas perods par laimi ir tas periods gad bieži vien pietiek tikai nobļauties, lai ir miers un tas parasti uz minūtēm piecām iestājas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.