Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ķīmija
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Marekso
Sveiki, Cilvēki... Baigi noderētu Ķīmijis Tutoriali vai e-bookI!! 8.klasei! Paši pamati! Jo baigi švaki iet FIZIKĀ!! sad.gif Jebkādi materiāli palīdzēstu !! Linki vai kautkas tāds!

Paldies jau iepriekš
Niks
Tad fizikā vai ķīmijā?
P.S. Ko tieši nesaproti - rajonā man bija 3. vieta fizikā un 2. vieta ķīmijā, tādēļ varbūt varēšu paskaidrot.
P.P.S. Jums mācību grāmatu nav?
sipps
nu kāpēc paskaidrojiet man kāpēc šis forums sāk pārvērsties par kaut kādu ziņojuma dēli? vai tiešam otaku.lv mitinošie aborigēni specializējies uz pilnīgi visam tēmām un visu vienmēr zin? ir taču bezgala daudz citu forumu kur var uzdod konkrētus jautājums konkrētiem cilvēkiem un kāpēc tas obligāti jādara šeit?
Marekso
Gan Ķīmijā gan fizikā!
Niks
Vari iemest aci šeit.
Kikyou
QUOTE(sipps @ Apr 12 2006, 21:28)
nu kāpēc paskaidrojiet man kāpēc šis forums sāk pārvērsties par kaut kādu ziņojuma dēli? vai tiešam otaku.lv mitinošie aborigēni specializējies uz pilnīgi visam tēmām un visu vienmēr zin? ir taču bezgala daudz citu forumu kur var uzdod konkrētus jautājums konkrētiem cilvēkiem un kāpēc tas obligāti jādara šeit?
*

Da nomierinies.
Offtopic = offtopic. Cilvēkiem slinkums citur meklēt, tāpēc tepat arī iespamo.

Tev tas tiešām tik ļoti grauž?
sipps
QUOTE(Kikyou @ Apr 12 2006, 22:24)
Da nomierinies.
Offtopic = offtopic. Cilvēkiem slinkums citur meklēt, tāpēc tepat arī iespamo.

Tev tas tiešām tik ļoti grauž?
*

es jau pavisam mierīgs tiki nezināmu iemeslu dēļ man derdzas kas sava slinkuma paši neko nevar izdarīt.

offtopic ir offtopiks bet tāpēc jau nevajadzētu tur grūst iekša pilnīgi visu.

jo savādāk man sāk izklausīties apmēram šādi.

1)šorīt uz Avotu un Čaka ielas krustojuma nedarbojas luksofors. varbūt kāds zina kāpēc?

2) kur interneta var nopirkt piepūšamas piles? varbūt kais var pateikt kur meklēt?

un tā tālāk un tā joprojām ir taču jāapzinās ko var likt un ko labāk likt kāda cita foruma

varbūt es esmu pārak piekasies ( tikai varbūt )
image
Winry
Parasti ja kaut ko nesaprot, tad prasa učikam nevis forumiešiem...bet nu katram savs stils...un es laikam piekritīšu sipps, te nav nekāda mācību nodaļa, bet nu katrs dara kā zin.... smile.gif
edg
sippim taisniiba. Lai shaadi topiki iet bekot! Nav te nekaads izzinju birojs!

Forums, lai arii spama juura, tomeer ir forums. Shis jautaajums ir paaraak specifisks, noderiigs noteiktu indiviidu grupai, bet paareejiem smagi lieks. Ir taads labs forums, kur, kaa dzirdeets, shaadi topiki tiek vairaak pieciesti, un tur var meegjinaat uzdot shaadus jautaajumus: http://www.kurbijkurne.lv/forums/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.