Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UPD: Abu Danutu vaardadiena 8.04 Ieksh Jukatan.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Shaisuke
Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa.

Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana happy.gif... Cerams ka kaads no jums ieradiisies ;D

Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD

~BN~

Un tiem, kas veelas braukt uz afterparty Meersragaa:

Tiekas 6dien plkst. 16.00 pie Origo pulkstenja... Celjsh maksaa 2,10Ls VIENAA VIRZIENAA!! Paiku peerkam mees.
alt
QUOTE(Shaisuke @ Apr 5 2006, 20:45)
Nu jaa, mees noleemaam pievienoties krutajam barinjam kas kko svin ieksh Jukatan. Tad nu taa.

Es un DeadlyFrozened gaidiisim juus 8.04 Plkst. 12.00 ieksh jukatana happy.gif... Cerams ka kaads no jums ieradiisies ;D

Foxijai, Zuzei, Daviõ ar Kaoru, Seilai, Kimai ar Fantu un Pakkunam ierashanaas obligaata :DDDDD

~BN~

*

nice man nav jaabuut smile.gif
atveraas tikai 12tos.. mazliet peec wink.gif
deelj tiem 12tiem man bija burviigs stress pirmajaa apriilii smile.gif
bet cik atceros, tu pagaajusho reizi nebiji, jostu atdot nevareeju
Shaisuke
QUOTE(alt @ Apr 5 2006, 21:19)
QUOTE(Shaisuke @ Apr 5 2006, 20:45)

~BN~

*

nice man nav jaabuut smile.gif
atveraas tikai 12tos.. mazliet peec wink.gif
deelj tiem 12tiem man bija burviigs stress pirmajaa apriilii smile.gif
bet cik atceros, tu pagaajusho reizi nebiji, jostu atdot nevareeju
*

Paldies, ka pateici. Ir gan jaabuut :PPPPPPP bweeee

Un piedod, ka nevareeju ierasties... Damn kursi sad.gif

p.s zinu ka atveras 12os.
Yume
yume drīks iemest tur vienu aci?
es viņu pēc tam savākšu, godīgi..es sestdienas vakaros tā vai tā parasti eju bildjardu spelēt.. bet pa dienu... drīkstu ... can I, can I?
Lija
sieva mana daargaa un pagaidaam vieniigaa.. mees tur jau esam kaa dabiiga shis vietas sastaavdalja (kaa paklaajini vai salvetiites).. mums tur ierashanaas ir obligaata. lai pat neteiktu vairaak, ka vitaali nepiecieshama vieteejaas floras un faunas dziiviibas paziimju uztureeshanai... kaa nekaa jau neesam bijushas kaadas - kaut kaadas nedeeljas... cool.gif
ReD_FoXy
Es buushu sieva. OBLIGAATI! Jo mani uz to tur pasakaumu nelaizh sad.gif
Sabuchaashu tevi jukatanaa!! happy.gif
Yume
mēnesi mēs tur nebijām mēnesi.. vismaz es... sākuma man bija jāstrādā, tad Igauņi uz šejieni atbrauca, tad mēs pie viņiem, tad atkal viņi uz šejieni.. mēnesis.. es esmu vaidāk uz DDR un ZBC bijusi, neka uz Jukatanu..
Lija
QUOTE(Yume @ Apr 5 2006, 22:26)
mēnesi mēs tur nebijām mēnesi.. vismaz es... sākuma man bija jāstrādā, tad Igauņi uz šejieni atbrauca, tad mēs pie viņiem, tad atkal viņi uz šejieni.. mēnesis.. es esmu vaidāk uz DDR un ZBC bijusi, neka uz Jukatanu..
*

o jaa... mees ar igaunjiem pavadam laika vairaak nekaa ar muuseejiem... nez nez jaaprauga arii muusu tauta.. mozh ka jau savairojusies...taa ka var jau novaakt.. tongue.gif
Shaisuke
QUOTE(Yume @ Apr 5 2006, 22:13)
yume drīks iemest tur vienu aci?
es viņu pēc tam savākšu, godīgi..es sestdienas vakaros tā vai tā parasti eju bildjardu spelēt.. bet pa dienu... drīkstu ... can I, can I?
*

Ja nedabuusi gabalinju klingjera, es pati uz sevi apvainoshos smile.gif Un tas attiecas uz Liju ar.

~BN~
Zuzix
Lai arī cik obligāta ierašanās man, Kimai un Fantai - tas laikam nebūs iespējams, jo mēs ģimenē jau swinam wiena laimīgā wārda dienu... Tāpēc gomen.. laikam nebūsim
Shaisuke
Nu jaa... Dana biggrin.gif Apsveiciet forsho klinshu kapeju arii no manis ^^

~BN~
Seila
Atzīmēju kalendārā 8 ar sarkanu smile.gif kā izskatās tad veiksmīgi noķerts kad man ir brīva diena...
P.S. Un vēl abas Danutas vienlaicīgi. Tādu iespēju nevar palaist garām laugh.gif
gramozeks
hm.... vaarda diena, tas ir labi, bet vai uz turieni nav jaapanjem ko liidzi. piem. daavanu vai ko saldu un patiikamu ??? happy.gif ??? kaa buus?
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Apr 5 2006, 22:30)
QUOTE(Yume @ Apr 5 2006, 22:26)
*

o jaa... mees ar igaunjiem pavadam laika vairaak nekaa ar muuseejiem... nez nez jaaprauga arii muusu tauta.. mozh ka jau savairojusies...taa ka var jau novaakt.. tongue.gif
*

nu ja ir savairojusies, tad es aļauju samazināt to skaitu līdz ciešamam, MWAH HAH HAH. Citādi es caur FC logiem diez vai varu saskatīt, kā tiem latvju oaktu iet.. Atgādiniet Kimai, ka es gribu atpakaļ savus svārkus. JAU SEN GRIBU ATPAKAĻ.
Shaisuke
QUOTE(gramozeks @ Apr 7 2006, 10:13)
hm.... vaarda diena, tas ir labi, bet vai uz turieni nav jaapanjem ko liidzi. piem. daavanu vai ko saldu un patiikamu ??? happy.gif ??? kaa buus?
*

guljammaisu :DDD

~BN~
gramozeks
QUOTE(Shaisuke @ Apr 7 2006, 20:46)
QUOTE(gramozeks @ Apr 7 2006, 10:13)
*

guljammaisu :DDD

~BN~
*

tu nopietni???? huh.gif
Seven_of_zero
Ok dodos ceļā. smile.gif tā, Kūkas, puķes, apsveikuma kartiņas..................
davio
Savas bildes ieliku galerijaa.... manupraat manai fotokamerai ir magiskas speejas nokjert visstulbaakaas sejas izteiksmes un bildeet kkaadus uber gljukus... bet tas tak labi vai ne? taatad marsh uz galerijaam!!!
Shaisuke
Seven of zero arii vareeja buut tik miiljsh un salikt taas bildes ko focheeja vinjsh ^^

Paldies liels visiem kas ieradaas ^^

~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.