Es nezinu kaa tautai ar to igaunijas braucienu....
bet nu 6dienas Jukatana es tur buushu tur buus arii citi gan jau ka buus go gan buus aigarius ar kaartiim (veelams ar trim kaarshu komplektiem ) driikstees mani apsveikt driikstees neapsveikt
taa vai savaadaak tiksimies...
davio
Mar 26 2006, 19:44
Hmm..... aigarius atkal ar savu hiperintelektuālo kāršu spēli? ..... Im in!!! Kautgan.... es tur tā pat vienmēr esmu
Shinya
Mar 27 2006, 22:08
Es tur tik pat kaa katrreiz taa pat ar esmu... i es zinu ka arii Kaoru-chan ir 3 kaarshu komplekti, taa kaa ja buus 6...vareebu buut quite fun
Saki Hanajima
Apr 1 2006, 11:54
SVARIIGI!!!
zvanīja alt, viņai maz kredīta, JUKATA ŠODIEN IR SLĒGTA!! Viņa lūdza izdomāt, kur šodien satikties un savākt viņu kaut kur, teicās, ka tas esot svarīgi, ir mazliet izmisusi!! tā kā tauta, kas domājās iet uz jukatanu izdomājiet citu vietu un lūdzu ziņojiet alt uz telefonu!!
aigarius
Apr 1 2006, 15:38
Tikko zvaniija alt un lastguru un ziņoja, ka Jukatana ir atvērusies. Visi uz turieni!
P.S. Neatkarīgi avoti apstiprina, ka tas nav pirmā aprīļa joks.
Church
Apr 1 2006, 17:47
QUOTE(aigarius @ Apr 1 2006, 14:38)
Tikko zvaniija alt un lastguru un ziņoja, ka Jukatana ir atvērusies. Visi uz turieni! P.S. Neatkarīgi avoti apstiprina, ka tas nav pirmā aprīļa joks.
iesper jubilaarei no manis ar ;> pats gan laikam shodien nepaarvareeshu slinkumu paarvietot savu greeciigo pakalju uz nesmeekjeejoshu/nealkoholisku vietu ;>
aigarius
Apr 1 2006, 23:22
Bildes ir galerejā. Enjoy. Jukatan fotovēstu specizlaidums - divas neidentificētas meitenes trīs stundu laikā laupa Eliminātora nevainību visos iespējamajos veidos. (skatu ar fotoaparātu novēro aigarius un lastguru. uz maiņam.)
alt
Apr 2 2006, 13:36
paldies visiem kas ieradaas
darknight
Apr 5 2006, 20:23
Bāc, es jau padomāju, ka jūs visi Meksikā...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.