Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jukatana 1 apriilis
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
alt
Es nezinu kaa tautai ar to igaunijas braucienu....

bet nu
6dienas Jukatana
es tur buushu
tur buus arii citi
gan jau ka buus go
gan buus aigarius ar kaartiim (veelams ar trim kaarshu komplektiem tongue.gif)
driikstees mani apsveikt driikstees neapsveikt tongue.gif

taa vai savaadaak
tiksimies...
davio
Hmm..... aigarius atkal ar savu hiperintelektuālo kāršu spēli? ..... Im in!!! Kautgan.... es tur tā pat vienmēr esmu biggrin.gif
Shinya
Es tur tik pat kaa katrreiz taa pat ar esmu... i es zinu ka arii Kaoru-chan ir 3 kaarshu komplekti, taa kaa ja buus 6...vareebu buut quite fun laugh.gif
Saki Hanajima
SVARIIGI!!!

zvanīja alt, viņai maz kredīta, JUKATA ŠODIEN IR SLĒGTA!!
Viņa lūdza izdomāt, kur šodien satikties un savākt viņu kaut kur, teicās, ka tas esot svarīgi, ir mazliet izmisusi!!
tā kā tauta, kas domājās iet uz jukatanu izdomājiet citu vietu un lūdzu ziņojiet alt uz telefonu!!
aigarius
Tikko zvaniija alt un lastguru un ziņoja, ka Jukatana ir atvērusies. Visi uz turieni!

P.S. Neatkarīgi avoti apstiprina, ka tas nav pirmā aprīļa joks. tongue.gif
Church
QUOTE(aigarius @ Apr 1 2006, 14:38)
Tikko zvaniija alt un lastguru un ziņoja, ka Jukatana ir atvērusies. Visi uz turieni!
P.S. Neatkarīgi avoti apstiprina, ka tas nav pirmā aprīļa joks. tongue.gif
*

iesper jubilaarei no manis ar ;>
pats gan laikam shodien nepaarvareeshu slinkumu paarvietot savu greeciigo pakalju uz nesmeekjeejoshu/nealkoholisku vietu ;>
aigarius
Bildes ir galerejā. Enjoy. Jukatan fotovēstu specizlaidums - divas neidentificētas meitenes trīs stundu laikā laupa Eliminātora nevainību visos iespējamajos veidos. (skatu ar fotoaparātu novēro aigarius un lastguru. uz maiņam.) biggrin.gif
alt
paldies visiem kas ieradaas smile.gif
darknight
Bāc, es jau padomāju, ka jūs visi Meksikā... blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.