Jāpadomā. Manu dzīvi ir pamatīgi ietekmējuši visi cilvēki kuri tajā ir un paliek. Tie cilvēki, kuri aizgājuši no manas dzīves nekad nav varējuši viņu kaut kā ietekmēt, jo manā dzīvē viņi neko nemainīja. (tas attiecas arī uz skolotājiem, kas vēl ar vien ir palikuši iekš manas dzīves).
Bet pašlaik vienalga situācija ir tāda, ka manu dzīvi ietekmē tie cilvēki, kas man ir apkārt. No viņu noskaņojuma ir atkarīgs mans noskaņojums un es cenšos ieklausīties viņu ieteikumos un arī paklausīt labākajiem.
Ja man ir kaut kas īpaši svarīgs jāmaina dzīvē, es tomēr izvēlos pajautāt citu domas, un atzīties ko gatavojos darīt, lai vismaz varētu dzirdēt citu cilvēku domas un izspriest vai tas man ir vajadzīgs.
Kad pietrūka spēka mācīties un strādāt cilvēki neļāva man slinkot un panāca, ka atkal uzsāku darbu un mācības. Vai viņi ietekmēja manu dzīvi? To es vēl redzēšu, tomēr jeb kurā gadījumā es ļoti labi apzinos, ka manu dzīvi ietekmē tie, kas ir apkārt. Viņi ietekmē manu noskaņojumu, jo atrodoties starp vieniem cilvēkiem tas ir labs bet starp citiem cilvēkiem viņš atkal ir slikts. Tā jau arī ir sava veida ietekme.
Kādi cilvēki viss vairāk ir ietekmējuši manu dzīvi? Laikam jāatzīst, ka tādi cilvēki ir trīs. Viens no viņiem ir mana māte, kura savā laikā speciāli priekš sevis meklēja internetā kaut ko interesantu un atrada dīvainus cilvēkus. Un tad parādīja man ar smaidu lapu un pajautāja, vai mani tas neinteresē? Tas manu dzīvi izmainīja kardināli un uz visiem laikiem. Ja nebūtu viņas un viņas azarta uz visādām kā es izteicos, muļķībām, tad es tagad nevienu vispār nepazītu un nezinātu, ne par Lffb, ne par Otaku, ne par kurbijkurni..
Otrs tāds cilvēks ir mana pamāte, kura vajadzīgajā brīdī palīdzēja atrast darbu un atbalstīja. Bet trešais, nu trešais cilvēks mani sakritības pēc paglāba no pamatīgām nepatikšanām kuras varēja gadīties manas pašas muļķības pēc. Tā kā jāsaka, ka manu dzīvi ir izmainījuši visi cilvēki, kas man ir apkārt un atrodas tur vēl ar vien. Kāds no viņiem ir blakus man katru dienu un katrs no viņiem visu laiku pats to neapzinoties maina manu dzīvi.
Bet jāatzīst, ka viss vairāk tomēr manu dzīvi izmainīja neviss paši cilvēki, bet divi sabiedrības kopumi. Viens no tiem bija skola, kura padarīja no dzīves priecīga cilvēka par iebaidītu būtni ar kompleksu kaudzi. Un otrs kopums, jeb drīzāk vienkārši cilvēki. Bija un paliek interneta sabiedrība, jeb šajā gadījumā Kurbijkurne ar Otaku, kas ļāva paskatīties atkal uz dzīvi ar savādāku skatienu un kļūt laimīgai par to, ka neviens nemēģina nospiest uz ceļiem un pakļaut, bet tieši otrādi ir jauki cilvēki, kuriem var uzticēties un kuri nepamet.
Jā kāpēc to visu saku? A tāpēc, ka galvenā doma ir tajā, ka nav viena cilvēka kurš spētu mainīt mūsu dzīvi, jo to maina vairāku cilvēku kopums. Un dzīvē ir ļoti daudz cilvēku, kas to maina...
Vecāki, pirmā mīlestība, gadījuma cilvēki, draugi, vīrs, bērni...un citi...