QUOTE |
ADV has requested that we remove a number of torrents and series from the site. As a result, the torrent listings will be unavailable until we are able to sort through them and implement a method to prevent the requested torrents and series from being automatically indexed in the future. We apologize for the inconvenience. |
kas ir adv?
ShinChan
Jun 11 2004, 01:29
Veel sjodien vilku caur vinjiem GantZ 9 ep., diivaini odnako. Miilja bij man taa vieta.
ADV ir paliels (ja ne lielaakais) USAs anime licenzeeshanas kantoris:
http://www.advfilms.com/.. gruuti laiki pienaakushi ..
zenofex
Jun 11 2004, 09:15
Jaa, besis, arii www.downloadanime.com dabuujushi draudu veestules, un anime.mircx.com vispaar daunaa.
Bet es domaaju paardziivosim.
NEEEEE!!! Nepaadziivosim... kur es tagad FMA kelseleeshu....
ShinChan
Jun 11 2004, 11:54
jap, laikam saakusji lielos saitus njemt pie dziesmas. Fansuberu apkarosjana pilnaa sparaa. Palasot forumus izskataas, ka tuvaakajaa laikaa tiks licenzeeti veel virkne seriaalu. Laikam vieglaas piraatu dienas buus beigusjaas.
Es domaaju taam licenzeesjanas firmaam dereetu no muusu pasju AKKA/LAA pamaaciitiis, kaa ar izplatiitaajiem ciiniities
kaarleens
Jun 11 2004, 20:24
vispaa tas var kljuut pa pamatiigu probleemu ja fansuberus izeediis ta buus taa anime jau buus pieejams bet bez tulkojuma un atliks gaidiit tik dvd ko labi cilveecinji nopirks un noripos vai taapataas palaidiis pa netu ehh bet nu citus seriaalus gaidiisim gadus rezultaataa saku es ar shausmaam gaidu ka naruto nolicenzees pedeejais sitiens zem jostas vietas atljaushos atkaartoties bija One piece ehh ka jau roze teica izskataas ka gruuti laiki mums otaku pienaakushi
Seven_of_zero
Jun 11 2004, 21:43
Metamies.... es arii gatava piemest klaat lidmashiinai....
Rrrrrrrr... taadi, nu taadi.. nu taadi tie licenzeetaaji.. vinji jau nesaprot ka mums citas iespeejas dabuut anime gandriiz nav... nu.. nu.. naardu uz taadiem truukst...
Spectre
Jun 13 2004, 14:15
Es kautvai aizieshu uz malkas shkuuni un ar cirvi ieshu. Buushu last dzhedajs ........
Licenzeet NARUTO neee taa ir viena no manaam miilaakajaam ANIME. Es tai sekoju liidzi katru seeriju velku cik vien aatri iespeejams .......
Kaa jau teica "SITIENS ZEM JOSTAS VIETAS"
Seven_of_zero
Jun 13 2004, 22:50
Redzēsim kas sanāks ar šo anime projektu, un tad nākamajā ADV būs galvenais ļaundaris + UPURIS.
Mjā no šī topika tūlīt sāks spraukties āra naži, cirvji, katanas, ložmetēji, tanku stobri, raķetes, vāles ar dzelkšņiem, dzeloņdrātis, ātombumbas un viss pārējais.
ShinChan
Jun 13 2004, 23:56
QUOTE (Seven_of_zero @ Jun 13 2004, 09:50 PM) |
Redzēsim kas sanāks ar šo anime projektu, un tad nākamajā ADV būs galvenais ļaundaris + UPURIS.
|
Ko var zinaat, varbuut naakotnee tev taads ADV analogs buus labaakais draugs, kad gribeesies iekaseet naudinju no sava anime muuvja izplatiisjanas. Kameer atrodies ierakuma vienaa pusee ljaundari ir viegli saziimeet, tacju iedomaajies sevi anime taisiitaaju aadaa, vinjiem ar gribaas naudinju nopelniit (papildus).
Seven_of_zero
Jun 14 2004, 00:05
Nu labi, tas tiešām ir taisnība bet tas būs nākotnē, pašlaik asinām katanas un tīrām tankiem stobrus. Banzai.
Seven_of_zero
Jun 14 2004, 00:18
Bet labi apdomājot to visu nonāku pie secinājuma, ar laiku tiešām vajādzēs sākt draudzēties ar kādu ADV analogu. Jo mazums kas var notikt, projekts mums ir tīri atklāts, un ko var zināt kas var notikt. Kāds vel mums to visu var nocelt un uzlikt kā savu darbu.
Labi par šo tēmu tad runāsim pie projekta.
Par datorterorismu esat dzirdeejushi ? Nohakot to ADV vajag un regulaari...
Vinji protams nepadosies bet vareetu regulaari hakot + taisiit nelegaalas suberu reliizhu labas, sleedzot 1 veidosies 2. utt.
Kikyou
Jun 24 2004, 13:42
QUOTE (Yume @ Jun 11 2004, 10:08 AM) |
NEEEEE!!! Nepaadziivosim... kur es tagad FMA kelseleeshu.... |
Un kur es? T_T Ir jau protams arii DC++ bet visiem ir tikai liidz 35. seerijai (tagad arii man
)
Rrrrr... nolaapiitie licenzeetaaji!!! >_< Viss jau buutu okei ja vien fansubberi turpinaatu subot...
TheBadEdd
Jun 24 2004, 22:17
Juus ziniet kas ir jociigi?! MANGAS MAXAA VAIRAAK
NEKAA LICENZEETIE DVD viss maz Daanijaa taa ir... GITS manga 249DKK GITS DVD 199DKK... LOL ne?!
Kikyou
Jun 27 2004, 10:30
QUOTE (Kakamaka! @ Jun 24 2004, 10:17 PM) |
Juus ziniet kas ir jociigi?! MANGAS MAXAA VAIRAAK NEKAA LICENZEETIE DVD viss maz Daanijaa taa ir... GITS manga 249DKK GITS DVD 199DKK... LOL ne?! |
Jap... a kaapeec tas taa ir? O_o
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.