Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25. marts, Jukatans - atvadas no Aigariusa
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
aigarius
Tātad tā ļaudis, situācija ir vienkārša - man ir divas ziņas: labā un sliktā.

Sākšu ar otro: es dabūju stipendiju studijā Cranfieldas universitātē, Lielbritānijā un jau 8. aprīlī lidoju prom uz tālo U.K., lai tur mācītos ka traks ezis veselu gadu.

Savukārt pirmā ziņa ir tāda, ka 23. martā man paliek 23 gadi!

Tagad variet ātri padomāt, kura no tām ziņām bija labā un kura sliktā laugh.gif

Taču tas nav galvenais, bet galvenais ir tas, ka es šo sestdien no aptuveni pusdienlaika es būšu Jukatanā, kur (kā es ceru) ap mani notiks "birthday party" un "atvadu party" kombinācija. Tēja līs aumaļām (cerams, ka ne aiz azotēm), tiks spēlēts Go un tā hiperintelektuālā kāršu spēle, man tiks dāvinātas dāvanas cool.gif

Ceru, ka šo sestdien Jukatanā būs rekordliels apgrozījums biggrin.gif
zenofex
Nu, ko. Es nebūšu Tavā atvadu un dzimšanas dienas pārtijā, taču apsveicu ar stipendijas iegūšanu. Tad nu neapstājies pie sasniegtā un notērē stipendiju godam smile.gif
davio
Uij tad jukatanaa notiks pilniigs haoss jo paraleeli tavam partijam tur savu vaardadienu svinees dazhas labas Maritas..... Saimniecei saaksies histeerija..... lol.... nav jau slikti.... moska es ar savu dzimeni no vasaras paarcelshu uz 25 martu?
edg
Bac! Apsveicu ar stipendiju! Juutu liidzi gadiem! Tas ir stulbi, ka taa sanaak (un daljeeji pie vainas ir tas, ka nepazinjoji to liidz pagaajushai piektdienai), bet es arii nebuushu. Toties tas mani veiksmiigi atbriivos no daavanas mekleeshanas smile.gif
Visnotalj stulbi juutos, taadaa pasaakumaa nepiedaloties, bet stulbums biida manu eksistenci.
P.S. Vaards "stulbs" dazhaados lociijumos caurvij manu tekstu, taapeec droshi vien var noprast, cik ljoti meeslainaa sitaacijaa atrodos, uz paartiju neierodoties.
Seven_of_zero
šo sestdien? Nu cerams ka man būs brīvs brīdis. hmm un kādu dāvanu vēlētos?
biggrin.gif
Ayumi
Pirmkārt - Apsveicu, un lai veicās! happy.gif
Otrkārt - ja veidosies šis party, tad noteikti gaidiet arī mani XD
Uij tad jukatanaa notiks pilniigs haoss jo paraleeli tavam partijam tur savu vaardadienu svinees dazhas labas Maritas..... Saimniecei saaksies histeerija..... lol.... nav jau slikti.... moska es ar savu dzimeni no vasaras paarcelshu uz 25 martu?

Visi jubilāri klusi sēdēs stūrītī. biggrin.gif Njaa, haoss tur noteikti būs, ja sāksies perversības (nerunāju pa Go cītīgajiem spēlētājiem) un ja saimniecei sāksies histērija, tad.... Wooo-hoooo....shaize būs sleep.gif' Bet pa to klusumu neaizmirsīsim...
lol, tad jau es savējo dzimeni no 12. janvāra (bijušo) arī pārcelšu uz 25.? XDD
bet stulbums biida manu eksistenci.

tas ir lol biggrin.gif
Kikumi
Apsveicu! Mācies cītīgi un atbrauc atpakaļ par pāris gramiem gudrāks! (Tas izklausījās dīvaini... Eeeeek! xD)

Ja kas, es arī būšu. Cerams, ka haosa tomēr nebūs. Negribas sanaidoties ar saimnieci... Pārāk mīļš Jukatans jau ir kļuvis man. ph34r.gif
ReD_FoXy
Jeej! Es ieshu uz Jukatanu. Ineed~! Nevaru tevi neapsveikt laugh.gif
Pluss taa ir iespeeja arii atziimeet manu vaarda dienu ar Otakieshiem pie tases teejas un cepumiem!
Blackout
jaa, es iespeejams arii buushu wink.gif)
X_Kamui
Hehe tik un taa gribeju šosesdien iet uz Jukatanu, a te vel aigarius....^^
ta ka es bušu..... 95% ,))))))))))
aigarius
BTW: Tikko saņēmu Delfi.lv dāvanu - interviju divās daļās smile.gif

http://next.delfi.lv/interviews/interviews...php?id=13931019
http://next.delfi.lv/interviews/interviews...php?id=13952776
Naktspukjiite
Ja nenotiks kaut kas neparedzeets, tad laikam buushu.

P.S. Aigarius - tagad tu tgraamatinjaa vairs neesi pirmais. Vairaak tev netrauceeshu peedeejaas naktis mieriigi guleet. ^^
aigarius
Pasākuma fotogrāfijas ir galerejā un arī šeit: http://85.254.221.202/jukatan20060325.zip
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.