Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AnimeFest4???
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
bladez
Tākā es nekād nēesmu bijis uz kādu AnimeFest (kuri Delfu arhīvos izklausās jautri), gribēju paprasīt kad, kur un kas būs (ja būs) AnmeFest 4. Ir kādam kaut mazdrusciņ informācijas???

P.S. Ja būtu iepazinies ar animi gadu ātrāk, tad jau būtu bijis uz 3. animefestu sad.gif sad.gif
Yume
Tika apstiprināts, ka rudenī būs kārtējais Animefests.
Zuzix
Rudenī? RUDENĪ???? Kāpēc tik ilgi jāgaida? O.o
Yume
redzi, sākumā vispār tika teikts, ka festu nebūs. Tāpēc priecājies par to, kas ir.
ETM
QUOTE(Zuzix @ Mar 17 2006, 23:23)
Rudenī? RUDENĪ???? Kāpēc tik ilgi jāgaida? O.o
*

Taapeec ka Zuzix nenoorganizee aartaak. Kaapeec tas buutu jaadara tev? Bet kaapeec ne, kaadeelj lai to dara kaads cits? No zila gaisa nekas netop. Ja kaads cits sariikos kaadu pasaakumu aatraak, buus visiem ljoti liels prieks, bet neviens neko nedariis lai tas tieshaam tiktu sariikots.
Zuzix
*Nokaunas* oki, sapratu x.x prieks ka wismaz būs..
Ghoul
lol un fests notiek reizi gadaa, a mees cepjam to festus ik peec daziem meeneshiem. Tas jau vairs nav fests, vnk visu kopestiska 3 dienu paseedeeshana XD
X_Kamui
lol a tu nebiji uz pagaju6aa, tev sanaak 1x gada ,)))

Nu rudeni tad rudenii galvenais ka buus rolleyes.gif
Taka
Neaizmirstiet, ka AnimeFests ir komerciāls pasākums, tātad - ja nebūs peļņas (nu vismaz pa nullēm) tas vienkārši nenotiks.
Es labi saprotu, ka visu to var noka4t un nav nepieciešamības maksāt sūri grūti alānam atlikto naudiņu, bet ejot uz Festu, atcerieties, ka jūs ar savu maciņu atbalstat un popularizējat animi Latvijā.
Gribat vairāk animes Latvijā - ejiet uz Festu. Negribat - neejiet.
Katru dienu Festu arī nevar rīkot, tāpēc jau tas ir Festivāls, ja notiek 1-2x gadā.
Nuin
iespeejams, ka pavasara festa nebuus, jo visu naudu gruudiis uz AnimeCon 2006, kas notiks vasaraa.
jurc
QUOTE(Nuin @ Mar 18 2006, 16:13)
iespeejams, ka pavasara festa nebuus, jo visu naudu gruudiis uz AnimeCon 2006, kas notiks vasaraa.
*

Varbūt tad par sapelnīto naudu varētu uztaisīt arī Animefestu 4? Teiksim.. pēc kāda mēneša pēc AnimeCon.

Es domāju - kāpēc man otrais animefests patika labāk nekā trešais... Nonācu pie secinājuma, ka trūka mūzika laukā, saule, gājiens, siltums.... Festus rīkot rudenī vai ziemā galīgi nav forši! T_T
Kikyou
Tas jau viss atkarīgs kad rudenī. Septembrī būtu forši - vēl silts.
Bet man jau liekās drīzāk atkal būs rudens beigās, ne?

Vasarā festu gan es īpaši negribētu. Rīgā vasarās ir pamatīga suta, cik es atceros. >_<
Sushi
Njā.. es ļoti gaidu festu... <(sleep.gif)>
Un... tiešām, manuprāt, ja rudenī, tad varētu rudens sākumā, kad vēl silts un kaut cik patīkams (ja nebūs nenormālie lieti)..
bladez
Njā.....žēl, ka Rudenī. Būtu jauki, ja būtu pavasarī.........
Bet AnimeFestā vai tad naw ieejas maksa??? Kautvai kīnoteātrī un uz koncertu???
X_Kamui
QUOTE(bladez @ Mar 18 2006, 18:10)
Bet AnimeFestā vai tad naw ieejas maksa??? Kautvai kīnoteātrī un uz koncertu???
*

Nav nekaadas ieiejas maksas... tu maksaa tikai par atklaašanu, nosleegšanu un par citiem seansiem.... kurus tu gribi redzeet wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.