Help - Search - Members - Calendar
Full Version: eirovīzijas latvijas kārta
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
svekris
Kādas ir domas par latvijas cerībām eirovīzjiā? Vai tikai balsis spēs aizķert eirops publiku? Varbūt tie parējie pašķidrie, bet popsīgie priekšnesumi bija vairāk pelnījuši braukt uz Eiropu?
image
Taka
Vienīgais, ko šis "pasākums" ir pelnijis - /ignore

Church
kaapeec. ir pelniijis arii nosaukuma paarveidojumu. nekroviizija vai evrejviizija piem. ;>
hrm. bet jaa. laikam man un maniem pazinjaam muzikaalaa gaume nedaudz atshkjiraas no tiem, kam patiik euroviizijas repertuaars. ;>
ETM
hmm... eiroviizija... nu taa viizija ir diezgan pabriesmiiga, ja nejem veeraa to, ka tas pasaakums ir nenormaali komercializejies un jau sen saacis stanceet muziku lielajam masaam, nevis kvalitatiivus skanjdarbus.
Seila
Jums nu gan attieksme pret Eirovīziju visiem tāda paskarba laugh.gif
Sen jau ir zināms tas, ka Eirovīzija ir komercializejies pasākums kurš pārsvarā ir balstīts uz izdevīgu politiku. Tas ir tā, ka vienmēr ir zināms, ka Lietuva un Igaunija latvijai iedos viss vairāk punktu, bet Krievija pēc iespējas mazāk. Tas tā vienmēr ir bijis atskaitot dažus patiešām retus izņēmuma gadījumus, gad vienkārši Eirovīzijā ir tikai viena dziesma un izpildītājs, kas patiešām pārspēj visus, bet tas nozīmē, ka viņa stilam un dziesmai ir jābūt patiešām atšķirīgai no pārējām un jāpatīk šim stilam ir visā pasaulē.
Cosmos stils šajā ziņā ir diezgan interesants un ja mēs vēl atceramies, ka grupa savu īsto karjeru sāka tikai pēc uzvaras konkursā Jaunais vilnis, tad varam gaidīt arī diezgan lielu atsaucību no visām tām valstīm kuras rādīja šo koncertu.Šajā gadījumā grupai ir patiešām lielas izredzes. Otrs gadījums, ja pārējie dalībnieki būs pablāvi un trešais, var spiest uz grupas dziedāšanas stilu bez muzikālā pavadījuma.
Jeb kurā gadījumā pats konkurss kā tāds vienalga nav vērtīgs muzikālā jomā bet drīzāk dažādu valstu politiskajā situācijā.
Un nekādā gadījumā ne popsīgie dziedātāji bija pelnījuši braukt uz Eirovīziju labāk patiešām labas balsis un orģināls izpildījums.
sipps
QUOTE(ETM @ Mar 13 2006, 14:01)
hmm... eiroviizija... nu taa viizija ir diezgan pabriesmiiga, ja nejem veeraa to, ka tas pasaakums ir nenormaali komercializejies un jau sen saacis stanceet muziku lielajam masaam, nevis kvalitatiivus skanjdarbus.
*

nu nu vai pasākums ka tāds ir slikts trapec ka ir komercjalizējies? viss mūsdienas ir radīts lai pelnītu naudu, visiem taču gribas dzīvot smile.gif

un tas tomēr ir veids ka nest pasaule mūsu dzimtenes vardu
ETM
QUOTE(sipps @ Mar 13 2006, 14:46)
un tas tomēr ir veids ka nest pasaule mūsu dzimtenes vardu
*

Labak tomeer ne taadaa veidaa. man te darbaa seezhot katru dienu klausoties pa 5 reizeem to gabalu vish jau sn kaa piegriezies ir. nu NAV vish tik labs kaa visiem skjiet. savaadaaks - jaa, labs - nemaz.

Vis kas ir komercializejies tik lielaa liimenii ir aizgaajis pa pieskari.
Church
to seila: man neruup balsoshanas godiigums. man derdz pati turienes muuzika.
Seila
QUOTE(Church @ Mar 13 2006, 14:55)
to seila: man neruup balsoshanas godiigums. man derdz pati turienes muuzika.
*

A mūzikai starp citu nav ne vainas. Var dzirdēt dažādu. Piemēram Somiem šogad ir (citējot kāda mana paziņas teikto):
Lordi - nezinu pat kā lai sauc, kkāds heavy metal, kkas teica, ka heavy theatrical (smagi uzsvērts skatuves tēls, visādi tur kostīmi, grims daudz, utt.) vai vēlkkas tur, karoč, kkas līdzīgs KISS,. Muzikāli gan neko par šiem nezinu, bet vajadzētu būt jautri  Vismaz izleks uz pārējo fona.

tā kā mūzika dzirdama ir pati dažādākā smile.gif
Church
zo vienas grupas metal-wannabe deelj jaaklausaas 10 praata caurejas, pthuu, veetras kloni?

labaak arii turpmaak pierasti turpinaashu iepirkties interneta p2p veikalinjaa tieshi to ko veelos. ;>
Seila
QUOTE(Church @ Mar 13 2006, 15:09)
zo vienas grupas metal-wannabe deelj jaaklausaas 10 praata caurejas, pthuu, veetras kloni?

labaak arii turpmaak pierasti turpinaashu iepirkties interneta p2p veikalinjaa tieshi to ko veelos. ;>
*

Neviens jau neleik klausīties. ielēdz fonā lai skan un dari visu paŗējo, kas jādara, vai arī klīsti pa televīzijas kanāla pogām kā es to daru smile.gif Vismaz parasti paskatos, kaut ko citu un atgriežos pie Eirovīzijas tikai tad, kadir kaut kas tāds, kas man patīk smile.gif
ETM
Piemineetie Lordi personiigi man izklausaas peec leima hardroka, nevis peec metaala, nerunaajot jau par smagu metaalu. Ok, veel vareetu noraksturot vinjus kaa popsiigu metaalu. No somu puses vareeja izveeleeties jaunu kaut ko daudz daudz labaaku katraa zinjaa.
kaarleens
bet taadu papa papu dubi dubi VIIIIIIIIIIIIIII neviens cits nemaaceeja atlasee uztaisiit laugh.gif
domaaju eiropas Yaoii faniem kosmoss patiks
Sērfijs
Eiovīzija ir pasākums massām un loģiski, ka jāspēlē tas, kas lielākajai daļai patīk - vienkārš pops ar vienmer vienādām lirikām. Es nedomāju, ka lielāko skatītāju daļu spētu aizķert, piemēram, Jazz vai Death Metal.
Un par Cosmos, Jā, manuprāt, no šogad atlasē dzirdētajiem ansambļiem, viņu dziesma ir vispiemērotākā, jo pops paliek pops, Cosmos ir netipisks pop ansamblis, kuram varētu būt, pat salīdzinoši lielas cerības uzvarēt.
Un kas tas par buļļa sūdu:"Eiropa mūs nesapratīs", tas kaut kāds komplekss kopš A. Medņa izgāšanos, jo "Eiropa" padomāja, ka šis par narkotikām dzied?
ShinChan
Nepateikšu neko jaunu sakot, ka interesantākā Eirovīzijas daļa ir balsošana.
To, ka Eirovīzija no dziesmu konkursa ir pārvērtusies, par komercializētu, uz konkrētu mērķauditoriju tendētu balagānu, kam sakars ar mūziku uzplaiksnī tik pat reti kā skaidrais saprāts Džordža Buša paurī un tas nav pagodinājums Žoržikam "dabaljū" Krūmam.
Skumji kļūst tajos brīzōs, kad šo it kā pašu par sevi saprotamo atziņu, pēc kuras noteikumiem spēlē vairums Eirovīzijas dalībnieku kādas provinciālas valsts iezemieši uztver kā milzīgu iespēju sevi pareklamēt, pieteikt un pārsteigt. Tāpēc visi teksti, "kā nu mums tur ies?", "vai mūs sapratīs?", "vai mēs sapratīsim?" ir muļķības kalngals. Brīnumainā kārtā uz Eirovīzjas laiku gandrīz visi Latvija mūziķi saražo tik lielu daudzu nebaidāmu dziesmu cik visa pārējā agda laikā. Pat tie kas jau līdz Eirovīzjai bija nebaudāmi uz tās atlasi pamanās uzcept tādu sūd* par kuru pašiem visticāmēk pēc mēneša ir kauns. Tas laikam ir kaut kāds fenomens.

P.s. Vēl tagad nespēju beigt rēkt par Kiviča "izjusti" dziedāto "evri maaaaaaaaaaada, evri chiiiiiiiiiiiildra" un bezgaumīgo maicinju. Tak neuzskati latviešus par idiotiem.

P.p.s. Bet tomēr ir viena lieta kas pārsteidz un tas ir mūsu vietēju kritiķu diezgan augstais novētējums šī gada konkursantiem. VAi nebūs padevušies spiedienam?
Pakkun
Manupraat Cosmos ir pietiekami unikaali un talantiigi! Nav taa ka es klausiitos vinju muuziku, vairaak taa ir aizgraabtiiba ar attieksmi: "kaa var kko taadu dabuut gatavu?!"
Ja Eiropai arii buus liidziigi, tad mums ir ceriibas. Pasaakums kaa taads ir nosaciiti interesants. Dazhu labu reizi ir pat kkas normaals(manaa skatiijumaa, jo par gaumi nestriidas), zheel ,ka Dir En Grey fiziski tur nevar uzstaaties un Gackt arii nee biggrin.gif
bladez
Nu bāc. Es gan nebiju apmierināts, kad uzzināju ka Cosmos pārstāvēs Latviju. Bet es gribētu uzzināt jūsu domas.

KAS PIE VELNA IR BEITIKU ĢIMENE???? Ku rpie velna tādi radās un kāpēc 2. pusfinālā ieguva lielāko balsu pārsvaru. Tā dziesma taču bija PĒDĒJAIS SŪD*. Kā viņi ieguva tik daudz balsis (labi, ka vēl žūrija nolika viņus pie vietas, t.i. respektīvi pēdējā vietā).
svekris
nu mans viedoklis varbūt nebūs īpaši orģināls ,bet tomēr -
eirovīzju sen jau vajdzētu pārsaukt - re kā mēs jums parādīsim kādus su*** mēs katrā valstī varam sacept un ar to naudu nopelnīt.
taču , latvijas grupai tā ir daudzsološa iepēja izsisties (agrāk tāda iespēja bija SWH mūzikas balva ,bet atagad kauns skatītities , kā Prāta Vētra atnāca ar 3lvl augstāku mūziku un visus apkāsa sad.gif fui )
Masas vēl ar galvasāpem aceros laikus kad slikts pop(s) bija vienīgā izvēle tagad tā kļuvusi daudz plašāka un pat masas vairs nepaņemsi tikai uz lieliem slikona pupiem un platām biksēm.
Viena lieta gan ir skaidra ar cosmos mēs kaunā nepaliksim smile.gif
Hikaru
Nesaprotu, kas tajā Eirovīzijā var būt interesants, ja tajā nepiedalīsies Japānas dziedātāji? blink.gif blink.gif biggrin.gif
Church
hrm. un ja popmuuziku izpilda japaanji, tas to speeji uzlabo un izglaabj? hrm. kaut ko labu piipee, es ar gribu. ;>
edg
QUOTE(Church @ Mar 13 2006, 18:35)
hrm. un ja popmuuziku izpilda japaanji, tas to speeji uzlabo un izglaabj? hrm. kaut ko labu piipee, es ar gribu. ;>
*

Nepiekasies gaumes jautaajumam!

Eiroviizija ir kaarteejaa gaumes lieta, taapeec es luudzu katru pirms sava viedoklja izteikshanas padomaat: "Vai es nemeegjinu uzspiest savu viedokli par to, kas labs, kas slikts? Vai es neaizraujos ar paaraak izteiktu nopelshanu?" Taa galu galaa ir naida kurinaashana...
kahi
štrunts par balsojumiem, tā pat skaidrs, ka visus tur bīda mecenāti! galvenais, lai ''Eiropai'' pieliptu meldiņš...''i hear your hart..whisper in me...no matter, where..'', un reiņa sējāna ''a'la maikls džeksons'', bez tam, cerēsim, ka ''Eiropas'' jaunatnei/meitenēm vecumā 12-15 gadi, ''iekristu'' prātā mūsu burvīgie feisi J.Šipkēvica un J.Ozola izpildījumā...

Liels prieks, ka mūs nepārstāvēs šļupstošā Dafne stingri iespīlētos pupos Džeksones stilā... thank god!!!, ka viņa palika 3d place

man mamma bija ar visām rokām un kājām par kalniņu un melomāniju, bet tomēr cosmoss.... nu, cerības ir lielas, jo viņiem tur Grieķijā nebūs a capella dziedoņi...cerēsim, ka ''Eiropa mūs sapratīs..''
Tigra2
Šogad nebija nevienas tiešām jēdzīgas dziesmas. eirovīzija grimst, slīkst, mirst, atstiepj kājas, atdod galus, pērk fermu...vispār būtību jau var saprast.

Btw. Es dziesmu sarakstīju tāpēc nākošgad!!!! Uhhh, Uhhh visiem sūdiem pievienosies vēlviens biggrin.gif
Sairasu-kun
ahh, man gan bija prieks kad Cosmos ieguva pirmo vietu smile.gif

Nu nezinu, bet salidzinot ar paarejiem suudiem kas tur bija(piem. re-public, kur vini vispar bija izraavusi domu, ka vini ar to suu dziesmu dabus pirmo vietu), bet tik un taa biju izbriiniits ka vini tika lidz finaalam, ehh, nu ja popmuuzika, tur jau taa probleema, ka visi tikai uz popmuuziku, eiroviiziju jau skatas parsvara jauniesi, un ari tad sabalso, par "jaukaako" dziesmu...
Tapec man liekas, ka Cosmos bija pelniijusi, man pat prieks, forsa dziesma, atskiras no citam, tikai briinos vai eiropiesi sapratis ka vini spele bez nekadiem intrumentiem...
Es tiesam gribu redzet un dzirdet ko eiropiesi sogad ir sadomaajusi ahh... smile.gif

Japani, ko vini tur varetu izdarit, jaa viniem ir forsas dziesmas(un daudz), bet nu eiropai nepatiku, ja neizietu kads dzeks un nesaktu dziedat par savu beernibu, kaa vinu suns ....., tad eiropiesiem par to butu nosplauties(nu labi bisku parspiileeju), bet man prieks ka Cosmos dabuja pirmo vietu un turesu par viniem ikstus... smile.gif
X_Kamui
Kadreiz esmu to Eiroviziju skatijies, bet tagad neskatos.... un neko par to nezinu... wink.gif
OMG un tas Cosmos...........
Kaede
Nu, es parasti cenšos tādiem notikumiem sekot līdzi. Neteiksim, ka man tā eirovīzija baigi piesaistītu, bet interesanti ir paklausīties dziesmas- tas arī ir viss. Parasti man patīk daudzas austrumu dziesmas un tā, piem, k-kādas, pie kurām var vēderdejas nodejot un tā. Tas ir vienīgais iemesls, kapēc patīk. Un Cosmos ir labi puiši- pirmie tik labas kvalitātes a cappela Latvijā! rolleyes.gif Dziesmas tā- so so, bet baudīt kaut vai to kvalitāti, kādā puiši dzied, to gan var! smile.gif
Man viens cilvēks gan izteica versiju, ka Cosmos gāja ar domu par uzvaru un to, lai par viņus eriopā iepazīst...
Naktspukjiite
Pelnīti, nepelnīti - kāda starpība?
Vismaz, ja būs garlaicīgs vakars, dators atstieps pekas + citos kanālos neko jēdzīgāku nerādīs, būs par ko papriecāties. ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.