Seven_of_zero
Mar 4 2006, 07:52
Hmm tagad jau kādu nedēļu laikam nestrādā 118 chat, kas ar viņu ir noticis??
ReD_FoXy
Mar 4 2006, 11:00
neaizmirsti ka tas tagad ir 1188
Seven_of_zero
Mar 5 2006, 04:10
Diez vai. Caur 118 lapu ari nevar tik klāt pie chat. nestrādā links.
Spectre
Mar 7 2006, 10:37
Jāāāā jāāā mani jau sāk mākt bažas, ka nedod dievs nāksies pārcelties uz citu serveri....., bet nu .... Heeellppppp kurš zin dod ziņu ...
šodien būtu jābūt up serverim itkā. tā dižgars izteicās :)
QUOTE(anti @ Mar 7 2006, 14:50)
šodien būtu jābūt up serverim itkā. tā dižgars izteicās
nu ta beidzot! Es jau esmu pilnīgi noilgojies! =)
a kāda vaina bija, neteica?
QUOTE(Seven_of_zero @ Mar 4 2006, 06:52)
kopš kura laika forums ir uzziņas dienests?? piezvani uz 1188 un iegūsti sev nepieciešamo atbildi? elementāri
QUOTE(sipps @ Mar 7 2006, 15:27)
QUOTE(Seven_of_zero @ Mar 4 2006, 06:52)
kopš kura laika forums ir uzziņas dienests?? piezvani uz 1188 un iegūsti sev nepieciešamo atbildi? elementāri
pirms bruuc kaadam virsuu, varbuut no4eko uz kura servera ir anime kanaals kur dalja forumieshu meedz seedeet.
un šeit būtu īstie cilvēki kas spētu atbildēt, gudriniek? vai ar foruma apmeklē 1188 tehniskie darbinieki, kas tad arī varētu atbildēt uz uzdoto jautājumu?
QUOTE(sipps @ Mar 7 2006, 15:38)
un šeit būtu īstie cilvēki kas spētu atbildēt, gudriniek? vai ar foruma apmeklē 1188 tehniskie darbinieki, kas tad arī varētu atbildēt uz uzdoto jautājumu?
jaa. piemeeram foruma creators roze viens no ;P
QUOTE(Church @ Mar 7 2006, 15:40)
QUOTE(sipps @ Mar 7 2006, 15:38)
jaa. piemeeram foruma creators roze viens no ;P
ja tas ir viens no šiem cilvēkiem tad nebūtu prātīgāk arī griezties pie viņa?? caur PM
QUOTE(sipps @ Mar 7 2006, 15:42)
ja tas ir viens no šiem cilvēkiem tad nebūtu prātīgāk arī griezties pie viņa?? caur PM
Nebuutu gan! Varbuut kaads to jau izdariijis, un jau zin atbildi. Pie tam, atbilde noteikti interesee vairaakus forumieshus, taapeec labaak, ka taa ir publiski.
kaarleens
Mar 8 2006, 08:51
he he izraadaas viss ir shausmiigi vienkaarshi kastei uz kaa staaveeja shis irc serveris ir nodedzis hdd
btw kaste esot ~5-6 gadus veca
nu jā. Un šodien vai rīt jau būšot viss salabots un būs up! =)
Psycholog
Mar 8 2006, 12:42
uz kadu datumu backups buus, kaads nezin? o_O vai vinja vispar nebuus un kas pirmais tiks, tas pirmais mals un varees saregot visus chanus?
(buutu jautri)
Ņē.. backups tad ir tikai ir cerība ka varbūt varēs reanimēt to pašu sistēmu, ja ne tad jāliek no jauna.
Spectre
Mar 16 2006, 10:44
Es tulīt nojūgšos KUR IR 118 ????? Man jau sāk rokas trīcēt un bailes pārņemt....
kaarleens
Mar 16 2006, 11:29
QUOTE(Spectre @ Mar 16 2006, 09:44)
Es tulīt nojūgšos KUR IR 118 ????? Man jau sāk rokas trīcēt un bailes pārņemt....
pzdc akdies pasaules gals
seezham taksh visi ieksh irc.apollo.lv #anime.lv visi tie pashi personaazhi, kas chat.118.lv #anime + veel dazhi kas principaali neatziist chatserverus
+ iekš irc.apollo nav Andromens, kas jau vien ir liels pluss :>
chat.118.lv ir up ja kas =)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.