WhoKnwosWho
Jun 8 2004, 18:04
Es, jau saprotu, ka nebuut shis topiks te iederaas, bet luudzu ikkatram roka jaapieliek, lai lielais darbs uz priekshu tiek . Paldies par memberu un paareejo cilveecinu atsauciibu .....
http://www.football365.com/euro_2004/miss_...004/index.shtml
nee es shito visnotalj atbalstu.
muuseejiem ir jaauzvar!
(heh, izraadaas pie mums nav smuku sievieshu, bet nu labi jau ir, mazaak to punkjaino itaalju brauks uz shejieni)
ShinChan
Jun 8 2004, 19:19
Tas jau ir nozjeelojams apkaunojums
Rodas iespaids, ka Latvijas komanda Eiropas cjempii piedalaas tikai, lai kljuutu par apsmiekla objektu. Sjis "pahara" joke man smieklus neizraisa (ja veel buutu Zemljinski piedaavaajusji, tad saprastu).
Nekas, uzvilksim leciigaa Feelera un Advokaata komandas, pakaasiisim cjehu nezveeriem (tur nu tiesjaam ceriibu nav nekaadu) uzvareesim cetrurdaljfinaalaa un pusfinaalaa, bet finaalaa zaudeesim Francijai. Ticiet man taa buus. Un tad nevienam i praataa nenaaks njirgaaties par muusu komandu un valsti, jo ekraanos buus redzeejusji, ka Latvijas fanes iekabina visaam eiropas silikona dailjuveem. Natur produkt
Taa, ka lai visi skatiitos nedeljas nogalee futbolu
anglju lapele. 95% no zinjaam sastaada Bekhema sierinju sastaavs un kraasa pirms mazgaashanas. anglji jau vispaar ir augstpraatiigi ljautinji.
savukaart par dailjavaam kush...
mees pashi labaak zinam ka muusu dailjavas ir labaakaas.
Spectre
Jun 9 2004, 00:06
Labaak, jau lai domaa, ka mums nav, bet iisteniibaa mees vinus apmaanam
un tas tiesa eiropaa ar smukaam meiteneem ir taa pashvaki ....
Interesanti, ir arii kaada anime par futbolistiem?
Par basketbolu ir, par boksu ir, par meiteni-sprinteri arii AMV redzeets, par Go ir, par saciikshu brauceejiem ir, par tenisu arii ir.
princess nine - par beisbolu. vaajpraats ne anime. 20ar kauko tur seerijas par to kas notiek "ljaunajaa" jaunieshu beisbola industrijaa Japaanaa. uhh...
Spectre
Jun 9 2004, 08:03
QUOTE (Hideki @ Jun 9 2004, 12:49 AM) |
Interesanti, ir arii kaada anime par futbolistiem? Par basketbolu ir, par boksu ir, par meiteni-sprinteri arii AMV redzeets, par Go ir, par saciikshu brauceejiem ir, par tenisu arii ir. |
Ir gan, tiesa pac tik nesen to atklaaju, bet 3 seerijas esu noskatijies........ mmmm, nezinu vai taalaak gribu skatiities, maybee some day, some how, arii sanaaks laiks
Un taa ANIME saucaas - Hungry Heart Wild Strikeer.
Nosaukums vien jau iedvesh bailes.....
ShinChan
Jun 12 2004, 15:11
Taa, tas briidis ir klaat. Lielas futbols klauvee, nee jau lauzjas ieksjaa pa durviim. Iesaku skatiities, kaa sjodien Fantomass lielsiku notiesaas turniira atklaasjanas speeli (kuraa uzvarees Portugaale, sjaubu nav) un uzreiz peec tam Krievijas izlase dabuus pa dupsi no Spaanjiem.
Tie kas nav ar futbolu ir pret mani.
Spectre
Jun 13 2004, 12:21
Nu taa, tavs paregojums nav piepildijies. Portugaali atraavaas no Griekiem. Heh bij okej man jau patika tas gols 6 minuutee, loti patika kaa vaartsargs nopguleeja....
dod dies lai muuuseejie nebuutu taa kaa hokjii - muuseejie iemet, papriecaajas un peec paaris minuuteem ripa Archam jaakjeksee aaraa no muuseejiem vaartiem.
Dzonis
Jun 13 2004, 13:20
Mjaa....buutu labi ja muuseejie vispaar kaadus iesistu...(bishk pesimists
)
QUOTE (Hideki @ Jun 8 2004, 11:49 PM) |
Interesanti, ir arii kaada anime par futbolistiem? Par basketbolu ir, par boksu ir, par meiteni-sprinteri arii AMV redzeets, par Go ir, par saciikshu brauceejiem ir, par tenisu arii ir. |
Kickers.
kaadreiz skatiijos.... siikajiem bet tomeer anime!!!
ShinChan
Jun 13 2004, 16:35
Mjaa, smagi aplauzos ar to Portugaales uzvaru. Portugaale paarbaudes speelees speeleeja labaak, vakar galiigi baali bija, laikam mandraazja. Krievijas-Spaanijas speele jau bija daudz skataamaaka. Tomeer paspirinaajaas muusu kaiminsj preetii spaanim. Intriga A grupaa ir garanteeta.
ShinChan
Jun 13 2004, 16:38
QUOTE (WhoKnowsWho @ Jun 13 2004, 11:21 AM) |
Heh bij okej man jau patika tas gols 6 minuutee, loti patika kaa vaartsargs nopguleeja.... |
Cik nu noguleeja, bet principaa vainiigs bija port. aizsargs (nepiefikseeju kursj, taads riktiigi matains), kursj "veiksmiigi" izvairiijaas no kontakta ar bumbu un vaartsargam tur bija gruuti vairs ko dariit.
volzha
Jun 13 2004, 17:50
Vo jā Kickers bija tā foršā bērnības mūltene. Nu ko go Latvija !
Spectre
Jun 13 2004, 18:45
QUOTE (ShinChan @ Jun 13 2004, 04:38 PM) |
Cik nu noguleeja, bet principaa vainiigs bija port. aizsargs (nepiefikseeju kursj, taads riktiigi matains), kursj "veiksmiigi" izvairiijaas no kontakta ar bumbu un vaartsargam tur bija gruuti vairs ko dariit. |
EEEmmm njaaa tam gan buutu jaapiekriit, saraavaas kaa taads .............. un leca prom uz preteejo pusi
Nu nosaciiti leca prom, karoche neuzmineeja sitiena trajektoriju.....
francija uzvareeja lutaushus angljus
Nu kur taa var
*izdauza klavierei dazjus taustinjus, aiz dusmaam*
Nesmu iipasj anglju fans, bet sjaadi padeet vinji nebija pelniijusji. Vecais Siimens aka Bulcinja ar uusaam taadas kljuudas nebuutu pieljaavis. Un Bartezu ar paaragri veel norakstiit sjrotaa.
Spectre
Jun 15 2004, 10:58
Nu miilie cilveecini, shodien ir taa diena ................. aiziet LATVIJA UZVARA
Nevaru jau sagaidiit kad saksies............
ShinChan
Jun 15 2004, 13:22
Lai gan mees sjodien zaudeesim es ticu, ka par paraadiito ciinjassparu un speeli kopumaa futbolistiem un mums nevajadzees kauneeties. Prognoze: Lat - Cze 1:2
P.s. Un tas unreg. posts ir maneejais (kaarteejo reizi)
VAAAAAAAAAAAAARTIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
ko liidz vaarti, ja peec tam 2 ielaizh. da hotj 10:0, bet taa ir zaudeeta speele.
Spectre
Jun 15 2004, 19:51
Ehh h ka kaads jau paspeeja
bet tas nekas galvenais, lai nav kaa hokii, ka ir un tagad palaidiisies, labi okej atpakal pie TEE VEE
ShinChan, kaapeec tu neprognozeeji 2:1 Latvijas labaa?
Spectre
Jun 15 2004, 20:59
ShinChan tu buusi tagad vaininieks pie visa shii pasaakuma. Pesimists tu taads ....... uznemies tagad visas komandas neveiksmi uz sevi ....
Nu zheel ko es veel varu pateikt .... gribeejaas, lai uzvar pat mana mamma luureeja fuuzi
Dvoishniki... 15 minuutees zaudeet divus vaartus...
nja... baigi žēl
bet tik un tā spēle bija laba...
ShinChan
Jun 15 2004, 21:20
Saap....neizsakaami saap, nekad manas prognozes nepiepildaas un sje tev. Laime bij tik tuvu *ierauj sotaku, gulp*
Par ko tur Starkovs Zemiiti slaveeja, vinsj tak visu speeli noraka. Radiija biistamus momentus pie saviem vaartiem un neizceela 1 gollu, kuru vinjam vajadzeeja izcelt, jibio, matainais aizsardziivbas balsts.
Nekas mums nav par ko kauneeties Cehi pa ZDF dikti atviegloti sniedza intervijas un teica, ka sjii ir vinju smagaakaa speele, un ar Hol. un Ger. speeleet buus dzaudz vieglaak. Veel nekas nav zaudeets. Futbols un anime foreva
QUOTE (ShinChan @ Jun 15 2004, 08:20 PM) |
Futbols un anime foreva |
Shitaa doma man patiik!
es biju tik sashauts, ka ja buutu uzreiz peec tam bijusi speele Latvija:"kaada cita valsts" es neskatiitos. manupraat nevietaa tika izlaists Laizaans, vajadzeeja Prohorenkovu atstaat. un Verpiits arii palaida garaam otru vaartu iespeeju. ah, ko tur runaat...
Spectre
Jun 16 2004, 08:55
Krieviem labs izteiciens:
Posle draki vse kulakami mahatj umejut.........
Taapat arii te neko jau vairs nemainiisi, DIEMZHEEL a ka pats paris vaardus gribeetu pateikt.
ShinChan
Jun 19 2004, 21:17
Ich bin uuberglucklich
Vienkaarsji fantastika. Muusu futbolsitiem tiek piedoti visi pagaatnes un naakotnes greeki.
Jei!!! Muuseejie kolosaali nospeeleeja ar Vaaciju, malachi!!!
ShinChan
Jun 20 2004, 12:29
Pavadiiju paaris patiikamas stundas lasot forumos ko par vakardienas speeli un savu izlasi (treneri ieskaitot) domaa vaacu futbolfani. Energijas laadinsj visai dienai garanteets
man peec vakardienas pljaaviena stipri saap galva, bet speele bija aizraujosha
ShinChan
Jun 21 2004, 10:45
Sjim foto ir jaarotaa visu vaacu laikrakstu 1 lapas
Spectre
Jun 21 2004, 19:01
Jaaa speele bij aizraujosha, bet es tajaa laikaa atrasties savas maasas vietaa, jo vina luureeja stadionaa ................. heh zheel ka es netiku ............
Speeles pozitiivo iznaakumu svineejaam 2 dienas, tagad neko nesaprotu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.