Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sapņi
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
anishuara
Mēs visi redzam sapņus, naktīs kad guļam, vai arī aizsnaudoties kādā matemātikas stundā(darbā) unsure.gif Bet kāds ir to tulkojums? Kāpēc viņi mums rādās? Kāpēc vispār vajadzīgi sapņi? huh.gif Un kāds ir jūsu spilgtākais sapnis? Pastāstat man to...

Man ir tāds sapnis, kurš man ir katru gadu. Tajā sapnī es sevi redzu baznīca,piestiprināta pie baznīcas kupola. Pie tam es karājos uz ķēdēm pilnīgi baltā naktskreklā. Es sajūtu visukas ar mani notiek sapnī arī īstaja dzīvē kamēr guļu. Es jūtukā ķēdes iegraužās man ādā , un jūtu , ka man pietrūkst gaisa...
Pamodos vienmēr vienā un tajā pashā brīdī, kad man nav ko elpot un es brīnumaina kārtā lidoju lejā (nezinu kā tiku vaļā no ķēdēm blink.gif huh.gif ) un balta gaisma, visur baltā gaisma... Un siltums kas nonākmanī, viss ir tik īsts un labi sajūtāms...

Šis sapnis man jaurādās kopš 5 gadu vecuma, un turpina rādīties joprojām....

Sushi
Oohh.. liekas, ka es te varētu pilnu topicu aizrakstīt, par saviem sapņiem.
Hmm, nu es neticu sapņu tulkojumiem, ko raksta grāmatās, bet pati tulkoju sapņus. Bieži vien piepildās...
Waa... spilgti sapņi man ir bijuši ļooooooti daudz... Nezinu, kuru stāstīt. It Īpaši man patīk interesantie, reālie murgi..
anishuara
shis topiks jau ariiir domaats lai izstaastiitu SAVUS miiljakos sapnjus,kaa arii realistiskus... un dot dazhaadus tulkojumus... tongue.gif
Sushi
Hmm... nu... būs ilgi jādomā, jo jūs nepazīstat manu ģimeni, radiniekus un dažādas vietas... Hmm, nu bija viens ļoti murgains sapnis.
It kā manas vecmāmiņas vecais dzīvoklis ir vesela māja, tāda veca. Pieeju pie tās mājas un eju iekšā. Iekšā izskatās tieši tāpat, kā dzīvoklis izskatās parasti. Eju pa koridori garām virtuvei, kur apkārt galdam sēž pazīstami cilvēki, kas sarunājas. Eju tālāk un aizskrienu uz galējo istabu, kur manas krustmātes vīrs ņem nost masku (maska ir viņa īstā seja), zem tās maskas ir tāda kā veca, bārdaina veča galva. Man sapnī no viņa bija bail (starp citu, citos sapņos arī viņu biju redzējusi tādā izskatā). Istaba gaiša, kā parasti, bet ārā tumssh. Pēkšņi viņš man pasaka, lai paskatos uz loga pusi. Es paskatos un tur gaisā (diezgan augstu) un tur tāda kā bērna plauksta, nosmērēta ar kremu, lidinās. Murgs... Eju ārā no istabas un ieeju dzīvojamajā istabā. Tur vecāmāte rokās pa atvilkni un kko satausta, tad viņa ar acīm novēršas no atvilknes un uztaisa šausminošu sejas izteiksmi un pieliek mutei priekšā roku. Tad es skrēju prom un man pakal dzinās vecāmāte, bet it kā cita.. savādākā izskatā, ļauna... Izskrienu no mājas..

Šis bija murdziņš, ko neizdevās pareizi izstāstīt
Kaede
Man pat ļoti patīk sapņot, tikai ienīstu tos sapņus, kuri atnāk no paša rīta kādu stundu pirms došanās uz šuli. dry.gif
Mani mīļākie ir tie sapņi, pēc kuriem pamosoties, vēl ilgi visu atceries un ir tāda riktīgi laba sajūta. Reiz sapņoju krāsaino sapni, kad es skrēju vieglā leitiņā pa pļavu, man bija gari, zīdaini kupli, izlaisti mati un viss likās tik viegls... rolleyes.gif
Bet muterīte visu sabojāja- atnāca un pamodināja. dry.gif
Lija
bwhhahaha.. shis topiks atgadina senos labos laikus... liekas tikai Yume veel atcereesies... par sapnju tulkoshanu... cool.gif
Naktspukjiite
Man reiz bija vienk ģeniāls sapnis, kuru piefiksēju savā emuārā:

sākās tas ar to manai draudzenei (it kā - dzīvē tāda paskata skuķi nepazīstu) visu laiku uzmācās Lastguru, ka viņai un jamam ir kaut kur jābrauc, bet tā kā viņa viena negribēja braukt, tad paņēma mani līdzi. Sēdēju starp viņiem abiem un Lastguru visu laiku līda virsū draudzenei. Jutos neērti, gribēju lūgt apstāties un izkāpt, bet draudzene visu laiku lūdza, lai es to nedaru.
Pēkšņi braucot garām kaut kādam klajumam, abas ieraudzījām kaut kādu vīrieti, kas gulēja spilgti dzeltenās kļavu lapās. Mašīna tika apturēta un mēs abas skrējām to skatu fotografēt (ar Lastguru aparātu). Pēkšņi nez no kurienes izlīda Aigarius savā kospleja tērpā (Jiraiya) un sāka strīdēties ar Lastguru, tad viņi abi un draudzene kaut kur nozuda.
Bet man palika interesantāk, jo no visiem stūriem izlīda man pazīstami larperi un paziņoja, ka man un vēl dažiem ir jābēg citādi viņi mūs nogalinās. Atmiņā paliekošs skats ir ka upes malā stāv tāda liela rinda smagi bruņojošos larperu, kuri tulīt tulīt bruks man un vēl dažiem nelaimīgajiem virsū.
Uz mani tā nikni paskatās Aksels un turpmākajā "spēles" gaitā viņš ir vienīgais cilvēks, kas mani medī.
Pēkšņi uzrodas InuYasha un paziņo, ka mani glābs (nevar saprast - tas ir pārģērbies Hikaru vai īsts InuYasha). Tā tur ir kaut kāda lēkāšana pa mežiem un skriešana projām.
Tas notiek kaut kāds sviests un InuYasha pārvēršas par Mononoki, kuru mēģina notvert vietējās varas iestādes. Policistu vietā tai ir samuraji.
Es atrodos tajā pūlī, kurš novēro kā Mononoke cenšas izvairīties no samurajiem un tad, kad gandrīz Mononoke ir notverta es speciāli metos lejā no klints, ir apziņa, ka iespējams miršu (krišana notiek palēninājumā tā kā labākajās anime tradīcijās), bet galvenais tai brīdī ir glābt Mononoki, kura iepriekš bijusi InuYasha. Kaut kur aizķeros un mani izglābj... JINS!!!! Tas viņš mani apskauj un sāk klāstīt, ka es varu būt laba karjeriste, varu būt bagāta, tad vēl viņš grib kaut ko teikt, bet nosarkst, sāk stostīties (kaut ko par mīlestību) un aizbēg. [piebilde - viņš visu laiku spēlējās ar kaut kādām koka figūriņām, kamēr ar mani runāja] Pašās beigās es nopērku Narvesenā sviestmaizi un to apēdu.

Secinājums viens - vajag skatīties mazāk anime. ^^
Yume
QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 16:54)
bwhhahaha.. shis topiks atgadina senos labos laikus... liekas tikai Yume veel atcereesies... par sapnju tulkoshanu...  cool.gif
*

mhahaha, es zinaju ka tev arī tas ienāks prātā. biggrin.gif
Es vēlarvien atceros, kā cilvēki citīgi spamoja taja topikā visu iekšā pēc kārtas. Kas tulkoja tos sapņus, Hulagirl? Nez kāpēc man tā liekās...

BTW, kads zin, ko nozīme ja sapnī redz dzelzceļa sliedes.
Man nezkāpēc viņas katrā trešaja sapnī rādās, sāk palikt aizdomīgi.
ETM
guleet mazaak vajag, tad visaadas mulkjiibas galvaa nenaaks.
Lija
QUOTE(Yume @ Feb 23 2006, 18:23)
QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 16:54)
bwhhahaha.. shis topiks atgadina senos labos laikus... liekas tikai Yume veel atcereesies... par sapnju tulkoshanu...  cool.gif
*

mhahaha, es zinaju ka tev arī tas ienāks prātā. biggrin.gif
Es vēlarvien atceros, kā cilvēki citīgi spamoja taja topikā visu iekšā pēc kārtas. Kas tulkoja tos sapņus, Hulagirl? Nez kāpēc man tā liekās...

BTW, kads zin, ko nozīme ja sapnī redz dzelzceļa sliedes.
Man nezkāpēc viņas katrā trešaja sapnī rādās, sāk palikt aizdomīgi.
*

nea!! es tulkoju ES!!! tas laikam bija mans lielaakais topiks.. tongue.gif
Sushi
Aha, atcerējos vienu sapnīti, ko redzēju nesen. Bet redzēju to sapni kā anime..
Bija vecs, vecs, tukšs koridors. Es biju tāda anime meitenīte un mana māsa arī. Viss sapnis bija tādās brūnīgās krāsās. Tanī koridorī stāvēja vecs, baiss vecis, kaut kāds spoks. Mēs ar māsu bijām tukšā, netīrā istabā pie tā koridora. Es zināju, ka tas ir spoks, kas tur ir, bet es pie viņa gāju. Piegāju klāt un riktīgi baidījos. Trīcēju pie visām miesām. Tas vecis tādā baisā balsī sauca kkādu cilvēka vārdu: "Brutus! Brutus! Brutus!" Tā gari un baisi. Tātad, es pie viņa piegāju un sāku nenormāli kliegt, bet tas nepalīdzēja. Viss turpinājās tā kā murgs... Skaņas, nenormāli daudz un vēl
viņš sauca to vārdu...
Bet man tādi sapņi patīk. Bieži redzu spokus... blink.gif
zenofex
Man reguāri ir sapņi:
1) Ka es lidoju
2) Visdažādākie sapņi par tornado (tipa viesuļvērtām)
3) Sapņi par atomkaru

Diez ko tas viss varētu nozīmēt? Man vienalga.
Kaede
Nu, ja sapņmos bieži lido, tas nozīmējot, ka Tu esi cilvēks, kuram patīk sapņot, fantazēt. Zenofex- Tu lidojot skaties uz zemi vai nē?

Un man par atomkaru ir bijis tikai viens sapnis. Bet tas man nepatika. sad.gif
Yume
QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 18:36)
nea!! es tulkoju ES!!! tas laikam bija mans lielaakais topiks..  tongue.gif
*

mhhahahah, to es goda vārds neatceros.
Nu ko, trihanom starinoi... pastasti man, ko nozīmē dzelzceļa sliedes?
Tas ka man ir Annas Karenenas liktenis?
Yume
QUOTE(Natsuki @ Feb 23 2006, 20:18)
Nu, ja sapņmos bieži lido, tas nozīmējot, ka Tu esi cilvēks, kuram patīk sapņot, fantazēt. Zenofex- Tu lidojot skaties uz zemi vai nē?

Un man par atomkaru ir bijis tikai viens sapnis. Bet tas man nepatika.  sad.gif
*

mhahah, es vienmēr domāju ka ja tu sapņos biežo lido, tad tu audz. Ta bieži bērniem saka, jo viņi bieživien sapņos lido.
Zigi, tu vēl audz? Vai taisies?
Ja nē, tad nu tu esi dzīvs piemērs, ka sapņi nav jātulko. happy.gif
Lija
QUOTE(Yume @ Feb 23 2006, 23:17)
QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 18:36)
nea!! es tulkoju ES!!! tas laikam bija mans lielaakais topiks..  tongue.gif
*

mhhahahah, to es goda vārds neatceros.
Nu ko, trihanom starinoi... pastasti man, ko nozīmē dzelzceļa sliedes?
Tas ka man ir Annas Karenenas liktenis?
*

uu dzelscelja sliedes... let me think.. think.. think...
tatad... dzelscelja sliedes=vilciens=stacija=ka otraas maajas=darbs=posms starp darba beigaam un saakumu=briiviiba=prieki=Yume=Yaoi daily
taatad mans logiskais un teoreetiskais peetijums liecina ka dzelzcelja sliedes ir dzilji iespiedushaas tavaa atminja saistiiba ar pardziivojumiem ko tu izjuti Yaoi daily... unsure.gif
jeb arii tu vienkarshi guli stacijaa.. tongue.gif
xikes
Heh, es ar shad tad redzu sapnus, kuros es lidoju. Augu veel... laikam..? heh, whatever..
Vieniigais ko varu pateikt, ka tie ir vieni no maniem miilaakajiem sapniem, jo nav neka labaaka par taadu kontroleejamu lidojumu. Vienkaarshi fantastiska sajuuta rolleyes.gif No riita gandriiz vai pamostos ar nelielu nozheeu, ka tas bija tikai sapnis.. Lai gan peedeejaa laikaa taadi sapni redzami ar vien mazaak.. dry.gif
Tagad guleet kaut kaa mazaak sanaak, taapeec arii sapnus retaak sanaak redzeet/atcereeties, bet ja kaadreiz sapnii redzeeju savu veco skolu,tad pagrabstaavaa noteikti vareeja sastapt kaadu monstru, vai arii bija gaidaams, ka skola sabruks.. tongue.gif
Vispaar sapni, taa ir viena jautra padariishana. Nav ne filmas, ne anime jaasktataas.. bezmaksas video ar 4d effektiem.. un pats labaakais, tie vienmeer ir neparedzami oroginali.
Buutu veel labi, ja vareetu 100% atcereeties, ko tad iisti redzeejaam.. biggrin.gif
NOAR
Es bieži sapņoju, ka staigāju pa ūdeni pa savu vietējo ezeru.
Tikpat bieži sapnī mācos lidot.

Iztulkojiet.
Psycholog
QUOTE(NOAR @ Feb 24 2006, 09:52)

Iztulkojiet.
*

Zvaigzhnju slimiiba? o_O
bladez
Nu es personiski esmu zinātnisks, un neticu sapņu tulkošanai. Jo sapnī tu redzi to, ko tavs prāts apziņā vai zemapziņā ir domājis, un sapnis to ir projecējis vizuāli. Tāpat es neticu dievam, ellei un citiem visiem spoku, ķēmu briesmoņiem.

P.S. Ja te ienāktu kāds psihologs viņš varētu DAUDZKO šeit uzzināt. Tākā uzmanieties ko sakat. Hehehe....... biggrin.gif biggrin.gif
ETM
aaha, vinjsh vareetu _padomat_ ka vinjsh ir daudz ko uzzinaajis, tas nenoziimee ka reaali buus pareizs viedoklis.

Un vispar, ja juus uztrauc kas jums raadaas sapnjos, tad tas noziimee to, ka juus par daudz guljat un par maz daraat ko noderiigu.
Lija
QUOTE(NOAR @ Feb 24 2006, 09:52)

Iztulkojiet.
*

sapnii lidot maciities=lekt no kaut kurienes=krist uz leju=sadurties ar zemi=buut beigtai=iet pretii gaismai pa tuneli=vilciens=dzelzcelja sliedes=(skatiities augseejo postu par dzelzcelja sliedeem Yumei)...
Seila
Mans sapnis kuru es redzu ļoti bieži ir tāds, ka man apkārt ir tie paši cilvēki kas pa dienu, tikai visi no manis ir novērsušies un tad kaut kur atskan balss, kas saka, ka es pati esmu vainīga pie tā, ka mani ienīst. Kaut kādas muļķības. Otrs sapnis ir tāds, ka es eju pa kapiem un redzu viss apkārt kapakmeņus ar savu draugu vārdiem.
Vispār visa tā pa darīšana ar sapņiem ir ļoti gara un sarežģīta. Kādreis pati aizrāvos ar sapņu tulkošanu. Tomēr sapņu tulku grāmatas šajos gadījumos ne vienmēr noder. Ja mēs paņemam rokās kādas trīs četras sapņu tulku grāmatas varam nonākt pie secinājuma, ka katrā no viņām ir rakstīts kaut kas cits. Tāpēc tagad vairs tulkošanai neuzticos. Drīzāk pati pamēģinu patulkot sapņus kā uzskatu es, tajā pašā laikā pēc trim reizēm, kad piepildījās tas ko biju satulkojusi izlēmu, ka vieglāk ir nezinot, kas notiks un līdz ar to neraustoties...
vai es ticu sapņu tulkošanai. Jā vai es ticu, ka cilvēki vai grāmatas spēj palīdzēt profesionāli iztulkot, tad nē. Viss ir vienkārši.
kahi
sapnī es sakāvos ar savu labāko draudzeni... pie tam, viņa man 1. iesita! Bet,es viņai Pamatīgi iekrāvu!! nu, mēģiniet palīdzēt man to iztulkot!!
Lii
QUOTE(Sushi @ Feb 23 2006, 19:54)
Aha, atcerējos vienu sapnīti, ko redzēju nesen. Bet redzēju to sapni kā anime..
Bija vecs, vecs, tukšs koridors. Es biju tāda anime meitenīte un mana māsa arī. Viss sapnis bija tādās brūnīgās krāsās. Tanī koridorī stāvēja vecs, baiss vecis, kaut kāds spoks. Mēs ar māsu bijām tukšā, netīrā istabā pie tā koridora. Es zināju, ka tas ir  spoks, kas tur ir, bet es pie viņa gāju. Piegāju klāt un riktīgi baidījos. Trīcēju pie visām miesām. Tas vecis tādā baisā balsī sauca kkādu cilvēka vārdu: "Brutus! Brutus! Brutus!" Tā gari un baisi. Tātad, es pie viņa piegāju un sāku nenormāli kliegt, bet tas nepalīdzēja. Viss turpinājās tā kā murgs... Skaņas, nenormāli daudz un vēl 
viņš sauca to vārdu...
Bet man tādi sapņi patīk. Bieži redzu spokus... blink.gif
*

laugh.gif Sushi, tevi gan tas Brutus ir riktiigi ietekmeejis! Pat murgos raadaas...
-kumori-
Ou... sapni... ani atkal izdomajusi sazin kadu topicu... malacis...

Kr4 es ari esmu cilveks [kads brinums] un man ari radas sapni. Pat shonakt bija viens, un tas pats drausmigs, ka es guleju 14h ik pa bridim mozhoties augsha.
Viss ir tada ka putra tikai galvenais tur bija tas, ka es begu no kaut kada viriesha- enu keraja [anime sekas], kas mani vajaja pa lielo pasauli [veca maja-grausti, mezhs, kalni, mana maja u.t.t.]. Ikreiz, kad vins ir tuvu, lai mani nokertu, es pamozhos, BET atkal aizmiegot, atkal no vina begu prom. Kinda creapy... dry.gif

Tagad gribu zinat ta tulkojumu anishuara. Panjem savu milzigo gramatu un pasaki, kas tur par mani raxtits. Varbut mani tiesham driz savaks mani pashas sapni, vai ari esmu galigi atskatijusies anime, ka man jau ir never ending runaway murgi lidzigi ka anime!?
Yume
QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 23:47)
uu dzelscelja sliedes... let me think.. think.. think...
tatad... dzelscelja sliedes=vilciens=stacija=ka otraas maajas=darbs=posms starp darba beigaam un saakumu=briiviiba=prieki=Yume=Yaoi daily
taatad mans logiskais un teoreetiskais peetijums liecina ka dzelzcelja sliedes ir dzilji iespiedushaas tavaa atminja saistiiba ar pardziivojumiem ko tu izjuti Yaoi daily... unsure.gif
jeb arii tu vienkarshi guli stacijaa..  tongue.gif
*

ooo, gudra tu nu gan esi, un es mulķe domāju ka sliedes ir sekas dzelzs trūkumam organismā un sāku tās pereodīski grauzt.

Tagad zināšu, no yaoi dayle pirms gulētiešanas un sliedes vairs nebūs. Stacijās arī centīšos negulēt, jau ni tikai autobusu, tur sliedes nebūs, tur var būt tikai šoseja.
Sushi
QUOTE(Lii @ Feb 24 2006, 20:29)

laugh.gif Sushi, tevi gan tas Brutus ir riktiigi ietekmeejis! Pat murgos raadaas...
*

Es zinu... Brutus mani vajā... blink.gif
Es nez... es pati tulkoju savus sapņus un visbiežāk tie arī piepildās. Protams, ne precīzi kā sapnī, bet kkāds fakts paliek. Man ļoti reti ir piepildījies no sapņu grāmatas...

Piem. vienreiz laukos es sev atradu kkādu tārpiņu, kuru paņēmu un turēju trauciņā (kāpuriņu). Sapnī redzēju, ka no kkāda trauciņa veļas laukā nenormāli daudz tādi lieli rozīgi kāpuri. Tā kā bēbji. Nākamajā rītā tārpiņš bija iekūņojies...

Jā, jā dažās vasarās jūtos kā bioloģe/dzīvniekmīle... laugh.gif laugh.gif
Sushi
Lūdzu piedodiet par dubultpostu, bet sagribējās iztulkot!

QUOTE(kahi @ Feb 24 2006, 18:27)
sapnī es sakāvos ar savu labāko draudzeni... pie tam, viņa man 1. iesita! Bet,es viņai Pamatīgi iekrāvu!! nu, mēģiniet palīdzēt man to iztulkot!!
*

Hmm... nu tevi draudzene riktīgi sadusmos (piem. nodos, piemānīs). Tad tu viņai atriebsies un viņa sapratīs, ka darīja nepareizi. Zini, maza ikdienas problēmiņa... rolleyes.gif

Bet vecāmāte man teica, ka bieži, ja sapnī redzi kko sliktu, notiks tieši pretēji- labs, un otrādi... bet es gan tam neticu...
anishuara
QUOTE(Sushi @ Feb 25 2006, 15:57)
Lūdzu piedodiet par dubultpostu, bet sagribējās iztulkot!

QUOTE(kahi @ Feb 24 2006, 18:27)
*

Hmm... nu tevi draudzene riktīgi sadusmos (piem. nodos, piemānīs). Tad tu viņai atriebsies un viņa sapratīs, ka darīja nepareizi. Zini, maza ikdienas problēmiņa... rolleyes.gif

Bet vecāmāte man teica, ka bieži, ja sapnī redzi kko sliktu, notiks tieši pretēji- labs, un otrādi... bet es gan tam neticu...
*

Isteniibaa taa arii ir... ja redz kko sliktu tad viss buus otraadi, un ja tu redzeeji savu draudzeni kura tev iesita tas noziimee ka jums buus labi kopaa, ka nestriideesieties... biggrin.gif laugh.gif

MIMI

Un tev varu pateikt tikai vienu, ka tev ir kkaada probleema kuru tu neveelies redzeet vai atziit, taapeec tu katru reizi kad aizmiedz redzi vienu un to pashu... wink.gif unsure.gif taa kaa esi uzmaniiga sauljuk, es nepaardziivoshu ja artevi kkas notix... tongue.gif laugh.gif
X_Kamui
Pedejais sapnis kuru es atceros... beidzaas kad mani nogalinaaja ,)))) ph34r.gif

Gribeju toreiz parakņaties mammas skapitii, kur ir paaris graamatas par sapņu tulkošanu, jo bija intersanti uzzinaat ko tas nozimee....
bet es taa ari to neizdariju xD
Yume
QUOTE(-Kai- @ Feb 26 2006, 04:36)
Gribeju toreiz parakņaties mammas skapitii, kur ir paaris graamatas par sapņu tulkošanu, jo bija intersanti uzzinaat ko tas nozimee....
bet es taa ari to neizdariju xD
*

OOo, parakņājies, parakņājies... un pie reizes paskaties ko nozīmē sliedes. happy.gif
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Feb 25 2006, 22:30)
MIMI

Un tev varu pateikt tikai vienu, ka tev ir kkaada probleema kuru tu neveelies redzeet vai atziit, taapeec tu katru reizi kad aizmiedz redzi vienu un to pashu...  wink.gif  unsure.gif  taa kaa esi uzmaniiga sauljuk, es nepaardziivoshu ja artevi kkas notix... tongue.gif laugh.gif
*

*ghm* Problema, no kuras ES begu... Ta laikam ir Ambote!!! *lol* XD

Bet, vispar, es neredzu vienu un to pashu, tikai vienu un to pashu melnmatainu [gari melni mati-nemaz nav aizdomigi] dzeku, kas mani grib nokert, bet vietas ir citas, blakus personazhi ari citi.
Bet kops tas nakts nav atkartojies. Kinda zhel... Bet tagad vismaz gulju ka nosista, ja vispar gulju.
ReD_FoXy
QUOTE(Yume @ Feb 26 2006, 12:47)

OOo, parakņājies, parakņājies... un pie reizes paskaties ko nozīmē sliedes. happy.gif
*

Sliedes, dzelzceļa - ilgs un nogurdinošs ceļojums
pa tām iet - mērķa sasniegšana prasīs lielas pūles
tās šķērsot - sekmīgi pārvarēt šķēršļus
saliektas - neveiksmīgs brauciens.

Vēl kādam kaut ko patulkot? laugh.gif
Yume
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 26 2006, 19:01)

Sliedes, dzelzceļa - ilgs un nogurdinošs ceļojums
pa tām iet - mērķa sasniegšana prasīs lielas pūles
tās šķērsot - sekmīgi pārvarēt šķēršļus
saliektas - neveiksmīgs brauciens.

*

heh..nez kā tad sanāk, kas īsti atbilst, ja sapnī cikatceros, rāpos ļoti stāvā smilšainā kalnā, nakts vidū, stadionā, un kalna beigās izrādijās vilciena sliedes.
Man būs garš un nogurdinošs ceļojums uz tuksnesi, kus spēlēs kādu sporta veidu?
edg
Es parasti nesapnjoju. Bet shodien gadiijaas. Un papildus tam, sapnis bija neticami garsh. Labi, kaut kaa no saakuma meegjinaashu, cik atceros. Ir padomju savieniibas laiks, un mees ar kaut kaadiem purniem esam aizbraukushi uz aarzemeem. Protams, mums liidz ir kaut kaads kretiins, kas vaktee, lai mees nemeegjinam aizbeegt uz sho kapitaalistisko valsti. Bet mees kaut kaa aizmukaam. Un tad vinjsh muus kjeera. Manos sapnjos es vienmeer beeguljoju un kaads kjer. Tas ir kaa likums. Man laikam ljoti patiik beegt. Labi. Tads nu mees pa kaut kaadaam stroikaam beegaam, pa kaut kaadaam trubaam, velns zin kur. Tad kaa pa miglu atceros, ka mees ar mashiinaam arii braucaam. Protams, ljaunajam kjeeraajam bija daudz krutaaka mashiina... Bet kaut kaa mees aizmukaam. Tad nu, taa kaa mums nebija nekaa, un bija jaaslapstaas (muljkjis es nez kaapeec izdomaajis biju, ka muus izdos padomju savieniibai, ja nokjers). Mums vajadzeeja eest. Taa nu mees nodarbojaamies ar siikaam zaadziibaam. Un tad atradaas viens purns, kuram mees iebarojaam miega zaales (nav ne jausmas kaa), bet vinjsh aizmiga, un mees atnjeemaam vinjam atsleegas (ir kaa zelta, bet vispaar atsleegas zagt, lai paardotu, tachu ir stulbi, ne?), veel kaut kaadu drazu. Pats interesantaakais ir tas, ka naakamajaa dienaa mees vinjam atkal iebarojaam taas miega zaales un atkal atnjeemaam atsleegas un drazu. Interesanti, kur vinjsh taas lietas atguva... Treshajaa dienaa mees dariijaam taapat. Bet mazliet vairaak tomeeer. Es panjeemu vinja krediitkarti. Laikam skalji pateicu "Nez, kaads ir krediitkartes kods", jo tas dzheks saaka pa miegam saukt savu kodu. Ziniet ko, uz kartes vispaar kods bija arii uzrakstiits ar lieliem burtiem. Ir taas uzliimes, ko liimee uz kompjiem, taadas biezas, uz kuraam ir firmu reklaama, un uzspiezhot uz kompja, vinjas nost vairs nevar nopleest. Vismaz man ir taada iluuzija, ka taadas ir. Nu redz, uz taadas bija uzrakstiits tas PIN kods un uzliimeets uz krediitkartes. Bet man vienalga vajadzeeja paarliecinaaties, vai uzrakstiitais ir "7" vai "1", taapeec noklausiijos arii, ko tas purns liidz galam murmina. Labi, tad mees gaajaam prom. Izejot no maajas, es atklaaju, ka krediitkarti nevar ielikt bankomaataa. Fiziski nevar. Taas izmeeri bija apmeeram kaa mazam kluciitim, apmeeram tik lielam, kaa diskeshu pacinja (10 disketeem). Taa kaa nevareeju ielikt bankomaataa, un pats uz banku iet nevareeju, atradu vienu purnu, kas man to krediitkarti aizskjiila... Jaa. Krediitkartee bija shkjiltavas un tad nu es vilkos taalaak ar degoshu krediitkarti, klausot biedru padomus nenodedzinaat ne savas rokas, ne krediitkarti un nenodzeest liesmu. Un, ziniet ko - izraadaas, ka tas purns, ko mees apzagaam bija baigi viltiigs, un nemaz neguleeja. Ar tresho reizi vinju piemaaniit nevareeja laikam. Vinjsh bija izliidis no maajas un dzinaas mums pakalj ar tjuuningotu septinjsimtnieku (tas, starp citu, ir mans sapnis taadu uzbuuveet). Un tad saakaas beegshana. Man tipiski sapnjos ir, ka es beegu pa savas bijushaas skolas (laukos) teritoriju. Es paarbeegu paari vieteejai upiitei (kur visi parasti nodarbojaas ar piipeeshanu, jo pataalu no skolas un aiz kruumiem). Un tad skreeju taalaak. Bet tas dzheks man dziinaas pakalj. Es uzskreeju uz celja dziljaa domaa nostopeet mashiinu. Bet tas bija nakts vidus (manos sapnjos naks un diena mainaas atkariibaa no apstaakljiem, lai tikai man buutu sliktaak). Nakts viduu neviena mashiina nebrauca. Tad nu es skreeju pa celju uz priekshu. Bet tur bija vilki priekshaa, kuri tikko bija ieskreejushi aitu baraa. Tie vilki ciiniijaas par aitaam savaa starpaa - bokseejaas... Man nebija izveeles iespeejas un es turpinaaju skriet vilku virzienaa. Bet tie vilki mani nokjeera un es tiku paarveersts par goblinu... Man kaa goblinam dziive bija gruuta. Tajaa pashaa celjmalaa es graabu zaali. Man pienaaca klaat vecs draugs un prasiija, vai man nebesiijot tas, ko es daru. Vai tieshaam es kaa goblins atmetot visam ar roku un nemeegjinot vairs sasniegt savus meerkjus? Es nosaucu vinjam visas lietas, ko goblins var dariit. To bija apmeeram piecas, starp taam zaales graabshana un citas stulbas lietas, bet arii futbola speeleeshana. Tad nu izdomaajaam, ka man jaaspeelee futbols un jaakljuust par labaako futbolistu. Un, velns paraavis, tas izraadiijaas amerikaanju futbols. Bet mees tur speeleejaam cauraam dienaam (interesanti, vai tam manam draugam uz darbu nekad nav jaaiet?). Viss bija gluzhi kaa kaadaa filmaa, kur no nekaa cilveeks sanjemas un kljuust par varoni. Bet tad vienu briidi bija piezemeejums un infrasarkanais bija nobeidzies. Taatad - kas ir infrasarkanais. Lai noteiktu piezemeejuma robezhas (taa kaa mees treneejaamies pljavaa ar 3 kokiem), bija nolikts sarkans laazeriitis, kursh atteeloja piezemeejuma liiniju. Bet tagad tas laazeriitis bija blaavs un raustiijaas. Taa nekad nebija bijis. Ja izbeidzas baterijas, tad vinjsh nespiid, bet tagad raustiijaas. Un tad vienam ienaaca praataa, ka kaads lieto manu kompi, taapeec elektriiba raustaas. Un tieshaam - celja malaa staaveeja mans kompis, un pie taa seedeeja neviens cits kaa... Sushi. wtf? Vinja to bija notureejusi par vienas citas no foruma kompi. Es kaut kaa uztraucos, ka vinja atradiis manu porno un tamliidziigi, bet vinja taa arii aizgaaja prom un viss. Es nezinu tagad kaadaa jeegaa, bet es ar tiem pashiem 2 purniem, ko bijaam jau saakumaa, devaamies uz lielu pilseetu uz veikalu. Tajaa veikalaa bija visai daudz siiku veikalinju, visai aktiivas paardeveejas un saliidzinoshi maz pirceeju. Mums smeereeja iekshaa visaadas viziitkartes un reklaamas, kameer gaajaam pa gaiteni starp veikalinjiem. Bet lai nu paliek tas murgs. Mees iegaajaam paartikas veikalinjaa. Un tur, starp citu, stuurii bija alus. Es it kaa pametu tikai aci uz to alu (jo neesmu nekaads dzeeraajs), bet tie, ar kuriem biju kopaa veikalaa, teica, ka jaapanjem. Tad nu es teicu, lai panjem man teervetes. Bet tad vinji ieraudziija, ka tur ir kaut kaads diivains alus - Pilzenes Zelta. wtf? Tad nu mees to arii panjeemaam, bet es taa arii nepagarshoju, jo pamodos. Zheel.
image
kahi
varu derēt, ka tu, tikko kā pamodies, šito arī uzraxtīji, ne?? lai nu kā, manuprāt, drīz mūs kāds okupēs (again!!) žēl, sapnī nekad neesmu tikusi pārvērsta par kaut ko citu, tas būtu interesanti!! runājot par aliņiem, citām fiškām, men reiz sapnī draudzene (smēķē arī dzīvē) piedāvāja aizkurt... es visu pārējo sapni noklepojos, sapratu, ka dzīvē nesmēķēšu!!
ETM
Zelta pilzenes... buus laikam tev runcha alus mucas teorija jau zemapzinjaa iedzita.
ReD_FoXy
QUOTE(Yume @ Feb 27 2006, 00:02)
heh..nez kā tad sanāk, kas īsti atbilst, ja sapnī cikatceros, rāpos ļoti stāvā smilšainā kalnā, nakts vidū, stadionā, un kalna beigās izrādijās vilciena sliedes.
Man būs garš un nogurdinošs ceļojums uz tuksnesi, kus spēlēs kādu sporta veidu?
*

sanaak ka tajaa laikaa kad tu sapni redzeeji tevi naaktonee sagaidiija (cik saprotu sapnis redzeets pasen) garsh un nogurdinoshs celjojums. Ja nekljuudos tu nesen uz Igauniju brauci? rolleyes.gif
edg
QUOTE(kahi @ Feb 28 2006, 16:34)
lai nu kā, manuprāt, drīz mūs kāds okupēs (again!!)
*

Nee, tas ir tikai mans jaajamzirdzinsh. Okupaacija ir labs iemesls, lai kaut kur beegtu. Savaa laikaa es esmu sapnjojis, ka muus tieshaam okupee ar daudz tankiem un tamliidziigi. Un tad es beegu pa mezhiem un slapstos apkaart. Ir bijushi sapnji, kur sanjem cilveekus guustaa un tur taa sauktaa "Moku maajaa", kur vinjus spiidzina, uzdurot zodu uz milziigas naglas (ziniet, taa nagla izduras cauri liidz mutei...). Visaadaa gadiijumaa ir beegts arii pa vecaam maajaam, kur veel ir un kur vairs nav cilveeku. Tur ir interesanti, jo ir daudz dazhaadas durvis un nekad nezini, aiz kuraam ir strupceljsh.
Galvenais ir process, kuraa mani kaads kjer un meklee. Ja kaadreiz arii nokjer, skaidri zinu, ka man sapnii laiks it kaa attinas uz atpakalju, un es izdomaaju labaaku beegshanas strateegjiju. Un taa, liidz buushu nenotverami taalu.

anishuara
edg, zini... sapnjos cilveeki redz to ko domaa zemabzinja.... wink.gif taa kaaa man liekaas ka shitaadi psihodeliskie sapnji ir aizdomiigi... par ko sadziivee domaa taadaa gadijumaa???? wink.gif blink.gif
edg
Kas tur aizdomiigs? Domaa, ka saakshu ar koku kaadu slakteet? Edg nav agresiivs, un visi, kas mani paziist, to apstiprinaas. Protams, katram ir iznjeemumi, bet es tas parasti ir netiishaam (to laikam sauc par "afektu").
ETM
Un es varu apstiprinaat ka tas "netiishaam" ir ljoti spontaans un agresivitaates paarpilns.
sipps
QUOTE(edg @ Mar 1 2006, 09:52)
Ir bijushi sapnji, kur sanjem cilveekus guustaa un tur taa sauktaa "Moku maajaa", kur vinjus spiidzina, uzdurot zodu uz milziigas naglas (ziniet, taa nagla izduras cauri liidz mutei
*

tu pārāk daudz skaties šausmu filmas. un nevis šādas tādas bet tas kuras lielākajā pasaules dala demonstrēt ir aizliegtas ar likumu. tad nebrīnies kad tev šādi sapņi sāk radāties smile.gif
Seven_of_zero
Tad Pasaules ZIŅAS vispār vajag aizliegt. Panorāmu un visus parejos. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tur taks vardarbiba visu laiku.
sipps
QUOTE(Seven_of_zero @ Mar 2 2006, 16:49)
Tad Pasaules ZIŅAS vispār vajag aizliegt. Panorāmu un visus parejos.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tur taks vardarbiba visu laiku.
*

sakars??? tas ko tu esi redzējis pat ne stāv tuvu tam ko skatās edg. manuprāt daudzi vispār pēc šādu filmu noskatīšanas nevarētu aizmigt vēl ļoti ilgi
edg
QUOTE(sipps @ Mar 2 2006, 15:38)
QUOTE(edg @ Mar 1 2006, 09:52)
Ir bijushi sapnji, kur sanjem cilveekus guustaa un tur taa sauktaa "Moku maajaa", kur vinjus spiidzina, uzdurot zodu uz milziigas naglas (ziniet, taa nagla izduras cauri liidz mutei
*

tu pārāk daudz skaties šausmu filmas. un nevis šādas tādas bet tas kuras lielākajā pasaules dala demonstrēt ir aizliegtas ar likumu. tad nebrīnies kad tev šādi sapņi sāk radāties smile.gif
*

Veelos veerst tavu uzmaniibu uz faktu, ka sapni par moku maaju abas reizes redzeeju, kad gaaju 9. klasee. Tajaa vecumaa es biju skatiijies tikai "Kreeslas zonu"(veco) un "Kapenju staastinjus". Nevar noliegt, ka abi divi mani speeciigi ietekmeeja, un arii tagad uzskatu par izciliem sasniegumiem savaa zhanraa.
ShinChan
Kāda laime ka es savus murgus neatceros. Labi ja piefiksēju par ko ir katrs 20tais sapnis.
Bet ar sapņu tulkošanu vieglāk iespaidojamiem prātiem ieteiktu neaizrauties, īpaši par paša vai kāda tuvinieka nāvi. Jo mazāk zinām jo mierīgāka dzīve.
Taka
Vēl tagad atceros, kad pēc pusaudža gados redzētā Aliens 2 naktis normāli gulēt nevarēju, viss kas rādījās. Pēc tam kļuva par vienu no mīļākajām filmām.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.