Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otrais GO turnīrs
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
lastguru
Sestdien un svētdien (25. - 26. februārī) notiks jau otrais GO turnīrs, šoreiz jau ar reitingu piešķiršanu. Visi laipni lūgti nākt uz Ārzemju mākslas muzeju ( Pils laukums 3, pie Prezidentes Pils). Kur iet tur iekšā vel tiek precizēts (vai nu otrajā stāvā vai nu pagrabā). Norises laiks ir no 11.00 līdz 17.00.

arii ir doma par balvu fondu...
davio
Jū, cerams, ka dalībnieki šoreiz būs vairāk nekā pagajušoreiz. laugh.gif Jā, bet kā un kurš tad taisās dot tos reitingus?
Faplo
Jēēē happy.gif! Mana sajūsma nav vārdos izpaužama... žēl ka pagājušoreizi nepiedalijos tad nu šoreiz pa visiem 100% un un un ja būs balvu fons tad sanāk ka būs arī kautkāda dalības maksa? Vai kā?
lastguru
QUOTE(Faplo @ Feb 13 2006, 15:02)
ja būs balvu fons tad sanāk ka būs arī kautkāda dalības maksa? Vai kā?

jaa, man liekas kaut kaads 1Ls nebuutu nekas traks ko prasiit par daliibu, ko juus domaajat? bet es veel neesmu izdomaajis, vai ir veerts, ko juus domaajat par to? Federaacijas biedriem kas liidz tam laikam paspees samaksaat biedra naudu, daliiba protams bez maksas.
Faplo
Vienīgais ielais mīnuss ko saskatu ir ka šī dalības maksa iespējams atbaidīs spēlēt gribētājus kuri varbūt īsti vēl nāv sākuši nopietnāk spēlēt... līdz ar to netiek dots tik liels ieguldījums tajā punktā kā Go popularizēšana, jo pieņemu ka tas varētu notikt vairāk kā ķēdē viens otram stāsta ... visādi citādi atbalstu sleep.gif bezmaz vai jātaisa pool vai nauda tev ir šķērslis dalībai Go turnīrā? ;D
lastguru
Tika noskaidrota precīza vieta un laiks. skat pirmo postu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.