taka pedeja laika pietiek ka tu ieraksti
QUOTE(Marekso @ Feb 5 2006, 11:20)
Anime skatos maz
un talak var rakstit visu kas ienak prata tad ar es esmu nolemis izvedod mazu topiku par visulaiku divainako personu kas pazistama musdienu sabiedriba. atradu video kadrus ar vienu no slavenākajiem Latvijas iedzīvotājiem galvenajā lomā. Tas ir visu caru cars, debesu atslēgu turētājs, nemirstīgais kalnietis un pasaules valdnieks vienā personā. Tiem, kas grib ar šo viedo vīru iepazīties tuvāk, ir iespēja
izlasit interviju. Bet tagad pie lietas:
Pirmajā video iefilmēta pasaules valdnieka atzīšanās unikālās redzēšanas spējās. Jāsaka, ka arī es pastāvīgi jūtos tā, ka redzu vienlaikus gan cauri Zemei, gan visam kosmosam.
Otrajā video sirmais tēvocis atklāj kāpēc psihenes viņu neņem pretīm un neizklausās nemaz tik traks. Es pat pieļauju domu, ka viņš varētu tīri labi saprast ko un kāpēc dara. Bet, ja psihenē viņš netiek ielaists tikai dēļ tā, ka par daudz ēd, tad kārtējo reizi jāsecina, ka es dzīvoju lieliskā valstī, pašā skaistākajā un neatkarīgākajā no visām brīvajām republikām, kurā opim pat nevar iedot zupīti nostrebties.
taka diemzel abi vido ir mistiska karta pazudusi varbut kads zin kur tos meklet?
lai nu ka ka jus domajat visd ko vins dara ir vajpratibas pazime vai ar apzinatas darbibas? ja ta tad kapec vins to dara?
ja nu kads nezin ka sis vir izsaktas
Labs topiks! Diemzheel, nepaziistu sho cilveeku, lai vareetu spriest par vinju. Parasti par cilveekiem var spriest, saliidzinot ar liidziigiem cilveekiem. Shis nav tas gadiijums.
Bet taisniiba, ka ar anime shim topikam nav nekaada sakara. Taa kaa mani biida pa labi un pa kreisi, tad es tieshaam nezinu, kaa riikoties - likt warn vai nelikt par taada veida topikiem.
Personiigi man, shis konkreetais topiks ljoti patiik, jo ir manaa intereseshu laucinjaa. Es vasaraa veeleejos interveet bomzhus, bet taa, lai viss tiktu nofilmeets vai vismaz diktafonaa ierakstiits, tieshi taapeec, ka dazhi bomzhi ir ar tieshaam interesantu domu gaajienu.
Church
Feb 10 2006, 21:05
hrm. kad cilveekiem beidzot pieleks vaarda 'offtopic' tulkojums/skaidrojums? jaabuut sakaraa ar animi postam shajaa iedaljaa? BS! jeb postu mazaa trafika peec kosherainajaas foruma iedaljaas aptruucies ko modereet? get a life.
eu,es sho kungu zinu! vinjsh pat kaadreiz pastaigaajaas kopaa ar veel vienu liidziigu, tam tikai tumsha baarda,nevis balta! vinji striideejaas par interesantaam lietaam. buutu labi veel kaadu infu par vinju, tas ir viens interesants cilveeks..
wooohoooo! Pasaules valdnieks rulleee!!! Es vinju esmu saticis gan uz ielas vecriigaa gan autobusaa braucot uz maajaam! Muld gan vinjsh visu laiku ka vinjsh ir valdnieks un ka vinjsh gaaziishot visu sisteemu.
Tas oopis tak nav traks vienk. paaraak aizraavies ar savaam idejaam un dariit vinjam taa pat nav ko.
Shaisuke
Feb 11 2006, 00:17
QUOTE(sipps @ Feb 10 2006, 19:13)
ja nu kads nezin ka sis vir izsaktas
OMG!! Pasaules Valdnieks. Es vinju zinu. 'Undiinee' biezi ciemojas. Visnotalj jauks veciitis. Gudrs arii.
~BN~
Tā un latest news šis vecītis ir arī redzēts operā NORMAALAA izskatā, bet kā skatītājs protams.
Feelz like an alien.
Tas ir super. es par tādu pirmo reizi dzirdu
Izlasīju to interviju. Tš vecīša uzskatus es galīgi apstrīdu. Vāks! o_0
izlasiiju interviju, vispaar ir labs, man patiik, taisniibu saka
Taa jau liekas, ka bikiit kjerts, bet runa par reaalaam lietaam
QUOTE(Church @ Feb 10 2006, 20:05)
hrm. kad cilveekiem beidzot pieleks vaarda 'offtopic' tulkojums/skaidrojums? jaabuut sakaraa ar animi postam shajaa iedaljaa? BS! jeb postu mazaa trafika peec kosherainajaas foruma iedaljaas aptruucies ko modereet? get a life.
Kad tev beidzot pieleks, ka mani warnu pieshkjirshanas leemumi balstiiti uz apkaarteejo cilveeku veelmeem! Ir cilveeki, kas _neveelas_ ar anime pilniigi nesaistiitus topikus pat ne offtopic sadaljaa. Lai ko es dariitu vinjiem pa praatam, tas nebuus tev pa praatam. Bet, kad daru, kaa tev pa praatam, tad vinjiem nepatiik.
lastguru
Feb 11 2006, 02:23
edg, vienmeer buus neapmierinaatie, neuztrauceies, that's life. es gan sheit spamu padzeesu. PEOPLE, STOP SPAMMING!!!
kas attiecas uz lietu, tad interesanti buutu ar taadu arunaat kkad. taisam kopiigu pasaakumu aicinot veciiti? dazhas lietas ko vinjsh saka, es arii atbalstu (ja kaads nelasiija manu sacereejumu, palasiet to topikaa par miilestiibu)... iisteniibaa katrs sevi var uzskatiit par visu pasauli, un visas pasaules valdnieku, vinju ieskaitot... kaapeec nee...
tieshaam daudzi interesanti un gudri cilveeki bozho... dazhi gudrie pat speciaali shaadu dziivesveidu izveelas... budistu muukiem laikam arii bija taa jaadziivo, cik atceros.
Psycholog
Feb 11 2006, 02:47
QUOTE(davio @ Feb 10 2006, 23:24)
Tā un latest news šis vecītis ir arī redzēts operā NORMAALAA izskatā, bet kā skatītājs protams.
Es taa iedomaajos, ka pamataa, ja vinjsh buutu normaals, tad vinjaa pilniigi neviens neieklausiitos, a uzmaaciiga bomzha vaardus cilveeki vismaz uztver
nu varbuut es maldos, bet nu man taa liekas...
Shaisuke
Feb 11 2006, 03:55
QUOTE(lastguru @ Feb 11 2006, 01:23)
edg, vienmeer buus neapmierinaatie, neuztrauceies, that's life. es gan sheit spamu padzeesu. PEOPLE, STOP SPAMMING!!!
kas attiecas uz lietu, tad interesanti buutu ar taadu arunaat kkad. taisam kopiigu pasaakumu aicinot veciiti? dazhas lietas ko vinjsh saka, es arii atbalstu (ja kaads nelasiija manu sacereejumu, palasiet to topikaa par miilestiibu)... iisteniibaa katrs sevi var uzskatiit par visu pasauli, un visas pasaules valdnieku, vinju ieskaitot... kaapeec nee...
tieshaam daudzi interesanti un gudri cilveeki bozho... dazhi gudrie pat speciaali shaadu dziivesveidu izveelas... budistu muukiem laikam arii bija taa jaadziivo, cik atceros.
Ir taada pasaku maaja 'Undiine'. Vinjsh tur biezs cieminjsh. Vinjaa patiikami klausiities
~BN~
Kaoru-chan
Feb 11 2006, 10:55
Shinya
Feb 11 2006, 11:15
Bet man liekas taa tantinja kas tur kaut kur Vecriigaa dejo (ejot uz Briiviibas piemineklja pusi) ir veel fascineejoshaaka par Pasaules Valdnieku
...nezinu gan kaadi ir vinjas uzskati, bet nu Pasaules valdnieks tomeer atstaaja "mazliet iereibusha cilveeka" iespaidu, kad mees vinju satikaam...
P.S. Nope cena augstaak par 1.50ls nemaz i neizauga (mees esam pieticiigi
).
P.P.S.Check your spelling Kaoru-chan "azis iepletaas" (*cough* sanaciet, sanaaciet Latgales lauku ljaudis
*cough*)...Riigas skola mees veel esot
.
Kazuki
Feb 11 2006, 12:20
jaaa PV ir viena loti interesanta personiiba. vienreiz redzeeju vinju ejam cauri centraaltirgum, dziedot pilnaa balsii un pieceertot kanti pukju paardeveejaam.
ar vinju tieshaam buutu veerts parunaat.
Blackout
Feb 11 2006, 12:42
Tas stulbais pasaules valdnieks... Man taa reklaama riebjas liidz kaklam... >.> Tas viirs ir bijis tvaika ielaa.. Pats veel staasta, ka taa tvaika iela neko vinjam nav izdariijusi, utt... ak dievs.. >.> Pasaules Valdnieks - Latvietis? NEKAD! NEKAD!
Es to veci esmu redzeejis vairaak kaa 5 reizes uz ielas... -.-||
un man likaas ka esmu pavadiijis vecriigaa pietiekami ilgu laiku lai peec skata paziitu visus turienees friikus bet izraadaas ka nee
taccu man joprojaam sskkiet ka taa tantinna kas dejo liivu laukumaa ir krutaaka....
vai arii taa kas speelee beernu ksilafonu
Church
Feb 11 2006, 20:55
QUOTE(edg @ Feb 10 2006, 23:58)
...
Kad tev beidzot pieleks, ka mani warnu pieshkjirshanas leemumi balstiiti uz apkaarteejo cilveeku veelmeem! Ir cilveeki, kas _neveelas_ ar anime pilniigi nesaistiitus topikus pat ne offtopic sadaljaa. Lai ko es dariitu vinjiem pa praatam, tas nebuus tev pa praatam. Bet, kad daru, kaa tev pa praatam, tad vinjiem nepatiik.
un vai shie cilveeki, kas to veelaas, ir vairaakums? aizdomas ka vairaakums statistiski kaareiz postee offtopic nodaljaa, bik mazaak art/veel mazaak tv/ova/movies. un shaubas ka kaads balsojums tika veikts, kas skartu kaut vai 100 userus no 1.7K+ regjistreetajiem. visdriizaak viedoklis no 5-10 starp tiem, kas jau taa pat ir moderaatori. kljuudos?
Shaisuke
Feb 12 2006, 22:09
QUOTE(Tsukama @ Feb 11 2006, 11:42)
Tas stulbais pasaules valdnieks... Man taa reklaama riebjas liidz kaklam... >.> Tas viirs ir bijis tvaika ielaa.. Pats veel staasta, ka taa tvaika iela neko vinjam nav izdariijusi, utt... ak dievs.. >.> Pasaules Valdnieks - Latvietis? NEKAD! NEKAD!
Es to veci esmu redzeejis vairaak kaa 5 reizes uz ielas... -.-||
Vinjsh nau stulbs. Tikpat labi katram pankam vareetu piesieties par to Tvaika Ielu...
Un saukt cilveekus par veci/veceni ir gana riebiigi
~BN~
Hideki
Feb 15 2006, 14:52
Kādriez bija redzēts Bronzas Cilvēks, bet tā laikam bija tikai kāda performance un pašreklāma.
Vel pārs reizes uz ielas redzēju sievieti ar uzkrāsotām saulesbrillēm, pirmajā brīdī nemaz nevarēja saprast ka nav īstas.
Pati gan viņa dīvaina nelikās.
es arii vinju paziistu! mana mamma saukaa vinju par ''saules teevu'', jo vasaraas vinjam ir balts linu krekls, un bronzas saule kaklaa...tieši taads man vinjš palici atmiņaa!!
To, ka cilveeks ir traks parasti noskaka peec kaada cita cilveeka/-u noteiktas normas, lai arii vinja "normaaliibu" neviens nekad naf iisti paarbaudiijis. Kas ir normaals?
Visi cilveeki ir traki, shamie taadi piedzimst. Its sevishkji ja skaita, ka shizofreenija ir psihiska slimiiba kuras slimniekus visai biezhi sabaazh kliinikaas, muusdienu sabiedriibaa neshizofreeniski cilveeki ir praktiski neiespejami. Prasiibas. Standarti. Uzskati. Tendences. Mode etc briinumi, kas nomaskee to, kas cilveeks ir.
Jo vairaak dazhaadu cilveecinju jo dziivot interesantaak. Ja nekljuudos paara ties dailjliteratuuras graamatas i pa sho teemu sarakstiitas vieniigais autors ko es tagd atceraas gan ir tikai M.E. Remarks kuram i visai interesants lasaamgabals pa trakomaaju.
Man gan labaak par shito Pasaules Valdnieku patiik Liivu laukuma portretu maakslinieks, naf diezko "izgliitots" saliidzinot a sho knungu, bet, man patiik, ka viisham ir interesants dziives stils( tas nekas ka shams vienaa laidaa dzer, ziimee satriecoshi un aatri, labaak par paareejiem liivu laukuma uzbaaziigajiem potreteetaajiem)un dziives uztvere.
Un tad veel ir "patriots" ( tautas valodaa "Rainis"), kas klimst rinjkjii skandeejot latvju dainas un dziesmas patriotiskaas notiis.
Tantinja vienk dejo, pirms gadiem diviem tas bija jautri, nju jaf saka apnikt, labaka ir klavesiina speeleetaaja, kas ja nekljuudos tagad no Katedraales solinjiem ir paarvakausies uz basteikalna apvidu. Jauks, vienmeer smaidiiga tantinja.
Ko tur daudz spriedelēt par džeku, kas izgājis cauri 2. pasaules karam WaffenSS sastāvā un dabūjis PSRS gadus slapstīties apkārt. Skrūves pazaudētu jebkurš. Tagad džekam pie tam ir paveicies - Vācija izmaksā ik mēnesi pensiju leģiona dalībniekiem, tā ka gan alum sanāk, gan jaunu milnu, ko plecā uzmest, var iegādāties.
Protams, PV (sauksim viņu par Pēteri labāk) ir sagājis nedaudz uz īso, bet viņa vecumā tas nav nekas neparasts - katrā otrajā pansionātā sež tādi desmit pasaules valdnieki, tikai viņiem nav saglabājusies tā enerģija, kas Pēterim. Nosodīt puisi nenosodu - iemieso ideālo patriotisko latvieti, dzied katru rītu sešos himnnu pie pieminekļa, izklaidē tūristus, vienmēr akurāti eirodas uz leģionāru piemiņdienas pasākumiem un valsts svētkiem. Kāpēc viņš to dara? Iesaku uzprasīt viņam pašam - lai arī pats esmu to darījis un katrreiz dzirdējis citu stāstu, imo, džekam nav ne vainas. Plus, tūristiem ir neslikta atrakcija. Drošības policijas kontrolē džeks sen ir, tā kā sūdus savarīt viņš vienkārši nevar. Vecrīgas kadri vispār ir savdabīga tauta. Pēteris šajā apriņķi šķiet manāmi sakarīgākais. Vismaz uz post-padomju mantojuma - baltkrievu civilokupantes/klavesīna meistares un materiālistes/dancotājtantiņas - fona.
ShinChan
Feb 20 2006, 12:35
Katrā ziņā, ja man jāizvēlās starp kontaktiem ar akordeonistēm, ksilofona (nosacīta) bungotājām, nerealizējušamies tautas dejotājiem un vienkārši viediem onkām, vai savukārt ar "Peli" (ja nemaldos tā to lepras, vai kaadas citas ādas slimības mocīto cilvēku, kuram trūkst deguna un plakstinju, un kuram milziigu prieku sagādā pēkšņa izniršana kārtējā upura priekšā, sauc), autoostas kontingenta ubagotājiem vai vārtrūmju čurātājiem, es izvēlos pirmo blici.
nekodzuki
Feb 20 2006, 17:48
šī večuka uzskatiem es piekrītu... man nedaudz traucēja tas, ka viņš sauc sevi par visu valdnieku un par gaišreģi... 20. maijā lieli plūdi? nu galīgi negribās tam ticēt! un tas, ka Dieviņš viņu ir svētījis tikai par zibens pieveikšanu( ja es pareizi sapratu), tad tādā gadījumā mana vecāmamma ir kruta dieviete... bet tomēr uzskatu, ka viņš ir gudrs cilvēks, protams, ka vēlētos ar tādu cilvēku parunāt!
Mani klasesbiedri par šito vecīti riktīgi safanojušies! Vienu laiku viņi prasīja visiem skolotājiem, vai viņi zin, kas ir Pasaules valdnieks utt. Pati ar viņu sastapusies neesmu. Esmu tikai redzējusi! Bet viņš ir riktīgi interesants cilvēks!
(man, nez kāpēc, viņš liekas riktīgi smieklīgs!)
nekodzuki
Feb 20 2006, 20:51
nez kuram viņš neliekas smieklīgs?... tas ko viņš dara ir vāks visam! vienreiz pie kaķu iztādes viņš sēdēja pie kāda kaķīša būra... un sarunājās ar kaķīti, ņaudēdams!
AHahahaa... Vajadzēja man to skatu redzēt, Nekodzuki!!! Njā, šitādi cilvēki nemaz tik daudzi nav... Interesanti, interesanti!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.