Shaisuke
Feb 9 2006, 23:49
Kaada muuzika jums asocieejas ar popart stilu?
~BN~
WTF vispār ir popart? Es pirmo reizi dzirdu ko tādu...
Nu, pēc nosaukuma jua nu toč ar kaut kādu popsu arī saistās!
Shaisuke
Feb 10 2006, 13:46
Par Andy Warhol esi dzirdeejusi?
~BN~
Psycholog
Feb 10 2006, 16:04
Poparts, man likaas, attiecas tikai uz vizuaalajaam maakslaam o-O
Luis Royo piemeeram ir taads poparta maakslinieks..
Bet nu muuzikaa....pirmo reizi muuzhaa dzirdu...
Shaisuke
Feb 10 2006, 17:06
Luisaa Royo nau ne minjas no popart cik zinu XD Tas ir vistiiraakais fantasy. Liekas, ka Andy Warhol ir spilgtaakais shii stila parstavis.
Es jau nesaku ka arii muuzikaa ir, es vnk prasu ar ko asocieejas.
Man kaads cilveeks shodien teica, ka vinjam ar popartu asocieejas piem. Glam rock.
~BN~
+Chibi+
Feb 10 2006, 17:32
Dandy Warhols! Heh heh. "Bohemian Like You"
jap Luis Royo ir fantasy maakslinieks, kursh kljuvis slavens ar fantasy komiksiem
ehh vvz vispaar, kkaads roks, vispaar pirmais, kas galvaa ienaaca bija EMO ( must DIE!!! ) lol
Psycholog
Feb 10 2006, 19:01
nu nezinu...reiz kaads cilveeks gudraaks par mani man teica, ka Luis Royo praktiski nodarbojoties ar popartu, un taa es liidz shai dienai ari uzskatiiju
Nu nav muuzikaa poparta
par luis royo, neprasiet, nezinu, bet poparts saistās ar kaut ko starp spīrsu un da vinci(lai gan nevaru iedomāties šos abus cilvēkus uz vienas plātnes!!)!
Shaisuke
Feb 10 2006, 22:12
QUOTE(Psycholog @ Feb 10 2006, 18:01)
Nu nav muuzikaa poparta
Es vaita teicu ka ir?? Paarlasi pirmo postu liidz pielec, tur bija rakstiits 'ar ko jums asocieejas popart stils' damnit!!
Un Ghoul, paluugshu bez apvainojumiem.
~BN~
nope, vnk taads kraasains, muteneem liidziigs stils, biezi atteelo slavenus cilveekus
Bez apvainojumiem? tu to par emo? OMFG kas ar pasauli notiek... oh well.... lol
Shaisuke
Feb 10 2006, 22:36
Visvienkaarshaakais veids kaa uzzinaat kas tas taads ir - ierakstiit googlaa pie image search 'popart'
~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.