Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wishlist
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Church
Dazhaadu animi skatoties pa laikam gadaas veelme konkreetaa gabalaa kaut ko redzeet savaadaak, mainiitu. - eg. kaadu konkreetu uz nerva kriitoshu sizheta paveersienu, vai konkreetu varonja raksturu/uzvediibu, kas reti kriit uz nerviem. Pie dazhaam lietaam var pierast .. un pat uztvert kaa savdabiigi skaistu stilu .. eg. Escaflownes animaacijas stilu ar garajiem deguniem ;>. vai visvienkaarshaak - labam/miiljam showam redzeet veel un veel un vairaak ;>
ideja threadam radaas redzot FMA movie related postu - kad buus FMA 2raa sezona.
- mana wishlista pashaas augsheejaas rindaas - Juuni Kokki veel vismaz tik pat epizodes, un Kino's Travels S2. abi showi imho sizhetiski pieljauj bez atkaartoshanaas, filleriem, kljuushanas garlaiciigi paraadiit veel ljoti daudz ko.
Kaa citiem otaku, ko Juus labpraat kaadaa miiljaa gabalaa redzeetu mainiitu, vai ko savukaart redzeetu turpinaatu?
Taka
Palidot ar Yukikazi varbūt? smile.gif
Nu labi - BGC 2041
Macross Flashback 2012 izvērstā veidā...
Normāls Hellsing nobeigums
Kaede
Manā Wishlistā varētu būt tā, ka es vēlētos paturpināt dažas animes, jo pašai likās, ka viss vēl nav beidzies un, ka beigas ir itin kā norautas un tā.
Aven
Man ar taa dazhreiz shkjiet- teiksim Chobitos un Elfen Lied manupraat nu kautkas beigaas ir netaa, itkaa ko citu gaidiitu...
nu nez, varbuut mans sakropljotais praats atkal nikjojas tongue.gif
edg
Skatoties Video Girl Ai peedeejo seeriju un gandriiz luudzos, lai galvenais varonis nomirst. Ja taa buutu noticis, es buutu kljuvis par anime maniaku.
aivvv
kasti alus.....
Church
QUOTE(Taka @ Feb 9 2006, 10:58)
Palidot ar Yukikazi varbūt? smile.gif
...

any jetfighter would do ;>
bet tieshaam .. dazhus gadus atpakalj lasiiju, ka pie slaaviem par kaadu ta hipoteetisku summu konverteejamajaa (ja nemaldos - ~ 25-35K$) piedaavaaja vienu iisu izlidojumu ne to mig-29/ne to su-27 ar doubleseater kabiini lidojumus (vlom googlee lookupot preciizu modelja nosaukumu).
aizdomas gan, ka domaata vienkaarsha pacelshanaas/iiss lidojums/nolaishanaas. diezvai sarezhgjiitas gaisa evoluucijas ar 9 g paarslodzeem prieksh parastajiem mirstiigajiem. kaa nekaa - tiiriit veemekljus no kabiines vareetu buut nepatiikams pienaakums. ;>
Kikyou
Hmm. Uz momentu neko citu nevaru iedomāties, kā Kino's Travels turpinājumu. Gribu. ;_;
Ginji
gribeetu Getbackeru seeriju izmainiit taa lai MakubeX tik arā no taa torna (pimirsaas kaa sauca man liekas inifict castle..vnk ^^) negribas asmelot )
Hikaru
Gribu Hikaru no Go turpinājumu, jo Story vēl nav līdz galam izsmelts.
Gribu Inuyasha turpinājumu un redzēt jaunu Tessaigas apgreidu "Ryuurin no Tessaiga". tongue.gif
X_Kamui
Es proti gribeetu X turpinaajumu..... =(
bet ko tur jau turpinaat, nebuutu par ko..... bez Fumas tas nav X!!! sad.gif
Gutts
Ok, gribetu kartigu berserker animi talak bez cenzuras un sazan eyes labu animi nevis kropligas 2 ovas.
harpy
QUOTE(Kikyou @ Feb 9 2006, 16:35)
Hmm. Uz momentu neko citu nevaru iedomāties, kā Kino's Travels turpinājumu. Gribu. ;_;
*

tas pats te...un vairaak anime a netik nekam nederiigaam beigaak( paarlaimiigaak) kaa ir tgad domajau piemeerus nevajag, praktiski 10 no 10 anime ir limiigas beigas laugh.gif
Alexiel aka Organic Angel
Angel Sanctuary TV series.
An ending for Meitantei Conan at last.
One is terribly short, the second too long.
anti
normālu, sakarīgu shounen-ai/yaoi anime (labāk jau 12 - 24 sēriju garumā), tādu, kādas bija Zetsuai, Ai No Kusabi, nu, un Loveless, nevis kārtējo sižetiski un visādi citādi vāju anime Sukisyo, Papa To Kiss In The Dark un pārējo sviestgabalu stilā..
jurc
Hmm.. Gribētu dabūt necenzētu, bet subotu Shoya -Virgin Night-, tad vēl gribētu jaunu sezonu Serial Experiments Lain, par ko vien atliek sapņot. Un nebūtu slikti arī ja paturpinātu Yokohama Kaidashi Kikou, pietiktu ar kādu seriālu 12 sēriju garumā.
Un vēlos lai beidzot kaut ko labu un skatāmu ieliek jaunajā sezonā.
Yume
Tik sen nekas nav redzēts, taču ja papūlējās un saprindzina smadzenes, tad nāk prātā, ka kautkad ļoti, tik ļoti girbējās, lai Allichino būtu ekranizācija.
Un arī tāda lieta kā "1999 nen[..]" būtu ekranizēta vienkārši kolosāli.
Vispār ir tik ļoti daudz talantīgu mangaku, ar tik skaistiem zīmēšanas stiliem, bet TV lielākoties ir pēc štampēta parauga, kas jau labi apnicis.
Atcerējos vēl, ļoti gribējās Wolf's Rain OVu, vienkārši dvēseles mieram, ka beidzēs tomēr viss labi.
Blackout
oii, droshvien, ka dabuut taadu pashu sword'u kaa Kurosaki Ichigo ;P
kaarleens
Berserk turpinaajumu, kaa mangaa.
vispaa daudzas kas te piemineetas gribeetos veel un veel skatiities
kahi
gribeetos Fruits basket turpinaajumu un dziivu Yuki *sliena*!
Marekso
Gribētos Dragonball turpinājumu kuru rakstītu pats īstais autors Akira Toriyami! biggrin.gif
Deadly Frozen
Šobrīd? Alu unsure.gif
+Chibi+
QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:22)
gribeetos Fruits basket turpinaajumu un dziivu Yuki *sliena*!
*

shito es arii gribu, ljoti ljoti. Ljoti. LJOTI. Gribu Death Note animi. Gribu Loveless turpinaajumu. Kuraa besiigaa mieteeniite un skolotaaaja MIRST. Beck`aa vareetu buut drusku vairaak beigaas par US tuuri. Gribu, lai Naruto beigtos filleri!!! Gribu, lai shitam datoram garumziimes buutu uz Alt, citaadi es visu laiku chakareejos. GRIBU DAUDZ NAUDAS. Wah, daudz es gribu. Но хочется перехочется перетерпится.
Church
chibi: negribi buut garaaka? ;>
Aven
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 17 2006, 11:25)
Gribu, lai shitam datoram garumziimes buutu uz Alt, citaadi es visu laiku chakareejos. GRIBU DAUDZ NAUDAS. Wah, daudz es gribu. Но хочется перехочется перетерпится.
*

A man taa ira tongue.gif bet dazhkaart piebsii...
Un gribu dvd/rw lai vareet ierakstiit animes un lai nedzeestu taas aaraa!!!
ReD_FoXy
Balsi. Atdodiet manu balsi, goddamnit!
Laiku. Ar 24 stundaam ir par maz. Vaig veel vismaz 2 vai 3 stundas. Buttu vispaar labi ka buutu 36 stundas diennaktii.
Tokiju Latvijaa. Atrodiet taksh kaadu vietinju, izcirtiet mezhu un noseediniet tur kaut vai pusi no Tokijas!! Nu labi nebuusim egoisti - 1/4... Luudzu?
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 17 2006, 17:12)
Balsi. Atdodiet manu balsi, goddamnit!
Laiku. Ar 24 stundaam ir par maz. Vaig veel vismaz 2 vai 3 stundas. Buttu vispaar labi ka buutu 36 stundas diennaktii.
Tokiju Latvijaa. Atrodiet taksh kaadu vietinju, izcirtiet mezhu un noseediniet tur kaut vai pusi no Tokijas!! Nu labi nebuusim egoisti - 1/4... Luudzu?
*

Ljaunaa! kaa tad ar meziem? kaa ar dabu? kaa ar dziivniekiem? kaa ar LAPSAAM??? mad.gif nav zjeel??? laugh.gif

Viss par sodu, neatguusi balsi veel kaadu laiku tongue.gif

man vajag bungas, shaadas bungas (mosh kaads veelas nosponsoreet? biggrin.gif )

image
image

Shaisuke
Tu uz tadam macesi spelet, SUD??

*ahem*

Gravitation... daudz Gravitation biggrin.gif

(bet ja nopietni tad.................gackt... *pasiekalojas*

-gribu atpakalj savu roza basgjitaru;
-gribu neon rozaa lateksa korseti uz Sturm;
-gribu dabuut Gackt - Redemption tabus
-gribu smuku japaanju puisiiti, kkaadu Gackt kospleijeri kautvai biggrin.gif;

...............gackt..................

..........gackt............

gackt------- sad.gif )

~BN~
Church
hrm. ja nav ielauziens .. shajaa threadaa no veeleeshanaam aprakstiit subsetu, kas tomeer vairaak saistiits ar animi/mangu/j-*. arigato.
X_Kamui
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 17 2006, 11:25)
Gribu Death Note animi.

xDDDD ES ar baigi gribuuu aaaa.....

ka ari, lai CLAMP uztaisiitu Wish animi, a to tikai manga ir un viss =( (nu vel ir animee klips, bet tas neskaitaas^^)
+Chibi+

QUOTE(Church @ Feb 17 2006, 14:59)
chibi: negribi buut garaaka? ;>
*

kādreiz gribēju. Taču хочется перехочется перетерпится! Es vairāk gribu, lai jūs visi pārējie kļūsta īsāki!!!!!!!!!!!!!!! MWAH HAH HAH.
Yume
īsāki saki? iedomājies, pārējie saruks līdz 140cm? tad jau mums te būs hobitu sabiedreība.

zenofex
Eu, bet dažiem te daži sapņi kā skatos piepildījušies, vismaz attiecībā uz Death Note animi blink.gif
Yume
well.. citēšu Minekuru-

Do you belive in words?
As soon as you speak it,
words have the power
to make it happen-
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.