Help - Search - Members - Calendar
Full Version: otaku dubultieki
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
lastguru
ja juus shito satiktu uz ielas, ku juus padomaatu?
image
JurCHiX vai nee? biggrin.gif Iisteniibaa, James Blunt (kaut es veel zinaatu, kas vinjsh ir, bet tas nav svariigi...)

kaadam veei ir dubultnieki?
Sushi
Jajajaa! ETM & Dzhonijs Deps!!! laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Sushi @ Feb 8 2006, 16:59)
Jajajaa! ETM & Dzhonijs Deps!!! laugh.gif
*

LMAO. Nē nu, ja labi ieskatās, šādu tādu līdzību var atrast. XD

P.S. lastguru, James Blunt ir dziedātājs, manai labākajai draudzenei ļoti patīk, tāpēc es zinu. XD Un ir šāda tāda līdzība ar JurCHiX. XD (Mati?)
X_Kamui
lol Kad es pirmo reizi ieraudziju to bildi... (kuru man neraada šini topikaa)
Es uzreiz nodomaaju, ka tas ir Yurchix xDDDD
Kaede
Gribētos zināt, vai man pašai ir kāds dubultnieks. Gan jau. Sakot jau, ka katram uz pasaules ir savs otrais ''es'', tā teikt, dubultnieks. smile.gif
Shaisuke
Maakoniic & Orlando Bloom.

~BN~
jurc
QUOTE(Kikyou @ Feb 8 2006, 17:13)
P.S. lastguru, James Blunt ir dziedātājs, manai labākajai draudzenei ļoti patīk, tāpēc es zinu. XD Un ir šāda tāda līdzība ar JurCHiX. XD (Mati?)
*

Vismaz reizi nedēļā kāds man to mēdz atgādināt, nu jau forumā vairs miera nav!

*iet paslēpties kāda tumšā kaktā ph34r.gif

Vienreiz +Chibi+ dubultniece bija ienākusi pie manis darbā - šausmīgi līdzīga pēc izskata, uzvedība un runas veids identiski vienāds. Bet tikai par kādiem 20 gadiem vecāka. Chibi, tev gadījumā māte nedzīvo Liepājā? huh.gif
ReD_FoXy
HAHA! Vispaar es pirmaa saaku JurCHiX'u nelikt mieraa jo es zinu ka vinjsh piestraadaa par dziedaataaju XDDDD Vinjsh tikai no mums to sleepj, jaa, jaa, jaa...

Lab, par ETM un maakoniiti es arii piekriitu... Bet nevar buut ka that's it!!! :/
Kikyou
QUOTE(Shaisuke @ Feb 8 2006, 18:20)

~BN~

*

Viņš šito redzēs, tevi nogalinās, haha. XD
Blackout
Njā... Neliela līdzība ar JurCHiX ir XD Es ļoti šaubos, ka man varētu būt dubultnieks... T_T Nu tāds viedoklis kā man, un tāda individualitāte... Protams, ka ne... Vismaz es šaubos.. Pēc izskata IESPĒJAMS... Bet neesmu pārliecināts T_T
Dzonis
runaajot par dubultniekiem un nu jau vairaak kaart piemineetaa jurchixa liidziniekiem, tad viena no vinja kopijaam pasniedz man JAVA praktiskos darbus.vinja liidziiba tieshaam ir neomuliiga (tas taa..ar paarspiileejumu, bet ir interesanti paverot).....bet gan jau driiz tam tiks tikts paari, jebshu buus pierasts pierasts smile.gif

p.s. diemzjeel nekaadi fotograafiski pieraadiijumi nav
Shaisuke
QUOTE(Kikyou @ Feb 8 2006, 19:00)
[color=green]Maakoniic & Orlando Bloom.

~BN~
*

Viņš šito redzēs, tevi nogalinās, haha. XD
*

Da lab... vinjam jau ir paardesmit iemeslu mani novaakt XDDD

~BN~
+Chibi+
QUOTE(Sushi @ Feb 8 2006, 16:59)
ETM & Dzhonijs Deps!!! laugh.gif
*

~BN~

*

Sen zināmi fakti par šo ģimenīti, heh heh.

QUOTE(JurCHiX @ Feb 8 2006, 18:40)

Vienreiz +Chibi+ dubultniece bija ienākusi pie manis darbā - šausmīgi līdzīga pēc izskata, uzvedība un runas veids identiski vienāds. Bet tikai par kādiem 20 gadiem vecāka. Chibi, tev gadījumā māte nedzīvo Liepājā?  huh.gif
*

manuprāt, mana māte kādus 10 gadus notetikti nav bijusi Liepājā, ja ne vel ilgāk. Pie tam vēl, kaut arī mēs esam ļoti līdzīgas pēc izskata, esam ļoti dažādas pēc izturēšanās, so that surely wasn't her. happy.gif
Ayumi
image
Lol. Kad biju mazāka, skatījos savās bildēs un atradu līdzību ar Džinnijas(HP) atveidotāju. XD

~BN~

LoL. Nez, nez.
edg
Nu nez, taa jurchika liidziiba ar to bildee redzamo purnu ir ljoti nosaciita. Bet atradies jau arii, kas runaa - edg, kursh nespeej cilveekus atpaziit metra attaalumaa. Btw, ETM liidziiba ar vinjam piedeeveeto liidzinieku likaas daudz tuvaaka nekaa jurchika ar vinjam piesieto subjektu.

Ja kaadam briesmiigi interesee, ar ko vinjsh liidziigs, var pameegjinaat shajaa lapaa:
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFa...lang=EN&restore
Taka
Man animē dubultnieku nav - šķielējoši čari it kā nekur nav manīti sleep.gif
Ja "iz dzīves" - Mels Gibsons varbūt... kad man būs kādi 40+
Animē... khmmm... Hikaru no Macross
Ghoul
Wahahahah edg saits ir reeciigs, mani dubultnieki, Vigo Mortensesn ( Lotr ), Kristina Agilera ( OMFG ), Liv Tyler, jenifer Aniston, jason Biggs ( dzeks no american pie ) un veel kkaadi viirieshi kurus es nezinu biggrin.gif
edg
Ja kaadam liidziibas koeficients paarsniedz 70%, buutu jauki, ja te iemestu abas bildes, lai mees, paareejie, varam briiniities.
Blackout
omg! taatad.. mana bilde beerniibaa.. un.... rezultaats blink.gif
es pamaniiju, ka tur veel ir.. Mani rezultaati: Vladimir Zhirinovsky, Kristen Nygaard, Cameron Diaz (OMG LOL, YAY), Federico Garcia Lorca (wha?), Malcolm McDowell, Ayrton Senna, Jack Nicholson, Sean Astin, Saif Ali Khan, Olusegun Obasanjo
image
quality piu, but whatever -.-||
One winged angel
Njaaa, tas edg saits tieshaam taaa neko ierullee!! tongue.gif Tsukama, tieshaam apbriinojama liidziiba, bet man visu laiku met kkaadu Jack Karouac ar kuru pilniibaa nesaskatu liidziibu: image
un veel 69%, nav tachu galiigi, ne, bet to bildi man kauns likt iekshaa ar kuru meegjinaaju, paareejie ir kkaadi dzeki un vecenes kur vispaar nekaa liidziiga nava...

aaa jaaa, un Ghoul... Neapvainojies, nu tev tas aparaats shaadu variantu neizmeta, un varbuut es neatshkjiru sejas, bet ja godiigi man peec feisa Sandra Bulloka atgaadina tevi, laugh.gif Nekaa personiiga, tikai saliidzinu
Aven
Haa..mans liidziigs Oskaram Waildam ar 69% bet Keanu Reaves un Laurence Fishbourne 58% happy.gif

Paarbaude
Ghoul
man sandra baigi patiik, pateicos OWA, un ja kas, tad bija arii vinja biggrin.gif
X_Kamui
lol tikko atcerejos ka ta Sandra izskataas xD un viņa tiešam lidziiga Ghoulam hihi
edg
Zem 70% imho liidziiba ir paaraak vaaja, lai postotu. Iista liidziiba ir kaa vienam dzhekam - 3 bildees atziits par Leonardo di Caprio.
Seven_of_zero
Nu man gan ir Dubultnieks. biggrin.gif

image
Aven
Liidziiba kaadi 80-90% ne?
Shaisuke
image

~BN~
Naktspukjiite
image

Atradu ģimenes albumā. Yume - tu gadījumā neesi viena no manām mātesmāsām? laugh.gif
edg
Shkjiet, pirmo reizi tas praataa ienaaca Jukatanaa, bet vakar es pilniibaa ieveeroju, ka aigariuss ir Tarantino kopija.
imageimage
Nu labi, shiis bildes varbuut nav pashas labaakaas. No aizmugures, kad redzami tikai sejas vaibsti, tad aigariuss no tarantino vispaar nav atshkjirams.
Yume
mhahaha, tas links ir viekārši ģeniāls.
Viņš man uz 95% fočeņu reaģē- no face could be bound. sāku aizdomāties oar eksistenci.
šāds ir viens no viņa atvildēm.
image

Un ja tomēr gadās kāda fočene, kur atrod mani, tad varianti ir vienkārši ģeniāli. Piemēram. - Ariel Sharon, Yoko Ono, Keano Reeves, bet tomēr visbiežākais variants izrādās Audrey Tautou. blink.gif
piemēram šī bilde bija ar ģeniālām asociācijām. pPievēršit uzmanību Chibi un Iori atrastajiem dubultniekiem. biggrin.gif
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.