QUOTE(Tigra2 @ Feb 4 2006, 21:32)
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot
2. ēdot veselīgi
3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora)
Un vēl daudzi šādi paņēmieni, kurus 89% neievēro.
Šis būtu vispareizākais variants, lai nesaslimtu.
QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 21:47)
emm... es nedaru nevienu no shiim lietaam: man nepatik sportot,
es needu gandriiz, nemaz nerunaajot par manas bariibas veseliigumu (nedeeljaam ilgi varu dziivot uz bulcinjaam, cepuminjiem un sviestmaizeem, dzerot kolu.. nu dazhreiz veel kaadu snikersu pakjerot); kaa arii visu laiku kad negulju, pavadu pie kompja. bet es peedeejos kaadus
gadus piecus neesmu slimojis.
Hehe, Tāpēc tu arī neslimo, ka gandrīz neēd.
Atklāšu noslēpumu: Neešana tiek pieskaitīta pie veselīgas ēšanas.
Protams zinot mēru. Bet ja dzīvosi tikai uz bulciņām ilgi, tas ne pie kā laba nenovedīs.
Ja darba vai kā cita dēļ izlaiž pusdienas, tas ir labi, ja neesi šausmīgi izsalcis.
Tikai pēc tam vakariņās jāēd kaut kas normāls, nevis bulciņas ar šokolādi.
Ja cilvēks dažreiz izlaiž ēšanu, no tā ir vismaz 2 plusi:
1. Mazāka varbūtība saslimt;
2. Pagarinās cilvēka dzīves ilgums.
90% slimību pasaulē ir no nepareizas, kaitīgas ēšanas.
Ja jau ir temperatūra, tad ar tabletēm vismaz 1, 2 nedēļas slimo. Tas nekam neder. Tabletes lietot nevajag. Kā jau teica, tās pavājina imunitāti u.c. sliktas lietas dara.
Parasti, kad ir temperatūra, nav apetītes. Galvenais nedrīkst ēst, kad ir augsta temperatūra. Pēc iespējas mazāk jāēd.
Un
nepareizi ir tad, kad vecmamma saka: "Paēd putriņu (vai ko citu). Tas nekas, ka negribās, bet vajag, lai ātrāk izārstētos". Absurds.
Visātrākais un efektīgākais izārstēšanas paņēmiens ir vienu dienu vispār neēst. Var dzert tēju ar dzērvenēm (kaut ko skābu kā bija iepriekš pieminēts). Bet nav obligāti tikai kaut ko skābu dzert, tā vēl var slikti palikt no skābuma. Nākošajā dienā būsi vai nu pilnīgi vesels, vai temperatūras gandrīz jau nebūs. Pēc tam var pamazām sākt ēst. Galvenais nedrīkst uzreiz pierīties. 3. dienā jau točno būsi vesels. Temperatūras vispār nebūs.