Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kā lai mazāk slimotu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Marekso
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!

Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!!

mad.gif mad.gif

Tigra2
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot
2. ēdot veselīgi
3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora)
Un vēl daudzi šādi paņēmieni, kurus 89% neievēro.

Ja esi saslimis ar iesnām, drudzi, kakla sāpēm, vienvārdsakot saukstējies, tad ātri izārstēties var
a) graužot priežu skujas(es izmēģināju, palīdz)(tautas medicīna rullz!)
cool.gif ''vilniaus pergale'' <- (ražotājs) Silvasept; 20 karameles iepakojumā,
ar priežu skuju ekstraktu
lastguru
QUOTE(Tigra2 @ Feb 4 2006, 21:32)
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot
2. ēdot veselīgi
3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora)

emm... es nedaru nevienu no shiim lietaam: man nepatik sportot, es needu gandriiz, nemaz nerunaajot par manas bariibas veseliigumu (nedeeljaam ilgi varu dziivot uz bulcinjaam, cepuminjiem un sviestmaizeem, dzerot kolu.. nu dazhreiz veel kaadu snikersu pakjerot); kaa arii visu laiku kad negulju, pavadu pie kompja. bet es peedeejos kaadus gadus piecus neesmu slimojis. juus visi redzeejaat kaadaa plaanaa vasaras veejjakaa es staigaaju pashlaik, es pat neaiztaisu to...

heh, tas viss ir atkariigs no tevis, no tavas apzinjas. visas slimiibas naak no galvas. ja tu buusi paarliecinaats ka nesaslimsi, ja nestresosi (stress un vispaar negatiivaas emocijas ir kaitiigas veseliibai), tad slimiibas paies garaam arii.
Marekso
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot
2. ēdot veselīgi

Ja  esi saslimis ar iesnām, drudzi, kakla sāpēm, vienvārdsakot saukstējies, tad ātri izārstēties var
a) graužot priežu skujas(es izmēģināju, palīdz)(tautas medicīna rullz!)
cool.gif ''vilniaus pergale'' <- (ražotājs)  Silvasept; 20 karameles iepakojumā,
ar priežu skuju ekstraktu
*

Kur to priežu skuju karameli var nopirkt? smile.gif
Church
QUOTE(Marekso @ Feb 4 2006, 21:58)
...
Kur to priežu skuju karameli var nopirkt?  smile.gif
*

tu tieshaam neapgaazhami tici visiem padomiem ko izlasiiji forumaa kaa panacejai? ;>
kaut gan ja tic .. pashiedvesma ir dazhreiz dariijusi briinumu lietas .. pat dokumenteetas ..
lastguru
jaa, jaa, tas saucas "placebo" efekts smile.gif
Tigra2
Aptiekā, kā jau visas zāles, tās tiek pārdotas aptiekā.
Bet tās izmanto tad, ja esi saaukstējies tāpat nevajag.

Church, es tikai ieteicu kaut ko, kas palīdz man, lai gan varbūt daļu darba izdarīja tas, ka es ticēju,ka palīdzēs un pie viena izdzēru 5 glāzes piparmētru tējas.
un jauki būtu, ja tu editētu postu, klāt pierakstot kādu lietu, kas palīdz tev atveseļoties, lūdzu. smile.gif
Marekso
To Church -

nomirt jau no tā nenomiršu ka pamēgināšu! I got nothing to lose except few $... tongue.gif
Aven
Man ljooti paliidz kjiplok/siipol maizes un suukajamaas konfektes "antiangin"
Kikyou
Hmm. Nezinu.
Tā pa īstam pēdējo reizi slimoju 1. klasē, ja pareizi atceros. XD

Varbūt tas tāpēc, ka man garšo skābas lietas (citroni tīrā veidā). Skābās lietās it kā daudz vitamīni esot.

Bet vispār jau imunitāte slēpjās JAUNAJĀ AKTIMELĀ ar <ievieto savu nemīļāko ēdienu šeit> garšu. o_ō

Bet vispār laikam cilvēks piedzimst ar labu imunitāti, mākslīgi nav tik viegli dabūt.

Tigra, tās karameles ir vienkārši, brrrrr.... x_x Esmu ēdusi, uzreiz tāda sajūta, ka es priedi graužu. Un jāa es zinu kā priedes garšo. XD

P.P.S. Tigra izskaidro šito - pie datora sēžu vismaz 5-7h dienā, maz sportoju un ēdu visu kas pagadās (tās šķēres ar rozā galiem bija garšīgas), bet neslimoju (un pie tam nenoveļos arī). o_o
Tigra2
Gan tu, gan Lastguru ir īpašās natūras, hiperfrīki, jūsu vecāki ir citplanētieši, vai kas tamlīdzīgs biggrin.gif
Nu jūs sapratāt gan jau. laugh.gif
P.S.Es teicu uzlabot, ja jums jau laba tad nevajag, ja slikta, tad vajag uzlabot.
Church
ok. ja jau visi min savas receptes kaa tikt valjaa no saauksteeshanaas - vari meegjinaat kaa es .. vecriigas krogos kaadu puslitru balzaama izsuukt. ;>
Blackout
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot
2. ēdot veselīgi
*

Mans brālis pašlaik ir slims, un viņš neko no tā nedara..
Kā izvairīties? LOL, dzerot zāles, kas novājina imunitāti XDD
Man pašam ar garšo ļoti skābas lietas... Kā dzērvenes, citroni ar un daudz citu ogu un augļu xP
A pats es ar neko no tā nedaru, un vispār vēl neesmu slimojis (vismaz no manas atmiņas ne), ja neskaitīt masalas, vējbakas =.=||
X_Kamui
xD Es jau neatceros kas ir slimiiba... jau veselu muužu neesmu slimojis...
bet kapeec es nezinu =)

Gerbies siltaak un, un, un.... nezinu, neslimo! XDDDDDDD
Taka
QUOTE(Marekso @ Feb 4 2006, 21:24)
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!

Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!!

mad.gif  mad.gif
*

Mazāk skatīties animi un vairāk būt svaigā gaisā? wink.gif
Marekso
Anime skatos maz biggrin.gif Un ārā eju kad esmu vesels ! Bet pēc nedēļas saslimstu!! tur jau tā lieta...!!
yoji
Groku riitos un vakaraa
Taka
QUOTE(Marekso @ Feb 5 2006, 11:20)
Anime skatos maz biggrin.gif Un ārā eju kad esmu vesels ! Bet pēc nedēļas saslimstu!! tur jau tā lieta...!!
*

Saprotu, tad pamēģini šos te:

1. Apģērbies siltāk, nezinu kas tā tagad par modi ziemā staigāt plānās jaciņās un trīcēt....
2. Aizej pie ārsta lai uztaisa pilno asins ainu un noskaidro, kas tieši trūkst tavai imūnsistēmai.
3. Norūdies - pelbaseins ziemā ir liels pluss, pa patīk protams.
4. Nodarbojies ar kādu ziemas sporta veidu.
Marekso
QUOTE(Taka @ Feb 5 2006, 17:10)
1. Apģērbies siltāk, nezinu kas tā tagad par modi ziemā staigāt plānās jaciņās un trīcēt....
2. Aizej pie ārsta lai uztaisa pilno asins ainu un noskaidro, kas tieši trūkst tavai imūnsistēmai.
3. Norūdies - pelbaseins ziemā ir liels pluss, pa patīk protams.
4. Nodarbojies ar kādu ziemas sporta veidu.
*

Thanks par padomiem, izmēģināšu!
Taka
Saproti, nezinot, kas tieši Tavam organismam trūkst, nevar ieteikt neko būtiskāku. Ja cilvēks ziemā bieži slimo, tas ir signāls, ka kaut kas ar organismu nav OK, bet kas tieši - to noteiks ārsts. Viņš arī noteiks, kas Tev būtu jādara lai uzlabotu savu veselību. Nesāc dažādas ekstremālas procedūras uz savu roku, labi?
Marekso
Nu jā, labi.
Bet to ko tu ieteici gan pamēgināšu - ar mēru protams.
Taka
Vislabāk nodarboties ar to sporta veidu, kas pašam iet pie sirds smile.gif
edg
QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 21:47)
juus visi redzeejaat kaadaa plaanaa vasaras veejjakaa es staigaaju pashlaik, es pat neaiztaisu to...
*

Es katru gadu vienmeer staigaaju kaartiigaa pufaikaa un vienmeer sakjeeru iesnas vairaakas reizes vienas ziemas ietvaros. Shogad es staigaaju ar neaiztaisaamu rudens meeteli un neesmu veel neko sakjeeris. Tas gan nav mudinaajums buut tikpat stulbam kaa es. Es gribu tikai pateikt, ka ruudiijums tieshaam paliidz. Un galvenaa ruudiijuma sastaavdalja ir speeja nepadoties salam, bet ciiniities ar to. Jaa - savaa praataa.
Tiem, kas briesmiigi nevar saprast, kaapeec ar neaiztaisaamu meeteli jaastaigaa: nevaru atrast nekur taadu meeteli, kas man patiktu un buutu par pienjemamu cenu. Es savu veseliibu diez ko augstu neveerteeju. Zinu, zinu - vecumdienaas atmaksaasies.

QUOTE(Church @ Feb 5 2006, 00:15)
ok. ja jau visi min savas receptes kaa tikt valjaa no saauksteeshanaas - vari meegjinaat kaa es .. vecriigas krogos kaadu puslitru balzaama izsuukt. ;>
*

Tas ir praksee pieraadiits. Alkohols, jo iipashi stiprais, tieshaam aarstee. Ir gan citziem gadiijies arii paarspiileet un sekojosho iipashi sapraatiigo darbiibu deelj muguru apsaldeet...
kahi
o.k. piemeers iz dziives... jauka diena, ne paaraak silta, tu izej aaraa,ne paaraak silti apģeerbies, paskrien ar draugiem, elpo, protams...naakamajaa dienaa 6 no riita, kad ir nozvaniijis modinaataajs, tu, ar galvu kaa spainis ej uz mammas istabu un breec nelabaa balsii... tad tu noliecies uz nedeeļu, iekavee visu, ko var iekaveet maaciibaas, bet mamma saka...''nu, ko es tev teicu???'' un veel tas kremt... moraale...KLAUSI VECAAKUS JEBKURAA AR VESELIIBU SAISTIITAA LIETAA!!!!!
bet lai izvairiitos no maniem kangaru kalniem, eed saldeejumu ziemas viduu un dzer teeju - tas uzlabo imuunsisteemu(again no dziives) vai dzer aukstu alu...atkariibaa, cik tev gadu!!
p.s. valsts prezidente tieši taa izaarsteejaas no klepus - dzerot alu!!(vaardu patiesums...79%)
p.p.s. marekso, tu nekad mani nepaarspeesi slimošanaa... nolikšanaas rudenii, vai ziemaa, man kļuvis par savdabiigu rituaalu!!
Marekso
Hehe thankx par IN-LIFE pieredzi kahi!

par to saldējumu un tēju būs jāpadomā tongue.gif Man bija tāda lieta
no dzīves pieredzes kad sāpēja kakls neteicu... man nopirka saldējumu sāpēja kakls bet apēdu ... pēc 10 min pārgāja sāpes pilnībā... ir jau iespējamība ka ne dēļ saldējuma bet man tā likās!
edg
Kad tu izskrien aaraa ar draugiem patrakot, organisms juut, ka tev ir sen par daudz briiva laika, kuru daudz lietderiigaak buutu izmantot, izslimojot aaraa visaadas drankjiibas, kas sakraajushaas. Ja tev jaaiet katru dienu uz darbu un no taa atkariigs, vai vareesi paeest vai tikai, pie veikala skatloga piespiezhot seju, kaari tecinaat siekalu, raugoties uz briinishkjo rupmaizi - tad tu slimiibas atcereesies tikai kaa pagaatnes reegu, kas saistiisies ar vecajiem labajiem laikiem, kad vareeji valstiities pa maaju peec skolas liidz apnikumam. Btw, esmu dzirdeejis, ka cilveekiem, kas ilgi neslimo, piem 10 gadus, ir palielinaata statistika saslimt ar taadaam lietaam kaa "veezis".

Saldeejums tieshaam paliidz aarsteet kaklu. Starp citu, arii laasteku suukaashana. Taa vispaar ir tautas gudriiba, bet kursh muusdienaas taadas lietas zin? Tagad tik sarijas tabletes...
Hikaru
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot
2. ēdot veselīgi
*

Šis būtu vispareizākais variants, lai nesaslimtu.

QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 21:47)
emm... es nedaru nevienu no shiim lietaam: man nepatik sportot, es needu gandriiz, nemaz nerunaajot par manas bariibas veseliigumu (nedeeljaam ilgi varu dziivot uz bulcinjaam, cepuminjiem un sviestmaizeem, dzerot kolu.. nu dazhreiz veel kaadu snikersu pakjerot); kaa arii visu laiku kad negulju, pavadu pie kompja. bet es peedeejos kaadus gadus piecus neesmu slimojis.
*

Hehe, Tāpēc tu arī neslimo, ka gandrīz neēd.
Atklāšu noslēpumu: Neešana tiek pieskaitīta pie veselīgas ēšanas. biggrin.gif Protams zinot mēru. Bet ja dzīvosi tikai uz bulciņām ilgi, tas ne pie kā laba nenovedīs.
Ja darba vai kā cita dēļ izlaiž pusdienas, tas ir labi, ja neesi šausmīgi izsalcis.
Tikai pēc tam vakariņās jāēd kaut kas normāls, nevis bulciņas ar šokolādi.
Ja cilvēks dažreiz izlaiž ēšanu, no tā ir vismaz 2 plusi:
1. Mazāka varbūtība saslimt;
2. Pagarinās cilvēka dzīves ilgums.

90% slimību pasaulē ir no nepareizas, kaitīgas ēšanas.

Ja jau ir temperatūra, tad ar tabletēm vismaz 1, 2 nedēļas slimo. Tas nekam neder. Tabletes lietot nevajag. Kā jau teica, tās pavājina imunitāti u.c. sliktas lietas dara.
Parasti, kad ir temperatūra, nav apetītes. Galvenais nedrīkst ēst, kad ir augsta temperatūra. Pēc iespējas mazāk jāēd.
Un nepareizi ir tad, kad vecmamma saka: "Paēd putriņu (vai ko citu). Tas nekas, ka negribās, bet vajag, lai ātrāk izārstētos". Absurds.
Visātrākais un efektīgākais izārstēšanas paņēmiens ir vienu dienu vispār neēst. Var dzert tēju ar dzērvenēm (kaut ko skābu kā bija iepriekš pieminēts). Bet nav obligāti tikai kaut ko skābu dzert, tā vēl var slikti palikt no skābuma. Nākošajā dienā būsi vai nu pilnīgi vesels, vai temperatūras gandrīz jau nebūs. Pēc tam var pamazām sākt ēst. Galvenais nedrīkst uzreiz pierīties. 3. dienā jau točno būsi vesels. Temperatūras vispār nebūs.
lastguru
parasti, cilveeki briinas, kaa es veel joprojaam esmu dziivs biggrin.gif

QUOTE(Hikaru @ Feb 7 2006, 20:12)
Ja jau ir temperatūra, tad ar tabletēm vismaz 1, 2 nedēļas slimo. Tas nekam neder. Tabletes lietot nevajag. Kā jau teica, tās pavājina imunitāti u.c. sliktas lietas dara.
Parasti, kad ir temperatūra, nav apetītes. Galvenais nedrīkst ēst, kad ir augsta temperatūra. Pēc iespējas mazāk jāēd.

pareizi, pareizi, tabletes un zaales = evil. es pat nekaadas potes ne pret kaadu gripu vai ko tur veel netaisu - nav vajadziibas, un gripa pagaaja man garaam... jo vairaak baidiisies, jo lielaaka iespeeja ka tas no kaa baidies arii notiks. es veel skolas laikaa neizgaaju kaut kaadas it kaa obligaataas potes, nezinu un negribu zinaat, kuras biggrin.gif

Visātrākais un efektīgākais izārstēšanas paņēmiens ir vienu dienu vispār neēst. Var dzert tēju ar dzērvenēm (kaut ko skābu kā bija iepriekš pieminēts). Bet nav obligāti tikai kaut ko skābu dzert, tā vēl var slikti palikt no skābuma. Nākošajā dienā būsi vai nu pilnīgi vesels, vai temperatūras gandrīz jau nebūs. Pēc tam var pamazām sākt ēst. Galvenais nedrīkst uzreiz pierīties. 3. dienā jau točno būsi vesels. Temperatūras vispār nebūs.

un veelams, peec iespeejas vairaak paguleet. cilveeks visvairaak veseljojas tieshi miegaa, kad organisms atpuushas no visaam paareejaam slodzeem. gremoshana arii ir shausmiiga slodze, it iipashi ja eest nepareizi - tad tiek noslogoti visi ieksheejie orgaani, kas ar filtraaciju, kas ar lieko fermentu izstraadi neticamos daudzumos nekad neparedzeetajaas kombinaacijaas, kas veel ar kaut ko... parasti cilveekam ir pietiekoshi energjijas kraajumi lai tikai uz uudens vien noseedeetu vismaz 4-7 dienas bez eeshanas (dzert gan vajag), taadaa veidaa tiek atpuutinaati visi orgaani, un organisms kljuust stipraaks. tas taapat kaa ar treninjiem: nevar treneeties, treneeties un treneeties visu laiku katru dienu vairaakas reizes, tas ir kaitiigi, bet tieshi kaartiigaas atpuutas laikaa peec shiim nodarbiibaam, tiek atjaunoti un izaudzeeti jauni muskulji.

UPD: muskulji parasti atjaunojas apmeeram pa kaadaam 48 stundaam... varbuut var treneeties vienu dienu, eest otru, ta atkal treneeties, utt... biggrin.gif wink.gif
Kaede
QUOTE(Shumins @ Feb 7 2006, 21:24)
Es personiski slimoju, ja galiigi nav ko dariit un iestaajas dziives apnikums...
*

Ja es tā arī varētu teikt!!! Iesaku tiem, kas bieži slimo paklausīties vecmāmiņu gudrajos padomos un aiziet savu lieku reizi un kādu sporta zāli, bet vislabāk- uzsākt Jogu! Tas varbūt neatbrīvos no visām problēmām, bet dzīvi sakārtos un būs daudz vieglāk. rolleyes.gif
Marekso
Wow... paldies par visiem adviciem.

Un par to DRUGS = EVUL / Pilnībā piekrītu! Es varētu stāstīt stundu ilgi par to kāpēc zālēs ir EVUL utt... smile.gif

Bet vēl viena problēma - NEGRIBAS MĀCĪTIES ! Itkā kad atveseļojies esi tad liekas nu tagad saraushu bet es zinu paies nedēļa tad atkal sākšu (varbūt izpildīšu mājas darbu varbūt nē) kā no tā atkratīties... sad.gif

edit atcerējos par to ēsšanu vienu nelabu lietu nezinu kāpēc tā notika

Biju baigi slims... kautkāds galvas griesšanās vīruss!! Kā piecelies stāvus uzreiz momentāli slikta dūūša !! Tā nu nevarēju neko ieēst 1 dienu un pēc tam jau pa mazam sāka iet iekšā bet lieta tāda ka pēc tam sāpēja vēdērs kādu mēnesi pēc tam ja nebiju ēdis 3-4h !! Mamma teica ka drošivien gastrīts vieglā formā! Nu bet varbūt tas ir saistīts ar to ka pirmajā vakarā kad es saslimu un bija augsta temp - 38.4 Es apēdu 2 cīsiņus ar Sinepēp un vēl maizes rikas !! un pēc tam tā vēders stresoja !! jo viņam baigi grūti bija sagremot varbūt tas saistīts ar to kautkā bija - Vienkārši negribētos atkal gastrītu ! Jo baigi stulbi bija - No rīta paēd brokastis ap 10:00 un ja līdz 15:00 nēsi vēl kko iedēdis paliek slikta mazliet dūša un sāp vēders... nu nezinu kas tas man bija vienkārši negribēos lai atkārtojas!
lastguru
btw, veel par eeshanu un veseliibu: savulaik bija eksperimenti uz sunjukiem par to, kaa uz vinju veseliibu ietekmee neregulaaraa eeshana. izraadiijaas ka ljoti... bija kaut kaada asinsvadu slimiiba, ar kuru sunju normaali neslimo (aizmirsu nosaukumu - sen jau lasiiju, tas article ir veel no padomju laikiem), nu tad shii bija taa metode kaa nabaga sunjukiem shaadu slimiibu attiistiit... taa kaa padoms jums, eediet regulaari. man ar kaadu briidi veel skolas laikaa bija gastriits vieglaa formaa; es to izaarsteeju kad saaku baroties vienu reizi dienaa - kad atnaaku maajaas vakaraa

kass attiecas uz yogu, tad tur der arii jebkura IMA sisteema (tiem kas nezin, IMA - Internal Matrial Art, piemeeram, taichi, bagua, hsing-i; aikido daljeeji tiek pieskaitiits arii pie IMA, tas atkariigs no pasniedzeeja arii), kaa arii cigun, utt...
Hikaru
QUOTE(Marekso @ Feb 7 2006, 22:34)
38.4 Es apēdu 2 cīsiņus ar Sinepēp un vēl maizes rikas !! un pēc tam tā vēders stresoja !! jo viņam baigi grūti bija sagremot varbūt tas saistīts ar to kautkā bija
*

Ārprāc. Kad ir tāda augsta temperatūra, it sevišķi nedrīkst neko tik smagu ēst. Jo vairāk ēdīsi, jo ilgāk slimosi. Ja apēd daudz sinepes (pie tam vēl pie novājinata organisma), tās var izdedzināt kuņģi. Tad protams vēders sāpēs.

Es bērnībā ļoti daudz slimoju. Bet, kad vecāki saprata, ka no slimnīcām tikai sliktāk kļūst, tad pārgāja uz daudz maz veselīgu dzīvesveidu. Visas slimības tika ārstētas ar neēšanu nevis ar zālēm.
Tagad es 10 gadus neesmu gandrīz slimojis. Tikai pirms 5 gadiem uz vienu dienu uzleca temperatūra līdz 38 un pazuda. Vienīgi iesnas tagad dažreiz uznāk (no vecām slimībām deguns palika jūtīgs uz ārējo vidi).
Ar temperatūru ir tā, ka normāli ir, kad ļoti reti (reizi nezinu cik gados) tā uznāk uz 1 (max 2) dienām līdz 38 grādi un pazūd. Organisms iznīcina mutagēnas šūnas, kuras izveidojušās un sakrājušas no kaitīga dzīvesveida. Ja slimo ilgāk tad organisms tiek novājināts, tas vairs nav labi.
edg
Es ar beidzot esmu sakjeeris iesnas! Taatad ruudiijums nobrucis. Redzees, kas tagad notiks.
Faplo
Otakismu var jau mēģināt apvienot ar veselību ( vismaz vasarā ) ! Pirmais solis LCD monitors - acis neslimos, otrais solis skatīties animes svaigā gaisā ( logi vaļā or uz balkona vai vēl kautkādā mistiskā veidā. Un ja vēl nauda atļauj varētu kādu trenažieri lietot un skatīties anime piemēram skraidīt uz vietas ( neatceros kā to sauca ) un lupīt anime. Fantāzijai nav robežu wink.gif
lastguru
vasaraa es visu sestdienu-sveetdienu noseezhu balkonaa, vai kad sanaak atnaakt maajaas vismaz ap 20iem, tad arii paseezhu liidz kaadiem 23iem

edg, pameegjini neeest... wink.gif
Church
par vairaak kaart piemineeto neeeshanu veseliibas atjaunoshanai nezkaapeec nostraadaaja asociatiivaa kjeede uz vienu anekdoti - bomzhs garaam ejoshai bagaatai vechai saak diedeleet $$ - "podaitje na propitanjie, uzhe 3 dnja njejel." shamaa saak uzreiz liidzjuutiigi kluksteet "a nuzhno sebja zastavljatj, batjenjka" ;>
Hikaru
Kad ir iesnas, galvenais nevajag lietot uzturā miltus izstrādājumus (baltmaizi, bulciņas utt. [rupjmaizi vēl var]) un piena produktus. No tiem tikai vēl daudz vairāk iesnas uzradīsies.
X_Kamui
Kad es slimoju, es gandriiz visu laiku sežu gultaa, vai guļu XD
un slimmiba aatri pariet..... rolleyes.gif
edg
QUOTE(lastguru @ Feb 8 2006, 14:46)
edg, pameegjini neeest... wink.gif
*

Nekad tas nav paliidzeejis un es neuzticos juusu saciitajam. Zinu, ka guleeshana paliidz, bet, kameer gribas eest, tikmeer jaarij. Vot, kad negribas eest, tad nevajag. Taa ir cita runa.
Ghoul
QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 22:47)
heh, tas viss ir atkariigs no tevis, no tavas apzinjas. visas slimiibas naak no galvas. ja tu buusi paarliecinaats ka nesaslimsi, ja nestresosi (stress un vispaar negatiivaas emocijas ir kaitiigas veseliibai), tad slimiibas paies garaam arii.
*

Pilniibaa piekriitu, viss ir atkariigs no domaam, taas ir materiaalas, kaa domaasi taa buus, so tu pats kontrolee savu seseliibu smile.gif

Un tigra, vispaar sportoshana nav nemaz tik veseliiga, taa uztur tavu kjermeni atleetisku etc. bet noaardaas "aizsarg slaanis " .
yoji
Paarbaudiits..

Ja iesnas neaarstee taas paariet 14 dienu laikaa.
Ja aarstee tad 10 dienu laikaa.

Atceros veel to vasaru, kad gaaju ar 38.7* peldeeties.... biggrin.gif
Hikaru
Šausmas... kā var izturēt 10 dienas ar iesnām? blink.gif

Pārbaudīts..
Ja ēd pēc iespējas mazāk un neko kaitīgu, iesnas pāriet pa 1/2, 1 vai 2 dienām.
Kikyou
QUOTE(Shumins @ Feb 9 2006, 18:39)
negatiivaas emocijas uzreiz sasilda...
*

Katram sava degviela.
Ja esmu labā garastāvoklī, varu staigāt -20 grādos bez jakas, tikai ar cimdiem un man būs silts. Sliktā garastāvoklī man arī -3 salst.
Ghoul
QUOTE(Kikyou @ Feb 9 2006, 20:07)
Ja esmu labā garastāvoklī, varu staigāt -20 grādos bez jakas, tikai ar cimdiem un man būs silts. Sliktā garastāvoklī man arī -3 salst.
*

Un peec tam tu divas nedeljas nekur neej, tapeec, ka esi saslimusi, bet tas labaakajaa gadiijumaa, sliktaakajaa tev ir plaushu karsonis, igi guli slimniicaa, rezultaataa kavee skolu, tiec atbriivota no eksameniem utt. so taadu jokus labak nedariit biggrin.gif
edg
Plaushu karsonis ir tikai tad, ja aukstaa laikaa gaisu pumpee caur sevi masveidaa. Ja aukstaa laikaa tikai pastaigaajas, tad var tikai apsaldeet kaklu vai degunu.
X_Kamui
lol es biju futboolu speleejis ziemaa uz sniega, kad viss bija aizsalis un sniga xDDDD (vajadzees kadreiz atkartot xD)
bet bija fooorši............ + vel 3 briivdienas par to dabuuju, jo biju saslimis laugh.gif
bet tas bija taa veerts........
lastguru
shumins vnk jau ir ieksh dark-side, taapeec vinju naids silda wink.gif

QUOTE(Ghoul @ Feb 9 2006, 19:18)
QUOTE(Kikyou @ Feb 9 2006, 20:07)
*

Un peec tam tu divas nedeljas nekur neej, tapeec, ka esi saslimusi, bet tas labaakajaa gadiijumaa, sliktaakajaa tev ir plaushu karsonis, igi guli slimniicaa, rezultaataa kavee skolu, tiec atbriivota no eksameniem utt. so taadu jokus labak nedariit biggrin.gif
*

nu nez, nez, vakar es mazliet pastaigaajos ar kaajaam aatraa gaitaa, bet ne iipashi daudz, tikai paaris pieturas... t-kreklaa ar neaiztaisiitu savu tradicionaalu vasaras veejjaku. bija silti, nekaadas iesnas vai plaushu karsonja. mans sasildas no kustiibas - kad es kustos, es gjenereeju pietiekoshi daudz siltuma lai justos silti. staaveet arii var normaali, bet tikai ja veeja nava; taapeec arii man ir vajadziiga veejjaka, lai veejsh siltumu nenopuush kad nekustos vai kustos maz (vai arii kad veejsh ljoti stiprs); ja es visu laiku kusteetos, vareetu arii tikai t-kreklaa staigaat. bez t-krekla buutu gruutaak, es shaadus trikus pagaidaam neesmu meegjinaajis... kaut gan man vecaaki staastiijaa ka es apmeeram laikam kaadus 3-4 gadus vecs (neatceros, preciizu vecumu) buudams, izgaaju/izraapoju pliks uz balkona ziemas laikaa, kad sniegs bija un aukstums... nu un nejaushi taa sanaaca ka durvis aiztaisiijaas... nu peec kaadas pusstundas vai stundas mani atradushi laimiigu, nesasalushu un pilniigi veselu, auksts man neesot bijis... plaushu karsonis nebija... savu pirmo un peedeejo plaushu karsoni, peec kura biju noleemis vairaak shaadas slimiibas nedabuut (kas arii piepildiijaas liidz shim) es dabuuju veelaak, kad kaadu stundu, varbuut vairaak, noguleeju sauliitee uz lielas metaala virsmas...

un runaajot par Kikyou piemeeru, man vienmeer ir labs garastaavoklis, nekaadas negatiivaas emocijas nav noveerotas ljoti ilgi... es no taam atbriivojos kaut kad dazhus gadus atpakalj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.