Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Telefona numuri
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
deleted-ray
Itkā jau nošpikoju tēmu, bet tik un tā interesanti, jo zinu, ka daudzi zina ļoti maz numurus no galvas. Kā tad ir ar jums? tongue.gif
Aven
Mans zin gjimenes telefonu numurus ~8
Kikyou
Trīs: savu mājas telefonu, savu mobilo un tantes mājas telefonu (kad biju mazāka, daudz sanāca to telefonu izmantot). XD

Paļaujos uz to, ka mans mobilais nekad nesaplīsīs un man tik un tā nevienam var teikt nekad nav jāzvana.
Hikaru
Nevienu nezinu, pat savējo mobilo.
Nuin
zinu maajas un teeta mob. ^^ Arii sava mobilaa numuru nezinu tongue.gif
Winry
Nu praktiski zinu daudzus, tas tā kā uz sitienu(kādus 20 noteikti)....tā kā ja divreiz pasaka tad atceros...atmiņa diez cik laba nav, bet atcerēties es tos atceros biggrin.gif
-kumori-
*ghm* Es zinu TIKAI un VIENIGI savu mobilo, citus nemaz negrasos macities. Vienigais... 1 draudzenes nummuru zinu, bet tas ir tik viegls...... *pff* un es vinjai visu laiku zvanu, tapec jau nummuru spaidu uz "Auto Pilot".
edg
Vajag kaa edg - visus numurus pierakstiit uz lapinjas! biggrin.gif
lastguru
tev i tikai viena lapinja? tik maz? un kas notiek ja taa pazuud?

hmm... tev gan ir maz telefonu... es tikko saskaitiiju 356 savaa adreshu graamatinjaa... and increasing...
edg
Nee, nu, ir arii mobilais, bet numurus no galvas jaazin ir tikai tad, kad zvana no parastaa. Un no parastaa daudz nav jaazvana.
harpy
QUOTE(Hikaru @ Feb 3 2006, 16:26)
Nevienu nezinu, pat savējo mobilo.
*

same here huh.gif
Aven
es tikko saskaitiiju 356 savaa adreshu graamatinjaa... and increasing...

Manu nevajag?? happy.gif
lastguru
protams ka vajag, es kolekcioneeju numurus. ja kaadam ir numurs, suutiet to man
Aven
9443815-uz pikstinashanu neatzvanu tongue.gif
Blackout
es nobalsoju vairaak par 20, jo taa arii ir xD
Rusell the carrotstork
Divus. Savas bijušās draudzenes un mammas.
Bet es domāju visus pierakīti uz lapiņas. No mobīlā izdzēst un iegaumēt no galvas. Jo saglabāju tikai pašus svarīgākos un ir tikai mazliet pāri 20. happy.gif
Kaede
Es no galvas zinu svarīgākos, bet tajā neiekļaujas tikai 01, 02 03 utt, bet arī : mājas telefons, drauga telefons, mammas telefons utt. rolleyes.gif
X_Kamui
Mde, atceros savas maajas un manu draugu mobilo un maajas telefoonus(kuriem es bieži zvanu)
bet savu mobilo nekaadi nevaru iegaumeet xDDDD
Seila
No galvas parasti ļoti labi atceros tikai pirmās nepieciešamības nummurus un arī ne tajos brīžos, kad viņi ir nepieciešami. Bet tā no parastajiem telefona nummuriem laikam atceros savu mājas. pat mobīlā nummurs man ir ierakstīts mobīlajā, lai neaizmirstu smile.gif
Church
nja. arii man sanaaca pierakstiit mobaa arii pasha numuru. tik ilgaaka laika gaitaa izdevaas no galvas iemaaciities/atcereeties. un tikai taapeec, ka vismaz reizes 2 nedeeljaa jams jaanosauc, kad taksi izsauc. ;>
kahi
toch, winry?? nu ar mani ar taa... kaadi 15-20, bet tikai, ja vajag- galvenokaart radinieki... runaajot par ''uz lapiņaam jaaraxta'' es lapņas nemitiigi zaudeeju, taapeec jaaiesuuc galvaa, cik var!!!
Tsukino
man luudzu nepieveerst uzmaniibu, jo ir tikai laika jautaajums liidz es savu 8258889 buushu aizmirsusi pati! biggrin.gif
Shinya
Esmu paarliecinaata,ka paaris jau zinaaju, jo pus dienu zvanot lai 5-reiz apjautaatos par k-ko, nemanaami kaut kaa tie nr iegaumeejas... laugh.gif
Eu, un es pat zinu saveejo laugh.gif cool.gif
Kaoru-chan
blink.gif Vai dieninj dazreiz es pat saweejo aizmirstu un tad gan sanaak shmuce
bet wairaak vai mazaak es uzticos sawam mobiilajam , bet ja uznaak skleroze un mobiilais atrubijaas biggrin.gif tad man ir blocinjsh........ dry.gif sad.gif nez kas notiks ja blocinjsh pazudiis
Blackout
Nezinu, kaapeec briinos, ka citi nevar iegaumeet vairaak par 20 telefona numuriem XDD Ja tie ir saglabaati kaut kur, un izmanto ljoti biezhi, tad ljoti vienkaarshi ieiet atminjaa ;P Iesaku.
Kikumi
Zinu tikai sava mobilā numuru, mājas telefonu, vecās mātes telefonu, tēva darba telefonu un vairāk nevienu. Slinkums iegaumēt visus numurus. Un es tik tiešām ceru, ka mans mobilais tuvākajā laikā nesadomās saplīst vai kā citādi izrīkoties, lai es netiktu klāt pie visiem numuriem... +_+
Ella
nez es atceros labi ja vienu nr un tas ir manējais.... pat mammas māsas un džeka nr.... zinu tikai pirmos 3 ciparus.... tas laikam neskaitās...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.