Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mana stupid maksla
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Rufucis
Man loti patik anime tapēc dazreiz kautko uzrauju.
Man daži jautajumi *Kā jus visu dabujat tik tīru .?vaita jus skeletu nezimejat?
*Iesakiet kadus labus tutorial prieksh proporcijam iznemot dc++ un anime central:)
*Kā CS var dabut ka outline nav japarvelk ar pentool?Tas vispār ir iespējams?
Vienigais darbs kas man kauc cik izdevies.Zīmēt sāku nessen neesiet nejauki ,bet ļoti atklāti. ''Tas ir zēns'':) nu ja kads nesaprot.....
Karamele
Itkā nava ne vainas taču kau kas tur neštimē...
kaitou-lala
man liekas ka tur kkas ar plecu nava kaartiibaa....bik pielabo un buus ok.... tongue.gif
LeoR
*Kā CS var dabut ka outline nav japarvelk ar pentool?Tas vispār ir iespējams?
Viens veids kaa to var dariit vismaz fotoshopaa - njem un adjust contrastu brightnes, levelus, lai baltaas vietas buutu baltas un liinijas melnas.
image
notiiri visu kas veel lieks, tad iekopee jaunaa layerii.
image
Peec tam likvidee background layeri un uztaisi jaunu layeri
image
un aizpildi ar baltu kraasu (izmantojot paint bucket) un izmanto kaa BG.
image
Tad Lineart layerim izveelies channels un load chanell selection, tad nospied pogu delete un tiks izdzeezti balti laukumi, paliks tikai liinijas.
image
Ja veelies kraasot linartu, tad viens veids, kuru es zinu, ir uztaisi jaunu layeri,
image
tad turot ALT un kliksikis starp abiem lejeriem. Ja paraadaas shaads tad ir sanaacis.
image
Un tad jaunjaa layerii kraaso un redzeesi ka kraasojas tikai linearts. Ceru ka noderees. unsure.gif
Rufucis
Jo vairak zime ju jo sliktak sanāk :)Shis darbs tapa pirms kada laika .Atvainojos jao sakuma pa lapas kvalitati:)Lilome paldie tev pa padomu:)Ja kads grib pastāstīt man kautko pa cilveka propocijām nekautrējies:)
hypnotize
saac vismazar to, ka acis ieliec galvas centrā...un rokas taisi garaakas...smile.gif
Rufucis
Kāds man varetu paskaidrot ko nozimē uzlikt filtru photoshopā un kā to dara?

Kā jau var noprast pec ieprieksheja posta shodien nesmu kalis gudribu:)Visu dienu nobumbuleju pa maju .Nekas sakarīgs nesanaca tagad nedaudz kautkas normals nu aptuveni 0,0000001%smile.gif

Zimeju pec pamacibas ja kads grib redzēt originālu te ir links
www.drawmanga.ru

trīskārš posts!!!!
Arts
Ej pēc pamācības www.mangatutorials.com viss ir sīki,efektīvi izklāstīts.
1.Tam puisim paceltā roka izskatās izlauzta,tādēļ ej uz augšminēto adresi,vai pats stājies pie spoguļa un apskaties,kā normālām cilvēkam ir ķermenis.
2.Es neesu redzējis tik laimīgu cilvēku.Paskaties labi daudz anime,un tu redzēsi ka normāli chari nestaigā apkārt atpletuši muti kaifpilnā smaidā,kā līmi saostījušies.Un ir kļūdas...
Nevajag savu veikumu uzskatīt par stulbu,ja esi nosēdējis pāris h.Un pēc tam pasaki:''Baah,tas ir stulbi!'',nevajag to darīt,jo atnāks mazs dēmons un izskrāpēs acis. wink.gif Labi,pietiek mana murga......

Psycholog
Parekomendeeshu to pashu, ko peedeejaa laikaa rekomendeeju visiem: "How To Draw: Anime & Game Characters"...pamataa tas ir iesaaceejiem un tiem, kas iisti nesaprot, kaa pareizi jaaziimee anime chari wink.gif
Nu ja kaads nevar to nekur pats dabuut, tad bljaujiet man - buus briivs briidis, kaadam pa mailu vareetu .pdf aizsviest (apmeram 10 mb)
Rufucis
Man noderetu smile.gif
ingus43@inbox.lv
Rufucis
Shodienatkal nebiju skola smile.gif Uzimeju vienu daarbu pēc tutoriāļa smile.gif Ja kadam patik ieposto ko labu smile.gif
murasaki
es saskatu progresu biggrin.gif
Arts
God damnit!Vai visi tavi zīmētie chari ir spoki??Varbūt pēc skenēšanas ieliec P 8.0 un nedaudz apstrādā? smile.gif Use Flash MX!!!! cool.gif
Kikyou
Tas tikai tā starp citu.
Vispār viņam ir vēlviens topiks, kurā ir mēnesi jaunāki zīmējumi. o.ō

REKU
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.