Art sadalja is bildeem. Shis ir offtopic. Warn nelieku, bet iegaumeet vajadzeetu. edg.
Sushi
Jan 28 2006, 11:31
Hahaa! Newgrounds ir riktiigaa adresiite! Ljoti daudzus klipinjus esmu redzeejusi! Konkreeti labaako uz doto momentu nepateikshu!
Blackout
Jan 28 2006, 11:32
Newgrounds - vienu popup'u un banneru perversaa lapa -.- bet klipi tur gan forshi ^^"
sandzi
Jan 28 2006, 13:55
newgrounds ir laba lapa bet tu vairak perversu clipu ir es labak ieteiktu youtube.com
Arts
Jan 28 2006, 14:21
Ja negribat perversus klipus neskatieties. Iečekojiet Far East flashus!!Man ļoti patīk klipiņi There She is!! un 2. daļa.Tīri japānisks!!
Niks
Jan 28 2006, 14:26
QUOTE(Tsukama @ Jan 28 2006, 11:32)
Newgrounds - vienu popup'u un banneru perversaa lapa -.- bet klipi tur gan forshi ^^"
Lieto normālu brauzeri, nevis klibo ēzeli, un viss būs kulē! P.S. Kā jums patīk XIN?
Blackout
Jan 29 2006, 12:01
QUOTE(Niks)
Lieto normālu brauzeri, nevis klibo ēzeli, un viss būs kulē!
Ar brauzeri ir viss ok! Bet banneri gan tur ir perversi ' Un tas nav atkariigs no brauzera
Niks
Jan 29 2006, 14:28
Nezinu, es nekādus popup`us vispār neredzēju, bet banneriem vai nu nepievērsu uzmanību, vai visticamāk Adblock jamos vienkārši paņēma priekšā.
Rusell the carrotstork
Feb 3 2006, 20:51
NG ir mana homepage jau kādu pus gadu. Kādreis nodarbojos ar flašu pieņemšanu un mešnu aŗā. bet tagad skatos tikai tos kuri izlikti pirmajā lapā, vai arī kurus emsu iesācis sērijās skatīties.
Un flashi tur ir ļoti dažādi. Arī anime sadaļā. Jāskatās pēc autora.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.