Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jauna foruma sadaļa "Mājasdarbi"
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Taka
Padiskutēsim? wink.gif
Šī tēma šķiet kļūst aktuāla.
ETM
IMHO Shii teema ir jaaizskauzh. Man nebuutu nekas pret atbildeeshanu uz jautaajumiem, uz kuriem es varu atbildeet, tachu ja ir aciimredzams ka konkreetais forumietis vienkaarshi savus maajasdarbus uzvelj kaadadam citam "Man vajag shaadus jautaajumus atbildeet: <..>, jaabuut literaaraa valodaa un struktureetam tekstam.", vai jautaajumi peec referaata (klaji jau neviens neraksta, bet maniit var). Es pat veel neesmu nevienu redzeejis kas reaali pateiktu ka vinjam ir baiss slinkums kaut ko pasham dariit, tapeec vish grib izkopeet cita darbus. tadus jau man nav veelmes apveltiit ar folkloru, bet arii nav garantijas ka es gribeetu ko dariit, seviskji ja konkreetais kadrs ir kritis aciis ar iipashi patiikamaam izdariibaam (spamu).

Negribas paaraak izpluust, tapeec pashlaik pieveershos. Cerams ka domu saprataat.
jurc
tu domā tos kuri jāpilda skolā?
Nu beidz.. tiešām neņirgājies. Neaizmirsīsim ka šis nav tīņu forums, bet paredzēts visām vecuma grupām. Daudzi jau sen ir izauguši no tāda vecuma.
Ta jau labāk izveido kautkur atsevišķu savu forumu kur visi varēs prasīt palīdzību mājasdarbos. Nepiedrazosim forumu ar debīlām idejām. Savādāk drīz te būs skolnieku pieplūdums, jo redz, te pilda priekšā mājasdarbus. Absurds.
Domāju ka tālāk nav vērts diskutēt, jo nekas tāds forumā nekad nebūs!!!

Jo tālāk jo trakāk....
deleted-ray
Lai pārmaiņas pēc beidz slinkot un paši visu dara. Ja galīgi nesaprot tad jau var pajautāt kādam, bet ne jau uzvelt tāpēc, ka slinkums mad.gif Negribi pildīt mājasdarbus - ej strādāt.
edg
Vispaar jau visiem zinaamaa subjekta topiks ir saistiits ar anime, un tos materiaalus, ko citi piedaavaa, jebkursh, kam interesee, var izlasiit. Nav jau tik traki, ka kaads prasiitu, lai izpilda vinja maajas darbus algebraa. Taa kaa Taka paarspiilee.
Taka
Es jūtos atbildīgs par mazajiem otaku (droši vien bioloģiskais pulkstenis tongue.gif) un viņu sekmēm, es ar labu bet jūs mani tā un šitā...
Kaede
Muļķīgi veidot tādu foruma sadaļu, nah vajag? huh.gif
ETM
QUOTE(Angelic @ Jan 26 2006, 14:59)
Muļķīgi veidot tādu foruma sadaļu, nah vajag?  :huh:
*

Atbildeeshu uz sho argumenteeto veestiijumu:
a) Vajag, lai cilveeki skolas laikaa vareet uslinkot un parazitet uz citu reekjina, nepildot savus maajasdarbus patstaaviigi, galu galaa paliekot bez pamatzinaashanaam.
B) Vajag, lai kaad vareetu luugt paliidziibu izskaidrot vinjam/vinjai nesaprotamu teemas dalju, konkreetu punktu, jautaajumu, lai vareetu darbu izpildiit patstaaviigi, galu galaa guustot zinaashanas konkreetaa jomaa.

a1) Lai "a" punkta pildiishana gadiijumaa forumu paarpildiitu paraziiti.
Blackout
Tikai tāpēc, ka es nevarēju atrast, un man ir grūti atrast, par daudz jāmeklē, DAUDZ jātulko... es uzprasu - tāpēc jāveido "Mājasdarbi"? Man liekas ka šāda rakstura sadaļa jau eksistē - Requests.. >.> Un tā kā tur ir rakstīts, meklē, ka vai mirst nost, un nevar atrast. Posto tikai tad, ja tev ir šī situācija.

konkrēti: -.-

QUOTE(omg)
Ja nu kādam savajagās tā ka mirst vai nost..
Taka
Mīļais bērns, sadaļa "Requests" attiecas uz animi/mangu/mūziku, īsi
sakot - ar animi saistītām lietām.
Bet esmu gatavs palīdzēt - uzņemos matemātiku līdz 8. klasei+ģeogrāfiju smile.gif
Roze - dajoš skola.otaku.lv!!!! biggrin.gif
edg's varētu vēsturi un filozofiju pasniegt teiksim...
Blackout
Ak dievs.. Nu tad es piekriitu ;>> Man paliidziiba matemaatikaa nodereetu XDD Varbuut izveidosi mani par dizhu matemaatikji wink.gifP Jebkuraa gadiijumaa nobalsoju Jaa XD Bet ... maaciit matemaatiku vai k.c. otaku.lv?? tas ir smiekliigi >.> veidojiet otaku.skola.lv -.-'
Janus
Es majasdarbus nesu pildijis gadus 3 un man ir vienalga, bet tie kas velas lai viniem palidz ludzu. Tikai kurs seit otaku butu ar mieru jusu vieta pildit majas darbus. laugh.gif tongue.gif
jurc
Taka uz priekšu - veido savu forumu kur tu palīdzēsi visiem skolniekiem mājasdarbos. Lai nebūtu pārāk daudz darba, dod linku tikai izredzētajiem. ^^

Tas jau nu vairs galīgi nav par anime tēmu.

Tātad - visiem kam vajag palīdzību mājasdarbos, sūtat Taka`m PM, viņam ir daudz brīva laika un labprāt palīdzēs jums =)))
Taka
Konfektītes man būs? smile.gif Par velti es nestrādāšu!
Church
QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 15:42)
Konfektītes man būs? smile.gif Par velti es nestrādāšu!
*

konfektiites ar kaada viskija, 0.5 per katru, pildiijumu? ;>
Sushi
Peec manaam domaam, vareetu shaadu sadalju veidot, ja ir kkas, kas TIESHAAM ir ljooti vajadziigs. Veel labaak- par Japaanu vai tml. Pashai bija jaaraksta referaats Gjeograafijaa, protams, izveelejos Japaanu un dazhi noteikti veel atceraas, ka uztaisiiju kkad topicu, lai liek adreses, kur normaali pastaastiits par Japaanu.
Ja buutu kkaaada taada sadalja, tur vareetu likt dazhaadu vecumu cilveeku maajasdarbus... hmm, nu ne maajasdarbus, bet ceru, ka saprataat, jo nevaru
noformuleet. BET ja raksta piem, ka nevar izreekjinaat kkadu piemeeru vai tml, tad warn!
Nu, ceru, ka saprataat...
Taka
laugh.gif vārtos pa grīdu krampjos laugh.gif
kas arī bija jāpierāda
Ar šo arī ļaujiet man atklanīties (beigt diskusiju)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.