lastguru
Jan 25 2006, 20:16
ir doma februarii raadiit "Apple Seed" K.Sunii. vai kaads buutu gatavs arii aiziet?
Ja bus piemerota laika, vieta tad varetu aiziet jau paskatities kas tas par brinumu.
Vismaz skaidrs ka man nemacis par dabu ir.
spams tika dzēsts, visi pasaka paldies Lijai par linku.
Un velreiz no manis.
Man personīgi viņš nepatīk. Uz to es visnotal neiešu, a kādu Ghibli filmu nevar parādīt?
Buutu ar mieru, ja nebuus aarpraata aukstums. Pat njemot veeraa, ka mecha man so-so, buutu ar mieru noskatiities uz lielaa ekraana.
Blackout
Jan 25 2006, 20:45
atbildu konkreeti uz jautaajumu:
Jaa, es ietu, jo man appleseed patiik -.-' Lai arii tas man ir uz diska
Dzonis
Jan 25 2006, 20:47
mjaa..noveerteejums stipri pazems (skatiits anidb). lai gan sci-fi ir laba lieta, bet ne visi ir skataami
laikam jau ar pieskaitiishos pie tiem, kam shitais neinnteresee
Appleseed 2004 ir tieshi tas par ko es te veel vakar striideejos. 3D CG shajaa projektaa ir IMHO galiigi garaam. Es neieshu (ja vien nebuus vecais Appleseed)
Hikaru
Jan 26 2006, 10:39
Uuu... paskatīties Appleseed 2004 uz lielā ekrāna... jā, varbūt ka aizietu. Šī kāreiz ir vizuāli piemērota uz lielā ekrāna. Patīk kā filmā ir cilvēki uzzīmēti - tie mati kā dažās spēlēs uzzīmēti.
deleted-ray
Jan 26 2006, 11:02
Es laikam neietu, jo jau redzēts gabals. Ja būtu bezmaksas tad gan aizietu
Man mecha galiigi nepatiik, un shajaa topikaa lasaamie komentaari nav taadi, ka iet vai krist, bet liidz kino jaatiek... Bet es aizieshu, ja buus darba dienaa. Ar briivdienaam ir vaajas izredzes.
Es esu tads divainits kas Apple Seed nav redzejis esu redzejis tikai AMW un man patika.
Tadel es gribetu iet paluret, piedevam uz liela ekrana.
ja raadiis es aizieshu!
domaaju, karii citi ies
kaut vai principa peec
Ja tikšu, taču februāris solās būt ļoti smags (kā Madars mani pierunāja piedalīties kodēšanas olimpiādē?).
X_Kamui
Jan 26 2006, 22:11
Protams ka aiziešu ,))) jo neesmu redzejis.............
Gatavs ta esu, bet kad tieshi buus, jo iespeejams ka iznaaks kaa vienmeer saplaano, sasola un tad nekaa.
QUOTE(ETM @ Jan 25 2006, 20:51)
Appleseed 2004 ir tieshi tas par ko es te veel vakar striideejos. 3D CG shajaa projektaa ir IMHO galiigi garaam. Es neieshu (ja vien nebuus vecais Appleseed)
piekriitu
Taada pati situaacija, uz jauno es neieshu, vecais bija dauz labaaks!
kaarleens
Jan 27 2006, 14:18
Es veco neesmu redzeejis. Jaunais nepatika - deelj kretiiniskaa charu dizaina, taapeec uz kino neieshu laika jau arii galiigi nav.
archaxyz
Feb 8 2006, 20:58
Nu kā tad tur ir ar to Appleseed??? Kad tad viņš būs ja vispār būs???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.