Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tea Party!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Tsukino
Taak, shodien bija taada doma ka vajag mazu tea party lai uz visu weekend buutu labs garstaavoklis, un doma teeju dzert ir Jukatan teejas naminjaa stabu un teerbatas stuurii 14:00. peec info teeja maksaa 90 sant, tas buutu minimums kas buustu jaanjem liidzi. smile.gif konkreetu beigu nava, kad izkliidiis tauta tad buus arii beidzies. zinu, ka ir last-minute-party, bet tie kas nebija on, un gribeeja tikt var mani nolamaat ar pm.. rolleyes.gif vai lasiishu nezinu...
Luudzu esiet atsauciigi!

yes, kaa jau teikts - jau riit, 14 janv., 6-dien![B]
Aven
Rīt ir 14 datums...
+Chibi+
*cough* Vai tad sestdienas divos nav standarata jauks sanaaxmeem Jukatnaa? You don't have to make a special topic for it... dry.gif
Tsukino
lol, special party. neatceros, bija tieshi 6-dien, bet taisa mazu tussinju. bet, ir jau taa ka ja pasaka skaljaak, tad dzird vairaak un buutu jauki ja kaads atnaaktu... unsure.gif
Shinya
Jums ir standarta sanaaksmes? blink.gif *cough* oki, lai nu buutu, (kaa vienmeer neesmu par neko informeeta), bet nu meeginaashu riit tikt lai redzeetu, kas jums tur notiek "I wonder...tongue.gif".
Tomoko
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 13 2006, 21:01)
*cough* Vai tad sestdienas divos nav standarata jauks sanaaxmeem Jukatnaa?
*

Yes, yes! That same! Anyway.. I'll be there no matter what! (Un bankrotu es nenjemshu veeraa dry.gif )

---------

Laikam tomeer netikshu... dry.gif
Yume
Hm, nu cilveeku buus pietiekami daudz, tachu buus taa robleema ka vinji nenaaks tuseet, vinji naaks parunaat pa paaris svariigaam vai mazaak svariigaam lietaam.
Bet nu peecaak jau varees kautko sashtukot.

BTW, Stase, tu buusi uz Jukatanu?
X_Kamui
^^Ja ieešu tad uz Kaigana sanaaksmi, tuset un tt man kka negribaas,
(тк мне конкретно лень что-то делать xD....) ja vispaar iešu wink.gif
Winry
Patiesi labi...domaaju, ka tur būs kluss viisss, tā klusi kā jau tējnīcās, bet tur čalo runā, kaut ko rēc laugh.gif .......vispār kruta, iešu regulāri ja sanāks laiks....( laugh.gif laugh.gif Patiesi laba izdevusies diena smile.gif

(Ja spamīgi tad sorry!) biggrin.gif
aigarius
Es te savas fotogrāfijas uzliku.
deleted-ray
Bija labi. Šī bija viena no tām retajām reizēm, kad negribējās tik fiksi iet uz mājām biggrin.gif
Aven
yaay, arii mana bildiite ir! tongue.gif
jukatan rullee!! woohoo! bij vispaar forshi..nee..ljoti forshi!
ETM
Vispaar bija ljoti trokshnjauni un haotiski un IMHO vairaak otaku barus nevajag meegjinaat taadaas vietaas novietot.
edg
QUOTE(ETM @ Jan 15 2006, 23:02)
Vispaar bija ljoti trokshnjauni un haotiski un IMHO vairaak otaku barus nevajag meegjinaat taadaas vietaas novietot.
*

Manupraat, vislielaakie trokshnjotaaji bija tie cilveeki, kas visai regulaari apmeklee to pasaakumu. Man visvairaak nepatiik tas, ka visaadi mazi pokemoni sveshaas maajaas uzvedas kaa cuukas.
X_Kamui
looool tajaas bildees es pazinu tikai piecus cilveekus... xD
Vajag man atsaakt iet uz tusiem un tiem jukatan partyem wink.gif
a to jau sen jus visus neesmu redzeejis + daudz jaunu seju xDDDDDDDD
Yume
atsāk iet uz ukatana pārtijiem?
Dārga tauta, ja jūs nepmanījāt tad ta auditorija, kas tur bija jau ne pirmo reizi uzvedās 3x klusāk nekā jūs. Un ticiet vai nē , bet atvainoties par jūsu skaļumu nācās mums. Un tas nebija īpaši patīkami.
Īpašniece nebija sarā prt to, kas tur darījās, kā darījās, un cik ilgi. Pieņemu ka vairāk atbildību par jum s nevuiens neuzņemsies, un nākamreiz, ja jūs tomēr nolemsiet tālāk traucēt Jukatana mierīgo eksistenci, lūdzu uzņematies atbildību par sevi paši.

Mēģiniet saprast ka tas ir tējas namiņs, nevis kafeinīca. Tur publika iet ar citiem mērķiem.
edg
Ja es pareizi atceros, ETM nespeeja iisti labi sadzirdeet to, ko es vinjam teicu, taapeec, ka troksnis naaca no naminja taas puses, kur seedeeja Yume, Lija un Chibi. Var jau buut arii, ka man atminja iet galiigaas ziepees.
Bet, protams, arii es uzvedos paaraak skalji, un tas, ka citi taapat, nav attaisnojums.
Taka
Vienmēr esmu devis priekšroku mazām omulīgām kompānijām, nevis pārskaļiem tusiņiem piesmēķētos krogos.
Žēl ka tā, gribēju jau aiziet, bet izbļaustīšanās nav manā gaumē.
Yume
QUOTE(edg @ Jan 18 2006, 13:29)
Ja es pareizi atceros, ETM nespeeja iisti labi sadzirdeet to, ko es vinjam teicu, taapeec, ka troksnis naaca no naminja taas puses, kur seedeeja Yume, Lija un Chibi. Var jau buut arii, ka man atminja iet galiigaas ziepees.
Bet, protams, arii es uzvedos paaraak skalji, un tas, ka citi taapat, nav attaisnojums.
*

emm, es protams varu manldīties, bet tu gribi teikt ka 3 cilvēki bija spēīgi pārbļaut 10? Tad nu gan mēs esam operdziedātājas.

Un,starp citu mēs tur bijām pusotru stundu kopsummā, so.. lūdzu nepārmet tagad bultas.
ETM
da visi tur bbljaava (mani ieskaitot, kaut kaa nodot savu sakaamo blakus seedoshajam vajadzeeja caur to varzu), VIZI. Nevajag tagad teelot sveetos, jo tieshaam bija briidis, kad no preteejaa "balkona" naakoshaas skanjas trauceeja man dzirdeet edg. iiss briidis, tapeec arii to atziimeeju. pieljauju ka videeji bljaustiijaas pokemoni (kuri bija ieradushies pirmie un seedeeja BEZ teejas) daudz vairak, kas lieku reizi pieraada ka nav labi taadaas vietaas baru ar nekontroleejamu tautu vaakt.

P.S. es zinu ka fleims, bet es labi atceros kaa konkreeti triis indiviidi Runcii paarspljaava hokeja matcha atmosfeeru.
deleted-ray
Nē, mani nepin tu te, es nebļāvu gan, un Hikaru arī ne tongue.gif
ETM
QUOTE(Ray @ Jan 18 2006, 17:05)
Nē, mani nepin tu te, es nebļāvu gan, un Hikaru arī ne tongue.gif
*

tas tikai paskaidro kapeec es neatceros vai kaads no jums VISPAAR kaut ko teica...
sipps
nu nu izstrideties par to cik kur skali uzvedas mauprat butu pilnigi lieki un nevajadzigi.

tacu visiem butu jatceras ka kaukas ir janoperk nevis vienkarsi jatnak un jaizliekas ka esi atnacis pie kada uz tusinu dzivokli. simniecei butu ilnigi vienalga cik skali jaus tur uzvedaties kaut vai uzgalvas stavat, bet galvenais ir tas cik daudz naudas jus tur atstajat. tas galu gala tomer ir bizness nevis labdarba( telpu nodosana vesalam baram cilveku nesanemot par to materialu atbalstu)

QUOTE(edg @ Jan 18 2006, 17:45)
Es nedomaaju, ka shoreiz saimniecei tas bija biznesa jautaajums. Tas ir attieksmes jautaajums. Ja dazhi pokemoni kaapelee paar margaam un saak meetaaties ar spilveniem TEEJAS NAMINJAA, tad tas vairs nav normaali.
*

nu par to vel vel var pastrideties,bet ari es butu nepmierinats ja pie namis savilktos vesals bars cilveku neko nepirktu un vel aizpiedetu citus potencialos klientus. tu tacu neapmekle restoranu tikai lai pasedetu? tas vienkarsi nav pienemts.

visam tam apaksa tomer ir un paliek bizness un daudz cilveki kuri pavada laiku un neko nepek biznesu diesko labi neietekme
edg
Es nedomaaju, ka shoreiz saimniecei tas bija biznesa jautaajums. Tas ir attieksmes jautaajums. Ja dazhi pokemoni kaapelee paar margaam un saak meetaaties ar spilveniem TEEJAS NAMINJAA, tad tas vairs nav normaali.
Aven
...saak meetaaties ar spilveniem TEEJAS NAMINJAA...

..apaazhot kruuziites un chainjikus-tas tieshaam bik nav normaali.
iipashi klusi tieshaam nebija-runaajot ar edg un ETM biezhi vaidzeeja luugt lai atkaarto jo skaljuma deelj nevareeja sadzirdeet...
Church
pat atreekjinot saimnieces attieksmi / prasiibas .. skatoties uz pashu apmekleetaaju veelmeem .. vismaz ieprieksheejaa reize bija ne saviesiigs atpuutas pasaakums, bet vairaak Kaigan sapulce .. vismaz meegjinaaja buut ;>. sapulcee, kuraa meegjina izlemt par kaadiem jautaajumiem / noskaidrot citu viedokljus .. bez decibelu ierobezhoshanas nekas jeedziigs nekad nesanaaks.
Yume
tagad te jau aizgaja filosofiska diskusija, par uzņēmēju morālēm. Domāju ka tas ir absolūti lieki.
Pašlaik man šķiet ka ir skaidra situācija, ka "tusus" Jukatana vairāk taisīt nevajag.
Un kas pie tā vainīgs faktiski ir vienalga, jo praktiski vainīgi ir visi.
Aven
Yumei taisniiba, bet tomeer mees visi vareejaam uzvesties vismaz mazliet cilveeciigaak!
Es venalga sestdien uz turieni atnaakshu jo teeja tur rullee!!
edg
Man gan kauns tur raadiities. Nopietni.
Aven
biggrin.gif a es paargjeerbshos un mani nepaziis! ph34r.gif
Yume
topika turpināšanai nav kultūrvajadzības. tāpēc ts tiek slēgts.

Pēdējais teikums, ceļam.

Ja jūs ejat uz Jukatanu, jūs varat darīt jebko, taču dariet to tā, lai pēctam uz pārejiem neskatās šķībi. Pretēja gadījumā domāju būs pāris ļoti neapmierinātu cilvēku, kas lielām acīm uz jums vairs neskatīsies, bet jau sāks ķerties pie radikaliem līdzekļiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.