Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime party Lietuvā!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
edg
Paarcelts uz Sestdienu! Liidz ar to visa cilveeku skaitiishana tiek atsaakta no jauna tongue.gif

Datums: 18. februāris - 19.februaara riits (Sestdiena -> Sveetdienas riits)
Laiks: 15:00-22:00 anime skatiishanaas ar pauzeem, peec tam afterparty liidz riitam Ja ierodas aatraak, jaagaida uzgaidaamajaa telpaa. Ja ierodas veelaak, nokavee pirmo filmu. Principaa var ierasties kad grib.
Vieta: Kauņa Noraades, kaa nokljuut gala adresee: Click to view attachment

Lietuvieši organizē lielu tusu latviešu un lietuviešu kopā sanākšanai un tusēšanai. Viņi īrē zāli ar skaņas sistēmu un projektoru, kur notiks anime skatīšanās.
Peec tam notiks dzeršana. Tas viss notiks nakts garumā.

"so, the movie hall is on us, after party hall is on us, you only have to pay for your drinks smile.gif))"

Ja var ticeet 118, tad autobusa biljete maksaa 7.50. Katrs pats meklee, kaa tikt uz turieni. Brauciet ar sabiedrisko, stopiem, savu mashiinu vai lidmashiinu - kaa veelaties. Tie, kas brauc ar mashiinu, driikst publiski piedaavaat briivaas vietas.

Gribu zinaat, cik cilveeki ieradiisies, cik nezin un iemeslus.

Pieteikushies brauceeji:
edg
ETM
Sepiroth
Saki Hanajima
alt
Octo
Iori
Yume
lastguru
+Chibi+
Lija

"Varbuut", "laikam" u.tml.:
grazomeks
aivvv
Adar
Zakjpeedinja

Un, jaa, arii, ja neesi pieteicies, driiksti droshi ierasties! Vienkaarshi lietuvieshiem pashiem interesee, cik cilveekus gaidiit.
Yume
runajot par autobusu īri. Nesanaks ats gluži lētak, šaubos ka 50 cilvēkus mēs savaksim.
Bet ja ņem grupas biļetes tiksim ekolines, ir atlaides, plus studentiem atlaides, plus atlaide, kas ir-ja biļeti pērk neta. Saskaitot tās visas kopā sanāk arī kāds piecīts.
edg
50 cilveekus mees nemaz nedriiktam savaakt biggrin.gif
Limits ir 40. Bet es neticu, ka arii 40 mees buusim.
Bet autobusi meedz buut arii mazi.
Shaisuke
Nepilngadiigajiem tak i vajadziiga pilnvara lai celjotu arpus valsts bez vecakiem vaine?

~BN~
sipps
protams ka ir vajadziga vecaku pilnvara, citadi jums iznaks tapt ka za4pēdinai kur vienkarsi nelaida pari robezai. un ja tikek organizeta autobusa ir kadam bus jauznemas atbildiba par visu notiekoso paskumu. un tad jau nekada dzersana nesanaks tie kuri loti velas braukt, bet kuriem nav 18.gadi nenozime ka nevares braukt vares tikai pasiem bus jaizdoma ka noklut lidz notikuma vietai
aigarius
Ja šis threads ir domāts arī "meee tooo" skandināšanai, tad es labprāt piesakos uz šo pasākumu braukt.

Nepilngadīgajiem pilnvaru vajag.

50 vietīgs autobuss maksā ~100 Ls par 24h + 0.17 Ls/km (degvielai), kas sanāk kopā ap 200 Ls. Biļete vienam cilvekam turp un atpakaļ - 15 Ls. Tātad jāsametās 14 cilvēkiem, lai būtu izdevīgi. Turklāt vēl var paprasīt citur par autobusu nomu, piemēram, Nordeka iznomā ne tikai lielos busus, bet arī mikriņus uz 10-20 cilvēkiem.
edg
Jaa, starp citu, shajaa topikaa driikst un ir veelams spamot ar "es braukshu" postiem. Atshkjiriibaa no parastiem pirts pasaakumiem man ir svariigi cik cilveeki brauks, lai zinaatu, ko dariit ar to autobusu.
Bet, ja vajag atbildiigo par nepilngadiigajiem brauceejiem, un es taads neuznjemos buut, tad vareetu buut taa, ka autobusaa brauc tikai pilngadiigie. Bet taadi mees diez vai savaaksimies 15.
Edit: Njaa, tie nordekas mikrinji ir pat no 7 cilveekiem. Tuvaakajaa laikaa piezvaniishu un noskaidroshu par cenaam.
ETM
Var jau arii nemekleet atbildiigo. Nav lielas starpiibas vai notariaalo atljauju raksta uz kaadu pilngadiigo, vai arii uztaisa dokumentu, kursh ljauj braukaat paari robezhai cilveecinjam bez pavadoshaam personaam.

Autobuss protams ir cool, bet ar mashiinaam braukt jautraak, eertaak, ja brauc divi cilveeki ar autinju, tad sanaak tikpat daargi kaa ar sabiedrisko, bet nu tie kas braukaa ar mr-2 vai rx-7 jau taapat ar to reekjinaas, savukaart parasti transportliidzeklii 4 purni saseesties var, taatad buus uz pusi leetaak kaa ar sabtransu. (viss augstaakmineetais nav attiecinaams uz amerikaanju benziina kapseetaa, dzipiem, kaa raii divietiigiem sportcaariem).

Ar dzershanu gan tad ir jaauzmanaas, bet nu tas jau gluzhi arii nav tas svariigaakais.

P.S. Par komfortu saliidzinot vieglo ar busu: es gandriiz katru nedeelju braukaaju uz ventspili, ticiet man, es zinu atskjiriibu. 3 stundas mikrinjaa nav tas kolosaalaakais kas dziivee var atgadiities.
Lija
Par nepilngadiigajaam personam ir taa
ir divas iespeejas
1) taisiit pilnvaru uz konkreetu personu, kas pavada nepilngadiigo
maksaa aptuveni 7.20Ls
2) atljauja no vecaakiem bernam vienam pasam skeersot Latvijas Republikas robezu līdz 18 gadu vecumam 6.20
tālaak pieskaitaam vel cela naudu
+jaapaskataas vai pases ir veel deriigas (vai vispaar taadas ir)
velviens jautaajums vai vecaaki laidiis savas miiljas atvases prom uz taalo Lietuvas dienvidu zemi ar 'apsaubaamiem tipiem'...

3 stundas mikrinjaa nav tas kolosaalaakais kas dziivee var atgadiities.

var gadiities arii 4-ras... happy.gif
+Chibi+
AS far as i'm concerned, lielākā daļa vecāku ienīst čakarēties ar tām pilnvarām irms katra brauciena, un vismaz 70% tautas nu notiekti ir tā permanentā pilnvara. So no stress, kids.

Un mjā, es gan laikam arī braukšu.
edg
Nu ok. Nezvaniishu. Tie, kas grib, lai kuljas, kaa var.
Lija
khem.. par to cakareesanos ar pilnvaraaam ir tas gan, jo vinjiem ir jaatprasaas no darba lai paspeetu atskiert pasu darba laikaa...

aa un laikam es arii braucu..^^ (ja var..) ja mani nems liidzi...
edg
Braukt var visi, bet, kam liidzi piemesties, jaameklee pashai.
lastguru
iespeejams (*varbuut*) ka braukshu ja sanaaks lai izspiegot idejas un dibinaat sakarus.
alt
alt

varbuut
Hana, iori, octo
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Jan 12 2006, 22:04)
khem.. par to cakareesanos ar pilnvaraaam ir tas gan, jo vinjiem ir jaatprasaas no darba lai paspeetu atskiert pasu darba laikaa...

*

stopējam? laugh.gif
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 13 2006, 16:41)
...
stopējam?  laugh.gif
*

chibi, tik stopee obligaati ar kaadu kopaa .. savaadaak neviens nemaniis/neapstaasies. visi brauks garaam ;> </spams>
Lija
QUOTE(Lija @ Jan 12 2006, 22:04)

*

stopējam? laugh.gif
*

hehehe... man nebuutu nekadu pretenziju jaa bet tad vajadzeetu no riita..^^ ar muusu stopeetaaju praksi un veiksmi tacju man no riita ir darbinjs liidz cetriem... so nez vai paspeesim... hmm... ir kadas idejas?
ETM
Stase tak bija uz vietu mashiinaa pieteikusies (taapat kaa edg un sipps). Vai tik ljoti bail, ka labaak stopeet uz kaunju? Es jau kaadam vareetu pateikt ka ir veel viena viete, bet es ar to personu nerunaaju.
+Chibi+
QUOTE(Church @ Jan 13 2006, 17:03)
...
stopējam?  laugh.gif
*

chibi, tik stopee obligaati ar kaadu kopaa .. savaadaak neviens nemaniis/neapstaasies. visi brauks garaam ;> </spams>
*

AHA, kā tad es trīs mēnešus regulāri katru nedēļu braukāju ar stopiem uz Alūksni, ja mani neviens neredzēja? Jā, šis ir spams, so shoot me! Man taču jāaizstāv savs gods!

Un tā, ja Lija un Yume abas arī bruac, tad mēs pakojam mani bagāžniekā, lai viņas būtu kur likt!
aivvv
es domaaju par stopeessanu bet veel nesmu pilniibaa dross
Saki Hanajima
braucu smile.gif

Rīga - Šauļi - Kauņa autobuss 7.50 izbrauc no Rīgas 7:45, Kauņā ap 13:30
tas tā smile.gif

un ak jā, mīļie organizatori un atbildīgie. mēs visi braucam dažādi, Kauņā esam dažādos laikos un dažādās vietās. un ko tālāk? Es to pilsētu nepazīstu... un tusu noteikti neatradīšu, pat ja jūs visi būsiet vēl skaļāki nekā parasti wink.gif

jāizdomā kāda konkrēta tiksānās vieta TUR. (un arī gana konkrēts laiks)
paldies par uzmanību! wink.gif

/Edit by edg: nevajag vairaakus postus peec kaartas taisiit. Var lietot pogu "Edit" un labot jau esosho /
edg
Atbildiigo nav.
Kad buus zinaama preciiza norises vieta, es doshu zinju. Bet taa kaa lielaakaa dalja iipashi neorienteejas Kaunjaa, tad tiks sarunaati lietuvieshi, kas sagaidiis autoostaa vai citaas norunaataas vietaas un laikos.
Laiks gan ir visai nenoteikts un katrs var vairaak vai mazaak ierasties savaa laikaa. Peecpusdiena.
alt
labojums Saki hanajima brauks ar mani smile.gif
un brauksim mashiinaa taa kaa cik saprotu Octo mashiinaa braucu es, Iori, Hana, lastguru...
tip varbuut vienam atradiisies vieta tongue.gif
Seila
Labi padomājot, laikam jau arī, ka braukšu, kādā veidā? Nu tas jau paliek manis pašas ziņā nāks tuvāk tad aī izdomāšu, kaut gan laikam jau, viss drīzāk(70%), ka ar stopiem. (tas ir interesantāk un riskantāk), un 20%, ka ar autobusu. Tātad paliek kādi 10%, ka pārdomāju un nebraucu.
aigarius
QUOTE(alt @ Jan 18 2006, 20:01)
labojums Saki hanajima brauks ar mani smile.gif
un brauksim mashiinaa taa kaa cik saprotu Octo mashiinaa braucu es, Iori, Hana, lastguru...
tip varbuut vienam atradiisies vieta tongue.gif
*

Es ir plāns un fleksibls - es labprāt iespiestos jūsu kompānijā smile.gif
ETM
ja mashiinaa driikst seedeet pieci cilveeki, tad iesaku padomaat par to vai robezhsardze atbalstiis to ka tur seezh vairaak. Latvijaa ir sodi, ja brauc par daudz.
Lija
Daarga tauta, taa, kas brauc uz Lietuvu...
uzzinaaju ka buutu veelams tur ierasties cosplayaa...
so ko daraam?? taisaam cosplay grupu?? vai vispaar kaads kaut ko sajaa jomaa domaa?? ph34r.gif
alt
QUOTE(ETM @ Jan 18 2006, 23:09)
ja mashiinaa driikst seedeet pieci cilveeki, tad iesaku padomaat par to vai robezhsardze atbalstiis to ka tur seezh vairaak. Latvijaa ir sodi, ja brauc par daudz.
*

waaa... njaa soorr vietu naf bagazjnieku tak uz robezjas gan jau ka veers valjaa.. taaa mashiiniite jau nav gjimenes auto ar n'tajaam vietaam tongue.gif

es zinu vienu kas visticamaak uztaisiisies par Kyo no KOF..
es par sevi nezinu random tongue.gif
aigarius
Es diemžēl netieku - man nākošajā dienā 13.00 stingri jābūt Jēkabpilī un ar autobusiem tur laikā nekādīgi tikt nevar. sad.gif
Lija
Taatad jautaajums muusu daargajai tautai, kas brauc uz Lietuvu!!!
Vai Lietuvas otaku tauta maz zina ka mees TOCHNA braucam sestdien... (vinji muus gaidiis??) kas iisti uztur sakarus ar to galu?? un kaa un kur mees satiekamies kad nonaakam galaa?? (cik saprotu ka visi nebraucam vienaa kopiigaa chupaa...)
edg
Viss tochna notiek. Sakarus uzturu es.

Ir update informaacijai pirmajaa postaa! Nekas mainiijies nav, ir tikai siikaaka informaacija par to, cikos tas notiek un kur.
Ja esmu, ko aizmirsis pateikt, sakiet!
edg
Veel paaris kartes: Click to view attachment
+Chibi+
Nu, tas buus mindless spam tagad, mwah hah hah, bet es gribeeju pazinjot, ka oh god, it`s a miracle, bet es tomeer 100% tieku. happy.gif. Ok, ne 100%, bet 96%.
ETM
Nu tad gribeeju visu to aprakstiit no sava skatu punkta.

Saaksim no saakums, tobish no taa, ka mees domaajam kas kaa brauks. Peec neilgas apspriedes, kuras siikumos es neiedziljinaashos, tika nonaakts pie sleedziena, ka vajag 4 stundas, lai nokljuutu galaa. Taa kaa galaa muus 12:00 soliija gaidiit kaiminju tautas paarstaavis (lai mees tiktu uz mangu veikalu), jaaizbrauc bija 0800, par ko arii vienojaamies. Veelaak edg pasvieda briinumainu domu, ka vajag visiem pateikt, ka satikshanaas ir 0730, lai neviens nenokaveetu, kaa arii tika izdariits. Pavisam veelu peedeejaa vakaraa pirms izbraukshanas mani saaka tirdiit ar luugumu pabraukt pretii, kas galu galaa tika novests pie kompromisa: es nekur nebraucu, satiekas manaa seetaa.

Pirmaas dienas riits, 0630, man zvana modinaataajs. Pasktos uz mobilo, nokonstateeju ka esmu guleejis veselas 4 stundas un ar puuleem izveljos no gultas. Taalaak seko celjojums uz vannasistabu ar meerkji izniicinaat miegu galvas mazgaashanas procesaa. Svariigaa, es pat teiktu vitaalaa, procesa viduu man zvana telefons. uzmetu aci, ka zvans ir no Chibi un atbildu, jau diezgan mozhaa balsii (lai rastos iespaids, ka esmu pilniigi pamodies un nekas nenotiek peedeejaa briidii, jeb kaa parasti). Sarunai beidzoties, tiek nonaakts pie sleedziena, ka Chibi jau ir celjaa un buus peec 15 minuuteem un ka man jaamazgaa galva aatraak. Veelreiz uzmetot aci telefonam, peekshnji ieveeroju ka ir tikai 0705, taatad Chibi ieradiisies aatraak nekaa vajag. Zvanu, lai izteiktu savu saapi par to ka buutiibaa izbraukt plaanots bija 0800, bet adresaats necelj klausuli. Neko dariit, steidziigi pabeidzu mazgaat matus, sapakoju somu un dodos celjaa.. lejaa pa trepeem. Savedu kaartiibaa mashiinu, Chibi jau ir klaat, mashiina, man par briinumu, tiek iedarbinaaata no startera, viss izskataas spozhi... zinjemot to luuzhnju kaudzi kas ir pielikta manai daargajai transporta ieriicei tieshi aizmuguree un kuru kaads sauc par savu mashiinu. Peedeejie sagatavoshanaas darbi ir malkas uzneshana (lai dziivoklja saimniece nenosalst), kuras laikaa piekliist arii edg, kursh ir sapratis atskjiriibu starp Briiviibas un Barona ielu.
Saakas mashiinas izvilkshanas process. vieta man atstaata ir dikti maz, tapeec naakas vairaakkaarteeji manevreet uz priekshu un aptakalj. peec kaadiem 50-100 shaada veida manevriem un daudziem ljoti miiljiem vaardiem otraas mashiinas saimniekam, kursh visticamaak kaut kur saldi gulj, tomeer izkaarpos aaraa no slazda un aaraa no seetas. Tiek nolemts aizbraukt pie Chibi savaakt karti (baigaa jeega bija naakt aatraak par visiem, piedod), kad braucam atpakalj, tad jau pie Laachpleesha ielas gaida Yume, kura kaveejaas. Varam doties taalaak.

Buutiibaa brauciens saakas sheit. Stipri noveeloti. Pulkstenis jau sen raada paari astonjiem. Veel iebraucam Statoilaa, lai paarbaudiitu spiedienu riepaas, izstriidoties nonaakam pie secinaajuma ka paartiku tuveejaa veikalaa nepirksim, tad dodamies taalaak. Nekas dizshs nenotiek. Yume, kura vieniigaa zina kur jaasavaac Lija (kur buutu jaapstaajas) biki noveeloti pasaka ka taa vieta ir tas pagrieziens kuram nuopat brauksim garaam, bet nekas traks. Lija jau ir klaat, esam pilnaa sastaavaa, celjsh turpinaas. Braucot taalaak ieraugu milziigu ziimi kas ilustree to ka uz Kaunjas shosejas tiek veikti remonta darbi, un kura ilustree apvedcelju. Es nolemju braukt mekleet apvedcelju (preciizi kaa noraadiits), bet labu laiku braucot, netiek konstateeta nepiecieshamaa kreisaa pagriezienas eksistence, tapeec tiek nolemts atgriezties saakotneejaa staavoklii un turpinaat celju pa remonteejamo shoseju. Braucot taalaak, redam _aizklaatu_ apvedcelja ziimi. Paldies celja apsaimniekotaajiem, ka aizsedz tikai dazhas no taam ziimeem, kuras sniedz maldinoshu informaaciju. Shii pabraukaashanaas prom no marshruta atkal maksaa mums laiku un peec apreekjiniem mees kaveesim pusstundu.

Celjsh tik tieshaam tiek remonteets un mums tiek sagaadaatas izklaides trampliinu, neliidzenumu un siiku apvedcelju loku izskataa. Jautri. Edg kaut ko niid par vinja cieto disku izskaidiishanu somaa, kuru vinjsh ielika bagaazhniekaa. Vinjam arii, aciimredzot, patiik trampliini. Esmu apradis ar yaoi trijotnes konstantu reekshanu. Otru mashiinu sazvaniit neizdodas, bet mees arii ne paaraak censhamies. Kaut kad mees pietureejaam pie rimiisha, lai... nu jaa un devaamies taalaak.

Robezha paraadiijaas daudz aatraak nekaa es biju gaidiijis. Nav pierasts ka var izbraukt no valsts stundas laikaa, kad brauciens ar autobusu uz v-pili aiznjem triis stundas. Ierodamies robezhpaarejas punktaa, neviens nav sagatavojis pasi, edg taa ir somaa, kura ir bagaazhniekaa. kameer savaacam visus nepiecieshamos dokumentus, robezhsargas paspeej sapiikt (fakts ka kaads reeca, ignoreejot manu luugumu uzvesties klusu nepaliidzeeja), kaa rezultaataa mees labu laiku gaidaam muusu passportu atgriezhanos. Beidzot tiekam aaraa no no muusu banaanu republikas un iekshaa citaa valstii (miniet kuraa). Lietuvas celjsh ir daudz labaaks. Liidz briidim kad arii vinjiem saakas remonta darbi. Vinji gan anv mums sagaadaajushi tik briiniskjiigus rampliinus kaa Teevijas autocelju straadnieki, bet toties, ik pa laikam vinji ir paarrakushi celju skjeersaam un aizbeerusji ar skjembaam rakumu. bremzeet dabuu tik un taa, bet taas jautriibas, kaada ir uz trampliiniem, vairs nav. Toties muus sagaida cita atrakcija. pagaidu celjsh vienas joslas platumaa ar luksaforu. Luuk shaadi luksafori sarkano gaismu raada ljoooti ilgi, bet taadi tomeer izraadaas tikai divi. peec veel dazhiem paarraktiem celjia posmiem, tiekam aaraa no remonta zonas un atkal var braukt normaali.

sarunas ir briizham interesantas, briizham neinteresantas (man), bet kopsummaa ir jautri. Tuvojoties galameerkjim, arvien driizaak tiek atskaarts, ka kaveejam. Apreekjini liecina, ka taa vietaa, lai ierastos 1200, galaa buusin 1230.

Nonaakam Kaunjas tuvumaa. tad saakas varenaa navigaacija un celja uz pilseetas iekshieni mekleeshana. Tiek nolemts izmantot drosho variantu un nevis mesties uzreiz pilseetaa, bet gan izmantot apvedcelju, lai nonaaktu pie cita celja uz pilseetas centru, kursh ir lielaaks, taisnaaks, un dorishaaks taadaa zinjaa, ka gruutaak apmaldiities. Taa kaa karti pats neesmu redzeejis, naakas uzticeeties baram, kas pateiks kad jaagriezhas. Droshiibas peec pirms katra atzara uz pilseetas pusi paarprasu vai nevajag nogriezties. Atbilde ir negatiiva, bet kad pabraucam atzaram garam, tiek izvirziita hipoteeze par to ka tas celjs (kuram esam garam) vareetu buut labaaks, kas man ne paaraak patika. Tad ieraudziijaam ziimi ka naakamajaa atzaraa mums buutu jaanogriezhas pa labi. uzreiz aiz ziimes ir celjsh pa labi, aiz taa pagrieziena, staav policija. Taa kaa mees tuliit buusim pagriezienam garam, es, nepeetot ziimi tuvaak, uizpildu manevru un atklaaju ka taa ir nobrauktuve uz benziintanku. Izbraucam cauri benziintankam un kaadu laiku smejamies par faktu, ka kljuudas peec esam apbraukushi policijas ekipaazhu caur gegvielas uzpildes staciju. Naakamajaa griezhamies pa labi (kaa arii vajadzeeja). Nonaakam uz lielas ielas, kas izraadaas iistaa. Braucam taalaak, braucam taalaak, braucam taalaak... taa iela ir daudz garaka nekaa biju iedomaajies. Visbeidzot tiek pazinjots ka driiz buus ljoti ass kreizais pagrieziens, kuraa mums vajadzeetu nogriezties. pagriezienu atrodam, izpildam manevru un... braucam tani virzienaa no kurienaes naacaam, tikai pa citu ielu. Saak rasties shaubas kaada navigaacijas speejaas. Tomeer peec kaada laika, nogriezhoties pa labi, priekshaa ieraugaam ielu, pa kuru mums jaabrauc liidz muzejam. Meegjinu saskatiit kaa tur jaagriezhas un nokonstateeju ka... taa ie gaajeeju iela. mashiinu atstaat nav kur, braucam taalaak. nogriezhamies, izmetam lielu liikumu, kura laikaa man nebija ne jausmas kur mees atrodamies, liifdz nonaakam gandriiz turpat, pirmas taa krustojuma, kur var atstaat mashiinu (briivdienaas bez maksas). Aizsleedam mashiinu un dodamies taalaak kaajaam. Gaajeju ielas galaa nonaakam pie bazniicas, kuraa mums lietuvietis piekodinaaja necensties iet iekshaa). Mekleejam muzeju. Ejam pa kreisi, peetot eekas un virzoties apkaart baziicai, liidz nokonstateejam ka muzejs bija turpat pa _labop_ roku no bazniicas. Veel viens lieks aplis, izskataas laimiiga diena. Mees kaveejam jau stundu, ir nopietnas shaubas vai tas cilveeks, kursh muus sagaida veel ir uz vietas. Papriecaajamies par plika viiriesha statuju un ejam iekshaa muzejaa, kur peec neilgas diskuteeshanas ar apkopeeju (kuras laikaa mees meeegjinaam noskaidrot valodu kuraa mees vareetu komuniceet), paraadaas cilveeks, kursh atbilst muusu lietuvieshu biedra aprakstam ar jautaajumu "Are you latvians?"

Pirmaa faaze ir galaa. Turpinaajums sekos.
Teaser:
QUOTE(Lija)
un tad bija pareejais un braucaam maajas
Lija
haai nju taa aptuveni arii viss bija, lielos vilcienos... domaa kaads grib zinaat veel ko? huh.gif
p.s. man gan iisti neliekas ka mees visu laiku konstanti reecaam - bija pat iespaids, ka uzvedaamies pieklaajiigi un respekteejaam arii men side... unsure.gif
Yume
ETM stāsta turpinājums no autoru kolektīva. Tiem kas nezin, Ramona esmu es, tāpēc lūdzu nesākat domāt, kam tad īsti tika nosperta šī saruna.
Tas ir msn dialogs, kas tika rakstīts tieši šim mērķīm.

Ramona says:
taatad, turpinot mūsu šofera stāstījumu. Iebraucot Kauņā, un tomēr atrodot vienu, kur atstāt mašīnu, mēs tomēr tikām līdz īstajai ielai, kas par laimi kajāmgājējiem, izrādījās mašīnām nedomāta. Sekojām Susaninam, tfu, tavinojos, pārteicos, edg.
Lija/Iceqeen says:
Vieglaa pastaigas solii pa nobradaatajaam Kaunjas ielinjaam sekojaam un sekojaam un sekojaam... apkart baznicai liidz muusu skatienam paveeraas briiniskjiigs skats - lieliska akta statuja! metaamies apluukot tuvaak
Ramona says:
pieejot tuvāk autora meisterdarbam, acīm parādījās lielisks skats... kaila vīriešu figūra, ar ļoti kuplām uzacīm. Stase par tam bija sajūsma visu laiku, ko mēs pavadījam tās tuvumā. Taču mēs nepievērsām uzmanību statujai, un devāmies uz pašu mērķa vietu, muzeju, kurā mus vajadzētu gaidīt lielajam bardakam/ Didelis Bardakas/ .
Lija/Iceqeen says:
Puisiits jau ljoti jauks, pat nedaudz kautriigs. Liekas atstaajaam nedaudz graujoshu pirmo iespaidu. Un uzreiz pieprasiijaam lai ved muus kaut kur kur var apmierinaat muusu negausiigo kaari peec pasauliigaas paartikas. Protams dodoties atkal aaraa, nespeejaam par spiiti augstumam un nedrosajam pamatam, nepieiet pie musu miiljaas viiriesu statujas un nesafokjeeties!!
Ramona says:
nedaudz par Bardaku - pusis izradījās gaužam līdzīgs mūsmāju Wizardam, un ari Ghoulam, un pat vienam manam bijušajam klasesbiedram Matisonam /bet tas uz lietu neattiecās/, pirms mūsu kāres uz pārtiku, ko pieminēja Lija, tika apmierināta cita kāre, uz bioloģisko nokārtošanos, un šajā brīdī tika atklātas ģeniālās ierīces, kas bija muzejā standartsantenikas vietā-tie bija caurumi grīdā.
pēc šī svētā rituāla mēs tiktiešām devāmies uz tuvāko, lētāko ēstuvi.
Lija/Iceqeen says:
Pa celjam lai vareetu nopirkt pasauliigos labumus konstateejaam, ka nevienam nav vajadziigaas lietas liidzi tobish Litu svaigaa veidaa (tikai kartes un lati). Pieparasiijaam tad arii valuutas mainjas punktu un bankomaatu. So saakaas garais "pakaljaa vilksanaas celjs",kuraa meitenes tika atstaatas dzilji aizmuguree un puishi dzilji ignoreejot muus un pievaacot (okupeejot) vieniigo gidu
sajaa pilseetinja asaa solii meeginaaja pazust puulii
Ramona says:
taču tas nebūt neizdevās. Valūtas maiņa un Hansa bankomāts tika atrasti un okupēti. Tad mēs devāmies uz kautkādu blakusieliņu kur arī atradās mūsu mērķis, visai pieklāīga picērija, ar smukam cenām un oficianti, kas nev vārda nesaprata krieviski un zināja divus vārdus angliski. Arī šim notikuma nāca gals, un mēs devāmies atpakaļ,uz muzeju, kru mēs jau gaidīja otrā ekskursijas grupa, tas ir civeki kas brauca ar Octo mašīnu.
Lija/Iceqeen says:
Dziljaa un patiesaa priekaa jau no attaaluma dzirdeejaam ALT sajuusmas pilnos saucienus. Jaa tautiesus satikt tik taalaa pasaules nostuurii ir patiikami! Dzilajajiem personiibu un cienju apliecinosajiem rituaaliem sekoja veelme izmeeginaat ALT atvesto paatagu... sekoja izmeginaajumi ar paatagu aara, kas bija ne iipasi drosi pasiem paatagotaajiem un blakus staavosajiem, tacju izskatiijas
satriecosi, un protams kaarteejaa fotosesija ar patadzinju (he he he).
Ramona says:
vel pienākot pie muzeja, mēs pamanijam ka Lietuviešu bāļu palicis labi vairak. Pēc kāda laika mums tika tas gods tikt zālē, kurā tad arī notika anime skatīšanās. Tirmais ar ko šādi paskākumi sākas ir kas? Pareizi, problēmas, šoreiz tās bija tehniskas. Mums nebija datora, un lietā gāja Lustguru leptops. Uz kura mēs arī skajījāmies ievadvideo. Tad bija retorisks jautājums "a ko tad mēs skatīsimies"
un tik pat retoriska apspriede par to, kāpēc lietuviši nerunā krieviski, tas taču būtu tik ļoti ērtāk.
Lija/Iceqeen says:
Itkaa bija pat sastaadiita programma musu skatiisanas izklaidei. Tacju pie taas pietureejaamies tikai pa pusei. Jo ik pa briidim peec kaut kaa uzliksanas mees nepiekritaam tam liidz beidzot muusu izlepusii gaume tika apstiprinaata un saakaam skatiities miilju Ghibi filminju " Kikis delivery service" - so swwwwweeet! Peec kuras mees nosalusas !(zaale bija sameeraa auksti un seedeejaam meeteljos) pieprasiijaam izlaist uz teeju vai ko citu sasildiities
Ramona says:
atgriezāmies zālē, kur kā solīts mūs tiešām gaidīja, un neko nevienam nerādīja, atskaitot AMV. Un noskatījamies vel pāris anime filmas. Pēdējā no kurām "yaoi trijotnei" sagādāja milzīgu prieku, jo bija apsolūti slafible, un hsounen ai visaurinotīta / guys, Tas palika par vīrieti, eksāmens taču tika nokārtots, tas nozīme, kas viņiem aiz kadra palika skaistas viendzimumkāzas/ un man prāta pēc filmas paskrēja maza domiņa - tur taču ir viss vienkārši izcenzēts, un tas izcenzētias ir salikts animē "The legend of blue wolvs".
Lija/Iceqeen says:
Izvirziijaam so teemu uz apspriesanu, diemzeel ne no muusu puisu puses, ne no lietuviesu puisu puses nekaadas " dzirksteles" nebija. Nez nez.. varbuut vinji jau taapat saprata muusu dziljdomiigo kikinasanu visas filmas laikaa?. Labi, atgreizamies pie notikumiem. Pametusi peedeejo filmu uz ljoti Shounan - ai nots, pieprasiijaam atkal paiku! Mees tikaam aizvesti uz Lidinjam liidziigu iestaadiijumu, kur apmierinaajaam muusu pirmvajadzibaas peec bariibas. Un tad tikaam vesti uz vietu kur itkaa bija jaanotiek afterpaartijam. Pa celjam paareecaamies par Stases un Otraa shoferiisa(piedod neatceros vaardu) reeciigajaam izdariibaam. Laikam lietuviesi atkal padomaaja ka mees esam kaut ko paarlietojusies, jo lielaakaa dalja vilkaas dzilji aizmuguree.
Ramona says:
domāju ka viņi ļoti brīnījā par uzvedību, jo izskatījās ka mēs bijam vienīgie kam bija jautri tajā brīdī. Taču, ta jau katra personīgā problēma. palika tikai brīnīties cik tomēr pasīva bija ta tauta. Tadu pēc kāda laika mūs jau veda pa granīta trepītēm, kādā ēkā, kur bija plānots notikt pašam afterparty. Ieveda nelielā izstabiņā, teica te varot izklaidēties. Uzveda vienu stāvu augstāk, teica - te var gulēt. Un tad, par lielo Stases un Octo prieku /jā, sieva otro šoferīti sauc Octo/ vienā no guļamistabam mēs atklajam durvis, kas viņiem abiem bija par zemu
Lija/Iceqeen says:
Sjo guljamistabu arii okupeejaam. Sadaliijaam kas gulees augsaa kas zemak... un devaamies izpeetiit zemaakos staavus. Par godu mums (ja nepieminam kaut kadas kaazas) tika sariikots saluuts (pat labaaks nekaa viens otrs 18.novembra saluuts). Un tad noleemaam, ka vajadzetu kaut ko paskatiities. Tika okupets Lastguru laptops. Izloznjaajaam... maz deriigu lietu...
Ramona says:
un tad mēs atradām Lovless pirmo sēriju. Kas par laimi un prieku, pie ta arī palikam. Starp citu, lietuvieši vēlarvien negribēja piedalīties nedz sarunās nedz kadā sitās aktīva darbošānās. Tad Pazuda ETM un EDG, kas izrādās aizbrauca ekskursija pa naksnīgo Kauņu. Un atveda no ekskursijas pieklāīgu PC. Skatīšanās turpinājās. Divos naktī mēs draudxīgi atvadījāmies no - mums. Tas ir Lijas un Yumes, kas aizgāja gulēt jau iepriekš aizsistās vietās. Un atklāja ka tur jau kāds guļ. Tad pēc kāda laika mēs atvadījāmies arī no otrās mašīnas, tas ir Octo komandas, ar kuru aizbrauca arī Stase, atstājot vietā Gromozeku.
Lija/Iceqeen says:
ieliidaam gultinjaas un atsleedzamies (es nemaniiju neko, nedz kaa aizbrauca masiina, nedz lielo reeksanu pa visu maaju). Tacju pamodaamies kaut kur noriita ap devinjiem. Taa kaa rezerveeta vieta bija liidz vienpadsmitiem tad ilgi gulet mes nevareejaam un taapat bija diezgan auxti, jo segu nebija, naacaas guleet ar saviem meeteljiem apsegtiem un spilventinju vietaa lietot shalii. Nabaga sieva -paarsala nabadziite. Tad nju no riita nogaajaam lejaa un konstateejaam, ka pie dziiviibas ir tikai paaris lietuvieshi, un pareejie muuseejie veel gulj.
Ramona says:
gajam modināt. Ar fotoaparātu, ka slepeno ieroci. Diemžēl kad mēs , tas ir Yume un visas viņas personības kompanijā, atnācām līdz "guļamistabai" kur dzīvojās nakts stundās pārējie, tas ir EDG, ETM un Gromo, vienkārši nemācēja atvērt turvis. Nācās pamest domu, tacu pēc laika ETM laipni paskaidroja ka rokturis ir japiespiežu un durvis ir japagrūž, tad durvis ataisās, un forokamera nomedīja guļošo Gromo un pamodušos no zipspuldzes EDG.
Lija/Iceqeen says:
Kameer sieva teeloja paparaci - manas personiibas izvandiija atvesto PC. Nekaa labu neatradushas iznjemot kaut kadu ecchi, sagaidiijaam visus muuseejos lejaa un taisiijaamies uz prombraukshanu. Lietuvieshi muus miilji izvadiija. Un pat likaas prieciigi par muusu ne ta ciemosanos, ne ta doshanos prom... atvadiijusies no maajniekiem mees slaida pastaigas solii salaadeejam visas savas personiibas ETM masiinaa un uzsaakaam maajupcelju. Izmetot kartejos apljus pa Kaunju un divas reizes skjeersojot upi mees beidzot izbraucaam no pilseetas... Klausoties blakus komentaarus par kur un ka vajadzeetu un nevajadzeetu braukt, noleemaam vadiities peec celja ziimeem un uzsaakaam droshaaku celju maajup. Piestaajaam Panjevezjaa, kur uzpildiijaam paikas kraajumus un turpinaajaam celju liidz Latvijas robezai kur muus, peec pasu paarbaudes, ar slaidu rokas maajienu ievadiija atpakalj dzimtenee. Ar peecpuseem izbaudot labos Latvijas celjus tuvojaamies Riigai.
Ramona says:
The End
edg
Par raadiito filmu programmu:
Programma tika modificeeta diezgan pamatiigi. Viss tika apgriezts ar kaajaam gaisaa un man nav ne jausmas, ko padomaaja tie lietuvieshi, kuri pirms pasaakuma zinaaja taa programmu. Man visielaakais prieks ir par to, ka piedabuuju visiem noskatiities Otaku no Video, uz kuru patiesiibaa bija daudz atsauciigaaka reakcija kaa Pale Cocoon, kursh, shkjiet, patika tikai man un lietuvieshiem. Pirms Otaku no Video noskatiishanaas Bardakas teica, ka Lietuvaa esot iisti otaku, bet peec tam vinja uzskati mainiijaas. Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu, peec shiis filmas izdomaaja, ka negrib buut otaku. Tad veel dazhi purni atklaati smeejaas. Kaunjaa un Inchukalna tusos guutaa pieredze liek man paardomaat, vai raadiit cilveekiem Otaku no Video ir laba doma...
Yume
Otaku no Videa bija ģeniāla lieta, kur tik nepaskatās visur var ieraudzīt kādu pazīstamu raksturu.

A pale cacoon bija labs. Sižets ļoti labs, man bija [pretenzijas pret animāciju. Bet tā, man šķiet neviens nesūdzējās.
Spectre
Ehhh iskataas ka jums gaja tiiri jautri ^^, zheel ka nesanaca buut ... Pale cacoon luureju lidamshiina ^^ bija tiiri interesanta/diivaina sajuuta atziishos ka lidojuma laikaa man likas vairaak nekaa interesanti aizrausha anime happy.gif
Lija
QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14)
Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu,

kaa tu zini ka vinjas bija Yaoi fanes?? bija kaut kaadas iipasas paziimes?? kapeec es vinjas neredzeeju?? huh.gif
Sērfijs
...
*

Es, īstenībā, nedaudz nesapratu, Otaku no video tak ir komēdija par otaku, tātad tas ir slikti, ka cilvēki smējās par sevi, jeb viņi smējās vietās, kur nevajadzētu smieties?
edg
QUOTE(Lija @ Feb 20 2006, 15:42)
Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu,

kaa tu zini ka vinjas bija Yaoi fanes?? bija kaut kaadas iipasas paziimes?? kapeec es vinjas neredzeeju?? huh.gif
*

Es vinjaam pats uzprasiiju. Un es apzinos, ka man tajaa briidii pat praataa neienaaca doma sapaziistinaat ar latvieshu yaoi faneem. Tas gadiijums bija taads, ka Bardakas man pajautaaja, vai vinjas esot latvietes, jo lietuviski nerunaajot. Tad nu es piegaaju un secinaaju, ka latviski vinjas arii nerunaa. Izraadiijaas apmainjas studentes no polijas. Taadas pashas klusas meitenes kaa lietuvieshi. Bet taapat kaa ar lietuvieshiem var normaali parunaat, kad sarunu uzturi pats. Taa nu es arii uzzinaaju par to, kaa vinjas uz pasaakumu ieradaas un ko domaa par Otaku no Video. Uz afterparty gan negribeeja palikt, kaut soliijaamies, ka Bardakas paraadiis no riita celju atpakalj.

QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:27)
...
*

Es, īstenībā, nedaudz nesapratu, Otaku no video tak ir komēdija par otaku, tātad tas ir slikti, ka cilvēki smējās par sevi, jeb viņi smējās vietās, kur nevajadzētu smieties?
*

Nekad neesmu uztveeris kaa komeediju. Tikliidz es pirmo reizi to noskatiijos, sapratu, ka taadus cilveekus gribu atrast un satikt. Man ljoti patiik cilveeki ar savaadu pasaules uztveri. Iistu otaku veertiibu sisteema ir daudz savaadaaka nekaa, piemeeram, Sephiroth. Vinjiem daudz kas ir svariigaaks un daudz kas mazaak svariigs dziivee. Vinji ziedo daudz ko taadu lietu labad, kas parasti cilveekam liekas mazsvariigas, un otraadi. Citas prioritaates. Jaa, arii vairumam bomzhu veelme nestraadaat ir speeciigaaka par, piemeeram, veelmi garshiigi paeest. Bet es cienu arii shaadu nostaaju. Ja cilveekam ir savaadaakas prioritaates dziivee, tad vinjsh taam seko, un nav pilniigi nekaada iemesla vinju taapeec uzskatiit par sliktaaku.
Sērfijs
QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 16:48)
QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:27)
...
*

...
*

...
*

Jā, tas tiesa, ka mana vērtību sistēma ir savādāka, bet pie visa tā, ka es uztvēru Otaku no Video kā komēdiju, kā boosteres bija fakts, ka man patīk laiku pa laikam par sevi pasmieties, bez tam, es arī nekad neesmu pretendējis uz true otaku titulu.
edg
QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:54)
bez tam, es arī nekad neesmu pretendējis uz true otaku titulu.
*

Un kas gan tev liek to dariit? Otaku no Video neparaada, kaadam tev buutu jaabuut, lai buutu par true otaku. Taa meerkjis ir paraadiit, kaadi ir true otaku, lai tu vareetu vinjus nonicinaat taapat kaa bomzhus ar iemeslu tipa "Tiem cilveekiem nav dziives!". Bet tas, uz ko es ceru ir, ka cilveeki tajaa, taapat kaa es, saskatiis to, ka vinjiem ir dziive, taa tikai ir savaadaaka. Taisniiba, dazhiem no vijniem vareeja saskatiit, ka kljuut par normaaliem sabiedriibas locekljiem vinjiem traucee rakstura iipatniibas, kuras vinji labpraat gribeetu mainiit, bet neprot. Arii vinju meerkjis nav bijis kljuut par true otaku. Taa vienkaarshi iegroziijaas dziivee. Bet taapat kaa mani neuzjautrina skatiities, kaa cilveeki sava stulbuma rezultaataa ciesh, mani neuzjautrina arii tas, kaa cilveeki sava rakstura vaajuma deelj ciesh. Mani aizrauj tie otaku, kurus par taadiem padariijusi tieshi vinju rakstura stingriiba, speeja dziivot liidzi savaam nevis sabiedriibas veelmeem.
+Chibi+
Viena ļoti svarīga piebilde - viena no tām lietuviešu meitenēm ir MEGA īsa, mwah hah hah~~~~!!!!!! happy.gif So, kad yuem ieliks bildes, VISI sapratīs, ka nemaz TIK sīka es neemsu! Phe!

Man viss patika. Žēl, ka nevigācija sākumā bija sadalīta visu starpā, un šoferis nevineam neuzitcējās.... Heh heh. šofera uzdevums ir braukt, kur saka, nevis visu laiku raustīties un bļaut. laugh.gif Gi gi. Daijobu, daijobu.

un mans atpakaļ ceļš pāris vārdos : Es gulēju. Apkampusi Colas pudeli.
ETM
Nu peec shitaa jau nevaru nepaveestiit, ka atpakaljceljsh bija daudz mieriigaaks, patiikamaaks un visaadaa zinjaa labaaks. Saveejie sapratiis.

P.S. Visi kas veel man nav samaksaajushi par benziinu (khem) un visi kas nav samaksaajushi man par afterpaartija telpaam (lats no personas, es samaksaaju), luudzu atrodiet iespeeju to izdariit liidz naakamaa meenesha astotajam datumam (saveejie sapratiis).
+Chibi+
Nezinu, nezinu. Tu man te uzbrauc, ka es bojājot jūsu celojumu, un tad vēl lūdz naudu..... dry.gif
jurc
Izskatās, ka jums tiešām tur jautri gāja. Lietuvieši noteikti padomāja - nu gan traka ir tā latviešu otaku tauta.

Tagad tik jums ir jaaicina ciemos lietuvieši... =)
Lija
QUOTE(JurCHiX @ Feb 21 2006, 22:15)
Izskatās, ka jums tiešām tur jautri gāja. Lietuvieši noteikti padomāja - nu gan traka ir tā  latviešu otaku tauta.

Tagad tik jums ir jaaicina ciemos lietuvieši... =)
*

aga jaaicina vien ir... vinji cik atceros, pat teica ka brauktu...
galvenais tagad tikai atrast normaalas telpas, kur vareetu palikt uz visu nakti un paraadiit kaa to dara latviesu stilaa.. cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.