lastguru
Dec 28 2005, 23:00
So, tauta, abi Latvijas anime klubi kopaa vasaras viduu, juulijaa, riikos pirmo Latvijas AnimeCon (atshifreejas laikam kaa Anime Konference vismaz es taa sapratu
).
Galvenais jautaajums ir, kaadus pasaakumus tur riikot, un kas var paliidzeet tos riikot?
UZMANIIBU: shis nav topiks lai pateikt: "es buushu/nebuushu", bet gan topiks kur pateikt kas un ko varees noorganizeet, kā arii ideju apspriedei.pashreizeejais programas uzmetums:
* Rīts: anime
* Diena: kosplejs, konkursi, spēles
* Vakars: anime
* Vēlais vakars: Tokyo Dolls koncerts un diskotēka
kaadas idejas mums ir:
* karaoke
* organizētais kosplejs (katrs kosplejers vai kosplejeru grupa gatavo scēnu vai izrādi)
* tematiskais kosplejs
* japāņu spēles (kakurenbo, jeb paslēpes ???)
* japāņu datorspēles (Guilty Gear ???)
* diskotēka/afterparty
* mākslinieku izstāde
* go turnīrs
* DDR
vairaak ideju pagaidaam nav, pie tam, katru no shiem pasaakumiem vajag organizeet, taapeec vajag Kaigan kluba biedru un ne-biedru atbalstu shim pasaakumam, paraadiisim ka maakam ne tikai skaisti spriest, bet arii kaut ko dariit lai rezultaataa visiem buutu jautri un interesanti. Luuzu idejas un aktivitaates!
Nu piemeeram, vai kaads gribeetu novadiit/organizeet, vai vismaz apmekleet lekciju par to, kaa taisa anime? Vai varbuut kaads vareetu noorganizeet kaadas japaanju grupas viziiti Latvijaa? Lai juusu fantaazijai buutu veel mazaak ierobezhojumu, taiksim arii ka kopaa ar AnimeCon ir doma taisiit arii Japaanas dienas Lavijaa, taatad derees viss, kam ir sakars ar Japaanu.
OK, es neko uzreiz pateikt nevaru, bet piesakos parunāt ar savu japāņu valodas pasniedzēju Hashimoto-sensei, viņa ir ļoti mīļa un jauka, un cik noprotu ir ne gluži vienaldzīga uz šīm lietām.
Domāju ka arī ar vēstnieku varētu sarunāt tikšanos, un sarunāt ko nopietnāku kultūras jomā.
Bet tas viss bēs tikai pēc sesijas, tas ir februārī.
Shaisuke
Dec 30 2005, 16:49
Es vareetu paliidzeet ar kautko kas saistiits ar kospleju. Un domaaju ka vajadzetu noteikt terminju liidz kuram datumam pieteikties kospleijeru konkursam. Lai nesanaak taa ka beigu beigaas atnaak tikai dazi random anime char teerpos gjeerbushies ljautinji. Un vajadzetu noteikt kriterijus pec kuriem kosplejs tiks vertets un kaa.
~BN~
lastguru
Dec 30 2005, 17:51
liidz juunijam jaabuut visam kosplejam sagatavotam, un visaam sceenaam sacereetaam.
+Chibi+
Dec 30 2005, 18:54
Kas tiek domāts ar scēnām? Jo reāli ir tā - lai būtu ainiņas, ir jābūt cosplay group, a ko darīt vientuļniekiem. Ja es tur būšu, nezin', Hagu-chan no Hoeny and Clover, man būs gleznas stūrītī jāzīmē, vai?
Edit: kas ir tematiskais cosplay?
Vai mākslienieku konkurss būs "a man riebjas šitā kāja" veida žūrija, vai būs cita veida balsojums?
Hmm, Stase, es pieņemu, ka ka ainiņas ir - tēlu atspēlēšana. Nu tas ir standarts krievijas konos, to es noteikti zinu, un fun.... bet par to cilvēki ir jabrīdina uzreiz. Jo kad mēs sākam darīties tadā lieta, 4 cilvēku grupai vajadzēja 1 menesi lai saštukotu ko darīt, kas daris un pie kādas mūzikas.
a vot kādā ziņa tematiskais, man arī interesē, jo tas ir, tā teikt, ne maza mēr paakums, un standarta tematiksais cosplay , tas ir cosplay grupa te neies cauri.
Tad nu vienīgi ja pēc žanra.
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 30 2005, 18:54)
Ja es tur būšu, nezin', Hagu-chan no Hoeny and Clover, man būs gleznas stūrītī jāzīmē, vai?
Nee, tev buus vislaik jaaizskataas depresiivai un dazhbriid jaaizsaucas "oooo!" un jaataisa lielas acis
Kas attiecas uz AniCon, tad zinot kaa izskataas LatCon un citi tml pasaakumi, tad daljai visa taa pasaakumaa jaabuut informatiivai un pasaakuma ietvaros jaaiekljauj anime klipi un treileri uz projektora. Kautkaadai siiklietu tirdznieciibai arii buutu jaabuut, tai skaitaa stickeri, flaieri, plakaati, mangas, yurgja kaartis utt. utjp.
Ok. Es ar gribeetu piedaliities, bet cik liela meeroga pasaakums tas taisaas buut? Un kur tas taisaas buut? Kaautkaadaa hallee vai briivaa dabaa? Jo ja tas ir liels pasaakums kur buus arii daudz cilveeku no malas, kas nav pilniigi anime fanaati, tad tam grupu cosplayam ir jaabuut kautkam ljoti populaaram, ko gandriiz visi buutu redzeejushi.
Hmm, es lieku lielu ceriibu uz to ka tas ir liels pasaakums kuraa varees piedaliities, skatiities arii cilveeki no malas! Vispaar jau pats nosaukums "Japaanas dienas" manaas ausiis skan ljoti plashi.
Shaisuke
Jan 5 2006, 12:42
Runaajot par kospleju. Kaa ir ar j-rock kospleju? Vai to varees?
~BN~
lastguru
Jan 5 2006, 14:54
ja tu pie reizes kaut ko padziedaasi, tad kaapeec nee
. tas vareetu buut tas tematiskais kosplejs, ja buutu vairaaki shaadi cilveecinji...
es buussu ...varbuut....
Shaisuke
Jan 11 2006, 20:55
QUOTE(lastguru @ Jan 5 2006, 13:54)
ja tu pie reizes kaut ko padziedaasi, tad kaapeec nee
. tas vareetu buut tas tematiskais kosplejs, ja buutu vairaaki shaadi cilveecinji...
Obligaati buus jaadzied? Nevarees taa kaa popielaas pagoriities pie muuzikas pavadijuma?
aivvv... youy're such a spammer... nelabojams
~BN~
gramozeks
Jan 16 2006, 17:51
taa vien liekas ka viss notiek.
ta4u kaa ir ar dažaaam siikaam brobleemaam??? piemeeram Budžets kas ir noteikti nepiecie6ams pasaakumu veido6anaaa. mums noteikti kaut kas ir jaasavaaac!
pie tam (kaut es peec tam nenožeelotu) es pisakos par Helperu komandai kas riikos 6o pasaakumu.
100% 6is procents, tuvojoties pasaakumam, iespeejami mainiisies.
zeloco
Jan 25 2006, 17:58
QUOTE(Shaisuke @ Dec 30 2005, 15:49)
Es vareetu paliidzeet ar kautko kas saistiits ar kospleju. Un domaaju ka vajadzetu noteikt terminju liidz kuram datumam pieteikties kospleijeru konkursam. Lai nesanaak taa ka beigu beigaas atnaak tikai dazi random anime char teerpos gjeerbushies ljautinji. Un vajadzetu noteikt kriterijus pec kuriem kosplejs tiks vertets un kaa.
~BN~ *excited* vajag ari lolitas, nevar bez lolitaam >_<
Karaoke.
Vai tā ir domāta animes multeņu karaoke?
Ja jā, tad vai tiešām ir kāds, kurš spēj kaut ko tādu nodziedāt?
Es saprotu, ka tās dziesmiņas ir japāņu valodā?
Ideja.
Uzaiciniet pārstāvjus no dažādiem japāņu cīņas mākslu klubiem, lai pareklamējas.
Varbūt kādam wanna be samurajam pēkšņi uznāk vēlme apgūt arī kaut ko reālu.
Protams, ka nav absoluuti neviena, kas to speej nodziedaat! galu galaa izpildiitaaji tak pashi arii nevareeja, ne?
Un kuri tad nez buutu tie wanabe samuraji? Nezinu gan cik lieaa meeraa ciinjasmaakslas atbilst AnimeCon teemai... bet ja es kljuudos un saistiiba nav tikpat maza kaa, piemeeram, driftinga apmaaciibaam (ID), tad ideja ir neslikta.
Shade de Monesko
Apr 12 2006, 08:58
QUOTE(zeloco @ Jan 25 2006, 17:58)
QUOTE(Shaisuke @ Dec 30 2005, 15:49)
~BN~ *excited* vajag ari lolitas, nevar bez lolitaam >_<
Pilnīgi stabili
Kaut gan kaa loli mees varam ierasties arii nesaistiibaa ar cosplay
Tigra2
Apr 12 2006, 18:03
Man gan patiktu karaoke. Es visu laiku openingus un endingus dziedu. Parasti esmu tik spītīga, ka dziedu tik ilgi kamēr sanāk, varu teikt, ka pēc 5 reizes visu izdodas izrunāt un nodziedāt samērā labi.(Ka labi skan nav garantēts )
Sindra
Apr 13 2006, 00:46
Es nesaku, ka man nepatīk karaoke.
Neesmu tikai saskārusies ar ļaudīm, kuri šos mākslas darbus izpildītu. Konkrēti animes dziesmas.
Ja tie ir angļu valodā, tad nav problēmu.
Bet vai kāds dzied arī japāņu valodā?
Par tiem samurajiem nebija ļauni domāts. Drīzāk, ka gan jau ir ļaudis, kas labprāt trennētos cīņas sportos, taču viņiem trūkst informācijas, kur un kā lai iestājas.
QUOTE(Sindra @ Apr 13 2006, 00:46)
Drīzāk, ka gan jau ir ļaudis, kas labprāt trennētos cīņas sportos, taču viņiem trūkst informācijas, kur un kā lai iestājas.
Un sho informaaciju vinji ieguus pasaakumaa, kas veltiits anime. Kaads tam iisti buutu tas saistoshais elements? Varbuut starp amekleetaajiem buus kaads kas veelas apguut pavaarmaakslu, pankuukas kvalitatiivi cept. Vai tapeec uzreiz buutu jaapiestada visa infa par pavaarskolaam? Pasaakumsir par anime teemu, tad kaapeec no taas novirziities?
Sindra
Apr 13 2006, 15:53
Virsrakstā ir rakstīts, ka tēma ir anime un japānas dienas.
Un pirmajā postā ir teksts:
ir doma taisiit arii Japaanas dienas Lavijaa, taatad derees viss, kam ir sakars ar Japaanu.
Japāņu cīņas mākslām ir ļoti tiešs sakars ar Japānu, manuprāt.
Tad implementeesim pasaakumaa arii driftu un touge racing (buus gan kalns jaauzber).
Un citaatu nevajag raut aaraa no konteksta, kursh buutiibaa pasaka ka taa ir maaksliiga apluukojamo teemu klaasta izstiepshana.
Pie kam visa shii diskusija aizsaakaas atdziivonot praktiski mirushu topiku. Skarbaa patiesiiba ir taada, ka visi visu sabljauj saakumaa, bet kad reaali kkas jaadara - klusums. Neesmu dzirdejis ka notiktu baigaa raushanas shajaa sakaraa.
Buus kaa parasti: Kampai Riiga visu sariikos un Kaigan atkal buus tuksha vieta.
Sindra
Apr 14 2006, 13:24
Nu man Tu vari to nestāstīt.
Es organizēju pagājušā gada LFFB LatKonu.
Ļaudīm patīk pasākumi, bet uz palīdzēšanu organizēt neviens tā īsti gan neraujas.
Tigra2
Apr 14 2006, 16:17
Ja tie ir angļu valodā, tad nav problēmu.
*ceļ roku gaisā*
Es dziedu japāņu valodā!!!!
(openingi un endingi tak ir japāņu valodā) - Tikai bieži vien nejēdzu, par ko īsti dziedu(bet atkārtošanas prasmes man ir labas) Mana mazākā māsa arī bišķin dzied (Inuyashas 1. openingu - I want to change the world nidoto mayovanai, kimi no iru mirai...);
Patiesībā tas ir viegli, ja patīk dziesma, tad gribas dziedāt līdzi, ja gribas dziedāt līdzi, tad ar laiku sanāk, ja sanāk dziedāt līdzi, tad dažreiz sagribās dungot, UN dungošana aiziet līdz dziedāšanai. (man liekas, ka te daudziem patīk OST, tāpēc domāju, ka japāņu valodā dziedājošo netrūkst.
)
Es varētu palīdzēt karaoke rīkošanā, ja vajadzīgs.
QUOTE(Sindra @ Apr 12 2006, 23:46)
Loveless openingu.
zinu no galvas un dziedu biezhi. ^^
un veel paaris dziesmas shai valodaa,kam gan nav nekaada sakara ar anime. bet par to pareizumu gan nevaru buut paraliecinaata ne tik,cik melns aiz naga,jo neesmu dizrdeejusi native speaker taas dziedam.
erm..nja.taads kaa drusku offtopics sanaaca,laikam. bet nu,ja dziedu augstaakmineeto dziesmu,tad garanteeju arii muzikaalu kvalitaati.
Karamele
Apr 30 2006, 17:53
Šis mani ļoti ieinteresētu vienīgi ir daži jautājumi:
Vai obligāti jābūt Kaigan biedram?
Ja tu esi nepilngadīgs, vai līdzi vajag aizbildni vai ko tikpat nejēdzīgu?
Vai jāmaksā, ja jā tad cik?
Paldies par sapratni cerams ka neko nepiespamošu...
Tas pasaakums, cok nu man zinaams, veel tiek tikai plaanots.
Prieks, ka ir interese, meegjinaashu atbildeet uz jautaajumiem:
Kaigan biedram jaabuut NAV. Iisteniibaa nav absoluuti nekaadas jeegas iestaaties shajaa biedribaa (pagaidaam), jo nekas nenotiek un es vienu briidi pat redzeeju ka itkaa ir jaamaksaa par iestaashanos (kas ir pilniigaakais idiotisms), bet varbuut kljuudos un iestaashanaas ir bezmaksas (kaa tam ir jaabuut). Iestaashanaas paaraak pinkjeriigs process, ar runaashanu ar vecaakiem, nepilngadiibas gadiijumaa, un taa kaa biedriiba ir neaktiiva, jeegu savu laiku teereet neredzu. Taa, Kaiganam esmu uzbraucis, paarejam pie naakamaa jautaajuma:
Par aizbildni nepilngadiibas gadiijumaa: Nu tas jau atkariigs no situaacijas un pamataa no tevis. Ja vecaaki tevi no maajaam bez pavadiibas nelaizh, gan jau ka vilksi liidizi kaadu kas neciesh animi, lai vinjam buutu nepatiikamaak, bet pasaakums r ar briivu apmekleejumu un vecuma ierobezhojumiem nevajadzeetu buut (varbuut atseviskjos gadiijumos).
Maksa: pasaakuma organizeeshana maksaa naudu un organizatori gan jau ka gribes arii uzvaariities. Jaamaksaa noteikti buus par ekstraam (DVD, mangas neviens par velti nedaliis), varbuut pat par ieeju, kas pasklaik neskjiet paarak ticami, bet who knows. Taa kaa nekas nav zinaams, tad arii finansiaalais aspekts nav iznjeemums. Shobriid var izteikt tikai mineejumus.
Naaks tuvaak laiks un Kampai gan jau kaut kadu infu sniegs.
Karamele
May 4 2006, 18:24
milzīgs paldies! DVD pirkt entaisos un ja ieeja nemaksās astronomiski tad tikšu yeey...
QUOTE(minta @ May 6 2006, 21:37)
go ir galda speele. siikaaku info imho viegli atradiisi internetaa.
+Chibi+
May 9 2006, 17:43
dzirdēju baumas, ka AnimeCons nebūs.. kāds kaut ko par to zin?
lastguru
May 9 2006, 19:11
buus... nebuus... tas atkariigs no taa vai kaads kko dariis. ja kko dariis tikai Ha-san, Aleks un lastguru, nekas dizhs nesanaaks, vajag vairaak daliibnieku.
+Chibi+
May 9 2006, 20:03
līdz šim ar alexu un Ha-sanu pietika.
lastguru
May 9 2006, 21:26
jaa, protams, un vinjiem nav ko dariit laikam cauraam dienaam, jaa? cilveeki, hallo, juus tik gaidat kad jums visu noorganizees, un peec tam kritizeejat (a to i vispaar neatnaakat... man te saka ka uz animenakts tik 6 no shii foruma atnaaca
). ja gribat pasaakumus, piedalieties!
pa, pa, pa... nesac tagad paarmest cilveekiem ka vinji neieradaas uz animenakti. kaads bija apzveereejies atnaakt un neieradaas? vari to cilveeku vainot. Paareejiem gan liec mieru. Katrs var pats noveerteet pasaakuma potenciaalo crapiigumu un savu veelmi to apmekleet. taa nu sanaaca ka 6 cilveeki noleema ka apmekleet vinji t grib, paareejie atrada interesantaakas/noderiigaakas nodarbes.
Pie kam 8 (es driikstu rakstiit 8, vai man buutu jaaliek vinju plusinjos kaa +8+?) noraadiija ka shie divi cilveeki ir veikushi daudz labu darbu un liidz shim ir organizeejushi pasaakumus vieni, bez paliidziibas. kaapeeec shaada uzslava buutu jaauztver tik negatiivi?
Un galu galaa: pat ja kaads gribeetu paliidzeet, neviens jau nesaka ko vajaadzeetu dariit un kaada veida paliidziiba buutu nepiecieshama. Tikpat labi es varu suudzeeties ka neviens man nepaliidz atrast kur formai iekodeta kvalitaates paarbaude, bet nevienam kas to vareetu zinaat neprasiit paliidziibu. Kaadaa veidaa tu grasies no cilveekiem sanjemt atsauciibu, ja neviens nezina pat vai tas viss tiek plaanots?
lastguru
May 9 2006, 22:46
pasaakuma potenciaalais crappigums, saki? visiem teica: nepatiik, piedaavaajiet ko citu. vai kaads teica ko tieshi grib redzeet? nee...
Noriass Gato
May 9 2006, 22:49
Eh, nu bet tauta, nekad nebūs vis appmierina'ti. Citiem vajag Naruto, citiem Scenes from Exxibition. Nebūtu man personiska'dzīve pakaļā, doim'es nebūtu skriešus aiznesies uz iespēu skat'tiies to visu veko Tezukas darbu izlasui?
Vēlreiz saku, ka varu palīdzēt, ja vajadzīgs!!!
Visi pūšas, ka neviens palīdzēt negrib, a gribošos pat neievēro, fu kādi
Ja man pilntiesīgi atļauj, varu rīkot, vadīt pus-karaoke, dziesmas japāņu valodā, kas tiek izpildītas ar mūziku, bet bez jebkādiem ekrāniņiem un vārdiņiem(pašam jādabon) lai taupītu resursus(šajā gadījumā aparatūru, kuru diezinvai dabūšu) (Vo, rebel, varēsi tsuki no cursu dziedāt) un citus jaunrades pasākumus, tādus kā geišu dejas un citas animiskas dejas (gan jau kāds saskatīsies Memoirs of Geisha un mēģinās atkārtot
) un kādu lugu domāju uzvest, gan jau dabūsu pāris upurus no otaku, kuri būs aktieri. (man jau ir padomā cilvēki - Kagome, Bijusī pinksakura, Ayumi(gan jau piekritīs), Isa(ja vien viņai piedāvās asiņaina slepkavas lomu ar austiņām) un vēl kādu)
+Chibi+
May 9 2006, 23:43
QUOTE(ETM @ May 9 2006, 20:40)
Pie kam 8 (es driikstu rakstiit 8, vai man buutu jaaliek vinju plusinjos kaa +8+?) noraadiija ka shie divi cilveeki ir veikushi daudz labu darbu un liidz shim ir organizeejushi pasaakumus vieni, bez paliidziibas. kaapeeec shaada uzslava buutu jaauztver tik negatiivi?
Un galu galaa: pat ja kaads gribeetu paliidzeet, neviens jau nesaka ko vajaadzeetu dariit un kaada veida paliidziiba buutu nepiecieshama.
HAAA. Es tikai par to +8+ pasmiešos (liec plusinjos, lai varētu saprast, ka tu runāt tieši par to superīgiņi pozitīviņi kūlīgo 8, nevis vienkārši 8).
Lūdzu, es tikšu galā ar sesiju, un varu kaudzēm darba Animecon labā darīt. Tikai jātiek galā ar universitāti.
Un uz anime nakti es netiku, kaut arī ļoti centos. Tācu man nebija, ar ko darbā samainīties, neviena paša brīva cilvēka. Un tie,kas bija brīvi, hokeja dēļ i nemaz netaisījās mainīties.
es jau gribeetu paliidzeet, bet tik tieshaam nezinu kaa es to vareetu... un uz anime nakti biju arii es un mani noteikti nepieskaitiija pie tiem 6... taa ka bija 7 cilveeki ieradushies
wooow...
pat shis topiks uzzied pavasarii..
ja godiigi tad biju pilniigi paarliecinata ka cona ideja jau sen ir noziedeejusi taalees zilajaas... un pat ir cilveeki kas patieshaam tic ka kaut kas izdosies..
kaa arii bija patiikams paarsteigums, par anime nakti... liekas vinja tiesaam notika.. woow...
QUOTE(Tigra2 @ May 10 2006, 00:28)
un kādu lugu domāju uzvest, gan jau dabūsu pāris upurus no otaku, kuri būs aktieri. (man jau ir padomā cilvēki - Kagome, Bijusī pinksakura, Ayumi(gan jau piekritīs), Isa(ja vien viņai piedāvās asiņaina slepkavas lomu ar austiņām) un vēl kādu)
Hmmm, man jau nebūtu nekas pretī uztaisīt Live action, bet nezinu kā būs ar pārējiem taviem upuriem
Well, ja kāds grib lai šinī pasākumā ko palīdzu, tad ziņojiet XDD Pašai man ir viena duma ideja
pinksakura
May 10 2006, 09:55
QUOTE(Tigra2 @ May 9 2006, 21:28)
Bijusī pinksakura,
emmm...mani jau par mirushu uzskata
nju ja vajag paliidziibu kaut vai mazu paliidziibu varu megjinaat paliidzeet cik nu es vareeshu
gramozeks
May 10 2006, 13:35
lastguru pasaki visiem atklaati, kas ir nepiecie6ams vai kas ir jaaatrod (pastaasti plašaak, izgliitotaak), tad jau cilveeki noteikti zinaas uz ko vinji ir speejigi un ar ko vinji spees paliidzeet.
Piem. Nepieciešamas darba rokas, lai veikt "melnos darbus". (kaut kaa pušķošanai) - manupraat visi to varees.
vai ko gruutaaku, ar ko tu pats vareetu nodarboties, taču tev neatliek laika to izdariit (noteikti buus arii taads, kurš spees paliidzeet)
neviens iistii nezin ar ko vinjš vai vinja tagad var paliidzeet, tad ieraadi "gaismas ceļu" un vadi tautu! taa prasa peec vadiitaaja!
nu redziet cik daudzi cilveeki veelas paliidzeet... vajag tikai skaidri noraadiit ko vajag dariit, kaa paliidzeet
gramozeks
May 11 2006, 10:28
te ir apmeeram no Ha-sana
es iisti nezinu taču tas vareetu buut priekš Kampai komandas. ceru ka es maldos
В июле 2006 года мы планируем провести аниме-мероприятие в Юрмале. Все желающие участвовать в организации этого события обращайтесь ко мне (все кампайцы назначены добровольцами ^^).
Чем AnimeCon будет отличаться от фестиваля:
- продолжительность - один день;
- всего два сеанса;
- все косплееры должны будут написать заявку для участия в представлении;
- все косплееры должны будут подготовить какие-нибудь сценки;
- мероприятие будет проходить на улице.
Примерная программа:
Утро - анимэ.
День - косплей/конкурсы/караоке.
Вечер - анимэ.
Вечер - концерт/дискотека.
lastguru
May 11 2006, 11:05
tas ko tu atraki ir kkas arhaisks
, shodien vakaraa ar vinjiem tiekos, redzeesim kas no taa sanaaks...
QUOTE(gramozeks @ May 10 2006, 13:35)
lastguru pasaki visiem atklaati, kas ir nepiecie6ams vai kas ir jaaatrod (pastaasti plašaak, izgliitotaak), tad jau cilveeki noteikti zinaas uz ko vinji ir speejigi un ar ko vinji spees paliidzeet.
taks, un ja kaads grib paliidzeet. nu taa, protams visiem gribeetu kkaadus jautrus pasaakumus un speeles vadiit, bet liidz tam veel jaanodziivo. pagaidaam ir kas, plaanoshana, sponsoru mekleeshana, reklameeshana, utt... pasaakuma plaans tiks apspriests shosestdien jukatanaa, ap 14iem (un visu informaaciju peec tam varees uzzinaat ar PM no manis). bet iisteniibaa shajaa sagatavoshanas faazee, svariigaakais ir atrast finanses, un visu paareejo programu taam finanseem varees pieskanjot atbilstoshi naudas deveeju (ja taadi buus) velmeem (ja taadas buus).
taatad vajag:
1. kas nebaidiisies iet (un kuru mees nebaidiisimies laist) pie potenciaalajiem atbalstiitaajiem un sponsoriem, censhoties no vinjiem izluugties paliidziibu
2. kas meklees kur ir veerts iet un kur nav atbalsta mekleejuos
3. kas varees sarunaat vieslektorus no veestnieciibas/universitaates/whatever, teemu saraksts buus apspriests sestdien.
4. kas centiisies samekleet kaadu atbalstu pashaa japaanaa, kaut vai ar kkaadiem suveniitiem un citiem siikumiem; protams buutu labi ka ne tikai ar to...
5. kas zinaas kaa jaataisa reklaamas kampanja un spees to noorganizeet
6. ja buus vajadziiba, tad arii iespeejams buus jaanodroshina logjistika (visaadu mantu piegaade/glabaashana), iespeejams ka buus nepiecieshama profesionaalaa paliidziiba shajaa jautaajuma, piemeeram no kkaadas izstaazhu riikotaaju kompaanijas
varbuut veel ko aizmirsu, sestdien to visu apspriediisim.
jaa, un protams nevar pieljaut bardaku. ja kas ko grib dariit luudzu konkreeti pasakiet to man ^^
lastguru
May 16 2006, 20:50
Sestdien mums ir bijusi apbriinojama atsauciiba... mjaa, kaa vienmeer. ok, so, vakar parunaajos ar Aleksu, ideja to pasaakumu reduceet uz taadu kaa nedeeljas nogali japaanju stilaa
to bish, divas dienas piebaaztas ar visu ko - konkursiem, muuziku, utt...
taatad jautaajums ko muusu aktiivisti vareetu shodien atrisinaat ir, kaadas ir tradicionaalas japaanju izklaides, speeles, konkursi, ko vareetu bez iipasham puuleem uzriikot tajaa visaa padariishanaa.
veel viens punkts ir, vai kaads nevareetu sazinaaties ar kaadu mangaku (mangaka - cilveeks kas ziimee mangu) no japaanas (ar norm anglju valodu
), un uzzinaat vai shis kaads vareetu mums atljaut demonstreet vinja darbus (jaa, un protams darbi no saakuma jaadabuu... kkaadi smuki ziimeejumi vai iisaas mangas varbuut, nezinu, ko uz sienaam likt. graamatinjas arii taa kaa dereetu denonstraacijas meerkjiem protams, bet nu whatever... galvenais meerkjis ir paraadiit skatiitaajiem kas ir manga vispaar. (pieziime, neapsolam neko, luudzam atljauju... varbuut nebuus vietas, buus izmainjas plaanos vai veel kas, ka nevareesim kko demonstreet no taa visa ko mums saatljaus). tad veel ko ar mangakaam var dariit, ir aicinaat vinjus, par vinju pashu reekjinu, protams, atbraukt paviesoties muusu mazajaa, lepnajaa, un whatever else valstinjaa. shitaads pasaakums buutu diez gan veertiigs.
veelaak veel ko pierakstiishu ja atcereeshos...
UPD1:
ak jaa, veel, ja kaads kkur kko ir redzeejis japaanisko... visvairaak interesee kkaadas gleznas vai liidziigas pastaaviigas ekspoziicijas kkaadaas muusu galerijaas vai muzejos (kas pieder latvijai, nevis atvesti no sazinkurienes uz nedeelju/meenesi/vasaras briivaliku), buutu veelams dzirdeet kur tas ir; varbuut vareesim veelaak sarunaat lai shie aizdod mums to... hehe... to panaakt gan buus gruuti, bet nu vabuut shii iespeeja arii noderees. no jums luudzu pagaidaam tikai sarakstinju ^^
veel dereetu sarakstinju ar firmaam kas kko japaanisko tirgo nopietni. nevis kioska izmeera, bet kkaadu zoliidu uznjeemumu... kuru kaa es noprotu mums nav vai arii vinji labi sleepjas no mana (ne)uzmaniigaa skatiena
Church
May 17 2006, 10:28
vai ideja buutu pastulba tos nopietno firmu mekleejumus veikt caur .jp veestnieciibu (kura itkaa esmot bijusi atsauciiga eg. ieprieksheejo anifestu gadiijumos ..)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.