Es gribeetu buut Zombis, kursh eed smadzenes!!!!! MUAHAHAHAHAHAHA!!! Joks, es labaak kljuutu par kautkaadu uber demonu, kas beigaas izraisa Apokalipsi! Ja iet runa par naakamo dziivi, tad es gribeetu buut kaads Japaanis, totaals nerds, hentai fanaats! Nu labi, ne nerds, bet uber krutaks, kursh ir Kenjutsu, Kendo un Iaido meistars un pie viena naak no kaadas dizhciltiigas, cieniijamas gjimenes... .......... .... Yakuza!!
Nu bet par to aizkapa dziivi, teicu, ka veeleetos buut demons vai kautkaads enjgjelis, bet Engjelis atkriit 100 punkti!! Man visticamaak vareetu tikt taada loma, ka es buutu taads izkaameejis, plikpaurains, ar sirmu baardu, pliks ar vienu netiiru gurnautu vien apsietu, nezheeliigi izsalcis ve4uks, kursh ar smagu aamuru bliezh pa laktu, ir iekalts vazhaas, kjeedees un veel nezin kur... Uz llaktas nekaa nav... Visurapkaart liesmas... Nezheeliigs karstums... eeeeeee karo4 hana
Veel ir variants, kaa kikumi- nokljuut kaadaa paraleelaa pasaulee, viduslaiku veidiigaa, fantasy stila, kur ir elfi orki, goblini, dwarfi, un citi moshkji, vai arii iekljuut kaadaa Anime, visvairaak gribeetos kaadaa Hentai!
Nu karo4 viens no shiem, bet kaa jau teicu, laikam buushu, tas vergs ellee