Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Summer Cosplay Party?
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
+Chibi+
Ir piedāvājums vasarā taisīt lielu cosplayer'u pasākumu, vai mēs, otaku.lv, būtu ieinteresēti?
Janus
Kur un kad precizak jo daudzi noteikti pa vasaru brauks uz laukiem tadel man liekas butu labi maija vai junija. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
+Chibi+
Nu, cik man zināms apmēram jūlija sakumā Jūrmalā anime party, kura plāns ir sekojošs,: Rīts/diena - cosplay (cosplayeri ne tikai sataisa kostīmus, bet arī "atspēlē" savus tēlus, t.i. tur kaut kādas ainiņas, nu, it's all about the attitude [šo jautājumu precizēsim, kad tuvāk nāks laiks]), tuvāk vakaram - filma, night - koncerts un cita veida izvirtības (smejos, smejos, viss pieklājīgi un skaisti).
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 2 2005, 18:05)
... tuvāk vakaram - filma, night - koncerts un cita veida izvirtības (smejos, smejos, viss pieklājīgi un skaisti).
*

vakaram - filmas truukums un sviniigais pasaakuma nobeigums - straupee. pieklaajiigi un skaisti. ;D
Janus
Nezinu nezinu man liekas ka daudzi nevares ierasties. Talu un varetu but ka kadi 30 gadi plusa tad tur sanaks cosplay cepetis.
pirms janiem butu labak.

Bet visam savs laiks.
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 2 2005, 17:05)
Ir piedāvājums vasarā taisīt lielu cosplayer'u pasākumu, vai mēs, otaku.lv, būtu ieinteresēti?
*

Velllns....
Gribu... Bet man klusa aizdoma, ka mani kā jau vienmēr nelaidīs.
aigarius
... tuvāk vakaram - filma, night - koncerts un cita veida izvirtības.
*

Huh? Izvirtības ?! I am in! rolleyes.gif
X_Kamui
^^Es gribetu piedaliities gan costpleja(jau zinu kuru costplejotu hihihi) gan visaa parejaa pasakumaa..... bet ka vienmeer ir viens bet...
Es julijaa bušu vasarnica un diez vai tikšu X_x
+Chibi+
Vai tad jūs nevarat zideot vienu dienu vasarā anime pasākumam? shame on you!

Bet par karstumu... Bērni, ir pilns dažādu hentai, ko var cosplayot, un kur NAV nekāds kostīmu pārslogojums... Vienmēr var atrast kādu "vasarīgu" cosplay.
Winry
yeah....es domaaju, ka vareešu, jo vasarā reti kad pazūdu no Rīgas....bet nu tad jau ar laiku....ir vismaz zinaams kur? biggrin.gif tongue.gif
+Chibi+
Tikko sācies decembris. Hello? Pat, ja būs zināms, kur, tad simts reizes kaut kas var mainīties. Galvenais, padomājiet par to, sākat izvēlēties cosplay un piesakieties gadsimta pasākumam, heh heh XD
Ayumi
Chibi, patiesi laba ideja! Ja pasaakums notiks, tad gaidiet arii mani.
Bet par karstumu... Bērni, ir pilns dažādu hentai, ko var cosplayot, un kur NAV nekāds kostīmu pārslogojums... Vienmēr var atrast kādu "vasarīgu" cosplay.

o_0 neesmu paarliecinaata ka kaads gribees pliks skraidiit pa juurmalu un ''atspeeleet kaadu aininju''. preciizaak buutu teikt- ecchi kosplejs. Ne? biggrin.gif
Mums ir daudz laika visa sariikoshanai, tad vareetu iznaakt kautkas forsh.
Vispaar, vel pa agru spriest, kursh tiks, kursh ne.
Zuzix
Wisticamāk ka es ar lielāko prieku piedalīšos, ja wien tajā brīdi nebūs jāstrādā (lēnām sāku nožēlot ka piekritu iet strādāt)
Naktspukjiite
I'm in, I'm in!!!
Ecchi nāve vasarā... hmm... būs kaut kas jāizdomā laugh.gif
Ghoul

well, domajams, ka vasaraa es buushu, tad jau es varbuut dziivoshu riigaa, so vieglaak tikt uz Jurmalu.. biggrin.gif

kosplejoshu puspliku cat-boy.... cool.gif

yay^^ Naktspukjiit, tev jaakosplejo kaada no ecchi... tongue.gif biggrin.gif
Naktspukjiite
kosplejoshu puspliku cat-boy....  cool.gif

Klau... varbūt labāk puspliku Pikachu? laugh.gif Astītes un austiņu piedāvājums joprojām ir spēkā.

yay^^ Naktspukjiit, tev jaakosplejo kaada no ecchi... tongue.gif biggrin.gif

Es jau arī saku - ecchi nāve vasaras ietērpā.
Ghoul
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 3 2005, 19:25)

Klau... varbūt labāk puspliku Pikachu?  laugh.gif Astītes un austiņu piedāvājums joprojām ir spēkā.

.
*

*elektrizee Naktspukjiiti* ehh nee, es labaak koplejoshu kaadu melnaa pufaikaa ar minigunu cool.gif vaiarii izdomaashu kaadu krutaaku veidu kaa pazemot sevi, pikachuu neliekas pietiekami pazemojosh..... mosh buushu kaada vergs.... nu nezinu, es jau izdomaashu...... smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Ayumi @ Dec 3 2005, 17:48)

o_0 neesmu paarliecinaata ka kaads gribees pliks skraidiit pa juurmalu un ''atspeeleet kaadu aininju''. preciizaak buutu teikt- ecchi kosplejs.
*

Hah hah, atspelēt ainiņas no henati būs loti populārs pasākums, i can bet! XD

QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 3 2005, 19:25)
kosplejoshu puspliku cat-boy....  cool.gif

Klau... varbūt labāk puspliku Pikachu? laugh.gif

man patīk ideja par Pikachu! happy.gif Varētu visi taisīt kaut kādu pokemonu ecchi cosplay!
Nuin
Nekādus hentai cosplay^^. Es piemēram varu atkal kā Roronoa Zoro atnākt, bet tas tā uz doto brīdi.
Janus
Hentai ir laba doma, bet policija savaks visus. biggrin.gif Varbut kads paspes aizmukt. biggrin.gif Nu jaskatas kads bus laiks ja lis lietus ko tad darisim sedesim lietu. dry.gif Labi par to domasim kad jau bus zinams datums. biggrin.gif
gramozeks
jou!!!! vareetu arii nospeeleet jebkuru ainu no Animes, kuraa ir pludmale ainas. biggrin.gif vai ir saprotams??? huh.gif ??? un hentaju vareetu nomainiit ar vieglu echiii, jo diezvai tur aizies liidz kaut kam taadam (nopuu6as)!!! happy.gif !!!
Aven
gramozeks atkal sasapnjojaas! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ja nemaldos bij taada hot summer vai kkas tamliidziigs, tur par vasaru pludmali utml.. tongue.gif
ETM
pat initial D bija gabalinjsh par vasaru un pludmali. taa jaunu nav taa iista lieta kurai buutu gruuti atrast animi.
X_Kamui
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 3 2005, 14:20)
Vai tad jūs nevarat zideot vienu dienu vasarā anime pasākumam? shame on you!

Njaa ta viena diena man maksaas gandriiz 20ls...... wink.gif

Bet gan jau es kautko, ka vienmeer, saputrošu un tikšu..... rolleyes.gif
deleted-ray
A tādi parasti skatītāji, kuri ir pārāk kautrīgi lai cosplejotos (kā es piemēram) var nākt un visu vērot no malas? blink.gif
Church
QUOTE(Ray @ Dec 4 2005, 11:09)
A tādi parasti skatītāji, kuri ir pārāk kautrīgi lai cosplejotos (kā es piemēram) var nākt un visu vērot no malas?  blink.gif
*

gan jau ka droshi. kameer skatiitaaji nau paaraak nekautriigi lai apreekt/izsmiet kosplejotaajus. ;>
+Chibi+
vienmēr paliek univerālais random čars no school anime! Kurš atspēlē savu lomu, vērojot apkārtējos. Var pietēlot un vēl ļauni smīnēt it kā perinot kaut ko eebil.
Nuin
Ideals cosplay ^^

image
Hikaru
Nu, cik man zināms apmēram jūlija sakumā Jūrmalā anime party, kura plāns ir sekojošs,: Rīts/diena - cosplay (cosplayeri ne tikai sataisa kostīmus, bet arī "atspēlē" savus tēlus, t.i. tur kaut kādas ainiņas, nu, it's all about the attitude
*

hmm... Vasarā, Jūrmalā... tas nozīmē karsti un netīri. Inuyashas kostīmu negribas smērēt.
Un ko es vislabāk varētu "atspēlēt".... varbūt Daisuke no DNAngel laugh.gif . Varētu malā stāvēt... sarkt... domāt, kam iedot vēstuli... un mēģināt kaut ko pateikt...
Janus
Jamekle kaut kas tads kas atbist videi. Jamekle kostims kuru nebus zel sabeigt nejausi. sad.gif Bet mani interesetu cik ilgi ilgs tas pasakums apmeram. huh.gif
Ja tas bus pa nakti tad japaker lidzi kaut kas ko uzvilkt mugura un .........
Tik daudz lietu par ko jadoma. sad.gif sad.gif sad.gif
ETM
QUOTE(Janus @ Dec 4 2005, 19:51)
Tik daudz lietu par ko jadoma.  sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

ar tiem paaris meeneshiem jaunu noteikti nepietiks lai izdomaatu.

ko te vispaar stresot? liidz tam laikam viis 5x izmainiisies un teikumi tipa "es varbuut buushu <ievieto anime chara vaardu>" shobriid velk uz tiiraako spamu.
Naktspukjiite
Mieru, tikai mieru... Tas viss būs tikai vasarā smile.gif
Lija
kaada starpiiba, ka kads var piedaliities, vai kads nevar? taapat buus grupa, kas piedaliisies... Pasaakums vasaraa? nju drosi vien lielaakaa dalja, kas taisiis teerpus un kas domaa tagad ko taisiit vienalga uztaisiis tos ne atraak ka nedeelju pirms pasaakuma... happy.gif tad kaadas kaisliibas?
Nuin
Šeit arī sāk plānot vasaras cosplay party http://www.anime.lv/forum/viewtopic.php?t=745
Tigra2
Es tā domāju, kā būtu, ja Saulkrastos?Nūdistu pludmalē.
Labi, tas bija joks.
Es domāju, ka varētu visu rīkot tādā klusākā, nepopulārākā pludmalē. Piemēram Pabažos( tas ir dažas pieturas pirms Saulkrastiem).
Lai būtu, kā lai saka, tāds privāts tusinsh, un lai vairāk vietas būtu.
Ghoul
QUOTE(Tigra2 @ Dec 6 2005, 18:09)
Es domāju, ka varētu visu rīkot tādā klusākā, nepopulārākā pludmalē. Piemēram Pabažos( tas ir dažas pieturas pirms Saulkrastiem).
Lai būtu, kā lai saka, tāds privāts tusinsh, un lai vairāk vietas būtu.
*

Otaku cilveekiem patiik izraadiities, taapeec jo populaaraaka pludmale jo vairak cilveeku, taatad vairaak cilveeku, kuru priekshaa ziimeeties ar to cik kruti mees esam..... taatad, uz Juurmalu!!!!wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! biggrin.gif

ehh ta jau redzees, liidz vasarai veel ir taalu... laikam.....
X_Kamui
Pof kaada pludmale galvenais, lai taa buutu pludmale biggrin.gif

S.U.D ja gribi vari negaidiit.... var tak ari ziemaa aizlaist.... uz pludmali.... tikai es nebraukšu, ja kas laugh.gif

Mans kaartejais fludiigs posts

Spamiiigs posts tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Nuin @ Dec 5 2005, 17:54)
Šeit arī sāk plānot vasaras cosplay party http://www.anime.lv/forum/viewtopic.php?t=745
*

tas pats vien ir, ko es jautāju.
ETM
tas nav fluuds, tas ir spams.

Un es neteiktu ka ir vienalga kaada pludmale. Es jau shovasar izleemu ka riigas juuras liicii peldeeties es vairs neliidiidhu. liela, smirdiiga pelkje vien ir.
One winged angel
Jaaa, c'mon es piekriitu visam ieprieksh mineetajam. Taisam to cosplay party, es ar buushu pat ar kospleju, man dazhi plaani ir un liidz naakamajai vasarai es to visu vareetu realizeet. To visu vareetu sariikot Ventspils pludmalee, jo kaa redzu te dazhiem ir iebildumi pret Riigas Juuras liici. Ventspils pludmale vispaar Latvijaa ir vistiiraakaa biggrin.gif Tas ir viens variants par pludmali biggrin.gif
Gutts
Liemam paris km uz leju no venspils uz latvijas pamesto dalu varbut ka pa brinumu es ar uzradisos. Nepatik milzigi cilveku bari man. Nesabiedrisks esmu ko padarit.
ETM
venstspilii dazhi kilometri uz leju ir nuudistu pludmale. veel paaris kilometrus uz leju ri veejadeelji, un taalaak jau ir wilderness. tikai uz turieni tikt buus pavisam forshi. Es pats ta tur ar mashiinu aiztuntuleeshu, bet nu kaa paareejie gan nezinu.
Tigra2
Vispār es tiešām domāju, ka vajadzētu pamēģināt ETM variantu. Būs kautkad jāaizbrauc apskatīties kā tur ir.

P.S.Visvieglākais kosplejs būs tiem, kas tēlos hentai charus. Tikai kā parādīt ainiņu? biggrin.gif
Tapēc laikam neviens hantai charus nekosplejos sad.gif
Es laikam būšu Ren no DearS, ja izdosies, pierunāšu kādu kosplejot Miu. Kāds negrib būt Takeja?
ShinChan
Te laikam praksē tiek darbināts sensenais tautas teiciens, par ratu un ragavu meistarošanu.
Vai nav nedaudz par agru? Līdz vasarai vēl jānodzīvo...
Tigra2
QUOTE(ShinChan @ Dec 7 2005, 20:09)
Te laikam praksē tiek darbināts sensenais tautas teiciens, par ratu un ragavu meistarošanu.
Vai nav nedaudz par agru? Līdz vasarai vēl jānodzīvo...
*

Nu pa agru visiem jāizdomā kārtīgi, ko katrs kosplejos, lai lēnā garā var meklēt materiālus un ja saprot ka kaut ko uztaisīt nevarēs, tad lai pietiek laika izdomāt ko citu, lai beigās nesanāk tā, ka visi kosplejo hentai charus, jo nebija laika neko izdomāt. Lai gan... tas būtu kautkas... biggrin.gif
Yume
emm. Es atvainojos, bet topiks tiek slēgts. Jo-
materiāls pārdomām ir neprecīzs, un ir iespējamas tikai spekulācijas par šo tēmu.
Pēc jaunā gada sākuma, tiks ielikta oficiāla informācija par pasākumu, un par cosplay biedrību, kas pašlaik tiek plānota.
Nāksies nedaudz pagaidīt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.