taaak! vseee peedeejo reizi saku!!!
!!! mums ir jaadarbojas visiem kopaa, ja neee, tad priek6 kam tad vispaar jaadara kaut kas???
??? negaidu ka man kaads piekritiis.
taatad bija runa, ka mees (otakie6+pokemoni+goti u.c.) liekam plakaatus! ta4u te viss iet tik pasiivi, ka juutu, ka neviens gandriiz nevar pacensties atnaakt norunaatajaa vietaa un panjemt plakaatu. uzreiz rodas jautaajums vai mums jaariiko 6ii plakaatu liimee6ana naako6reiz???
??? jo Hasanam diez vai patiks atbilde 23.novembriii: "Aaa??? Ko??? Nu redzi veel visi palkaati nav saliimeeti un es nezinu kaadaas skolaas vispaar tie atrodas.
...."
ir arii loti atsauciigi cilveeki ar kuriem ir prieks vispaar kaut ko dariii (vinji zin kuri tie ir) un vinji naak neskatoties ne uz ko un dara.
taatad tuvaak pie lietas!!!
Hasans pieprasiija lai mees saliedeejamies un uzraxtam skolas, kuraas jau ir izliimeeti plakaati, kaa arii 6o skolu adreses(liidz 23.novembrim).
steidzami visu 6o info suutiit uz manu ''kasti''!!!!!! !!!! un veel ja viss (6oreiz) izdosies, tad 23.nov Hasans padaliisies ar vienu Abonimentu un vinju dabuus tas kondidats, kur6 ir paliidzeejis viss vairaak, taatad '
'ES''!!! labi joks,
to sanems cilveeks, kur6 ir liimeejis plakaatus un kur6 tiek uz pilniigi visiem seansie bez izneemuma(6aads ir cilveeka kriteerijs), takaa man ir abonements, tad par mani juus varat neuztraukties. vai tas ir pilniigi godiigi????????????
???? Aaaa???
koro4e sekojiet vienmeer jaunai informaacijai liidzii!!!
!!! Onegai!
Te ir skolas, kuraas jau ir plakaati un arii pretindenti uz abonimentu, bet mums veel truukst paaris skolu.
ja es kaaduskolu esmu palaidis garaam, tad luudzu suutiit uz manu postu!!!not_alone - Teaatra ielaa - privaataa profesionaalaa vsk
+Chibi+ - LU Vēstures un Filosofijas fakultātē
anishuara - Rigas Tirdzniecibas Tehnikums
Ayumi - Mārupes vsk
Chufanzo - LU sociaalzinaatnju fakultaatee; Riigas Valsts 1. ģimnaazijaa
dark_angel - Jelgavas Valsts gjimnaazija
gramozeks - Rīgas Mūzikas internātvidusskola; 61. vidusskola; Rīgas 17. vidusskola; Rīgas 18 vakara (maiņu) vidusskola
pinksakura - Ziemeļvalstu Ģimnāzijā
ReD_FoXy un Zuzix - Riigas Franchu Licejs
Shaisuke - Rigas Pilsetas Plavnieku Gimnazija
Shoune - Rigas Turisma un Tirdzniecibas skola
Sushi - ???Tigra2, Gutts un Kagome - Rīgas 94. vidusskolā Ozolciema 26
Winry - 64. vidusskolā
Zeloco - R. Angļu Ģimnāzija
Dero - Popes 1.privātā palīgskola
EliminatoR - Maarupes visusskola, Kantora iela 97, Mārupes pagasts, Rīgas rajons.
Jaladin - Rīgas Valst 1 Ģimnāzija
za4peedinja - Rīgas Tehniskā koledža; Rīgas Kultūras vidusskola + Slaspilī