nu ja es laikam ieprieks kautkur netur ieliku so bildi nu ko aplukojiet novertejiet tik nu ja tas ir parzimets zimejums no gramatas kuraa maaca kaa ziimeet sso stilu ganjau kaads buus taadu sviestu jau kautkur redzeejis
Kikumi
May 14 2004, 20:49
Ļoti labi! Man patīk gan acis, gan pati seja, gan mati! Krāsains būtu vēl labāks. Kur dabūji šo grāmatu?
Jaffa
May 15 2004, 12:17
nu gramatu es ilgi mekleju bet nu ja lloti vaig var caur edonky nokaccaat nosaukums ir how to draw manga & game charakters volume 1 vai kaut kaa taa nu laikam buus jaaieskanee veel kaads darbinnss un un jaaieliek ja protams jums nav bail acis bendeet
Yume
May 15 2004, 12:23
Jap, man ar' ir tas tutorials... Tikai man nepatiik kaa tur ir paraadiits, foni kaa jaaziimee ir diezgan noderiigi, bet pashus character'us.. nav nepatiik taa maakslinieka ziimeeshanas stils. Kautvai saakot ar aciik.. bliki aciis kantaini, tas jau kautkaa nepareizi izskataas... Bet kopsumaa, nav slikti..
xikes
May 16 2004, 12:38
Labais.. Eh .. sorry es jau netieku pie neta tik biezi.. Var jau mosh pameeginaat ar to photoshopu.. ja tu tik loti veelies.. ok tad, kad pie rokas buus diskete, tad jau pameeginaashu..
not_alone
Jan 14 2005, 16:50
njaa...izdomaaju pameegjinaat $ito uztaisiit uz photoshop...cerams,ka normaali,wienkaar$i cilweeki man taa wai taa nepadodas
Puma
Jan 14 2005, 18:34
man shkjiet ka nu jau blura ir par daudz taada sajuuuta ka man brilles buutu jaasaak neesaat. bet vispaar ir ok
aya-angel
Jan 14 2005, 18:37
Nep, manuprāt nav pa daudz... un ja arī ir, tad lai paliek, jo tas piedod šīm zīmejumam, kā sīkie saka "fišku", t.i. padara to īpašu un neatkartojamu. not_alone, man ļoti patīk ko tu ar tā acīm izdariji!
not_alone
Jan 14 2005, 23:26
njah blura juw tie$aam par dawdz bet nju....man blurs ir miiljaakais tools,taa kaa neko.. un aya,aces man ar ljoti patiik.ne juw tas,kaa uzkraasotas,bet tie$i ziiliites
Kima
Jan 15 2005, 11:01
Jaffa's ziimeejums atgaadina siewieti, bet not alone wiirieti, bet tas tikai man , bet taa man ljoti patiik abi divi
^_(kawaii)_^
Jan 2 2007, 16:18
Man patik gan pirmais, gan otrais variants. Bet 2raja blura tiesam par daudz, bet ta OK.
4IGAANC
Jan 2 2007, 17:00
Cik litru sviedru tavas treknās miesas izdalīja, zīmejot šo meistargabalu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.