Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elektronisks žurnāls par Latviju japāniski
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
lastguru
taa, nihongo.lv pashlaik nav pieejams (cerams riit buus atkal kaartiibaa), taa kaa juus esat gandriiz pirmie kas lasa sho zinju (pat BNS un LETA veel nav sanjeemushi)

QUOTE
Preses relīze: Elektronisks žurnāls par Latviju japāniski

Baltijas Kultūras Biedrība paziņo, ka sākot ar šā gada 18. novembri sāk izdot ikmēneša elektronisku kultūras žurnālu “Yōkoso! Latvia”. Žurnāls būs japāņu, latviešu un angļu valodās un tas paredzēts ārzemju, pamatā japāņu tūristiem. “Yōkoso” ir japāņu vārds kas nozīmē “laipni lūdzam”. Žurnāls stāstīsim par Latvijas kultūras notikumiem, vēsturi, mākslu kā arī Latvijas un Japānas starpvalstu attiecībām. Nepieciešamība pēc medija japāņu valodā aktualizējusies sakarā ar arvien pieaugošo Latvijas un Japānas sadarbību kultūras nozarē kā arī drīzumā paredzēto Latvijas vēstniecības atvēršanu Tokijā. Žurnāls būs lasāms internetā, www.YokosoLatvia.com.

Baltijas Kultūras Biedrība ir nevalstiska organizācija, kas dibināta šā gada sākumā ar mērķi veicināt Baltijas valstu kultūras un valodu atpazīstamību.
Hikaru
Tas būs kā Japāņu-Latviešu tulkojums, jā? Ar šito varēs ērti mācīties japāņu valodu varbūt. smile.gif
lastguru
zhurnaals buus 3 valodaas: latvieshu, anglju un japaanju. es nezinu vai no taa varees maaciities valodu... vismaz speciaali shim meerkjim tur nekas taisiits netiks
edg
Domaaju, ka japaanju valodu varees labi no zhurnaala maaciities tie, kuri jau vairaak vai mazaak speej pashi lasiit japaanisko tekstu. Tad latvieshu vai anglju tulkojumu varees izmantot, lai tulkotu atsevishkjus vaardus, kuri netika saprasti.
yoji
Pashiem jadomaa teksts?? Tur nekaa nav :/
lastguru
hmm... veel nesen bija.... bet izskataas ka vinjiem nesanaaca tikt taalaak par pirmo numuru, a zheel... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.