Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kaarteejaa ALK sanaksme
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
ETM
Nu taatad treshdien (tobish riit) buus "kaa parasti". Varat jau saakt intereseeties kautvai tuliit. Publiski cikos un kur neviens nebljaus.
aivvv
mans vareetu piekaapt smile.gif
ETM
QUOTE(aivvv @ Nov 16 2005, 16:30)
mans vareetu piekaapt smile.gif
*

nu vot obligaati vajadzeeja iedot iemeslu atcelt pasaakumu, ne?
tie kas nesaprata ka tas ir kjoks, pashi vainiigi
aivvv
aaber protams tongue.gif
Naktspukjiite
Nu tāāāāāā...
Ja kāds atradīs veidu kā mani noklonēt, lai es atrastos 3 vietās vienlaicīgi, tad obligāti ieradīšos. laugh.gif
Church
QUOTE(Naktspukjiite @ Nov 16 2005, 19:39)
Nu tāāāāāā...
Ja kāds atradīs veidu kā mani noklonēt, lai es atrastos 3 vietās vienlaicīgi, tad obligāti ieradīšos.  laugh.gif
*

- alkohols. un tikai dubulto. un citus, ne sevi. ;>
lastguru
nu bet tas tieshi ir nepiecieshams, jo citiem vinja buus cita. attieciigi vajag alkoholu tur kur vinai buutu jaabuut (visaas trijaas vietaas), un tad viss buus OK. var arii piedaavaat citu risinaajumu: esli gora ne idet k Magometu, Magomet idet k gore, to bish miitinju paarcelt uz to vietu, kur vinjai buutu jaabuut ^^
sipps
tas ka mes mazak blaustamies bubliski nenozime ka mes esam apsikusi, lai nu ka visi kuriem sodien nav laga ko darit un ir velme pasedet pazistamu cilveku kompanija laipni ludzam sovakar apmeklet " pasi zinat cikos un pasi zinat kur"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.