Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Japāņu un latviešu dzeja
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Sinder
2005.gada 11. novembrī plkst.18.00. Latvijas Dabas muzeja konferenču zālē notiks literārs pasākums, kura ietvaros satiksies Latvijas un Japānas dzejnieki, lai lasītu dzeju, kurā sniegs, ledus un sniega kristāli atklājas kā dzīves pasaules un izjūtu simbols. Dzeja un atdzejojumi tiks lasīti latviešu, japāņu un angļu valodā.

Pasākuma programmā: · Japāņu dzejnieka Matsuo Takahaši uzruna par poēzijas būtību, kas salīdzināma ar sniega izkušanu plaukstā. · Matsuo Takahaši dzeja japāņu valodā ar atdzejojumu angļu un latviešu valodā. · Japāņu dzejnieces Kazuko Širaiši dzeja japāņu valodā ar atdzejojumu angļu un latviešu valodā. · Latviešu autoru Amandas Aizpurietes, Ingas Gailes un Kārļa Vērdiņa dzeja latviešu, angļu un japāņu valodā.



Savukārt 12. novembrī plkst. 17:00 notiks O.Vācieša dzimšanas dienas svinības sniega un ledus zīmē. Interesanti tiek aicināti uz O.Vācieša muzeju O.Vācieša ielā 19.

Pasākuma programmā: · L.Azarovas priekšlasījums par O.Vācieša dzeju ar tulkojumu japāņu valodā. · O.Vācieša dzeja ar atdzejojumu japāņu valodā. · Matsuo Takahaši dzeja japāņu valodā ar atdzejojumu latviešu valodā. · Kazuko Širaiši dzeja japāņu valodā ar atdzejojumu latviešu valodā.


--> © by http://www.hipiji.lv
cool.gif Varbuut kaadam no jums interesee shis pasaakums... Cik zinu BN ies...
lastguru
Diskusijas luudzu turpinaat sheit: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2181
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.