Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shonakt tiek plaanota pwnoshana
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
ETM
Ja kaadam i veelme shonakt kadaa datorsalonaa pwnot veel barinju citu cilveeku, kuri ir noleemushi pavadiit sho nakti bezsmadzenju atpuutaa.

Nu vienvaardsakot piesakaas tauta.
anishuara
kur, cikos? tas mani interese visvairak!!!! happy.gif jo man tieshi shodien nava ko dariit!!! laugh.gif
Kima
kas tiks graiziits?
Sērfijs
Galvenais jautājums būtu, cik tas man izmaksās?
Naktspukjiite
Kur? Kas? Cikos? Kāda summa vajadzīga?
*man tieši nav ko darīt*
_D_N_X_
es esmu gatavs, bet cik tas maks'as & kur juus mani gribat ievilkt?

P.S. kas par lagiem ar to W burtu! nevar saprast ko tu gribi pateikt!
GunMetaL
stuulbi tikai ka jaabuut pilngadiigam, lai pa nakiti atrastos i-kluba sad.gif

edited. njaa elikaa jau labi uzlabojumi smile.gif ... stuulbi ka man decembrii tikai 16 paliks. DAMNED MY AGE
_D_N_X_
QUOTE(EliminatoR @ Nov 4 2005, 21:51)
stuulbi tikai ka jaabuut pilngadiigam, lai pa nakiti atrastos i-kluba sad.gif
*

Elikaa No 17 Gadiem .,,..,
anishuara
kuk kuk!!! nju vai juus neesat aizmirsushi??? klausietiez man jazin kad un cikos tas viss notiksiez.... un domaju ka parejiem tas arii bus interesanti... wink.gif dry.gif
X_Kamui
Es vispar biju domajis ka elikaa nava ierobežojumu uz vecumu...
es eju un man neviens neprasa, cik gadu tongue.gif
Kaut gan man 17 buus tikai janvara sakumaa XDDDDDDDDDDD

rolleyes.gif Un es ar kaut-kaa neredzu kur, kad un tt.... bet tik un taa es laikam jau esmu nokaveejis biggrin.gif
Zuzix
Yup yup nokawēji... wēl mazliet pirms 10iem notika sawākšanās (es gan neaizgāju, taču zinu ^.^)
GunMetaL
QUOTE(-Kai- @ Nov 5 2005, 00:25)
Es vispar biju domajis ka elikaa nava ierobežojumu uz vecumu...
es eju un man neviens neprasa, cik gadu tongue.gif
Kaut gan man 17 buus tikai janvara sakumaa XDDDDDDDDDDD

rolleyes.gif Un es ar kaut-kaa neredzu kur, kad un tt.... bet tik un taa es laikam jau esmu nokaveejis  biggrin.gif
*

nu es jau arii ietu, man par manu izskatu arii nepiesienaas. tikai kautkaa vakraa uz krukjiem negribas uzrauties. ir jau bijushi gadijumi ka pat dazhi pastuulbaaki krukji piesienas arii pilngadiigiem biggrin.gif kaa tas sanaaca ar manu draugu.

kautgan nav jau jeega vaakties uz klubu ja maajaas var savaakties ar draugiem četri pc ir mieriigi laika pa laikam piektdienaas uztaisam nelielu lan party smile.gif
sipps
nelielu uzmaniu taka mums par lielu izbrinu cilveki kas grib nodoties "bez smadzenu atputui ir daudz tad nakosais tada veida pasakums notiks nakos 5-dien. respektivi 11 novembri. tatad visi intresenti var apdomta jau laicigi. pagajuso nakt bija 7 cilveki, bet janakosreiz bus klat vel kadi 5-6 tad mierigi vares norezervet visu zali un nebus jabaidas par to ka balkus sedes visadi aizdomigi tipiņi. ka saka vairak cilveki vairak jautribas.
Hikaru
Gribētos zināt kas tā par bez smadzeņu atpūta, un par kāda veida zāli iet runa? smile.gif
GM
Tiesa, nākamreiz atkal jāmeklē ir cits klubs, jo, gluži kā Elik'ā, arī "e Internet Caffe", lielākā daļa spēļu vai nu kādam negāja, vai negāja visiem, vai arī nenormāli lagoja. Īsāk sakot, joprojām esam ideālā i-net kluba meklējumos.

PS: Nākamsestdien taču ETM dzimšanas dienas pārtijs, if i'm not mistaken, so, imo, vēlviens pasākums būs jāatliek.
sipps
QUOTE(GameMaster @ Nov 5 2005, 12:07)
Tiesa, nākamreiz atkal jāmeklē ir cits klubs, jo, gluži kā Elik'ā, arī "e Internet Caffe", lielākā daļa spēļu vai nu kādam negāja, vai negāja visdiem, vai arī nenormāli lagoja. Īsāk sakot, joprojām esam ideālā i-net kluba meklējumos.

PS: Nākamsestdien taču ETM dzimšanas dienas pārtijs, if i'm not mistaken, so, imo, vēlviens pasākums būs jāatliek.
*

nu tur jau ta ideja ka piekdien aiziet un sesdien no rit kap autobusa un aida uz venspili
anishuara
Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. mad.gif sad.gif izsaku Jums publisku fui!!! dry.gif
sipps
QUOTE(anishuara @ Nov 5 2005, 12:51)
Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM)  ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. mad.gif  sad.gif   izsaku Jums publisku fui!!! dry.gif
*

bet tu pieznaniji uz noradito telefona nummuru? drosi vien ka ne. tie kas velejas atrada iespeju sakontakteties. taka nav ko apvainoties un ir pat tads topiks kur ir salikti visvisadi mob. numuri ja butu velme tad atrastu.
ETM
tanii topikaa gan mana numura nav, un es atziishos, ka neatceros ko tieshi katram cilveekam uzrakstiiju, bet mobilo numuru gan iedevu visiem interesentiem. Taapat tas pasaakums diez ko daudz nerulleeja, un buutiibaa eliks par sho iestaadi nu vareetu izraadiities pat labaaks.
Dero
eu kas par tussu?
CS-LAN tuss? smile.gif
Kafs
Eu ja CS-LAN tuss tad I'm in! biggrin.gif
sipps
QUOTE(Dero @ Nov 5 2005, 18:46)
eu kas par tussu?
CS-LAN tuss? smile.gif
*

vis kaut kas tikai ne CS
Dero
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 17:50)
QUOTE(Dero @ Nov 5 2005, 18:46)
eu kas par tussu?
CS-LAN tuss? smile.gif
*

vis kaut kas tikai ne CS
*

Nu labi, ja ne cs, tadko, tad plānojat tur darīt, katrs par sevi draugos.lv sēdēt visu nakti? varm da jebko darīt, da vienalga ko speeleet!
ETM
Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K

Mees nekad nespeeleesim CS
sipps
QUOTE(ETM @ Nov 5 2005, 18:54)
Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K

*

nu varbut ar spelesim ja kad vinnes ETM divas reizes paec kartas NFS
X_Kamui
QUOTE(GameMaster @ Nov 5 2005, 11:07)
Tiesa, nākamreiz atkal jāmeklē ir cits klubs, jo, gluži kā Elik'ā, arī "e Internet Caffe", lielākā daļa spēļu vai nu kādam negāja, vai negāja visiem, vai arī nenormāli lagoja. Īsāk sakot, joprojām esam ideālā i-net kluba meklējumos.
*

rolleyes.gif Kaada vaina elikam, ja speele neiet tad to var no jauna noka4aat un pie tam ļoti aatri....
Man liekas ka eliks ir labaakais ineta klubs!!!

ph34r.gif sveetdienaas no riita tur dažreiz eju lai pa lanu ar draugiem uzspeeleetu biggrin.gif
edg
QUOTE(ETM @ Nov 5 2005, 17:54)

*

Toties edg salika ETM driftaa vairaakas reizes, speeleejot taadu lietu pirmo reizi muuzhaa (shii ir vieta, kur ETM kaunaa jaalien zemee).
Neatceros, kad buutu speeleejis CS, bet, man liekas, ka tas ir kaut kas liidziigs Quake, taapeec vareetu tachu uzspeeleet. Jaaspeelee ir visas speeles, kur zaudeetaajs nevis izstaajas un gulj garlaiciibaa, bet piedzimst un shauj atkal.

P.S. No shii pasaakuma man vislabaak patika peedeejaa stunda, kur mees graiziigaam Quake3. Siiva ciinja bija smile.gif
anishuara
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 12:55)
QUOTE(anishuara @ Nov 5 2005, 12:51)
Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM)  ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. mad.gif  sad.gif   izsaku Jums publisku fui!!! dry.gif
*

bet tu pieznaniji uz noradito telefona nummuru? drosi vien ka ne. tie kas velejas atrada iespeju sakontakteties. taka nav ko apvainoties un ir pat tads topiks kur ir salikti visvisadi mob. numuri ja butu velme tad atrastu.
*

*GHM* dry.gif a tu zini ka ir tada lieta ka krediita truukums....
tu teici ka uzraxtiisi foruma!!!! mad.gif
X_Kamui
Sipps kapeec vajaga kaut kur zvaniit, ja var vinkarši uzrakstiit šeit forumaa...
iisi un saprotami lai visi zinaatu!!! wink.gif
ETM
nebija ne mazaakaas veelmes lai tu atliistu paaraak liels bars ar paaraak nepaziisitamiem cilveekiem, kas speeleetu CS. forumaa atbildeet uz pm laiciigi ir pagruuti ja no plkst 19:00 liidz pat tiem 22:00 neesi pie neta.

edg mani salika driftaa, bet bijaam diezgan tuvu. es, protams, vaeetu niideet, ka man kompis bija flegmatisks, kas diezgan juutami trauceeja, bet es to nedariishu. nav jau arii taa ka man nevienu reizi neizdevaas uzvareet.
sipps
QUOTE(-Kai- @ Nov 7 2005, 00:00)
Sipps kapeec vajaga kaut kur zvaniit, ja var vinkarši uzrakstiit šeit forumaa...
iisi un saprotami lai visi zinaatu!!!  wink.gif
*

forums ja nav domats ka kautkads info birojs kura var raxtit visu kas ienak prata.
tagat ir pateikt ka 11.novembri bus velviens tada veida pasakums. visi kas velas piedalities atsut PM UN AR VINIEM TAD ARI SAZINASIES, KAD BUS PIENACIS LAIKS. PATEIKS KUR UN KAD SATIKSIES.
sipps
tiek oficiali pazinot ka tie kas velas rit nodoties " bez smadzenu atputai" visas nakt garuma. todiet par sevi zinu lai visu raitak varetu noorganizet.
aivvv
hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas smile.gif ) bet es domaaju to kas atrodas uz pils ielas pie doma laukuma

kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu cool.gif

IIPASS BONUSS IR MIIKSTIE AADAS KREESLI KUROS VAR PAT GULEET rolleyes.gif

...aa jaa etm tu te forumaa ziklausies peec iista ruugumpoda laugh.gif laugh.gif tongue.gif
Church
labaak nakti pavadiit pie biljarda galda un/vai dejojot ;>
GM
hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas smile.gif ) bet es domaaju to kas atrodas uz pils ielas pie doma laukuma

kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu

Tur notika pagājušās reizes bezsmadzeņu izklaide. Lielākajai daļai kaut kas nestrādāja un tā spēle, kas korekti strādāja visiem, kādam uz datora noteikti nebija. Plus, admins izrādījās reti kūtrs uz problēmu risināšanu un noteica vien "Ņemies pats. Tas man nav jādara!". Imo, tā nu ir pēdējā vieta, kurp vajadzētu iet.
edg
QUOTE(GameMaster @ Nov 11 2005, 09:13)

kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu

Tur notika pagājušās reizes bezsmadzeņu izklaide. Lielākajai daļai kaut kas nestrādāja un tā spēle, kas korekti strādāja visiem, kādam uz datora noteikti nebija. Plus, admins izrādījās reti kūtrs uz problēmu risināšanu un noteica vien "Ņemies pats. Tas man nav jādara!". Imo, tā nu ir pēdējā vieta, kurp vajadzētu iet.
*

Pilniigi piekriitu. Bezmaz vieniigaa speele, kas visiem gaaja bija taa uberdiivainaa shooter speele, kur uzvar tas, kursh atrod granaatmeteeju un liidz vinjam paspeej "aizskriet".
Un neaizmirsiisim par jautriibaam ar ETM datora monitoru un speelju regulaaro kaarshanos...
sipps
tiesi ta tad jau labak uz stulbo ELIK admini tur megina tik gal ar radusos problemu vienkarsi parsedinaja pie cita kompja un viss gaja. TATAD CIK CILVEKU SOVAKAR GRASAS DOTIES UZ "bez smadzenu atputu" piesakas savlaicigi
aivvv
nju kaa veelaties....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.